- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Kizlar dun cati muayenesine gelen ben acil sezeryanla gunu tamamladim. Cok zor bı gündü dunde bugunde. Oğlumu bu sabah bir kere gordum. Parmaklarına dokunabildim sadece. Dualarınızı bekliyorum bebisin icin. Yogun bakımda. Sag saglim kucaklamak nasip olur insallah
herkese merhaba ben henuz dogurmadımkızımın kafası 1 hafta onde gidiyor yani biraz buyukk bu durumu yaşayan varmıı:44:
benimkide 2 hafta onde görünüyor hatta ben nasil doğurcam diye tedirgin olmuştum ama doktor bu ortalamaların dünyaya göre olduğunu türk bebeklerinde genellikle 1-2 hafta önde çıktığını söyledi.önemli değil yani:)
Zaayif degil canim kilolu.3600 cikti.Ben de devlete gidip orda rontgenci ayri oluyo ya bir de ona olctureyim diyorum kilomuzu.normal istegim icin kilo onemli.sen de normal bekliyorsun degil mi
ben götürücem canım biraz hurma yalatıcam sonra da çay kaşığı kadar zemzem içiricem
Ben bu işten bişey anlamadım.Çatıda 1 parmak açılma var dendi dünde kahverengi sümüksü bir akıntım geldi dağınıkta olsa karnımda ağrılar var doktoru aradım düzenli sancılarını bekle diyo.Benim ilki sezeryandı şimdi niye sancı bekliyorum zaten sezeryan olmam lazım.1 haftadan beri acile gide gele bi hal oldum.Benim gibi olan varmı kızlar :44:
herkese merhaba ben henuz dogurmadımkızımın kafası 1 hafta onde gidiyor yani biraz buyukk bu durumu yaşayan varmıı:44:
Olma mı :) Benim koca kafalı oğlum 3 hafta ileriden gidiyor, karın ölçüsü de ölye, hatta bu iki ölçüye göre şimdiye doğmuş olmalıydı :)
Senin ve eşinin kafasına da bakmak lazım :) Benim de eşimin de kafası normalden biraz daha büyük, ilk oğlumun da öyle, o yüzden dert etmiyoruz bekliyoruz koca kafalı oğlumuzu :)))
Takvimin 37+4 gösteriyor, belki de bir gün daha kalsa kardır mantığı ile hareket ediyor. Eğer suyun gelmediyse ve hareketleri de iyiyse beklemek en iyisi diye düşünüyor olabilir doktorun.
Olma mı :) Benim koca kafalı oğlum 3 hafta ileriden gidiyor, karın ölçüsü de ölye, hatta bu iki ölçüye göre şimdiye doğmuş olmalıydı :)
Senin ve eşinin kafasına da bakmak lazım :) Benim de eşimin de kafası normalden biraz daha büyük, ilk oğlumun da öyle, o yüzden dert etmiyoruz bekliyoruz koca kafalı oğlumuzu :)))
benimkide 2 hafta onde görünüyor hatta ben nasil doğurcam diye tedirgin olmuştum ama doktor bu ortalamaların dünyaya göre olduğunu türk bebeklerinde genellikle 1-2 hafta önde çıktığını söyledi.önemli değil yani:)
aaaDoguma giriyorum dua edin
Doguma giriyorum dua edin
Doguma giriyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?