2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bazıları nişanı gelir sancısıda gfelir doğuma gider
bazırları da nişanı gelir 1 hafta içide doğurur
sancılarınız sıklaşıncaya kadar bekleyin ben beklemedim 10 saatte doğurdum
evde çekmek daha iyi.

salı günü çatı muayenesinden sonra benimde nişan geldi doktor o önemli değil dedi sancıların başlarsa ya da suyun gelirse gel dedi

benim ki çoktan 4 ü aştı doğuramayacagım vallah

kızlaaaaaaarrrrr
6 Ağustos büyük gün bizim içn..
bugün günümz belirlendi.
sabah 7 de yatışımz yapılcak 9 da doğum başlicak.
yani inşallah kızımı ptesi günü kucağıma alacağm..
Ev kalabalık
Heyecan dorukta..
umarm stres yapmam
Allah kolay kurtarsn hepimizi..

bende ptesi doğuma girecek olanlardanmm..
aynı durumdayz ev kalabalk
sabah 7 de yatışımz yapılcak 9da operasyon
salak gibiymmm
Rabbim sen hayırlısyla kurtar hepimizi..

canm umarm bütün sıkıntın geçmiş ve oğluşn kucağındadr.
37+1 de olup doğuma girdiğine göre sanırm sağlık sıkıntından dolayı erken aldılar.
iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz.

canım 37+ an sonra normal zaten. benimde perşembe açıklığım başlamıştı. pazartesi 37+1 olacak ama suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor. zaten 37 bittikten sonra her an doğum olabiliyor.

canım 37+ an sonra normal zaten. benimde perşembe açıklığım başlamıştı. pazartesi 37+1 olacak ama suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor. zaten 37 bittikten sonra her an doğum olabiliyor.

ciğerleri gelişsn diye bekletebildikleri kadr bekletiyolar.
sancı varsa o ayrı tabi..

kızlar doguma yakın karın asagı ıner dıyorlAR benım karnım hala cok yukarıda ve cıddı cıddı rahatsız edıyor sızde boyle bır durum var mı bırde 39. haftadayım nasıl doguracagım korkmaya basladım bennn yaaaa bırde ustune ustluk grıp oldum asırı sıcaklarda her yerı acınca carptı bır sey yapmam ılac kullanmam gerekır mı sızce....

ptesi bayağı bir doğum olacak yani..
Allah yardımcn olsn canm seninde
umarm kolaycack gelir bebişin..

İyi akşamlar kızlar

Yeşilimsi doğum mu yapmış Allah yardımcısı olsun inşallah herşey yolunda gitmiştir

Ay artık hergün doğum haberleri alıyoruz ne kadar güzel ya bize ne zaman sıra gelecek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

iyi akşamlar kızlar sizlere birşey sorucam benim karnım baya aşağı indi ve bu akşamda karnım kasılıyor taş gibi oluyor ve adet olucakmışım gibi oluyor midem bulanıyor. sizde de böyle oluyor mu ben yalancı sancılar diye düşünüyorum ama sorayım bir dedim.

benimde boyle şikayetlerim var ama sancım 5 dakikada bire düserse gelmemi söyledi doktor bekliyoruz bakalim

Ben de seninle aynı durumdayım pazartesi 40.hafta bitiyor. Benim de karnım yukarıda, rahimde açıklık da yok ve bebeğin kilosu da fazla. Salı günü suni sancı ile normal doğumu deneyeceğiz olmazsa sezeryan doğum olacak. Daha önce ben de cereyanda kaldım ve hatta ishal oldum.Zor atlattım ağrı kesici (parol) kullandım mecburen.Senin rahim de açıklık var mı, bebeğin kilosu nasıl?

Merhaba arkadaşlar!
Ben 2013 ocak annelerindenim ama temmuz hamilelerinin topiğini takip etmiştim tecrübelerinden faydalanmak adına.
Çok da faydalı oldu, çok şey öğrendim.
Sizinkine de bi göz atmak istedim, doğumlar yavaştan başlar artık. Hatta gelen bi bebişiniz var herhalde.
Hepinize kolay doğumlar nasip etsin Allah! Bir avazda kurtulun inşallah. Bebişinizi kucağınıza aldığınız anın hayaliyle kolayca yapın doğumunuzu.
Evlatlarınız hayırlı, sağlıklı olsunlar inşallah!
Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Senin baya erken başlamış canım.
Benim yeni yeni oluyor, ama sürekli kasılıyor, yalancıda olabilir...

Sen daha 37 haftalık değilmiydin ? Şaşırdım doğrusu.İnşallah herşey yolunda gitmiştir.ve bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır....

benim ilk doğumumda karnım taaa son haftada inmişti,hatta bana göre inmemişti bile,bunun doğumla bir alakası yok bence,son ana kadar bekle canım,normal olur mutlaka

selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…