2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hemen hemen aynı belırtıer bendede var cnm,ama nedir bilmiyorum.

kendi süpürgesini NASA dan mı getirmiş valideciğin markası ne ki söylese de biz de alsak

kendi süpürgesini NASA dan mı getirmiş valideciğin markası ne ki söylese de biz de alsak

ne güldüm ya gece gece, tamda başka bir topic te konu kaynıyorken bakım dedim bizim topictekiler uyuyormu die ,,, aklıma geldikçe evde kendi kendi me güleyim bari de , kociş in yanında da gülemem ben şimdi, nerdeydin sen bugün ?????????????? , bak yeşilimsi doğum a gitti ..

selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size

canım ALlah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.Nasıl geçti epidural anestezi.Önerir misin sez. olacaklara?Bir de aşamalarını anlatırsan seviniriz.Zorluklarını ve kolaylıklarını duymak isteriz.

bu arada pazartesi doğum yapacak arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorummm

yeni yıkanmış halının nesi süpürülecekmiş ki anlamadım. gerek var mı ki cidden

aldım korslerimi, 2 tane. birisi kom un paçasız, altı kilot şeklinde olan mideli korse, diğeri de elegance line paçalı korse. toplamda 50 küsür tuttu. birisi S, diğeri M beden. bakalım işe yarayacak mı? sez. dan da 1 hafta sonra takmaya başlarım heralde

tüylü oluyorlarmış , heni yıkanınca tüyleri kabarıyor ya , herhalde fazla tüylü geliyorrr, amaannnnnnnnnn ne biliiimmm , çook sakin im zaten epey zamandır , bebiş olsun bir kargaşa geçsin de , sabrım tükenir herhalde o zaman , şimdi uğraşamam kimse ile, herkes ne istiyorsa yapsın , ben bebeğimi kucağıma alıyımda hayırlısı ile ,

hem bende korse aldım ama , böle bir sürü değil , bir sürü çeşitli de değil, bir tane aldım işte pek araştırmadan :26: eğer fırsat bulursam burda belediyenin pilates kursu oluyor , kısmetse uyarsa ona başlardım diye düşünüyorum , hala uyuymadım ya ,

hmmm anladım.. bakalım benim halılar ilk kez yıkanıyo. yarın da temizlik var bir ikisini serer bakarım. gerek olursa süpürürüm ben de.
pilates i ben de düşünüyorum ama uzunca bir süre vakit ayıramayabiliriz gibi geliyor. hamileyken topunu, lastiklerini v.s almıştım zaten. CD den izleyip yapıyordum. belki gene o şekilde yaparım üşenmezsem.
bir de eliptik bisiklet var onu da hamileliğin ilk iki ayında 6 kiloyu birden alınca almıştık ama toplasan 3-5 kere ancak kullanmışımdır
ben artık hergün 3 gibi falan ancak uyuyabiliyorum ama yarın temizlik günü, bi gidip uyumayı deneyeceğim. bir saat döner dururum artık napim
hadi iyi geceler

02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi

kız şeker ne oldu kaş göz arasında doğurdun hayırlısı olsun allah size bağışlasın oğlunuzu ikinizinde sağlıklı olmanıza cok sevindim. bizde sizi optuk ohh koklas evladınla bizim yerimizede

02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz

zeynep prenses hoşgelmiş dunyaya allah bağışlasın durumunuz iyidir inşallah

selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size

hayırlı olsun canım valla hepinizin doğum hikayelerini buyuk bit sabırsızlıkla bekiyorum inşallah szinde bir sıkıntınız yoktur allah analı babalı buyutsun

handan yarın doğuma gireceksin canım allah bir avazda kurtarsın sendesağlıklı al kuunu kucağına bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah hiçbir sorun yasamazsınn ha bu arada heyecan ne hissediyorsun

canım sende handan gibi gunun belli olmus hayırlı olsun hepimiz artık tek tek doğuruzyoruz allah sanada dilediğin gibi bir doğum nasip etsinde yavrunu sağlıklı al kucağınaaa

canım hayırlı olsun doğum yapmıssın biraz sorular yasıyorsun sanırım bebişinle inşallah en kısazamanda herşey normale doner sende kuzunu rahat rahat buyutursun süt konusunda sakın stres yapma bol bol sıvı tuket birde hoşaf iç canım senin ve bebişin için bugun dua edecem allah en kısa zamanda sıkıntınızı gidersin diyeee

kız sadece bir gun irmedim sitenin yarısı ya doğurumus yada doğum gunu belli ohh gelsin kuzucuklar sağlıkla sıhhatle ama bilinki benide iyice heyecanlandırıp doğum havasına soktunuz hikayeleri bekliyoruz belki biraz rahatlarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…