2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gercekten uguru ve nasibi ile gelen bir bebek olmuş

canim :) iki bebek biraz zor oluyor tatlim ama en zor tarafi ikisi bir anda aglayinca , ben ayni anda emziremem diyordum ama mecbur kalinca ikisini birden emziyormussun :) esim beklemedigim kadar iyi adapte oldu ilk bile kucuk olduklari halde kucagina aldi :) ikisi birden bagirinca mecburen kucagina alip avutuyor da. sen nasilsin canim nasil gidiyor son gunler ?
En merak ettigim kişi işte :) Hem iki bebek ne yapıyorsunuz onu merak ediyordum hemde eşinin huyları benim eşimin huylarına cok benziyor nasıl geciyor gunler oda babalıga alısabildi mi :)

tatlim sen de dogurmussun pasa gelmis herhalde hayirli olsun , bu arada diger topic nerdedir kizlar.. artik biz de yazabiliriz diye umuyorumm
selam kızlar, geçmişe bakamadım ama tebrik eden herkese çok teşekkür ederim...

hikayemizi ekledim diğer topiğe

canim elektrikliyi ben tavsiye ederim , pompayi ozellikle ilk gunler ben cok kullandim sut geldi ama bebeler cabuk yoruluyordu onun icin sagip kasikla veriyordum..

Valla bende o ikisinin birden aglamalarını hayal ediyorum hep ikiz bebek dusununce nedense :) Emzirme anlarıda nasıl geciyordur kim bilir :) Biz bir tane için ne kadr endiseliyiz valla cok zor iki bebek. Bizim sıpa hem dikiliyor ters hemde zayıf 2.500 olmaz diyor doktor suda az oldugundan ne kadar idare ederse bekletecek tabi bu durumlar içinde herzmanki gibi eşim benden stresli bana stres yapma şansı kalmıyor :)

emzirirken insan inanilmaz terliyor canim ikisini birden emzirirken de ikiye katlaniyor haliyle :) kafa kafaya gobek kafaya nasil gelirse emziriyorum walla ama buyuyunce nasil olur onu kestiremiyorum :)

beklesin tatlim bosver esler stresli oluyorlar ama tam doguma girme aninda bir anda inanilmaz sakinlesiveriyorlar bu arada sen panikleyiveriyorsun (en azindan ben oyle oldum) dogumdan sonra pitir pitir alarken bizim bey sanki 3. cocuguymus gibi sakindi beni sakinlestirmeye calisiyordu:))

Kızlar geçenlerde burda bahsediliyordu.KArnım taş gibi acayip gergin.Bu ne oluyor şimdi sancı mı kasılma mı ? allahım yaa acemi olmak ne zormuş...Bir de oturup kalkarken acayip çekiyor alt taraf kasıklarıma bışak giriyor sanki...

Slm kızlar nasılsınız, ne güzel bebiş haberleri geliyor yine ama bizde tık yok :)
İlk temizlik yapmıştım oğlum gelecek diye, biz 2. temizliğe geçtik ama gelmeye niyeti yok.
Ben çok sabırsızlanıyorum artık, aynı zamanda korkuyorum bişey olacak diye, aynı zamanda suni sancı verirler diye çekiniyorum

İnşallah oyle olur canım 9aydır ben onu sakinleştiriyorum idare ediyorum o anda ise yarar umarım :) Birde etrafta buyuklerin olması sence iyi mi dogumdan sonra bebek bakımında yoksa daha cok mu kargasa cıkıyor her kafadan bir ses :)

Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah

Gecmiş olsun canım mubarek gunlerde kalbini bozma dualarımız senle ve kuzunla kısa surede atlatırsınız insallah sorunlarınızı

canım çok geçmiş olsun oğluna acil şifalar versin rabbim neden acil sezeryana aldılar sorun neydi ?

Çok geçmiş olsun canım.
İnş. hayırlıı-syla çıkarsınız...

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar ve sağlığına kavuşur, Allah yardımcın olsun...

Gecmiş olsun canım mubarek gunlerde kalbini bozma dualarımız senle ve kuzunla kısa surede atlatırsınız insallah sorunlarınızı

canım çok geçmiş olsun oğluna acil şifalar versin rabbim neden acil sezeryana aldılar sorun neydi ?

Çok geçmiş olsun canım.
İnş. hayırlıı-syla çıkarsınız...

Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah

canım benim şanslısınız dediğin gibi hastanedeymişsiniz.hiç canını sıkma bebişin gelmiş dnyaya öyle ya da böyle planlı olmuyor bu doğum işi malesef.yeter ki sağlığı yerinde olsun.inşallah kısa sürede toparlar da alırsın yanına.

Canım çok çok geçmiş olsun Allahtan hastanedeymişsiniz rabbim korusun meleğini inşallah çabucacık toparlar kendini dualarımız oğlunla

Çok şükür Rabbim yardım etmiş gercekten evde olsanız hiç farkedilmeyecekti olay buyuk talihsizlik oldugu gibi hastanede olmanız ne buyuk şans cok sukur
Kendini uzme demek kolay olsada bize kendini uzmemeye calış saglam, saglıklı bir anne bulsun yavrun cıktıgında karsısında insallah

Buyuk sorunumuzdan baska bı sorunumuz daha var. Dualarınızı bekliyorum. Hic sutum gelmedi 24 saattir 3 saat arayla sağıyorum bir damla bile sut yok. Yavrum ac serilmiş besleniyor sadece.

Geçmiş olsun, İnşallah çıkacaktır yoğun bakımdan. Dualarım seninle, Allah yavrunu korusun ve sizi bağışlasın.

canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun. allah sağlık sıhhat versin inş. dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…