haklısın canım.senin ailen neden gelmedi öylesi daha rahat olurdu.3.. kişi görümcen mi.geldiklerinde bari yardımcı olsalar sana o halde bişey beklemeyip yardım etseler.ay annem üzülmüştür şimdi beni istemiyor diye .o da haklı torunu sonuçta ve doğumda ne olur bilinmez ama ben de kendime göre haklıyım sakiin bir ortam daha iyi geliyor bana.hayırlısı olsun hepimiz hakkında
o zaman yatmaya devam canım bebişler doğunca şöyle yatıp dinlenme fırsatımız pek olmayacak ne de olsa acısını çıkaralım
canım aslında benim kalbimden geçen eşimdi ama bebeğin altını değiştiremez.acemi baba yani.hem benim nazımı da birtek o çeker.annem alınır ablam sıkılır.eşim öyle değil ama destek olur idare eder.sez. olursa ayılırken ağlama zırlama olabiliyor ilaç etkisiyle.ancak eşimin desteği sevindirir.en azından babam gelmiyor ona sevindim evde erkek varken rahat edemem eşim hariç tabi.
canım aslında benim kalbimden geçen eşimdi ama bebeğin altını değiştiremez.acemi baba yani.hem benim nazımı da birtek o çeker.annem alınır ablam sıkılır.eşim öyle değil ama destek olur idare eder.sez. olursa ayılırken ağlama zırlama olabiliyor ilaç etkisiyle.ancak eşimin desteği sevindirir.en azından babam gelmiyor ona sevindim evde erkek varken rahat edemem eşim hariç tabi.
Son 2 gün hep zor geciyor zaten ama yarına şunun şurasında ne kaldı sabret :) Zaten artık buyuduler tiplerinide goremiyoruz :)
en güzeli bir sen bir ben bir de bebek olayı.refakat saati bitince eşim bir de annemi taşımakla uğraşacak oysa ben onu yanımda isterim.annem koç burcu ve çok dediğim dedik.o nedenle sıkıyor insanı esneklik yok kadında.gidebildiği yere kadar gider en sonunda sen karşı çıkınca alınır duygy sömürüsü yapar moral bozar.zor kadın.o nedenle annnemle aynı muhitte kalmam istemem deannemler geçen hafta benimlelerdi canım kardeşim ameliyat oldu ankarada, hem de o vesileyle görüştük- dediler daha doğuma 15 gün var bi de o taraf gelecek ev rahat olsun (tabii bunlar benim kardeşimi alttan doldurmamla anca dank etti kendilerine)
ben hastanede eşimin kalacağını annemlerin yanında dannnn diye söyledim babam garipser gibi oldu ama annem hiç alınmış gibi görünmüyordu. bizler kaç yaşındayız şu halimizde halimi dermanımız yok, eşlerimiz 9 aydır bi altımızı silmedikleri kaldı herşeylerimize şahitler. ve ben açıkcası daha iş bitirici olduğu ve beklentilerimi bildiği için eşimle ve kızımla başbaşa olmayı tercih ediyorum o gün.
anneleri üzecez diye hiç korkma canım. ben senin bu 9 aydır her bir şeye tin tin kendin uğraştığını ve kendine has bir methodla yapmak istediğini görüyorum. bu senin bebeğin ve eminim kendi annelerimiz de aynı heyecanı bizimle yaşamışlardır. sonuçta yine kucaklarına alıp sevecekler koklayacaklar, içini ferah tut.
ayy bu sıcakta ütü yapmak ne kadar da zevkliymiş meğerr
ay herkes gitt idoktoruna bi ben gidemedim geçmio günler resmen
Ben de gidemedim canım tek değilsin o kadar merak ediyorum ki içerde neler oluyor, en son 32.haftamda gittim oldum 37, çok şükür çalışma da bitti bugün son günümdü eve gelirken kuş gibi hissettim kendimi :) artık yatıp dinleneceğim...
Dün gecede rüyamda kanamam olmuştu benim eskiden beri rüyamda ne zaman kanamam olduğumu görsem ya o gün ya ertesi gün adet olurdum peki şimdi ne olacak? Belkide nişan göreceğiz :)
Bende yanımda bi tek eşim olsun isterim ama tek başına yapamaz ki canım en azından annem de olmalı ki yardımcı olsun bana.. geçenlerde kayınvalidem dedi hastanede kalırım yanında falan ama annem kalacak diyince tamam o zaman tabi ki doğal olarak annen kalsın istersin dedi bazı şeyleri dile getirmek gerekiyor malesef napayım ama annem kalsın isterim tabi ki anne gibi olmaz ki hiç kimse
Ben de gidemedim canım tek değilsin o kadar merak ediyorum ki içerde neler oluyor, en son 32.haftamda gittim oldum 37, çok şükür çalışma da bitti bugün son günümdü eve gelirken kuş gibi hissettim kendimi :) artık yatıp dinleneceğim...
Dün gecede rüyamda kanamam olmuştu benim eskiden beri rüyamda ne zaman kanamam olduğumu görsem ya o gün ya ertesi gün adet olurdum peki şimdi ne olacak? Belkide nişan göreceğiz :)
of aileler offff... yarın da eşimin ailesi geliyor 3 kişi birden, daha doğuma kaç gün var ne yapıcam bilmiyorum ben de bunu kara kara düşünüyorum canım. şu an inan afedersin sereserpe yatıyorum incecik bi elbiseyle ve düşün klima da çalışıyor ona rağmen su içindeyim, yarından itibaren Allah yardımcım olsun.. her ne olursa olsun insanın kendi ailesi en azından o açıdan iyi bari az çok rahat giyinip hareket ediyosun. şimdi kayınvalidem gözümün dibine girer, ben de de takıntı mıdır nedir azıcık kaş bıyık çıksın tik oluyorum sanki batıyor bana. sürekli bakımla güzellikle de uğraşcam artık..
ablam olacak refakatçim canım 2 kişi de eşim olacak ekstra ödersen izin veriyorlar.ama odada 1 tane tek kişilik koltuk var yatak olan bir de benim yatacağım yatak.bakalım nasıl olacak.annem de sez. ihtimalini duyunca gidip de dönmemek var diye düşündüğü için doğum öncesi vb yanımda olmak istiyor normal olarak.hemen en uç noktayı düşünür.kendine göre haklı ama yüksek tans. var hastane ortamında bir de oruç tutmak için inat eder benle mi uğraşsın millet onunla mı
zevk mi :)) gel benimkileride ütüle kız o zaman 5 tane gömleğim var:)
ablam olacak refakatçim canım 2 kişi de eşim olacak ekstra ödersen izin veriyorlar.ama odada 1 tane tek kişilik koltuk var yatak olan bir de benim yatacağım yatak.bakalım nasıl olacak.annem de sez. ihtimalini duyunca gidip de dönmemek var diye düşündüğü için doğum öncesi vb yanımda olmak istiyor normal olarak.hemen en uç noktayı düşünür.kendine göre haklı ama yüksek tans. var hastane ortamında bir de oruç tutmak için inat eder benle mi uğraşsın millet onunla mı
kan görülen rüya çıkmaz derler ama :44:
hem de nasılll zevkten ÖLMEK üzereyim
ya kızlar benim bu oğlum çıkmaktan korkuyo galiba, aşağı ineceğine iyice yukarı çıkıyor sanki, kaburgalarım, göğüs kafesim ve bilimum yerlerim acaip ağrıyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?