2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastanelik oldum da azıcık,canım serum çekmişti ondan yoktum bekçii:)

hastanelik oldum da azıcık,canım serum çekmişti ondan yoktum bekçii:)

şimdi nasılsın bakalım sayın üye, :) öle zırt pırt hastanelik olunmaz , alışkanlık yapmayın serum a bak , şaka bir yana da , iyimisin şimdi, hatta dünn bahsettik senden , pat diye kaybolunca merak ettik napalım

iyiyim çok şükür,yarın buyuk gun ak mı kara mı belli olucak:)) işte gelemedım yattım hep,saolun canlar eksik olmayın

doktoruma sormadım ama bebeğin başı inmiştir mutlaka çünkü karnım baya aşağıda ve usg ile bakarken de kafası çatı kemiklerinin üzerinde görünüyor. bir de bebek hareket ettikçe kasıklarımda, çatıda acaip acı hissediyorum. ama bildiğim kadarıyla doğum kanalına girme denilen şey doğum eylemi esnasında, rahim ağzı tamamen açıldıktan sonra oluyor, yani iniş esnasında bizim koca kafalılar çıkışta sıkışmazsa doğuyorlar zaten
senin doktor daha iyi yapmış gün vermeyerek. muhtemelen sancın olana ya da suyun gelene yani doğum eylemi başlayana kadar bekleyip öyle sez. na alacak gibi görünüyor ki öylesi daha iyiymiş. sancılar başladıktan sonra sez. olunca doğum sonrası rahim kendini daha hızlı toparlıyormuş ve kanama v.s daha az oluyormuş. ben de dua edip duruyorum 8'ine kadar doğum eylemi başlasın, belki öyle fırt diye, kolayca doğururum diye
hiç istemiyorum öyle ameliyata gider gibi sancı falan olmadan sez.na gitmeyi.

Sancı cekmekten korkuyoruz ama sütün gelimini kolaylastırıyormus sancılar hormonları uyardıgı için bende sezeryanda olsa vucudum dogumun farkına varsın istiyorum biraz :)

kızlarrr
doktorun söylediği gibi oluyo ağrım arttı birde kanlı koyu bir sıvı geldi ayyy doğuruyorum galiba gidip sacimi fönleyip susleneyim azcik:)))

Maşallah canım sana ya öyle güzel doğumlar hepimize nasip olur inşallah çok sevindim darısı benim gibi bekleyenlere

bende öyle düşündüğünü düşündüğüm için pek kasmıyorum kendimi, pek bir rahatım hala halıları sermedim eve , yağmur yağsın öyle yapıcam diye tutturdum

Sancı cekmekten korkuyoruz ama sütün gelimini kolaylastırıyormus sancılar hormonları uyardıgı için bende sezeryanda olsa vucudum dogumun farkına varsın istiyorum biraz :)

kendi adıma bizim kolayımız bulunmuyor, sancı çeksek mi, doğursak mı, çekmeden mi doğursak ,yoksa kapa gözleri nasıl olucaksa öyle olsun mu, pek fena bir durum bilinmemezlik, birde şimdi uğraşıcak bir şey yok , habire akıl doğumlarda , acaba kendimize günlük konu mu bulsak konuşucak

kızlarrr
doktorun söylediği gibi oluyo ağrım arttı birde kanlı koyu bir sıvı geldi ayyy doğuruyorum galiba gidip sacimi fönleyip susleneyim azcik:)))

bebiş geliyorrrr annemiz de kokoş yalnız , eksik kalmasın , hadi hayırlısı ile git hayırlı haberlerle gel inşallah

guzel anneler kizcem ve kizanimla birlikte geldik sizleri ziyaretee
nasilsiniz haberler neler sekerler ?? ozledik sizii
En merak ettigim kişi işte :) Hem iki bebek ne yapıyorsunuz onu merak ediyordum hemde eşinin huyları benim eşimin huylarına cok benziyor nasıl geciyor gunler oda babalıga alısabildi mi :)

Dogumu pek takmıyorum acıkcası onceden sezeryandan korkuyrodum şimdi onada hazırladım kendimi :)
Ben artık bebek bakımı ile ilgili seyleri arastırıyorum hep sonrdan fırsatım olmaz sasırıp kalırım diye en azından hataları bileyim tabi hersey hanımefendilere ve beyefendilere baglı:)

canım çooook geçmiş olsun

bende öyle düşündüğünü düşündüğüm için pek kasmıyorum kendimi, pek bir rahatım hala halıları sermedim eve , yağmur yağsın öyle yapıcam diye tutturdum

ay çoook mantıklı.. bak benim halıları da yıkamaya göndermiştim. geldi ama temizlik yapıp öyle sereyim diyordum ama doğumdan dönüşte sereyim bari, ne olur ne olmaz. aklınla bin yaşa valla yatağın üzerine de alez serdim zaten de halıları düşünmemiştim hiç.

selam kızlar, geçmişe bakamadım ama tebrik eden herkese çok teşekkür ederim...

hikayemizi ekledim diğer topiğe

gözün aydın canım.darısı bizlere inşallah.

canım benim de aynı senin gibi alt taraf acıyor yatıp kalkarken sağa sola dönerken oturup kalkarken çatı kemiklerimde acı oluyor

aynı şey bende de oldu bugün biraz hafifledi.dr genişleme oluyor dedi.çatı heralde.

Kızlaaar,
İnanamıyorum tayinim çıktı :) Şehir merkezine 30 km uzakta bir köyde çalışıyordum ben gidip geliyordum şehir merkezine tayinim çıkmış.

7 senedir aynı okulda çalışıyordum, içim buruk biraz tabii okulum çok özeldi benim için, ama oğlum için süper oldu, hatta dün pompa almaya gittik eşimle. Avent elektronik alacaktım, içimden bir ses dedi ki biraz daha bekle, şimdi basit bir şey al, işe başlarken alırsın elektronik olanını. Belki de şimdi gerek bile kalmayacak, ulaşım aracıyla 10 dakika bile yok yeni okulum. :) Ve en güzeli yarım gün çalışacağım sadece eski okulum tam gündü.

Bir de çok ilginç bir detay var, eşimin ilk oğlumuz doğmadan 10 gün önce şehir merkezine tayini çıkmıştı, çok sevinmiştik, uğur getirdi yavrumuz demiştik, ikinci kuzum da aynı uğuru annesine getirdi. Her bebek kısmetiyle gelir derler ya...

Allahım veriklerine çok şükür, hepimizin gönlüne göre ver Yarabbim, öncelikle de sağlıkla kuzularımızı ver. Artık sağlıktan gayri ne isterimki... :)

Herkese sevgilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…