2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende duydum korsenin her iki doğum türü sonrasında da faydalı olduğunu ayrıca sezaryan sonrası özellikle hapşurmalarda öksürüklerde dikişleri koruyomuş...Ben bugün kom daisy korse aldım.Birde evde nbb nin toparlayıcı korses vardı evde doğumdan sonra eve gelince takmayı düşünüyorum....

yeşilimsi

sağlıklı doğumlar ,işallah güzelce alırsın damadımı kucağına.

pepikcim

işallah bebişin iyidir.dualarım sizlerle

aaaa sen cidden yağmurdan bahsetmişsin. ben de suyun gelmesi falan şeklinde anlamışım sözünü uçmuşum yaaa

bizim doktor silkelemeyecek, direkt dalı kesecek

ay ne güldüm ekran karşısında ama şöyle bbir durum var , geçen akşam koltukları yeni yıkattık, üzerine çarşaflar serdik ya , oturuyoruz ben , ya şimdi burda otururken suyum gelirse , koltuk fena kirlenir diye düşünürken yakaladım kendimi sonra nasıl temizliyeceğiz dimi ama

ya ben bi doğum hikayesi okudum. kadıncazın 2. doğumu. tabi tecrübe olunca son ana kadar bekleme modunda. sabah kalkınca foş diye suyu gelmiş. o da sancı falan yok diye duşa girmiş, bi güzel yıkanmış,paklanmış falan sonra bi sancı.. olduğu yere çakılmış kalmış. kocasına seslenmiş, demiş ben doğuruyorum hiçbiyere gidecek durumda değilim diye. sonra da yatakta fırt diye kolaycacık doğurmuş bi komşularının da yardımıyla. tabi bütün yatak yerler falan mahvolmuş. onu okuduktan sonra yatağa alez, bebek alt değiştirme bezi falan serdim ama halılar aklımda yoktu. seni de bir güzel yanlış anlayınca halıları doğumdan dönüşte sermeye karar vermiştim, yanlış da olsa yerinde ve güzel oldu

Hımm bak oda iyiyimiş , :26::26: bende doğumdan sonra mı sersem acaba :26: ne var ki dimi, gelince 2 dakka da hallledilir de, benim enteresan bir kayınvalidem var, pek merakli işlerime karışmaya halıları serince süpürücekmişizzz, bizim süpürge iyi çekmiyormuş kendi süpürgesini alıp gelicekmiş ( ev de yakında ) diye bir hevesi var, dur ben bekletebildiğim kadar bekleteyim sağol, başka bir bakış açısı yakaladım , ama yine de evde doğurmak istememmmm :18::18:

kızlar 1 hafta doğurmamam lazım doktorum tatile çıktı haftaya pazartesi gelicek bu arada benim yaramaz kızım yine dönmüş normal doğum pozisyonunu almış umarım normal olucak doğumum zatan doktorda beni görünce sen çok rahat doğum yaparsın sportifsin hiç ağır değilsin dedi bu kadına bayılıyorum yaaaaaa

slm kızlar nasılsınız
oğluşuma kavuşmama çok az kaldı yarın pazar ve p.tesi kavuşma günü
istdan annem gelmişti bugunde babam geldi heyecan dorukta valla :18:
dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepiciğinizi
doğum dönüşü en kısa zamanda yazıcam size

ufff sıkıldım beklemekten
nisanım da geldi ama sancım yok daha.pazartesiye dek bekle dedi doktor. seytan diyor ki pazartesi git suni sanciyla dogur.cunku bebisim 3400kiloymus daha kalirsa icerde tosun olmasından sonra da doguramayıp sezeryan olmasından korkuyorum:18:

Ya bendende bu akşam çok az tırnak kadar kan geldi, bu nişan olmaz heralde değilmi?

kızlar perşembe gunu yazmıştım 2 cm açıklığım var nişanım geldi diye ama şu an tık yok. doktor pazartesi suni sancıyla doğurtacak beni napim ben sizce kafam çok karışık. bebek kanala baskı yapıyormuş. offff çok kararsızımmmm.

Doktoruna güveniyorsan olsun canım, bence en önemlisi doktora güven...

canım nasıl bişiy biliyormusun sümüksü bi yapıda kıvamı çok koyu bişiy. benimkisi kahverengi kahverengi parçalar halinde geldi.

Hıı benden kırmızı sümüksü geldi, zaten akıntım sümüksü ama kırmızı değil.

Bebek doğacağı gün hareket etmiyor diyorlar doğrumu acaba?

tamam odur canım çünkü ben muayene oldum doktor nişanın düşmüş dedi farketmemişim ben eve geldim kahverengi kehverengi 2-3 parça geldi sanırım doktor alttan bakınca kalan parçalar o renkte geldi. ama işte perşembeden beri tık yok. 2 cm nasıl açıldı sancısız. şimdi neden durdu anlamadım. doktoruma guveniyorum işinin ehli biri. bide acıbademe gidiyorum hastaneyede guvenim var fakat her kafadan bi ses çıkıyor. suni sancı hakkında kimi olumlu soyluyor kimi olumsuz. suni sancı beter diyorlar ama aslında süreci hızlandıran bişiy. kimisi bi anda olup bitirdiği için iyi birşey diyor. annem beni suni sancıyla doğurmuş 1 saatte oldun en azından kısa sürede doğurdum diyor. çok karıştı kafam. kahvaltını yap oyle gel dedi. sezaryene yonlendşrmek istese kahvaltı yap demezdi dimi :S

bende persembeden beri bekliyorum annemde suni sancıyla dogurmuş beni pazartesi gitsem de dogursam hurmada oksitosin( suni sancı dedikleri hormon) var o nedenle surekli yiyorum ama tık yok ki

biz senle tamamen aynı durumdayız annemde beklemiş olmayınca suni sancı ile 5 dakikada doğurmuş. insallah hopppp diye dogurur hemencecik toparlanırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…