2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annemler geçen hafta benimlelerdi canım kardeşim ameliyat oldu ankarada, hem de o vesileyle görüştük- dediler daha doğuma 15 gün var bi de o taraf gelecek ev rahat olsun (tabii bunlar benim kardeşimi alttan doldurmamla anca dank etti kendilerine)

ben hastanede eşimin kalacağını annemlerin yanında dannnn diye söyledim babam garipser gibi oldu ama annem hiç alınmış gibi görünmüyordu. bizler kaç yaşındayız şu halimizde halimi dermanımız yok, eşlerimiz 9 aydır bi altımızı silmedikleri kaldı herşeylerimize şahitler. ve ben açıkcası daha iş bitirici olduğu ve beklentilerimi bildiği için eşimle ve kızımla başbaşa olmayı tercih ediyorum o gün.

anneleri üzecez diye hiç korkma canım. ben senin bu 9 aydır her bir şeye tin tin kendin uğraştığını ve kendine has bir methodla yapmak istediğini görüyorum. bu senin bebeğin ve eminim kendi annelerimiz de aynı heyecanı bizimle yaşamışlardır. sonuçta yine kucaklarına alıp sevecekler koklayacaklar, içini ferah tut.

o zaman yatmaya devam canım bebişler doğunca şöyle yatıp dinlenme fırsatımız pek olmayacak ne de olsa acısını çıkaralım

Evet ya birde kac arkadasım dogum yaptı hepsi aynı seyi soyluyor yat bosver hiçbirseyi takma sonra dusunecek fırsatın bile kalmıyor diyorlar ondan serdim birazda :)

Benim eşim biraz nazlı oldugundan pek istemiyorum ben sezeryan olurum o naz yapar yani :) Birde ilk oldugundan acemiyiz tabi ikimizde ikinci olsa en azından biz biliriz birseyler osekilde kalabilir

Bende yanımda bi tek eşim olsun isterim ama tek başına yapamaz ki canım en azından annem de olmalı ki yardımcı olsun bana.. geçenlerde kayınvalidem dedi hastanede kalırım yanında falan ama annem kalacak diyince tamam o zaman tabi ki doğal olarak annen kalsın istersin dedi bazı şeyleri dile getirmek gerekiyor malesef napayım ama annem kalsın isterim tabi ki anne gibi olmaz ki hiç kimse

en güzeli bir sen bir ben bir de bebek olayı.refakat saati bitince eşim bir de annemi taşımakla uğraşacak oysa ben onu yanımda isterim.annem koç burcu ve çok dediğim dedik.o nedenle sıkıyor insanı esneklik yok kadında.gidebildiği yere kadar gider en sonunda sen karşı çıkınca alınır duygy sömürüsü yapar moral bozar.zor kadın.o nedenle annnemle aynı muhitte kalmam istemem de

ay herkes gitt idoktoruna bi ben gidemedim geçmio günler resmen

Ben de gidemedim canım tek değilsin o kadar merak ediyorum ki içerde neler oluyor, en son 32.haftamda gittim oldum 37, çok şükür çalışma da bitti bugün son günümdü eve gelirken kuş gibi hissettim kendimi :) artık yatıp dinleneceğim...

Dün gecede rüyamda kanamam olmuştu benim eskiden beri rüyamda ne zaman kanamam olduğumu görsem ya o gün ya ertesi gün adet olurdum peki şimdi ne olacak? Belkide nişan göreceğiz :)

kan görülen rüya çıkmaz derler ama :44:

ablam olacak refakatçim canım 2 kişi de eşim olacak ekstra ödersen izin veriyorlar.ama odada 1 tane tek kişilik koltuk var yatak olan bir de benim yatacağım yatak.bakalım nasıl olacak.annem de sez. ihtimalini duyunca gidip de dönmemek var diye düşündüğü için doğum öncesi vb yanımda olmak istiyor normal olarak.hemen en uç noktayı düşünür.kendine göre haklı ama yüksek tans. var hastane ortamında bir de oruç tutmak için inat eder benle mi uğraşsın millet onunla mı

bende 33 de gitmiştimm,evde çok sıkııcı ama ya beni baydı valla:)

bu arada kızlar arada kızın odasına girip dönencesini çalıştırıyorum geceleri, tavana yıldızlar yansıtıyor ninniler çalıyor. o kadar duygusal ki.......... iyi geceler tatlı bebek iyi geceler minik ayaklar diye türkçe ninni söylüyor soft bir müzikle. gel de ağlama... sana muhtaç senden bir parça, eli göğsünde gözleri gözlerinde beraber ömür geçireceğiz. Allah'ım galiba duygu doğumu yapıcam ben...

Bizimkilerde pazartesi gelecek sanırım, benim kayınvaliden yardım için geliyor eşim diyor ki sen bişey deme ben organize edeceğim herşeyi annem yapar sen bol bol dinlen diyor ama kayınpeder de olunca bi de kapalı bir insanım onun yanında başörtümü bile çıkarmadım hiç şimdi bu sıcakta hem de evde askılılarla gezerken hiç çekilmez Allah sabır versin, bizim ki yatak odasına gir yat diyor, canım sıcaktan yatılmıyorda :)

gidip de dönmemek var ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek (of zaten o ihtimal beni mahvediyor... ameliyathaneye girişim gözümün önünden geçiyor- herkese el sallıyorum son kez bakışıyoruz filan)

Haklısın canım ama anneler biraz duygusal açıdan bakıyorlar olaya gelme dersende alınır... off insan bu durumda kendinimi düşünsün başkalarını mı şaşırıp kalıyor valla bi atlatsak hayırlısıyla şu kargaşalı günleri eşimizle çocuğumuzla hayatımıza kaldığımız yerden devam etsek

ya kızlar benim bu oğlum çıkmaktan korkuyo galiba, aşağı ineceğine iyice yukarı çıkıyor sanki, kaburgalarım, göğüs kafesim ve bilimum yerlerim acaip ağrıyooorrr

ya kızlar benim bu oğlum çıkmaktan korkuyo galiba, aşağı ineceğine iyice yukarı çıkıyor sanki, kaburgalarım, göğüs kafesim ve bilimum yerlerim acaip ağrıyooorrr

sen aartık doğur zaten kızım 40. haftadasın senın gıbı 42 demi gelcek acaba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…