aaaa sen cidden yağmurdan bahsetmişsin. ben de suyun gelmesi falan şeklinde anlamışım sözünüuçmuşum yaaa
bizim doktor silkelemeyecek, direkt dalı kesecek
ay ne güldüm ekran karşısında ama şöyle bbir durum var , geçen akşam koltukları yeni yıkattık, üzerine çarşaflar serdik ya , oturuyoruz ben , ya şimdi burda otururken suyum gelirse , koltuk fena kirlenir diye düşünürken yakaladım kendimi sonra nasıl temizliyeceğiz dimi ama
ya ben bi doğum hikayesi okudum. kadıncazın 2. doğumu. tabi tecrübe olunca son ana kadar bekleme modunda. sabah kalkınca foş diye suyu gelmiş. o da sancı falan yok diye duşa girmiş, bi güzel yıkanmış,paklanmış falan sonra bi sancı.. olduğu yere çakılmış kalmış. kocasına seslenmiş, demiş ben doğuruyorum hiçbiyere gidecek durumda değilim diye. sonra da yatakta fırt diye kolaycacık doğurmuş bi komşularının da yardımıyla. tabi bütün yatak yerler falan mahvolmuş. onu okuduktan sonra yatağa alez, bebek alt değiştirme bezi falan serdim ama halılar aklımda yoktu. seni de bir güzel yanlış anlayınca halıları doğumdan dönüşte sermeye karar vermiştim, yanlış da olsa yerinde ve güzel oldu
Zambak bu gece ruyada seni gördüm
Güya sabah kalkmışim kkyi actım birde baktım sen yazmisin kızlar nisanim gelmiş diye
Bir uyandimki ruyaymis:)
Doguma giriyorum dua edin
Zambak bu gece ruyada seni gördüm
Güya sabah kalkmışim kkyi actım birde baktım sen yazmisin kızlar nisanim gelmiş diye
Bir uyandimki ruyaymis:)
ufff sıkıldım beklemekten
nisanım da geldi ama sancım yok daha.pazartesiye dek bekle dedi doktor. seytan diyor ki pazartesi git suni sanciyla dogur.cunku bebisim 3400kiloymus daha kalirsa icerde tosun olmasından sonra da doguramayıp sezeryan olmasından korkuyorum:18:
Ya bendende bu akşam çok az tırnak kadar kan geldi, bu nişan olmaz heralde değilmi?
kızlar perşembe gunu yazmıştım 2 cm açıklığım var nişanım geldi diye ama şu an tık yok. doktor pazartesi suni sancıyla doğurtacak beni napim ben sizce kafam çok karışık. bebek kanala baskı yapıyormuş. offff çok kararsızımmmm.
canım nasıl bişiy biliyormusun sümüksü bi yapıda kıvamı çok koyu bişiy. benimkisi kahverengi kahverengi parçalar halinde geldi.
Hıı benden kırmızı sümüksü geldi, zaten akıntım sümüksü ama kırmızı değil.
Bebek doğacağı gün hareket etmiyor diyorlar doğrumu acaba?
Hıı benden kırmızı sümüksü geldi, zaten akıntım sümüksü ama kırmızı değil.
Bebek doğacağı gün hareket etmiyor diyorlar doğrumu acaba?
tamam odur canım çünkü ben muayene oldum doktor nişanın düşmüş dedi farketmemişim ben eve geldim kahverengi kehverengi 2-3 parça geldi sanırım doktor alttan bakınca kalan parçalar o renkte geldi. ama işte perşembeden beri tık yok. 2 cm nasıl açıldı sancısız. şimdi neden durdu anlamadım. doktoruma guveniyorum işinin ehli biri. bide acıbademe gidiyorum hastaneyede guvenim var fakat her kafadan bi ses çıkıyor. suni sancı hakkında kimi olumlu soyluyor kimi olumsuz. suni sancı beter diyorlar ama aslında süreci hızlandıran bişiy. kimisi bi anda olup bitirdiği için iyi birşey diyor. annem beni suni sancıyla doğurmuş 1 saatte oldun en azından kısa sürede doğurdum diyor. çok karıştı kafam. kahvaltını yap oyle gel dedi. sezaryene yonlendşrmek istese kahvaltı yap demezdi dimi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?