teşekkür edrimsize bir de bilgi vereyim hurmada oksitosin hormonu oldugu icin hem doğumu hızlandırıyor hem de sütü artırıyormuş. dünden beri hurma yiyorum bakalım gerçekten hemen doğuracak mıyım?? bir de karnım arada çok sert olup ağrı giriyo bu bebegin kendini kanala ittiği anlamına geliyormuş.
Alllah izin verirse hayırlısı ve sağlıkla inş 7 ağustosa oğum günü verdi doktor sezeryan için ama genel mi spinal mi karar veremiyorum bi de ağrı pompası yararlı bişey mi?
10.01 idi geçen hafta, malum 10 cm e kadar açılma olabiliyor sanırım , senin nedir durumu peki ?
ablamda öyle diyodu o zaman ben yandım kaynana kayınpeder görümce kaynım ve ilk torun benim cocugum olacak inş.. görümcem daha küçük 12 yasında ve bebek delisi eline almak isticek ben kıyamıcam kayınvalidem cok iyidir saolsun ama biraz dediği dedik tiptir mesela ben hani cocuk çok illerde masadan da bişiler yicek ya işte peynirdi zeytindi biz ne yiyosak ben öle agzımda çiğneyip hayatta vermem cocuguma diyorum oda gülerek bana diyo ki ben sen görmeden veririm merak etme belki kızdırmak iiçin diyo bilmiorum ama bunları düşündükçe içim daralıo amannn gecer bunlarda beee rabbım saglıkla kucagıma almayı nasip etsin dogdu da bunlar kaldı sankiii
Kanalami itiyo?benim cadı 3 gündür ugrasiyo ozaman çünkü karnım feci sekilde sert oluyo Dr a sordum eğer karnın sert olursa sancılar 2 saate 5 daka arayla sancı gelirse gel dedi bugün itibariyle bir haftamız var daha bakalim nezaman gelicek minik kuzum
benimde daha sık değil ağrım. pazartesiye kadar doguramazsam gitcem tekrar ama bana bugun yarin gelicekmis gibi geliyor.
bissuru hurma yiyorum ki hemen gelsin
cnm ben 1 haftadır hurma yemeye başladım her sabah uyanır uyanmaz aç karna 4 veya 5 tane yıyorum uzerınede 1 bardak ılık su içiyorum(kabızlığımada ıyı geldı ayrıcateşekkür edrimsize bir de bilgi vereyim hurmada oksitosin hormonu oldugu icin hem doğumu hızlandırıyor hem de sütü artırıyormuş. dünden beri hurma yiyorum bakalım gerçekten hemen doğuracak mıyım?? bir de karnım arada çok sert olup ağrı giriyo bu bebegin kendini kanala ittiği anlamına geliyormuş.
Sevgili Muffinciğim,
dün gece rüyamda seni gördüm, insanın hiç tanımadığı birisini rüyasında görmesi de çok ilginçmiş
neyse, çok rahat bir doğum yapmıştın, tombiş yanaklı, renkli gözlü bir kızın oluyordu, adını da Mercan koydun
hayır olsun diyelim
kızlar
bide benim kızıma doktor koca kafalı diyordu(2hafta önde de kendisi).
radyolog bi arkadasımdan ögrendiğime göre ultrasondaki ortalamalar dünyaya göreymiş ve türk bebeklerinde kafa ölçümü genelde 1-2 hafta önden gidebiliyormuş. o nedenle bebişlerinizin kafa ölçümü önde gidiyorsa önemli değıl normalmiş.
kız dunur valla doğru diyorsun konusamıyoruz bizim bebişlerin zamanı var sağlıklı gelsinler inşallah
Hastaneye bebek için hurma goturmeyi dusunen var mı peki?
sağlıklı gelsinler benımde tek duam odoktor bana her an gelebılır artık dedı gelsede sorun olmaz zaten dedı,valla ne yalan soylıyım bıran önce gelsin göriyim,istiyorum senın son durum ne varmı doğum belırtılerı?
ben götürücem canım biraz hurma yalatıcam sonra da çay kaşığı kadar zemzem içiricem
kızlar
bide benim kızıma doktor koca kafalı diyordu(2hafta önde de kendisi).
radyolog bi arkadasımdan ögrendiğime göre ultrasondaki ortalamalar dünyaya göreymiş ve türk bebeklerinde kafa ölçümü genelde 1-2 hafta önden gidebiliyormuş. o nedenle bebişlerinizin kafa ölçümü önde gidiyorsa önemli değıl normalmiş.
Benim bebikin kafasida kucuk olduğu icin cok zorlu bir süreçten geçtim hemen ters giden birşeyler var dendi şimdide okadar buyuk degil ama kendi çapında gelişiyor dedi Dr ama sizin verdiniz bu ölçümlerden ben birsey anlamadım
Burda daha farklı rakamlar mesela benim 37 inci haftada 30.2 çıktı
ağrı pompası acaip konfor sağlayan birşey. ben hastaneyle konuşmaya gitiğimde ilk onu sordum.
benimkinin geçen hafta 9,85 idi ve giderek de büyüyor. ben ne kadar doğru bilmiyorum ama sezaryen için sınır 9,5 diye duymuştum.
sen de kaynanana deseydin; ileride yaşlanıp da dişlerin dökülünce ben de sana çiğner yediririm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?