Buyuk sorunumuzdan baska bı sorunumuz daha var. Dualarınızı bekliyorum. Hic sutum gelmedi 24 saattir 3 saat arayla sağıyorum bir damla bile sut yok. Yavrum ac serilmiş besleniyor sadece.
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
cnm allah yardımcınız olsun inşallah,tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Cok tesekkurler. Nst nin son dkkalarinda bebegin 140 larda olmasi gereken kalp atımı 240lara cikti. Once müsaadeye aldılar nst aletleri değişti sonra düzelme yok doplerde bakıldı yine 240 latin ustunde denmesiyle doguma girmem bir oldu. Buyuk bir telas panik ameliyathanede. Dunkontrolde olmasaydık ve bunu farkedemicektik. Allah korusun bebegimi kaybetmiş olacaktık. Allahım korusun onu insallah
heycanla takıp ediyoruz,hadı hayırlısı
bu arada cnm sen kacıncı haftandasın?
nolur nolmaz sen yıne dıkkatlı ol cnmpazartesi 38 hafta olacak sancilarim var ama daha gitmedim hastaneye iyice artsın diye bekliyorum.beklemekten takside dogururmusum
ah kokoş dünürüm o balonlar olmazsa olmaz değil mi?güle güle yatsın damadım.bu arada kapılarımız aynı hemen hemen.kaç m tül kullandın?
kızlaaar,
inanamıyorum tayinim çıktı :) şehir merkezine 30 km uzakta bir köyde çalışıyordum ben gidip geliyordum şehir merkezine tayinim çıkmış.
7 senedir aynı okulda çalışıyordum, içim buruk biraz tabii okulum çok özeldi benim için, ama oğlum için süper oldu, hatta dün pompa almaya gittik eşimle. Avent elektronik alacaktım, içimden bir ses dedi ki biraz daha bekle, şimdi basit bir şey al, işe başlarken alırsın elektronik olanını. Belki de şimdi gerek bile kalmayacak, ulaşım aracıyla 10 dakika bile yok yeni okulum. :) ve en güzeli yarım gün çalışacağım sadece eski okulum tam gündü.
Bir de çok ilginç bir detay var, eşimin ilk oğlumuz doğmadan 10 gün önce şehir merkezine tayini çıkmıştı, çok sevinmiştik, uğur getirdi yavrumuz demiştik, ikinci kuzum da aynı uğuru annesine getirdi. Her bebek kısmetiyle gelir derler ya...
Allahım veriklerine çok şükür, hepimizin gönlüne göre ver yarabbim, öncelikle de sağlıkla kuzularımızı ver. Artık sağlıktan gayri ne isterimki... :)
herkese sevgilerrrrr
ah kokoş dünürüm o balonlar olmazsa olmaz değil mi?güle güle yatsın damadım.bu arada kapılarımız aynı hemen hemen.kaç m tül kullandın?
hahaha yok daha şişmeyenler var:)) 6 metre şeker
naber kızlar bugün doktora gittik bizim paşa 2500 çıktı.doktor bi sorun yok suyunda falan küçük olması için bi neden yok dedi. Biraz minyon olcak heralde sadece dedi.ben 170 baba 185 nası olacak minyon bilmem!! Arkadaş bi 3 kilo çocuk doğuramıyom ya yanıyom ona yanıyom:)) şaka bi yana sağlıkla olması benim için önemli.yalnız tek mesele ben iki ayrı doktora gidiyorum ve ikisi de bayramda yoklarmış!! Onlara kalırsa 24ü gibi bayram snu bekler diyolar ama ben kötü tecrübeli olduğum için korkuyorum.dua edin bana da bayramı atlatayım kazasız belasız inşalllah.
canım günde 2 yumurta ye.bir de bol ceviz,meyve ve kıymalı ürünler tüket.bulabilirsen organik yoğurt.bunlar benim işime yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?