canım bildigim ve yakın zamanda bir arkadasımına doktorunun dediğide bolbol yuruyus yapması gerektigi hiç boyle seyler demediler mi arkadasımınkide kanala girmemişti yuruyus yaptı kanala girdi ilgisi oldugnu dusunuyorum cunku cogu doktor yuruyus oneriyor bu konudaMrb arkadaslar.dun yazmistim okuyanlar bilir.cati muayenesi olmustum bugun de baska bir dr a gittim.dunku 3600 demisti normal icin fazla kilolu dahada gelmeye niyeti yok demisti.bugunku ise 3200-3400 arasinda dedi .kafam karisti bu gercekse tabi daha ii.3600 oldugunu zannetmiyorum dedi.AMA 14 gunumuz kalmasina ragmen bebek HALA kanala girmemis.1 parmak aciklik da var AMA kanala girmezse yine de sezeryan yapmak zorunda kaliriz dedi. Bu haftaya kadar kanala grimes gerekirdi AMA time de bekleyelim dedi.offff cok zor durumdayim kanala girmeyen normal dogumu bekleyen arkadaslar varmi aramizda.ne yapayim hanimlar?bi netlesseydi keske dogum sekli de ona gore kafM Rahat olsaydi.aciilllll yardiiiimmm
selam kızlar bir hafta aradan sonra bugün tekrar doktordaydık
alttan muayene etti yine gecen hafta yapın müsait diye gaz veren doktor bu hafta 39+0 da açılmaya başlaması lazımdı normal doğuramazsn gibime geliyor dedi
bütün hayallerim yıkıldı ve ben sezeryandan çok korkuyorum eve geldim ama aklıma geldikçe ağlıyom
kocam da diyo ben zaten biliyordum sezeryan diceğini devlete gitseydik demezdi diyo napcamı bilmiyorum son bir haftam
selam herkese, dün doktora gittim ve çatı puanesi oldum doktor dogumda zorlanacağımı söyledi çatım genişmiş biraz ama üstü darmış boyum kısa olduğu için ve popom küçükmüş poposu küçük olanların doğumuda zor oluyormuş resmen seni keserler dedi normal doğumda bende sezeryana kara verdim normal doğum gönlümden geçendi ama hayırlısı buymuş demek, inş. perşembe akşamı sezeryan olcam herkesten dua bekliyorum bende hepinize dua etcem, bebeğimde maşallah kilosu 3500veboyu 52 dedi ama bakalım doğdugunda da öylemi olcak ultrasyonda hata payı var derler herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
kızlar son bir haftadır eşimin işyerinde bir sıkıntı var.hakettiği halde hakkı yenecek gibi bir durum var göreviyle ilgili.çok uzatmayım.torpilli ve dayısı olana öncelik verilecek diyeyim siz anlayın.bu durumu eşim anlattı belli etmiyor ve üzülüyor.tam da doğuma az zaman kalmışken.bizim için hakkımızda hayırlı olması adına bir dua eder misiniz kızlar?üzülüyorum ben de ona belli etmeden.çok sağolun.allah hepimize hayırlı olanı versin.amin
çok sağol pepikcim.evet son zaman süprizi oldu bize.inşallah olumlu hayırlı bir sonuç alırız.
Aysre ve fovfova da teşekkürler.allaha havale ettik.en iyisini o bilir.
Ya bende anlayamıyorum bizim doktorları acılmaya kac gun onceden baslaması gerekmiş acaba ne ilginc, yurtdısında 42.haftanın sonuna kadar bekliyorlar onlarda mı acayiplik var bizim doktorlarda mı bilemedim
ya gülüm sıkma canını diycem de , zor biliyorum , ben ki hele şu iş hayatında neler çektim , hala yüzünü görmek istemediğim insanlar var , hala hatırladıkça bıçak bilediğim , kaldı ki çok emin bir şekilde derim ki dünyanın en sabırlı insanlarında biriyimdir ama , öyle bencil ve kul hakkı yiyorlar ve farkında da değiller ki, çok koyuyor adama, ama zamanla emin olduğum bir şey var, gün döner devran döner,
herşeyin hayırlısı demek gerekli, heleki bak sen şimdi hamiş sin , iyi şeyler için dua et hep koca na, yüreğin güzellliklerden vazgeçmesin , şimdi sıkıntı sandığın şeylerin sana hiç bilmediğin bir hayrı vardır belki, zaman ını canını sıkarak geçirme eşine destek ol, her şekilde yanında olacağını hissettir , evinizden huzur eksik olmasın gülüm ,
bu iş meselesi bizde de sıkıntılı , ben işten çıktım , evde kalmaya alışık değilim , eşim in düzenli işi yok ,yani 9-6 çalışmıyor,evden takılıyor yada gidiyor vs. Ama genelde evde beraberiz sanırım artık sıcaklarında etkisi zaten ben evde herşeye daralıyorum , gene iyi sabrediyor bana :)) ama bıdı bıdı yapmaktan duramıyorum , neyse yaaaaaaaaaa , hayırlısı hepimiz için
hakkınızda hayırlısı olsun canım... Hiç canını sıkma ilahi adalet yerini bulur.... Rabbim sizi daraltmasın...
