2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kanalami itiyo?benim cadı 3 gündür ugrasiyo ozaman çünkü karnım feci sekilde sert oluyo Dr a sordum eğer karnın sert olursa sancılar 2 saate 5 daka arayla sancı gelirse gel dedi bugün itibariyle bir haftamız var daha bakalim nezaman gelicek minik kuzum

Alllah izin verirse hayırlısı ve sağlıkla inş 7 ağustosa oğum günü verdi doktor sezeryan için ama genel mi spinal mi karar veremiyorum bi de ağrı pompası yararlı bişey mi?

ağrı pompası acaip konfor sağlayan birşey. ben hastaneyle konuşmaya gitiğimde ilk onu sordum.

10.01 idi geçen hafta, malum 10 cm e kadar açılma olabiliyor sanırım , senin nedir durumu peki ?

benimkinin geçen hafta 9,85 idi ve giderek de büyüyor. ben ne kadar doğru bilmiyorum ama sezaryen için sınır 9,5 diye duymuştum.

sen de kaynanana deseydin; ileride yaşlanıp da dişlerin dökülünce ben de sana çiğner yediririm diye

benimde daha sık değil ağrım. pazartesiye kadar doguramazsam gitcem tekrar ama bana bugun yarin gelicekmis gibi geliyor.
bissuru hurma yiyorum ki hemen gelsin

biryerlerde duymuştum, belki bu forumda bilmiyorum; bebeğin gaz probleminin olmamasını istiyorsanız doğduğunda emzirmeden falan önce bir kereliğine mahsus ağzına 1-2 damla nar suyu damlatın diyorlardı.

Sevgili Muffinciğim,

dün gece rüyamda seni gördüm, insanın hiç tanımadığı birisini rüyasında görmesi de çok ilginçmiş

neyse, çok rahat bir doğum yapmıştın, tombiş yanaklı, renkli gözlü bir kızın oluyordu, adını da Mercan koydun

hayır olsun diyelim

cnm ben 1 haftadır hurma yemeye başladım her sabah uyanır uyanmaz aç karna 4 veya 5 tane yıyorum uzerınede 1 bardak ılık su içiyorum(kabızlığımada ıyı geldı ayrıca) benımde karnım sertleşiyo ara ara kasığımda ufak sızlamalar oluyor,ama düzenli değil yakındır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı,dün catı muayenesi olmustum doktorum acılmam olsa söylerdi heralde bebeğin başı ıyıce dayanmıs guzel dedı ama,beklıyorum işte

kızlar
bide benim kızıma doktor koca kafalı diyordu(2hafta önde de kendisi).
radyolog bi arkadasımdan ögrendiğime göre ultrasondaki ortalamalar dünyaya göreymiş ve türk bebeklerinde kafa ölçümü genelde 1-2 hafta önden gidebiliyormuş. o nedenle bebişlerinizin kafa ölçümü önde gidiyorsa önemli değıl normalmiş.

kız dunur valla doğru diyorsun konusamıyoruz bizim bebişlerin zamanı var sağlıklı gelsinler inşallah

canım hayır olsun inşallah.rüya yorumu bilen biri varsa yorumlasın lütfen kızlar ne anlama geliyor

Benim bebikin kafasida kucuk olduğu icin cok zorlu bir süreçten geçtim hemen ters giden birşeyler var dendi şimdide okadar buyuk degil ama kendi çapında gelişiyor dedi Dr ama sizin verdiniz bu ölçümlerden ben birsey anlamadım
Burda daha farklı rakamlar mesela benim 37 inci haftada 30.2 çıktı

kız dunur valla doğru diyorsun konusamıyoruz bizim bebişlerin zamanı var sağlıklı gelsinler inşallah

sağlıklı gelsinler benımde tek duam o doktor bana her an gelebılır artık dedı gelsede sorun olmaz zaten dedı,valla ne yalan soylıyım bıran önce gelsin göriyim,istiyorum senın son durum ne varmı doğum belırtılerı?

kız doğurmak hayra işaretmiiş.hayır diyelim hayrolsun işallah aminnnnnnnnnnnnnnn.hepimizin doğumları rahat geçsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yarın kendi doktoruma gidecem yıllık iznindeydi donuyor belli olacak valla bende once diyordum şimdi annemle konusuyorum ayyy demediğini bırakmıyor ne epidural nede sezeryanı kabul ediyorum diyor ayy doğumda yanımda olacak ayvayı yedimmmm

TÜNAYDINNNNNNNNN , bruncha hazırlık zamanı , Poyraz beyimiz le henüz dışarıda kavgalara , yedi , emdi emmedi çatışmalarına başlamadan beraber kahvaltı yapmanın tadını çıkaralım dimi ,

hımm , teşekkürler , sağolsun doktorum sadece olabilir dediği ve ben kendi adıma bu açıklamadan pek mennun kalmadığım için google amca ile pek bir samimi olmuştum :44::44:

sanırım , ölçüm değerleri farklı dediğim gibi bende google da araştırıken genelde böyle durumlarla karşılaşmıştım , ama bu benim ölçüm kulaktan kulağa olan ölçümü belki o farklıdır

sende sezeryan sınırında sın , yav bizim tarihlerimi de aynı , hee hee kafalarıda büyük ,birde aynı gün doğum yaparsak , peki senin doktorun sana sezeryan için gün verdi mi, ne diyor bu durum için , benimki konuşmayı pek sevmiyor da ilk zamanlar çok endişelenmiştim ben ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…