- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
benimki de normal ol ama kıyamıyorum ama olsun yine de normal ol o acı bir anlıkmış diyip duruyordu gördük işte Allah tepe takla etmedi çocuuu üstüne kolye yaptırdı kordonu boynuna bir güzel popo üstü oturttu hadi şimdi karına normal için akıl ver dedi bence
kızlar bende yarını bı gecırseydım
catın dar falan derse pzt sı sezeryan olsun dıcem gun falan begenmıcem
dayanamıyorum galıba bu sıcakda artık
en erken zamanda dogsun
ayy deli bu adam ayol normal doğumdan korkuyor, ben ona moral ve cesaret veriyorum
hangimiz doğuracak şaşırdım kaldım valla
benimki de normal ol ama kıyamıyorum ama olsun yine de normal ol o acı bir anlıkmış diyip duruyordu gördük işte Allah tepe takla etmedi çocuuu üstüne kolye yaptırdı kordonu boynuna bir güzel popo üstü oturttu hadi şimdi karına normal için akıl ver dedi bence
demmir istitkrarını tebrik ediyorum kızım yaben herhalde giderdim bir sabah uyanıp pöfffff gidelim hadi diyebilirim
ooo kızım senin kocan gıkını çıkaramaz garibim , aman herşeyin hayırlısı olsunn daa,
ben brucnh yapmaya gidiyorum :))) ee bu saatte kahvaltı olmaz dimi, mjuccckk
3cm açığım var ve başı yarım girmiş sancılar tavan eve yeni geldim bi lavaboya girdim ped kan golü doktoru aradim normal dedi daha öncekiler böyle olmamıştı
kısaca elim karnım da her an bekliyorum
normal dogum için herşey harika dedi
doğurmazsam çarşamba 8.30da sabah doğacak dedi
3cm açığım var ve başı yarım girmiş sancılar tavan eve yeni geldim bi lavaboya girdim ped kan golü doktoru aradim normal dedi daha öncekiler böyle olmamıştı
selam kızlar Allah taze annelerin beişlerini bağışlasın,bekleyenlere de kolaylıkla bebişlerine kavuştursun diyorum
yalnız birşey dikkatimi çekiyor mesela temmuz anneleri haziranda,ağustos anneleri temmuzda başlıyor,beklediği tarihte de doğuran yok gibi..ben inşallah ekim annesiyim ama eylülde mi beklemeliyim acaba? ne zaman doğum şekli kesinleşiyor??
Sana da günaydın colognecim.yine ıslak kek aşerdim.dün bir aşçı tv de mozaik kek yaptı içine 2 çiğ yumurta kırdı ya kokmaz mı o?aslında niyetim mozaik kek yapmak ama.kızlar siz de benim gibi aşermiyor musunuz?ben ilk aylar hiç aşermedim şu son ay hatunumun enerjiye mi ihtiyacı var bilmem kek aşeriyorum her türlü mis mis
Sana da günaydın colognecim.yine ıslak kek aşerdim.dün bir aşçı tv de mozaik kek yaptı içine 2 çiğ yumurta kırdı ya kokmaz mı o?aslında niyetim mozaik kek yapmak ama.kızlar siz de benim gibi aşermiyor musunuz?ben ilk aylar hiç aşermedim şu son ay hatunumun enerjiye mi ihtiyacı var bilmem kek aşeriyorum her türlü mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?