Ya bende anlayamıyorum bizim doktorları acılmaya kac gun onceden baslaması gerekmiş acaba ne ilginc, yurtdısında 42.haftanın sonuna kadar bekliyorlar onlarda mı acayiplik var bizim doktorlarda mı bilemedim
ben de özelde çalışırken mide sorunlarım başlamıştı az-çok biliyorum.ama bu özel değil.ona rağmen torpiller oluyor.amin canım ama en kızdığım şey de iş sevmeyen,anlamayan,yapmayan kişilerin göreve getirilmesi.fazla fedakar olunca hep kaybediyorsun.eşimi hep gözlemliyorum çok fedakar.öğlen mesaisi bile yok adamın ama değmiyor.allah hepimize hayırlısını versin elbet bunların hakkı sorulacak.hak yemek çok günah.allaha havale ettiğim o kadar kişi var ki.en azından eşimin takmamasını sağlarsam en büyük kar o olur.
haklısın bazen insanın o kadar gücüne gidiyor ki,kırılmamak üzülmemek elde değil , öyle çekip te gidemiyorsun da sorumluluklar var , sen nasıl davranıcağın bilirsin muffin cim , ama aklından çıkarmaki her şey yerini bulur o nedenle sıkma canını hiç
SELAM KISLAR 27 temmuz cuma günü öğlen saat 4 te kızım dünyaya geldi.
3.350 gr. 52 cm.
kırmızı yanaklı bir kız
sezaryen doğum oldu epiduralli.
3.350 gr. 52 cm.
kırmızı yanaklı bir kız
3.350 gr. 52 cm.
kırmızı yanaklı bir kız
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın....meleğini kokla benim yerime..
bu arada epiduralden memnun kaldın mı? ağrın olayı nasıl? bende ayın 8 inde olacağım Allah izin veririse biraz anlatırsan sevinrim :)
ilkkez boyle bısey duydum poponun ebatlarıyla damı alakalıymıs.ben sanmıyorum cevremızde okadar cok ornek varkı kucuk popolu olup da catır catır doguran.bu kısıden kısıye degısır bence canım bana pek ınandırıcı gelmedı nedense:44:selam herkese, dün doktora gittim ve çatı puanesi oldum doktor dogumda zorlanacağımı söyledi çatım genişmiş biraz ama üstü darmış boyum kısa olduğu için ve popom küçükmüş poposu küçük olanların doğumuda zor oluyormuş resmen seni keserler dedi normal doğumda bende sezeryana kara verdim normal doğum gönlümden geçendi ama hayırlısı buymuş demek, inş. perşembe akşamı sezeryan olcam herkesten dua bekliyorum bende hepinize dua etcem, bebeğimde maşallah kilosu 3500veboyu 52 dedi ama bakalım doğdugunda da öylemi olcak ultrasyonda hata payı var derler herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
canım dua ederız tabı nedemek .allah hakkınızda hayırlı olan neyse onu versın.sızı cok ıyı anlıyorum insan bu haksızlıklara hıc tahammul edemıyor.ama basımızda bulunan ınsanlardan kaynaklanıyor bu torpıl ıslerı.allah onlara akıl fıkkır vesın ıslah etsınkı boyle seyler yasamayalım.neyse allah tez zamanda feraha cıkarsın canım sızı.bu arada kontrolden donunce bana yaz olur mu merak edıyorum doktorun ne dıyecek.çatı muaynesını ne zaman yapacak bıde.kızlar son bir haftadır eşimin işyerinde bir sıkıntı var.hakettiği halde hakkı yenecek gibi bir durum var göreviyle ilgili.çok uzatmayım.torpilli ve dayısı olana öncelik verilecek diyeyim siz anlayın.bu durumu eşim anlattı belli etmiyor ve üzülüyor.tam da doğuma az zaman kalmışken.bizim için hakkımızda hayırlı olması adına bir dua eder misiniz kızlar?üzülüyorum ben de ona belli etmeden.çok sağolun.allah hepimize hayırlı olanı versin.amin
canım günün belli olmuş sanırım sezeryan olcaksın korktugunu söylemiştin normaden
3.350 gr. 52 cm.
kırmızı yanaklı bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?