sen mi kestin tülü bir yatay bir de dikey parça var ya canım ondan sordum
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
ve bi soru daha:
görkem mi??
bora mı??
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
canım öncelikle geçmiş olsun. kendini üzdükçe sütün çeklir gelmez. moralini yüksek tut.
zaten sezaryende süt sonra geliyor.az öncede yazdım papatya çayı ve humana stil çayı iç.
24 saat sonra gelecek bak. ama ağlama bebişin düşün. Allahın izniyle iyi olacak şimdi sen kendini toplamalısın
çünkü bebişinin sana ihtiyacı var dualarım sizinle olcak.
24 saat oldu sağıyorum ve gelmedi. Cok da yara oldu. Yarin dus alabilirmisin o iyi gelir insallah cay ve sogana da yarin baslicam. İnsallah gelir sutum.
karakız 2 bu da başladı doğuramadımlara
Selam hanımlar cuma günü kontrolüm vardı çatı muayenem yapıldı çok hafif sancım çıktı ama ben hissetmiyorum sanırım. 1 cmlik açılmam varmış yumuşama başlamış ve bebek kanala yerleşmeye başlamış tecrübeli annelerden bilgi bekliyorum. Ben ne zaman doğururum bu durmda
pepik canım allahım biran önce sağ sağlim kucağına almak nasip etsin. Lütfen üzme kendini en kısa zamanda gelir inşallah sütün
Kızlaaar,
İnanamıyorum tayinim çıktı :) Şehir merkezine 30 km uzakta bir köyde çalışıyordum ben gidip geliyordum şehir merkezine tayinim çıkmış.
7 senedir aynı okulda çalışıyordum, içim buruk biraz tabii okulum çok özeldi benim için, ama oğlum için süper oldu, hatta dün pompa almaya gittik eşimle. Avent elektronik alacaktım, içimden bir ses dedi ki biraz daha bekle, şimdi basit bir şey al, işe başlarken alırsın elektronik olanını. Belki de şimdi gerek bile kalmayacak, ulaşım aracıyla 10 dakika bile yok yeni okulum. :) Ve en güzeli yarım gün çalışacağım sadece eski okulum tam gündü.
Bir de çok ilginç bir detay var, eşimin ilk oğlumuz doğmadan 10 gün önce şehir merkezine tayini çıkmıştı, çok sevinmiştik, uğur getirdi yavrumuz demiştik, ikinci kuzum da aynı uğuru annesine getirdi. Her bebek kısmetiyle gelir derler ya...
Allahım veriklerine çok şükür, hepimizin gönlüne göre ver Yarabbim, öncelikle de sağlıkla kuzularımızı ver. Artık sağlıktan gayri ne isterimki... :)
Herkese sevgilerrrrr
guzel anneler kizcem ve kizanimla birlikte geldik sizleri ziyaretee
nasilsiniz haberler neler sekerler ?? ozledik sizii
Ben bu işten bişey anlamadım.Çatıda 1 parmak açılma var dendi dünde kahverengi sümüksü bir akıntım geldi dağınıkta olsa karnımda ağrılar var doktoru aradım düzenli sancılarını bekle diyo.Benim ilki sezeryandı şimdi niye sancı bekliyorum zaten sezeryan olmam lazım.1 haftadan beri acile gide gele bi hal oldum.Benim gibi olan varmı kızlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?