çiğ yumurta koyulup harçtan o halde ayrılırsa evet kokuyor benim tarifte yumurta öncesi ayrılıyor harçtan
Ben normalde de çiğ yumurta koymuyorum bence sende suanda hiç koyma. Hamilelikte yarı pişmiş yumurta bile onermiyorlar tam pişmiş yemeliyiz ki o çiğ tamamen.
ay sıcaktan mozaik kek yazmışım.mozaik pasta olcaktı.
kızlar az önce annem aradı.tam inatçı keçi.iyiki yakın oturmuyorum.benim planım ablamın refakatçi olmasıydı.eşim de ekstradan ücret ödeyip 2.kişi olarak kalcak çünkü bebek bakımından anlamaz.yeğenim de gelecek 5. sınıfta okuyor.ev ile hastane arası 1,5 saat.annemle yeğenim evde kalcak diye düşünmüştüm.annem tutturdu ben de gelecem hastaneye diye.sen napcaksın dayanamazsın tek refakatçi istiyorlar dedim.olmaz kızım ben gelmeden dedim.yeğenle evde kalırsınız biz de 1-2 güne döneriz eve dedim.ypk dedi kadın 20 yaşında bir kardeşim var .o da gelecekmiş o bakarmış yeğenime.kız da kursa yazıldı 4 ünde başlıyor gelmiycek diye biliyorum.ay bu kadın şimdiden strese soktu.eşim de kırma anneni gelsin diyor.ben de cümbür cemaat istemiyorum hastanede.bir de trip yaptı o zaman ablan gelsin size diye.inanın gına geldi.tamam anlıyorum endişeleniyor ama bana yansıtıyor.
ay herkes gitt idoktoruna bi ben gidemedim geçmio günler resmen
bugün ne kadar sessiz topiğimiz herkes doğumamı gitti ne
ay sıcaktan mozaik kek yazmışım.mozaik pasta olcaktı.
kızlar az önce annem aradı.tam inatçı keçi.iyiki yakın oturmuyorum.benim planım ablamın refakatçi olmasıydı.eşim de ekstradan ücret ödeyip 2.kişi olarak kalcak çünkü bebek bakımından anlamaz.yeğenim de gelecek 5. sınıfta okuyor.ev ile hastane arası 1,5 saat.annemle yeğenim evde kalcak diye düşünmüştüm.annem tutturdu ben de gelecem hastaneye diye.sen napcaksın dayanamazsın tek refakatçi istiyorlar dedim.olmaz kızım ben gelmeden dedim.yeğenle evde kalırsınız biz de 1-2 güne döneriz eve dedim.ypk dedi kadın 20 yaşında bir kardeşim var .o da gelecekmiş o bakarmış yeğenime.kız da kursa yazıldı 4 ünde başlıyor gelmiycek diye biliyorum.ay bu kadın şimdiden strese soktu.eşim de kırma anneni gelsin diyor.ben de cümbür cemaat istemiyorum hastanede.bir de trip yaptı o zaman ablan gelsin size diye.inanın gına geldi.tamam anlıyorum endişeleniyor ama bana yansıtıyor.
Sıcaklardan mayışıp kaldık ne kadar az hareket etsem okadar kardır diye hareket bile etmiyorum artık :))
of aileler offff... yarın da eşimin ailesi geliyor 3 kişi birden, daha doğuma kaç gün var ne yapıcam bilmiyorum ben de bunu kara kara düşünüyorum canım. şu an inan afedersin sereserpe yatıyorum incecik bi elbiseyle ve düşün klima da çalışıyor ona rağmen su içindeyim, yarından itibaren Allah yardımcım olsun.. her ne olursa olsun insanın kendi ailesi en azından o açıdan iyi bari az çok rahat giyinip hareket ediyosun. şimdi kayınvalidem gözümün dibine girer, ben de de takıntı mıdır nedir azıcık kaş bıyık çıksın tik oluyorum sanki batıyor bana. sürekli bakımla güzellikle de uğraşcam artık..
aynen canım ya birşeyler yapasım var ama oturduğum yerden kalkmaya halim yok o derece yani iyice hantallaştım zaten
Birde o var ya yanımızda kim kalacak derdi eşim ben kalacam diyor ne faydası olacaksa inat etti kalacam diye
Bende sıcak ve en onemlisi nemi bahane ediyorum ama kendi tembelligimde ustumde tabi birde doktor kendini yormayacaksın hep yatacaksın dedi bircok bahanem var yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?