2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Atleti terimle yıkıyorum resmen, heryeri ıslak ıslak oldu, bak belime yine sancı girdi.
Ama bizim oğlanın yeri baya rahat :)

Demircan benimkide bugün resmen geri yukarı çıktı yaa, kaburgalarıma vurup duruyor, ayrıca ilkkez bu kadar midem yandı

benim kayınpeder+ eşimin 25 yasındaki erkek kardesi de olacak... kocalarımıza kalsa git yat da suan mesela ben salaonda istedigim filmi açıp kucagımda bilgisayar klima acık mini elbisemle geziniyorum şapırdata şapırdata meyve yiyorum bekarlık bu anlamda sultanlık valla son dakikalarım

Demircan benimkide bugün resmen geri yukarı çıktı yaa, kaburgalarıma vurup duruyor, ayrıca ilkkez bu kadar midem yandı

yaa bizde bir terslik var ama çözemedim
valla resmen yukarı çıktı çocuk, göğsümün altına yerleşti tekrar teeee allaaaammm yaaaaaa:111:

dün eşimle konuştum bende bu konuyu o da benimle aynı fikirde Allahtan ben çok fazla kalabalığa gelemem diyor birkaç gün kalsınlar sonra evli evine köylü köyüne sonuçta aynı şehirdeyiz ailelerimizle hatta kayınvalidem 10 dk uzaklıkta havalar zaten sıcak insan kendi evinde rahat etmek ister doğal olarak bir de lohusalık eklenince daha da çok terliycez kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında rahat olamam ben inşallah onlarda anlayışlı davranırlar bu konuda aksi takdirde eşim söyler zaten saolsun

Benim pazar günü kuzenim geliyor, ama oruçlu diye iş yaptıramam ona, oğlum biran önce gelsede biraz dinlensem..

https://www.facebook.com/ColgateTurkiye/app_307329575990478

diş hassasiyetimiz arttı malum. buradan ücretsiz diş macununuzu isteyebilirsiniz. bir haftaya gelir, siz de isterseniz direk cup valize atarsınız, o sıcakta buz gibi suları içer sütünüzü arttırırsınız

topicin numunecisi oldum, dependi de iyi ki söylemişim çok kişi yararlandı bildiğim kadarıyla.

gidip de dönmemek var ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek (of zaten o ihtimal beni mahvediyor... ameliyathaneye girişim gözümün önünden geçiyor- herkese el sallıyorum son kez bakışıyoruz filan)

annem öyle düşünüyor kesin .ben olumlu düşünüyorum canım

aynen tatlım bir an önce eşim ve bebekle başbaşa kalmak için sabırsızlanıyorum.hayırlısı artk

aynen duygusal girdaplardayım ben de çok abuk şeylere ağlıyorum.allah sağlıkla göndersin minik balıklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…