Gercekten uguru ve nasibi ile gelen bir bebek olmuşKızlaaar,
İnanamıyorum tayinim çıktı :) Şehir merkezine 30 km uzakta bir köyde çalışıyordum ben gidip geliyordum şehir merkezine tayinim çıkmış.
7 senedir aynı okulda çalışıyordum, içim buruk biraz tabii okulum çok özeldi benim için, ama oğlum için süper oldu, hatta dün pompa almaya gittik eşimle. Avent elektronik alacaktım, içimden bir ses dedi ki biraz daha bekle, şimdi basit bir şey al, işe başlarken alırsın elektronik olanını. Belki de şimdi gerek bile kalmayacak, ulaşım aracıyla 10 dakika bile yok yeni okulum. :) Ve en güzeli yarım gün çalışacağım sadece eski okulum tam gündü.
Bir de çok ilginç bir detay var, eşimin ilk oğlumuz doğmadan 10 gün önce şehir merkezine tayini çıkmıştı, çok sevinmiştik, uğur getirdi yavrumuz demiştik, ikinci kuzum da aynı uğuru annesine getirdi. Her bebek kısmetiyle gelir derler ya...
Allahım veriklerine çok şükür, hepimizin gönlüne göre ver Yarabbim, öncelikle de sağlıkla kuzularımızı ver. Artık sağlıktan gayri ne isterimki... :)
Herkese sevgilerrrrr
yeşilimsi geçmiş olsun biz de bebek doğdu sandık.merak ettirme bir daha bizi dünür.
En merak ettigim kişi işte :) Hem iki bebek ne yapıyorsunuz onu merak ediyordum hemde eşinin huyları benim eşimin huylarına cok benziyor nasıl geciyor gunler oda babalıga alısabildi mi :)
selam kızlar, geçmişe bakamadım ama tebrik eden herkese çok teşekkür ederim...
hikayemizi ekledim diğer topiğe
Kızlaaar,
İnanamıyorum tayinim çıktı :) Şehir merkezine 30 km uzakta bir köyde çalışıyordum ben gidip geliyordum şehir merkezine tayinim çıkmış.
7 senedir aynı okulda çalışıyordum, içim buruk biraz tabii okulum çok özeldi benim için, ama oğlum için süper oldu, hatta dün pompa almaya gittik eşimle. Avent elektronik alacaktım, içimden bir ses dedi ki biraz daha bekle, şimdi basit bir şey al, işe başlarken alırsın elektronik olanını. Belki de şimdi gerek bile kalmayacak, ulaşım aracıyla 10 dakika bile yok yeni okulum. :) Ve en güzeli yarım gün çalışacağım sadece eski okulum tam gündü.
Bir de çok ilginç bir detay var, eşimin ilk oğlumuz doğmadan 10 gün önce şehir merkezine tayini çıkmıştı, çok sevinmiştik, uğur getirdi yavrumuz demiştik, ikinci kuzum da aynı uğuru annesine getirdi. Her bebek kısmetiyle gelir derler ya...
Allahım veriklerine çok şükür, hepimizin gönlüne göre ver Yarabbim, öncelikle de sağlıkla kuzularımızı ver. Artık sağlıktan gayri ne isterimki... :)
Herkese sevgilerrrrr
canim :) iki bebek biraz zor oluyor tatlim ama en zor tarafi ikisi bir anda aglayinca , ben ayni anda emziremem diyordum ama mecbur kalinca ikisini birden emziyormussun :) esim beklemedigim kadar iyi adapte oldu ilk bile kucuk olduklari halde kucagina aldi :) ikisi birden bagirinca mecburen kucagina alip avutuyor da. sen nasilsin canim nasil gidiyor son gunler ?
Valla bende o ikisinin birden aglamalarını hayal ediyorum hep ikiz bebek dusununce nedense :) Emzirme anlarıda nasıl geciyordur kim bilir :) Biz bir tane için ne kadr endiseliyiz valla cok zor iki bebek. Bizim sıpa hem dikiliyor ters hemde zayıf 2.500 olmaz diyor doktor suda az oldugundan ne kadar idare ederse bekletecek tabi bu durumlar içinde herzmanki gibi eşim benden stresli bana stres yapma şansı kalmıyor :)
emzirirken insan inanilmaz terliyor canim ikisini birden emzirirken de ikiye katlaniyor haliyle :) kafa kafaya gobek kafaya nasil gelirse emziriyorum walla ama buyuyunce nasil olur onu kestiremiyorum :)
beklesin tatlim bosver esler stresli oluyorlar ama tam doguma girme aninda bir anda inanilmaz sakinlesiveriyorlar bu arada sen panikleyiveriyorsun (en azindan ben oyle oldum) dogumdan sonra pitir pitir alarken bizim bey sanki 3. cocuguymus gibi sakindi beni sakinlestirmeye calisiyordu:))
Gecmiş olsun canım mubarek gunlerde kalbini bozma dualarımız senle ve kuzunla kısa surede atlatırsınız insallah sorunlarınızıKizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
Gecmiş olsun canım mubarek gunlerde kalbini bozma dualarımız senle ve kuzunla kısa surede atlatırsınız insallah sorunlarınızı
canım çok geçmiş olsun oğluna acil şifalar versin rabbimneden acil sezeryana aldılar sorun neydi ?
Çok geçmiş olsun canım.
İnş. hayırlıı-syla çıkarsınız...
canım benim şanslısınız dediğin gibi hastanedeymişsiniz.hiç canını sıkma bebişin gelmiş dnyaya öyle ya da böyle planlı olmuyor bu doğum işi malesef.yeter ki sağlığı yerinde olsun.inşallah kısa sürede toparlar da alırsın yanına.Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
Çok şükür Rabbim yardım etmiş gercekten evde olsanız hiç farkedilmeyecekti olay buyuk talihsizlik oldugu gibi hastanede olmanız ne buyuk şans cok sukurCok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
canım benim şanslısınız dediğin gibi hastanedeymişsiniz.hiç canını sıkma bebişin gelmiş dnyaya öyle ya da böyle planlı olmuyor bu doğum işi malesef.yeter ki sağlığı yerinde olsun.inşallah kısa sürede toparlar da alırsın yanına.
Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?