2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun İcini ferah tut bol bol dua et bu mübarek günlerde rabim dualarımızı kabul eder insallah
Dun ortaya çıkması cok buyuk şans rabim korumuş insallah bebegin kucağında çıkacaksın merak etme Allah yar ve yardımcınız olsun kucuk paşamızda iyi olucak

Hepinizden ayri ayri alıntı yapamiyorum. Cok tesekkur ederim hepinize Allah razi olsun guzel dileklerinizle insallah yarin sapasaglam cikariz hastaneden.sut icin nasi stres yapmiyim kizlar. Yavrumu bı kez görebildim sadece onda da aglamaktan hastaneyi inlettim. Hic olmicakmis gibi gelio sutum. Etrafta vah vah yaptikca sinirleniyorum. Dun neler yasadık bilmiyorlar sezeryAn ama olsun. Neyseecok konusup uzmiyim kendimi. Cok tesekkurler hepinize

selam kıslar daha yeni yeni kendime geliyorum. forumuda şimdi okuyacağım.
ay kıslar dikişler felan geçiyo da meme ucu sorunu insanı mahvediyor.
bir göğsümü yanlış emzirdiğim için çatladı. 2 çeşit krem kullandım şimdi zeytin yağ sürüyorum.
size tavsiyem memenizin koyu yerinin büyük kısmını vermeye çalışın. ucunu verince çatlıyo
papatya çayı, humana çayını için. bol bol çiğ soğan yiyin kızlar . 3.-4. günü süt geliyo.
ilk günler şeffaf bir sıvı geliyo . ve o bebeğe yetiyo kıslar. biz mama verdik çıkardı bizimki.
inşallah sizlerde kolay doğum geçirirsiniz tez zamanda bebişlerinizi beslersiniz

canım öncelikle geçmiş olsun. kendini üzdükçe sütün çeklir gelmez. moralini yüksek tut.
zaten sezaryende süt sonra geliyor.az öncede yazdım papatya çayı ve humana stil çayı iç.
24 saat sonra gelecek bak. ama ağlama bebişin düşün. Allahın izniyle iyi olacak şimdi sen kendini toplamalısın
çünkü bebişinin sana ihtiyacı var dualarım sizinle olcak.

Bütün dualarımız seninle cnm.Allah en kısa zamanda bebişine sağlıkla kavuştursun senii.

24 saat oldu sağıyorum ve gelmedi. Cok da yara oldu. Yarin dus alabilirmisin o iyi gelir insallah cay ve sogana da yarin baslicam. İnsallah gelir sutum.

Selam hanımlar cuma günü kontrolüm vardı çatı muayenem yapıldı çok hafif sancım çıktı ama ben hissetmiyorum sanırım. 1 cmlik açılmam varmış yumuşama başlamış ve bebek kanala yerleşmeye başlamış tecrübeli annelerden bilgi bekliyorum. Ben ne zaman doğururum bu durmda

pepik canım allahım biran önce sağ sağlim kucağına almak nasip etsin. Lütfen üzme kendini en kısa zamanda gelir inşallah sütün

açılmana bağlı cnaım benim ki 1 haftada 3 cm olmuştu doğumda 5 cmden ileriye gitmedi 10 saat sonunda doğum yaptım
oda epudural le

kıslarr dün doktor kontrolüne gittim..herşey yolunda dedi nst ye de bağladı ilk defa..
bn çatı muayenesi yapar diye bekledim ama yapmadı haftaya gel yapalım dedi..ama bn bu hafta içi sezeryan yapmak istiyodum
bide demesin mi herşey normal..normal doğur diye...korkuyorum istemiyorum dediysemde yok yok 1 hafta daha bekleyelim dedi gönderdi eve...bu sabahta ilk defa aynı adet ağrısı gibi bişi oldu belim kasıklarım ağrıdı..sabcım tuttu zannettim kalktım dolaştım ama geçti şu an..
sancıdan korkuyorum gün versin güzelce hazırlanayım süsleneyim öle gideyim istiyorum hastaneye normal yapmayı hiiiiiiç ama hiiiiiiiç istemiyorum..

Son düzenleme:

Acil şifalar en yakın zamanda çok iyi olmanız dileğiyle

Bebişler kısmetiyle gelirmiş canım gözünüz aydın çok sewindim allah mutluluğunuzu daim etsin:)

guzel anneler kizcem ve kizanimla birlikte geldik sizleri ziyaretee
nasilsiniz haberler neler sekerler ?? ozledik sizii

Bizde seni çok özlediik canım maşallah sana ve kuzularına

Dualarımız seninle canım maşallah ikinizede hayır mı canım kalbiyle alakalı mı bir sorun var niye yoğun bakımda:26:

Merhabalar herkese güzel günler diliyorum, sorunsuz bir sabaha gözlerimi açtım şükür bu sefer hiç ağrım yok dün çok kötüydüm üşütmüş olacağım ki ne yediysem çıkardım şiddetli bir bel ağrısı ve karın ağrısı geçirdim, şimdi sapasğlamım nazar değmesin :) bu çocuğun gelmeye niyeti yok zaten bekliyoruz yine de bakalım :)

Ben bu işten bişey anlamadım.Çatıda 1 parmak açılma var dendi dünde kahverengi sümüksü bir akıntım geldi dağınıkta olsa karnımda ağrılar var doktoru aradım düzenli sancılarını bekle diyo.Benim ilki sezeryandı şimdi niye sancı bekliyorum zaten sezeryan olmam lazım.1 haftadan beri acile gide gele bi hal oldum.Benim gibi olan varmı kızlar :44:

canim benimde perşembe gunu nstde sancim çıktı. 1cm de açılmam varmış. ağrıların sıklaşınca gel dedi doktor. 2gündür o sümüksü koyu renkli akıntı var ve 10 dakikada bir ağrım oluyo ama çok şiddetli değil. bekliyorum ki erkenden hastaneye gidip cok kalmayım diye:) bakalım ne zaman gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…