biz senle tamamen aynı durumdayız annemde beklemiş olmayınca suni sancı ile 5 dakikada doğurmuş. insallah hopppp diye dogurur hemencecik toparlanırız:)
ufff sıkıldım beklemekten
nisanım da geldi ama sancım yok daha.pazartesiye dek bekle dedi doktor. seytan diyor ki pazartesi git suni sanciyla dogur.cunku bebisim 3400kiloymus daha kalirsa icerde tosun olmasından sonra da doguramayıp sezeryan olmasından korkuyorum:18:
slm kızlar nasılsınız
oğluşuma kavuşmama çok az kaldı yarın pazar ve p.tesi kavuşma günü
istdan annem gelmişti bugunde babam geldi heyecan dorukta valla :18:
dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepiciğinizi
doğum dönüşü en kısa zamanda yazıcam size
Doguma giriyorum dua edin
canm umarm bütün sıkıntın geçmiş ve oğluşn kucağındadr.
37+1 de olup doğuma girdiğine göre sanırm sağlık sıkıntından dolayı erken aldılar.
iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz.
canım 37+ an sonra normal zaten. benimde perşembe açıklığım başlamıştı. pazartesi 37+1 olacak ama suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor. zaten 37 bittikten sonra her an doğum olabiliyor.
canım 37+ an sonra normal zaten. benimde perşembe açıklığım başlamıştı. pazartesi 37+1 olacak ama suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor. zaten 37 bittikten sonra her an doğum olabiliyor.
sende de açıklık varmı canım ?
iyi akşamlar kızlar sizlere birşey sorucam benim karnım baya aşağı indi ve bu akşamda karnım kasılıyor taş gibi oluyor ve adet olucakmışım gibi oluyor midem bulanıyor. sizde de böyle oluyor mu ben yalancı sancılar diye düşünüyorum ama sorayım bir dedim.
kızlar doguma yakın karın asagı ıner dıyorlAR benım karnım hala cok yukarıda ve cıddı cıddı rahatsız edıyor sızde boyle bır durum var mı bırde 39. haftadayım nasıl doguracagım korkmaya basladım bennn yaaaa bırde ustune ustluk grıp oldum asırı sıcaklarda her yerı acınca carptı bır sey yapmam ılac kullanmam gerekır mı sızce....
iyi akşamlar kızlar sizlere birşey sorucam benim karnım baya aşağı indi ve bu akşamda karnım kasılıyor taş gibi oluyor ve adet olucakmışım gibi oluyor midem bulanıyor. sizde de böyle oluyor mu ben yalancı sancılar diye düşünüyorum ama sorayım bir dedim.
benim ilk doğumumda karnım taaa son haftada inmişti,hatta bana göre inmemişti bile,bunun doğumla bir alakası yok bence,son ana kadar bekle canım,normal olur mutlakakızlar doguma yakın karın asagı ıner dıyorlAR benım karnım hala cok yukarıda ve cıddı cıddı rahatsız edıyor sızde boyle bır durum var mı bırde 39. haftadayım nasıl doguracagım korkmaya basladım bennn yaaaa bırde ustune ustluk grıp oldum asırı sıcaklarda her yerı acınca carptı bır sey yapmam ılac kullanmam gerekır mı sızce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?