2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bundan sonra da hep böyle düz güzel gider herşeyiniz inşallah Allah ım bize de en hayırlısınız nasip et ,,

Maşallah anne kıza:) İnşallah sağlıcakla büyütürsün kızını, artık darısı bizim başımıza..Ben de normal doğum yapmak istiyorum tek endişem kilosu şuan 39 haftalık, kilosu 3800 gr. 6 ağustos muhtemel doğum tarihi ama açılmam yok ve kilo almaya devam ederse normal doğum yapamayacağım diye üzülüyorum. Benim de inşallah hızlı bir şekilde açılmam olur da normal doğum yaparım. Kızın doğumdan önce kaç kiloydu, kaç kilo doğdu?

hehheee.. ben başından beri koca kafalı minik totolu oğlum diye seviyorum. bizde baba da annne de koca kafalı o yüzden aksini beklemiyordum zaten.
benim doktor da pek konuşmayı sevmiyo. en son eşim kontrole kerpetenle gelmeyi düşünüyordu da bu kez konuştu sağolsun. 8'inde tam 39 haftayı doldurduğunda sez. yapmaya karar verdi. başta bana soruyordu normal mi sez. mi istersin diye ben de öncelikle normal istiyorum diyordum o yorum yapmıyordu. son zamanlarda başı büyük çıkınca ölçümlerde ben sez. mi olsa acaba diyip durmaya başladım. adam kararsızlığımı görünce kendisi noktayı koydu. yani şafak 5 gün :))

herkese merhaba,
bizim yarn son kontrolümz var sanrm ptesiye sezeryana gireceğim.
tabi daha öncesinden sancm gelmezse
evde anneme filan demiyorm ama ara ara sancm oluyo bir iki gündr.
tırstığımdan kimseye demiyorm.
hayırlısı Rabbimden...

kızlar adet sancısı gıbı sancılarım var dıyosunuz yz,o dogum sancısıymış. benım dun karnım bır agrıdı bıde bende rısk oldugu ıcın apar topar korkup hastaneye gıttık. alttan kontrol ettı doktor açılmam yok henuz. nst ye bagladı ufak ufak sancılarım cıktı. midemın rahatlaması ıcın saat 3 te serum takıldı,gece 11 de bıttı ve taburcu ettıler. nst bagladılar ara ara yıne cıktı sancı,en sonki nst de çıkmadıda oyle gonderdıler eve.

mrb cnm seninle aynı vakitde gircez sezeryana benımde 6 ağustosda olcak
sabah 8 de hastanede olucam inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza
benım alt taraf acayip acıyo özellikle yatakta sağdan sola dönerken oturdugum yerden kalkarken felen
sendede oluyomu acep kasıklarım acıyo :44:

yaa benm şimdi öyle sancılar var gelip gidiyoo,korkutmayn beniii

sancıların kac olarak cıktı canım senin nstde artık birimi nedir bilmiyroumda onun :)

2gündür arazi olunca doğurdun sandım beeeeneyseki tek parça sağlam sağlıklı bir şekilde burdasın benim doğum belli oldu testere'm 9unda doğuruyorum

evet canm günümz aynı seninlee..
ben bayağıdr dönerken ağrı yaşıyorm zaten
ama şuan sanki adet sancısı gibi iç taraflarm ağrıyo geçiyo
normalden tırsıyorm ptesiyi bekleyebilir kızm inş

canım benim de aynı senin gibi alt taraf acıyor yatıp kalkarken sağa sola dönerken oturup kalkarken çatı kemiklerimde acı oluyor

yaa benm şimdi öyle sancılar var gelip gidiyoo,korkutmayn beniii

korkucak bişi yok mecbur olan bişey:)

sancıların kac olarak cıktı canım senin nstde artık birimi nedir bilmiyroumda onun :)

canım sadece kağıtta degerler cıktıgını gordum ınışli çıkışlı.onun dışında bilmiyrum.

2gündür arazi olunca doğurdun sandım beeeeneyseki tek parça sağlam sağlıklı bir şekilde burdasın benim doğum belli oldu testere'm 9unda doğuruyorum

yok dogurmadım daha,hadi bakalım hanzademiz gelsin artık testerem hayırlısıyla.

adet sancısı çok olmuyo bende bikaç kere oldu dinlenince geçti
en son çarşamba gittim dr a hiç sancı felen çıkmadı bende
ama iki gündür baya yogun bu alt taraf acısı
sanki heran çıkcakmış gibi
bende normalden korktugum için sez istedim inşallah p.tesiye kadr durur bizim afacanlar

canım benim de aynı senin gibi alt taraf acıyor yatıp kalkarken sağa sola dönerken oturup kalkarken çatı kemiklerimde acı oluyor

aynen ve bu acı gün geçtikce artıyo ilk başlarda bukadr zorlamıyodu ama iki gündür epey bi zorluyo
neyseki az kaldı sabredicem artık senınde azalmış günün hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize

amin inşallah canım darısı hayırlısıyla sizlerin başına

allah nazarlaran korusun maşallah kızına.darısı bizlere inşallah.bu arada sen normal doğum mu yapmıştın canım

sağol canım Allah hayırlısıyla senide kavuştursun evladına normal doğumu çok istemiştim ama kızım o şansı tanımadı bana 35 haftalık ve ters olunca sezeryan oldum ama Allaha şükür bir problemim yok inanın stres yapmaya değmez geldi ve geçti

evet canım özellikle sabah yataktan kalkarken zorlanıyorum ben baya acı oluyor yürürken falan dün yolda yürürken kilitlendim kaldım mesela ödüm koptu doğuruyorum sandım bir an ama sonra geçti neyse ki... az kaldı hakkımızda hayırlısı inşallah

aynı durumdaymısız demekki neyseki yalnız değiliz bu da bu durumun normal oldugunu gösteriyo
o kilitlenme çok kötü oluyo bendede oluyo cnm bi an kalakalıyorum sonra açılıyo
amiiiiiiiiiin cnm

selamm gıslarrr

nerdesn kızım sen ?????????????? aaaa merak ettik öle habersiz arazi olma mı var, bak ben 7/24 buralardayım , cık cık

he hee bize de 9 unda bi gel bakalım dedi, herhalde artık yapar diyorum , peki senin ki doğum kanalına girmiş mi ???? benim kafam da büyük sanırım :26::26: annemler küçükken öyle derdi, başka bir sorun olmasın da, milim büyük olsun , gelicek geçicek hepsi zaten , vayyy 8 ağustos , az kalmış , ablamın kızının doğum tarihi 8 ağustos bizimkide aynı olursa diye konuşuyorduk ta , zaten biz normal ede gitsek bizi sezeryana alıcaklar galiba , bu kafaları ile , vakum yapmam dedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…