nerdesn kızım sen ?????????????? aaaa merak ettik öle habersizarazi olma mı var, bak ben 7/24 buralardayım , cık cık
he hee bize de 9 unda bi gel bakalım dedi, herhalde artık yapar diyorum , peki senin ki doğum kanalına girmiş mi ???? benim kafam da büyük sanırım :26::26: annemler küçükken öyle derdi,başka bir sorun olmasın da, milim büyük olsun , gelicek geçicek hepsi zaten , vayyy 8 ağustos , az kalmış , ablamın kızının doğum tarihi 8 ağustos bizimkide aynı olursa diye konuşuyorduk ta , zaten biz normal ede gitsek bizi sezeryana alıcaklar galiba , bu kafaları ile , vakum yapmam dedi doktor bana
hastanelik oldum da azıcık,canım serum çekmişti ondan yoktum bekçii:)
şimdi nasılsın bakalım sayın üye, :) öle zırt pırt hastanelik olunmaz , alışkanlık yapmayın serum a bak ,şaka bir yana da , iyimisin şimdi, hatta dünn bahsettik senden , pat diye kaybolunca merak ettik napalım
nerdesn kızım sen ?????????????? aaaa merak ettik öle habersizarazi olma mı var, bak ben 7/24 buralardayım , cık cık
he hee bize de 9 unda bi gel bakalım dedi, herhalde artık yapar diyorum , peki senin ki doğum kanalına girmiş mi ???? benim kafam da büyük sanırım :26::26: annemler küçükken öyle derdi,başka bir sorun olmasın da, milim büyük olsun , gelicek geçicek hepsi zaten , vayyy 8 ağustos , az kalmış , ablamın kızının doğum tarihi 8 ağustos bizimkide aynı olursa diye konuşuyorduk ta , zaten biz normal ede gitsek bizi sezeryana alıcaklar galiba , bu kafaları ile , vakum yapmam dedi doktor bana
Sancı cekmekten korkuyoruz ama sütün gelimini kolaylastırıyormus sancılar hormonları uyardıgı için bende sezeryanda olsa vucudum dogumun farkına varsın istiyorum biraz :)senin doktor daha iyi yapmış gün vermeyerek. muhtemelen sancın olana ya da suyun gelene yani doğum eylemi başlayana kadar bekleyip öyle sez. na alacak gibi görünüyor ki öylesi daha iyiymiş. sancılar başladıktan sonra sez. olunca doğum sonrası rahim kendini daha hızlı toparlıyormuş ve kanama v.s daha az oluyormuş. ben de dua edip duruyorum 8'ine kadar doğum eylemi başlasın, belki öyle fırt diye, kolayca doğururum diye
hiç istemiyorum öyle ameliyata gider gibi sancı falan olmadan sez.na gitmeyi.
merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))
heycanla takıp ediyoruz,hadı hayırlısıkızlarrr
doktorun söylediği gibi oluyo ağrım arttı birde kanlı koyu bir sıvı geldi ayyy doğuruyorum galiba gidip sacimi fönleyip susleneyim azcik:)))
doktoruma sormadım ama bebeğin başı inmiştir mutlaka çünkü karnım baya aşağıda ve usg ile bakarken de kafası çatı kemiklerinin üzerinde görünüyor. bir de bebek hareket ettikçe kasıklarımda, çatıda acaip acı hissediyorum. ama bildiğim kadarıyla doğum kanalına girme denilen şey doğum eylemi esnasında, rahim ağzı tamamen açıldıktan sonra oluyor, yani iniş esnasında bizim koca kafalılar çıkışta sıkışmazsa doğuyorlar zaten
senin doktor daha iyi yapmış gün vermeyerek. muhtemelen sancın olana ya da suyun gelene yani doğum eylemi başlayana kadar bekleyip öyle sez. na alacak gibi görünüyor ki öylesi daha iyiymiş. sancılar başladıktan sonra sez. olunca doğum sonrası rahim kendini daha hızlı toparlıyormuş ve kanama v.s daha az oluyormuş. ben de dua edip duruyorum 8'ine kadar doğum eylemi başlasın, belki öyle fırt diye, kolayca doğururum diye
hiç istemiyorum öyle ameliyata gider gibi sancı falan olmadan sez.na gitmeyi.
Sancı cekmekten korkuyoruz ama sütün gelimini kolaylastırıyormus sancılar hormonları uyardıgı için bende sezeryanda olsa vucudum dogumun farkına varsın istiyorum biraz :)
kızlarrr
doktorun söylediği gibi oluyo ağrım arttı birde kanlı koyu bir sıvı geldi ayyy doğuruyorum galiba gidip sacimi fönleyip susleneyim azcik:)))
En merak ettigim kişi işte :) Hem iki bebek ne yapıyorsunuz onu merak ediyordum hemde eşinin huyları benim eşimin huylarına cok benziyor nasıl geciyor gunler oda babalıga alısabildi mi :)guzel anneler kizcem ve kizanimla birlikte geldik sizleri ziyaretee
nasilsiniz haberler neler sekerler ?? ozledik sizii
Dogumu pek takmıyorum acıkcası onceden sezeryandan korkuyrodum şimdi onada hazırladım kendimi :)kendi adıma bizim kolayımız bulunmuyor, sancı çeksek mi, doğursak mı, çekmeden mi doğursak ,yoksa kapa gözleri nasıl olucaksa öyle olsun mu, pek fena bir durum bilinmemezlik,birde şimdi uğraşıcak bir şey yok , habire akıl doğumlarda , acaba kendimize günlük konu mu bulsak konuşucak
kızlar adet sancısı gıbı sancılarım var dıyosunuz yz,o dogum sancısıymış. benım dun karnım bır agrıdı bıde bende rısk oldugu ıcın apar topar korkup hastaneye gıttık. alttan kontrol ettı doktor açılmam yok henuz. nst ye bagladı ufak ufak sancılarım cıktı. midemın rahatlaması ıcın saat 3 te serum takıldı,gece 11 de bıttı ve taburcu ettıler. nst bagladılar ara ara yıne cıktı sancı,en sonki nst de çıkmadıda oyle gonderdıler eve.
bende öyle düşündüğünü düşündüğüm için pek kasmıyorum kendimi,pek bir rahatım hala halıları sermedim eve , yağmur yağsın öyle yapıcam diye tutturdum
merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))
canım benim de aynı senin gibi alt taraf acıyor yatıp kalkarken sağa sola dönerken oturup kalkarken çatı kemiklerimde acı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?