2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim tez zamanda şifa versin canım bu mubarek gunlerde senı saglıklıca yavruna kavustursun.butun sıkıntılarınızı bır cırpıda alıp gotursun

Günaydın herkese.Bu sabah kontrolüm vardı, yine açılma yok ve oğlum yukarıda duruyor, doktor rahatı yerinde dedi. Gelmek istemiyor bizimki, doktor salı günü suni sancı verelim dedi, yine olmazsa sezeryan olacağım sanırım. İnşallah o zamana kadar normal sancılarım başlar ve açılmam olur da suni sancı ve sezeryana gerek kalmaz.

herkese merhaba ben henuz dogurmadım kızımın kafası 1 hafta onde gidiyor yani biraz buyukk bu durumu yaşayan varmıı:44:

herkese merhaba ben henuz dogurmadım kızımın kafası 1 hafta onde gidiyor yani biraz buyukk bu durumu yaşayan varmıı:44:

benimkide 2 hafta onde görünüyor hatta ben nasil doğurcam diye tedirgin olmuştum ama doktor bu ortalamaların dünyaya göre olduğunu türk bebeklerinde genellikle 1-2 hafta önde çıktığını söyledi.önemli değil yani:)

cok saol cnm 9.2 cm olctu doktorda oda onemli değil demişti rahat edemedim yinede buraya bi yazayim dedim

iyi hafta sonları herkese...sabaha kadar bel ağrısı çektim bi şiddetlenyo bi azalıyo ağrısı..dr belden başlayığ aşağıya doğru iner demişti gerçek doğum ağrısı...inş.o ağrıyı anlayabilirim..evde doğurmayım da..pepik bu mübarek günde bebeğine şifa versin rabbim inş .çok geçmiş olsun..

Zaayif degil canim kilolu.3600 cikti.Ben de devlete gidip orda rontgenci ayri oluyo ya bir de ona olctureyim diyorum kilomuzu.normal istegim icin kilo onemli.sen de normal bekliyorsun degil mi

bi baktır bakalım haberder et burdanda evet bende normal bekliyorum canım..

Takvimin 37+4 gösteriyor, belki de bir gün daha kalsa kardır mantığı ile hareket ediyor. Eğer suyun gelmediyse ve hareketleri de iyiyse beklemek en iyisi diye düşünüyor olabilir doktorun.

Olma mı :) Benim koca kafalı oğlum 3 hafta ileriden gidiyor, karın ölçüsü de ölye, hatta bu iki ölçüye göre şimdiye doğmuş olmalıydı :)

Senin ve eşinin kafasına da bakmak lazım :) Benim de eşimin de kafası normalden biraz daha büyük, ilk oğlumun da öyle, o yüzden dert etmiyoruz bekliyoruz koca kafalı oğlumuzu :)))

merhaba kızlar dünkü şiddetli bel ağrılarımdan çok fena haldeydim bugün çok şükür rabbime daha rahatım biraz ev işi yapmıştım ondan oldu herhalde bir daha yapmıcam doğurana kadar dayanılmaz bişeydi ağrı kesici alıp uyudum 1 saat falan anca kendime geldim..pepik arkadaşım inşallah sütün en kısa zamanda gelir ve bebeğin de sende sağlıklı olursunuz bir an önce moral ve dirençli olmalı ama insanın başına gelmeyince nerden bilir Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle...

karın olcusu 1 hafta onde kafa 2 kafta once tedirgin oldum o nasıl bişe acaba diyedee burda olanlardada varsa anormallik yok yani.doktor senin kafan kucukte eşininki buyuk dedi

slm larrr güzel annelerr , nasıl herkes ler, burda yağmur varrrrrrrrrrrrrr , artık yerleri bir güzel silip halıları serebilirim pazartesi günü , ondan sonra babamızın işine göre kendimizi ayarlamaya çalışacağız, doktor ayın 9 unda gel bakalım demişti bir şey olmazsa , babamızın tam 9 undan şehir dışına çıkması zorunlu olabilir , he heee

Poyraz ımızda öyle , ölçüye göre doğmuş olmalıydı , cık cık oysa beyimizzin gelmeye niyeti yok zaten sanırım kanala giremicek ,

ooo bak bir dolu kişiyiz burda da hiç bahsetmemiştik sanırım daha önce bundan ....

dün de bir arkadaş yazmıştı hatta siz bile olabilirsiniz ,içim i rahatlatmıştı desem ,teşekkür etsem ,

KIZLARRR bişi sorucam birde , benim sağ ayak topuğum uyuşuyor gibi bir haftadır , baştan şişiyor herhalde dedim ama , öyle mi onu da anlamadım , zaten ayaklarımın altı basınca sanki acıyor , herhalde şişme budur , ama ayak topuğum böyle dokunulunca uyuşmuş olur ya öyle bir durumda , nedir ki bu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…