iyi akşamlar kızlar sizlere birşey sorucam benim karnım baya aşağı indi ve bu akşamda karnım kasılıyor taş gibi oluyor ve adet olucakmışım gibi oluyor midem bulanıyor. sizde de böyle oluyor mu ben yalancı sancılar diye düşünüyorum ama sorayım bir dedim.
açılmana bağlı cnaım benim ki 1 haftada 3 cm olmuştu doğumda 5 cmden ileriye gitmedi 10 saat sonunda doğum yaptım
oda epudural le
Hımm bak oda iyiyimiş , :26::26: bende doğumdan sonra mı sersem acaba :26: ne var ki dimi, gelince 2 dakka da hallledilir de, benim enteresan bir kayınvalidem var, pek merakli işlerime karışmaya halıları serince süpürücekmişizzz, bizim süpürge iyi çekmiyormuş kendi süpürgesini alıp gelicekmiş ( ev de yakında ) diye bir hevesi var, dur ben bekletebildiğim kadar bekleteyimsağol, başka bir bakış açısı yakaladım , ama yine de evde doğurmak istememmmm :18::18:
kendi süpürgesini NASA dan mı getirmiş valideciğinmarkası ne ki söylese de biz de alsak
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
Hımm bak oda iyiyimiş , :26::26: bende doğumdan sonra mı sersem acaba :26: ne var ki dimi, gelince 2 dakka da hallledilir de, benim enteresan bir kayınvalidem var, pek merakli işlerime karışmaya halıları serince süpürücekmişizzz, bizim süpürge iyi çekmiyormuş kendi süpürgesini alıp gelicekmiş ( ev de yakında ) diye bir hevesi var, dur ben bekletebildiğim kadar bekleteyimsağol, başka bir bakış açısı yakaladım , ama yine de evde doğurmak istememmmm :18::18:
Bende duydum korsenin her iki doğum türü sonrasında da faydalı olduğunu ayrıca sezaryan sonrası özellikle hapşurmalarda öksürüklerde dikişleri koruyomuş...Ben bugün kom daisy korse aldım.Birde evde nbb nin toparlayıcı korses vardı evde doğumdan sonra eve gelince takmayı düşünüyorum....
yeni yıkanmış halının nesi süpürülecekmiş ki anlamadım. gerek var mı ki cidden
aldım korslerimi, 2 tane. birisi kom un paçasız, altı kilot şeklinde olan mideli korse, diğeri de elegance line paçalı korse. toplamda 50 küsür tuttu. birisi S, diğeri M beden. bakalım işe yarayacak mı? sez. dan da 1 hafta sonra takmaya başlarım heralde
tüylü oluyorlarmış , heni yıkanınca tüyleri kabarıyor ya , herhalde fazla tüylü geliyorrr, amaannnnnnnnnn ne biliiimmm ,çook sakin im zaten epey zamandır , bebiş olsun bir kargaşa geçsin de , sabrım tükenir herhalde o zaman , şimdi uğraşamam kimse ile, herkes ne istiyorsa yapsın , ben bebeğimi kucağıma alıyımda hayırlısı ile ,
hem bende korse aldım ama , böle bir sürü değil , bir sürü çeşitli de değil, bir tane aldım işte pek araştırmadan :26: eğer fırsat bulursam burda belediyenin pilates kursu oluyor , kısmetse uyarsa ona başlardım diye düşünüyorum , hala uyuymadım ya ,
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
yaaa o kadar çabuk mu? benim okuduklarım 2-3 ay takmışlar korseyi. ama onlar sezaryen sonrası tabi, seninki yanlış hatırlamıyorsam normal doğum olmuştu değil mi?
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
kızlaaaaaaarrrrr
6 Ağustos büyük gün bizim içn..
bugün günümz belirlendi.
sabah 7 de yatışımz yapılcak 9 da doğum başlicak.
yani inşallah kızımı ptesi günü kucağıma alacağm..
Ev kalabalık
Heyecan dorukta..
umarm stres yapmam
Allah kolay kurtarsn hepimizi..
slm kızlar nasılsınız
oğluşuma kavuşmama çok az kaldı yarın pazar ve p.tesi kavuşma günü
istdan annem gelmişti bugunde babam geldi heyecan dorukta valla :18:
dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepiciğinizi
doğum dönüşü en kısa zamanda yazıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?