merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))
merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))
TÜNAYDINNNNNNNNN , bruncha hazırlık zamanı , Poyraz beyimiz le henüz dışarıda kavgalara , yedi , emdi emmedi çatışmalarına başlamadan beraber kahvaltı yapmanın tadını çıkaralım dimi ,
hımm , teşekkürler , sağolsun doktorum sadece olabilir dediği ve ben kendi adıma bu açıklamadan pek mennun kalmadığım içingoogle amca ile pek bir samimi olmuştum :44::44:
sanırım , ölçüm değerleri farklı dediğim gibi bende google da araştırıken genelde böyle durumlarla karşılaşmıştım , ama bu benim ölçüm kulaktan kulağa olan ölçümü belki o farklıdır
sende sezeryan sınırında sın , yav bizim tarihlerimi de aynı ,hee hee kafalarıda büyük ,birde aynı gün doğum yaparsak , peki senin doktorun sana sezeryan için gün verdi mi, ne diyor bu durum için , benimki konuşmayı pek sevmiyor da ilk zamanlar çok endişelenmiştim ben ,
herkese merhaba,
bizim yarn son kontrolümz var sanrm ptesiye sezeryana gireceğim.
tabi daha öncesinden sancm gelmezse
evde anneme filan demiyorm ama ara ara sancm oluyo bir iki gündr.
tırstığımdan kimseye demiyorm.
hayırlısı Rabbimden...
kızlar adet sancısı gıbı sancılarım var dıyosunuz yz,o dogum sancısıymış. benım dun karnım bır agrıdı bıde bende rısk oldugu ıcın apar topar korkup hastaneye gıttık. alttan kontrol ettı doktor açılmam yok henuz. nst ye bagladı ufak ufak sancılarım cıktı. midemın rahatlaması ıcın saat 3 te serum takıldı,gece 11 de bıttı ve taburcu ettıler. nst bagladılar ara ara yıne cıktı sancı,en sonki nst de çıkmadıda oyle gonderdıler eve.
kızlar adet sancısı gıbı sancılarım var dıyosunuz yz,o dogum sancısıymış. benım dun karnım bır agrıdı bıde bende rısk oldugu ıcın apar topar korkup hastaneye gıttık. alttan kontrol ettı doktor açılmam yok henuz. nst ye bagladı ufak ufak sancılarım cıktı. midemın rahatlaması ıcın saat 3 te serum takıldı,gece 11 de bıttı ve taburcu ettıler. nst bagladılar ara ara yıne cıktı sancı,en sonki nst de çıkmadıda oyle gonderdıler eve.
mrb cnm seninle aynı vakitde gircez sezeryana benımde 6 ağustosda olcak
sabah 8 de hastanede olucam inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza
benım alt taraf acayip acıyo özellikle yatakta sağdan sola dönerken oturdugum yerden kalkarken felen
sendede oluyomu acep kasıklarım acıyo :44:
mrb cnm seninle aynı vakitde gircez sezeryana benımde 6 ağustosda olcak
sabah 8 de hastanede olucam inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza
benım alt taraf acayip acıyo özellikle yatakta sağdan sola dönerken oturdugum yerden kalkarken felen
sendede oluyomu acep kasıklarım acıyo :44:
yaa benm şimdi öyle sancılar var gelip gidiyoo,korkutmayn beniii
sancıların kac olarak cıktı canım senin nstde artık birimi nedir bilmiyroumda onun :)
2gündür arazi olunca doğurdun sandım beeeeneyseki tek parça sağlam sağlıklı bir şekilde burdasın benim doğum belli oldu testere'm 9unda doğuruyorum
evet canm günümz aynı seninlee..
ben bayağıdr dönerken ağrı yaşıyorm zaten
ama şuan sanki adet sancısı gibi iç taraflarm ağrıyo geçiyo
normalden tırsıyorm ptesiyi bekleyebilir kızm inş
canım benim de aynı senin gibi alt taraf acıyor yatıp kalkarken sağa sola dönerken oturup kalkarken çatı kemiklerimde acı oluyor
amin inşallah canım darısı hayırlısıyla sizlerin başınaherkese günaydınlar.. hayırlı cumalaar kızlar...Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sıhhatle kucağımıza gelmelerini nasip etsin... doğan bebişlere bol bol süt versin annelerine de sağlık versin :):)
ben kuzuyu yerim yerim... Allahım evladını sana bağışlasın tatlım.. güle güle büyüsün ada kuzusu :):):
allah nazarlaran korusun maşallah kızına.darısı bizlere inşallah.bu arada sen normal doğum mu yapmıştın canım
adet sancısı çok olmuyo bende bikaç kere oldu dinlenince geçti
en son çarşamba gittim dr a hiç sancı felen çıkmadı bende
ama iki gündür baya yogun bu alt taraf acısı
sanki heran çıkcakmış gibi
bende normalden korktugum için sez istedim inşallah p.tesiye kadr durur bizim afacanlar
aynen ve bu acı gün geçtikce artıyo ilk başlarda bukadr zorlamıyodu ama iki gündür epey bi zorluyo
neyseki az kaldı sabredicem artık senınde azalmış günün hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
evet canım özellikle sabah yataktan kalkarken zorlanıyorum ben baya acı oluyor yürürken falan dün yolda yürürken kilitlendim kaldım mesela ödüm koptu doğuruyorum sandım bir an ama sonra geçti neyse ki... az kaldı hakkımızda hayırlısı inşallah
selamm gıslarrr
hehheee.. ben başından beri koca kafalı minik totolu oğlum diye seviyorum. bizde baba da annne de koca kafalı o yüzden aksini beklemiyordum zaten.
benim doktor da pek konuşmayı sevmiyo. en son eşim kontrole kerpetenle gelmeyi düşünüyordu da bu kez konuştu sağolsun. 8'inde tam 39 haftayı doldurduğunda sez. yapmaya karar verdi. başta bana soruyordu normal mi sez. mi istersin diye ben de öncelikle normal istiyorum diyordum o yorum yapmıyordu. son zamanlarda başı büyük çıkınca ölçümlerde ben sez. mi olsa acaba diyip durmaya başladım. adam kararsızlığımı görünce kendisi noktayı koydu. yani şafak 5 gün :))
. Evet sorma doguramadim fikri die dolaniyorum etraftakarakız 2 bu da başladı doğuramadımlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?