2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumlar hızlandı artık hergün bi doğum haberi alıyoruz...doktor 10 güne doğurursın dedi gitti 6 günü ama benim kızımın gelmeye niyeti yok sanırım yerinden memnun..yaa ben ne zaman yazacağım kızlar buraya doğum haberimi çok merak ediyorum bi o kadar da sabırsızlanıyorum..rabbim hepimize kolay doğumlar ,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi

Canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ben de sabırsızlanıyorum haberleri alnca böyle..Sağlıkla kalın...

Kızlar saat 6.30dan beri sancım var dua edin bugün doğururum belkide yanlış alarm degilse

bacım inş hayırlısı ile doğururusun bugün darısı bana inş kasıklarıma baskı iyice arttı ama sancı felan yok indi aşağı sanırım iyce gerçi hep aşağıdaydı hiç çıkmadı ama yukarı indi iyce galiba

Kızlar saat 6.30dan beri sancım var dua edin bugün doğururum belkide yanlış alarm degilse

Benim de geceden beri sancım var regl ağrıları gibi ama daha şiddetli. Hesapladım 10-15 dk da bir oluyordu şimdi o şekilde değil sürekli hafif ağrım var. Ama gece kötüydü sabaha kadar uyuyamadım acaba üşüttüm mü diye de düşündüm doğum sancısı mı anlayamadım.

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
kuzucum maasallah hangı ara dogurdun bu saatte yazdıgına gore normal dogum sanırım.allah bagıslasın maasallah paşaya
02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın darısı bızlere allahım.bızlerı de kavustur yavrukuslarımıza
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
allah bagıslasın allah nazarlardan saklasın
hadı canım guzel saglıklı haberlerle gel
allah yardımcın olsun canım kafan neden karısık hersey yolunda gozukuyor.sunıden mı korkuyorsun
bende nbb nın pacasız sleep olanlarından aldım.ınsallah kullanmak aklıma gelır o telasta
canım ılk dogum uzun olurmus 2.cook kısa ve kolay olurmus oyuzden evde beklenmemelıymıs.bzıım arkadas da 2.dogumunda sancıları evde cekecegım dedı.evden sehır merkezıne uzaklık 1saat vardı.kısın ortasında yolda arabanın ıcınde dogurmus.gece gece gıdıp ebe bulmuslar ebe de yenı atanmıs pek yardımcı olamamıs o sırada hastanenın ambulansı gelmıs anneyı ve bebegı hastaneye goturmusler.arabada tuttundugu herseyı yerınden sokuvermıs valla

anaaam herkes doğurupduruuu azaldık valla bnm takvim 27 gösteriyo ondan 11 gün önce falan oluyo sezeryan demekki 15 günüm falan kaldı bakalım çarşamba öğrenicez

selam uzun zamandır giremiyrm çoğu arkadaş kavuşmuş bebeklerine bizde nasip olursa yarın yatıcaz hastaneye bu hafta içinde olacak inşaallah ameliyatm riskli dualarınızı bekliyrm 37 haftada 51cm 3116gr dı bebiş iyimi sizlerin bebekleri nasıl doğdu hepsine sağlıklı günler inşaallah

burdayım canım bayramlık koyun gibi sıramı bekliyorum hepimiz aynıyız hayırlısı işallah.53:

dünürüm gözünnnn aydın allah analı babalı-kaynanalı büyütsün nasıl oldu canım ayrıntıları özet geç.epidural mi?acı var mı acı ?azcık iyi yönlerini anlat biz sezeryanlara moral olsun

02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz

gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım.spinal nasıl yorumunu tavsiyelerini bekliyoruz

anacım bi biz kaldık heralde doğuramayan hiçte doğuracakmısım gibide değilim tık yok bende oğluşumun keyfisi yerinde heralde ne güzel herkes kucakladı bebişlerini darısı bizim başımıza insallah en kısa zamanda..

ayy sarışınım yaaa allah bağışlasın çok sevindim iyi olmanıza oğluşumun adaşı doğdu sonunda demekkii iyi haberlerinizi bekliyoruz bizim yerimizede öpüp kokla küçük adamı

sana da hayırlı doğumlar canım.bol olumlu düşün hepimizin doğumları ve bebişleri iyi olacak işallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALINTIDIR

Korse kullanmanın normal doğumdan veya sezaryenden sonra karnın düzelmesinde, göbeğin erimesinde faydası olması beklenmez. Çünkü problem gebelik sırasında alınan kilolara bağlı karın bölgesinde göbekte yağ birikmesi ve karın kaslarının kuvvetini kaybetmesidir. Bu iki problemin çözümü doğru karın kası egzersizleri yapmaktır, bu sayede eskisinden daha iyi bir karın şekline sahip olunabilir. Korse kullanmanın gebelikte alınan kiloları ve karın bölgesinde biriken yağları eritmesi imkansızdır, buna zayıflatıcı korse adıyla satılanlar dahildir. Hamilelik süresünce aşırı esneyen ve kuvvetini kaybeden karın kaslarını korse kullanımı güçlendiremez. Korse kullanırken karın ve göbek şeklinde farkedilen değişiklik doğumdan sonra verilen kilolardan kaynaklanmaktadır, korsenin kendisinden değil. Karın bölgesinde kalıcı düzelme isteyen annenin düzenli egzersiz ve doğru beslenme uygulaması en sağlıklı çözümdür, bunlar yapılmadığı sürece uygulanan diğer yöntemler kalıcı fayda sağlamaz.

Korselerin çok sıkı ve uzun süreli kullanılmasının bel sağlığı açısından zararlı olabileceği bildirilmektedir. Bel etrafındaki kaslarda güçsüzleşme ve kas tutulmalarına, bel ağrılarına neden olabilir. Bu nedenle asla doktora danışılmadan kullanılmamalıdır ve kullanılacaksa bile gündüz bir kaç saati geçmemelidir, gece çıkarılmalıdır. Çok sıkı olmamalıdır ve pamuklu olanlar tercih edilmelidir. Herhangi bir bel fıtığı, omurga v.b problemi olanlar kesinlikle ortopedi veya beyin cerrahisi uzmanına danışmadan korse kullanmamalıdır.

BUNU DA -EN ALT PARAGRAF ÖNEMLİ

http://www.e-gebelik.net/lohusalik_ve_bebek/lohusalik_zayiflama_diet.asp

Son düzenleme:
Ay herkes doğurdu, sonunda alın sezeryanla verin bebişimi kucağıma dicem o olacak
Çok rahat kerata gelmeye hiç niyeti yok

kızlar sunı sancı verılmesı için mutlaka rahımde acıklık olması mı gerekıyor.acıklık olmazssa da verılebılır mı acaba bılıyor musunuz:44::44:

kızlar sunı sancı verılmesı için mutlaka rahımde acıklık olması mı gerekıyor.acıklık olmazssa da verılebılır mı acaba bılıyor musunuz:44::44:

Evet Ben de merak ediyorum dogrusu cunkuben de de aciklik yok.tecrubeli arkaslRin cevaplarini bekliyoruz.yarin kontrol var.ins artik dogum sureci baslamistir.nOrmal olsun istiyorum da bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…