2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Buyuk sorunumuzdan baska bı sorunumuz daha var. Dualarınızı bekliyorum. Hic sutum gelmedi 24 saattir 3 saat arayla sağıyorum bir damla bile sut yok. Yavrum ac serilmiş besleniyor sadece.

Ahh canım benim bu kadar sıkıntıda cok normal bir durum.Bitki cayları içmeye devam et ve kafanı toplamaya calış emin ol en onemli faktor malesefki moral. Kendini sakinleştir ve bebegin ile sagsalim sorunsuz cıktıgınızı sutununde bollaştıgını dusun sadece İnşşallah bolbol gelir sutun en kısa zamanda

Allah yardımcın olsun, inşallah en yakın zamanda yoğun bakımdan çıkar, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kollarında olur.

Dualarımız sizinle...

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

AHH gülüm Yaradan ım tez zamanda şifa nızı vericektir, ferah tut gönlünü , inşallah kucağına alıp usul usul emziriceksin ,hepimiz senin için dua ediyoruz inan buna , minnak ın bir an önce iyileşecek annesinin kucağına gelicek , Allah ım yardımcınız olsun , hepimizin inşallah.

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim büyük inş. en kısa sürede sağlıkla alıcaksın kucağına kendini üzmemeye çalış bak en azından yüzünü görmüşsün sütünde gelicek Allah'ın izniyle yeterki sen dik dur. bak yazabilmişsinde demekki sen güçlü bir kadınsın ki oda annesi gibi güçlü bir bebektir eminim.dualarımız seninle canım.

cnm allah yardımcınız olsun inşallah,tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

kızlar benım dogum tarıhım 6 agustosa verılmıstı bugun gıttım doktora tahlıllerım yapıldı anaztesı uzmanına falan gosterceklermıs sonucları yanı normal dogum olsa ona gostermezler degılmı pazartesı hazırlıklı gelın dedıler normal sezeryan ogun bellı olcakmıs normal olursa daha 39.haftamda olluyorum sunı sancıyla fılan baslatmazlar degılmı ben sezeryan ıstıyorum

çok geçmiş olsun canım..allah oğlunu sana bağışlasın..içini ferah tut.iyi şeyler düşün iyi olsun..dualarım seninle ve oğlunla

cANIM DUAMI ETTİM TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE.İYİKİ MUAYENEYE GİTMİŞSİN.SÜT İÇİNDE MASAJ YAP,HUMANA STILL TEA İÇ.BİR DE İNAN Kİ GELSİN SÜT MORALİNİ KORU

Son düzenleme:

canım gözünaydın bebişlerimiz şans meleği valla.allah onları korusun bize bağışlasın.

naber kızlar bugün doktora gittik bizim paşa 2500 çıktı.doktor bi sorun yok suyunda falan küçük olması için bi neden yok dedi. biraz minyon olcak heralde sadece dedi.ben 170 baba 185 nası olacak minyon bilmem!! arkadaş bi 3 kilo çocuk doğuramıyom ya yanıyom ona yanıyom:)) şaka bi yana sağlıkla olması benim için önemli.yalnız tek mesele ben iki ayrı doktora gidiyorum ve ikisi de bayramda yoklarmış!! onlara kalırsa 24ü gibi bayram snu bekler diyolar ama ben kötü tecrübeli olduğum için korkuyorum.dua edin bana da bayramı atlatayım kazasız belasız inşalllah.

canım günde 2 yumurta ye.bir de bol ceviz,meyve ve kıymalı ürünler tüket.bulabilirsen organik yoğurt.bunlar benim işime yaradı.

canım günde 2 yumurta ye.bir de bol ceviz,meyve ve kıymalı ürünler tüket.bulabilirsen organik yoğurt.bunlar benim işime yaradı.

canım hamilelilk boyunca yedim ceviz istisnasız her gün.1 aydır da bıraktım fındık yiyorum.hergün et yemeye çalışıyorum.yoğrt da aklıma geldikçe iştee..yumurta konusuna bişey dıyemıyorum 3 günde bir falan yıyorum o da bebişin hatrına hiç sevmem yumurtayı:))) bakalım 15 günüm var artık ne yapabilirsem yapıcam işe yarar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…