Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Kızlar saat 6.30dan beri sancım var dua edin bugün doğururum belkide yanlış alarm degilse
02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
hadı canım guzel saglıklı haberlerle gelkızlaaaaaaarrrrr
6 Ağustos büyük gün bizim içn..
bugün günümz belirlendi.
sabah 7 de yatışımz yapılcak 9 da doğum başlicak.
yani inşallah kızımı ptesi günü kucağıma alacağm..
Ev kalabalık
Heyecan dorukta..
umarm stres yapmam
Allah kolay kurtarsn hepimizi..
allah yardımcın olsun canım kafan neden karısık hersey yolunda gozukuyor.sunıden mı korkuyorsunkızlar perşembe gunu yazmıştım 2 cm açıklığım var nişanım geldi diye ama şu an tık yok. doktor pazartesi suni sancıyla doğurtacak beni napim ben sizce kafam çok karışık. bebek kanala baskı yapıyormuş. offff çok kararsızımmmm.
bende nbb nın pacasız sleep olanlarından aldım.ınsallah kullanmak aklıma gelır o telastakorse işini ne yaptınız arkadaşlar. doğumdan sonra sürekli takınca göbek falan kalmıyormuş. internetten araştırdım biraz. yeni incinin bir modeli var, önden kancalı (Yeni İnci Mideli Toparlayıcı Korse 9405) nbb marka varmış. marks&spencer da birsürü korse var fakat onlar çok pahalı. ben bir tanesini beğenmiştim 120 civarıydı almadım o yüzden. toker ya da ebebekte bir model görmüştüm. bambu kumaşından, fiyatı da daha uygundu ama henüz araştırma yapmadığım için almamıştım.
sezaryen sonrası bazı doktorlar 10-20 gün sonra kullanımı önermiş, bazıları kesinlikle yasak, olmaz demiş.
beden olarak da doğumdan önceki bedenimiz ne ise onun bir beden küçüğünü kullanmayı öneriyorlar. tabi ödemi fazla olanlar ya da fazla kilo alanlar başlangıçta bir önceki bedeninin aynısını alsın diyorlar.
benim saptadıklarım bunlar. korse alan ya da bu konuda ek bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
canım ılk dogum uzun olurmus 2.cook kısa ve kolay olurmus oyuzden evde beklenmemelıymıs.bzıım arkadas da 2.dogumunda sancıları evde cekecegım dedı.evden sehır merkezıne uzaklık 1saat vardı.kısın ortasında yolda arabanın ıcınde dogurmus.gece gece gıdıp ebe bulmuslar ebe de yenı atanmıs pek yardımcı olamamıs o sırada hastanenın ambulansı gelmıs anneyı ve bebegı hastaneye goturmusler.arabada tuttundugu herseyı yerınden sokuvermıs vallaya ben bi doğum hikayesi okudum. kadıncazın 2. doğumu. tabi tecrübe olunca son ana kadar bekleme modunda. sabah kalkınca foş diye suyu gelmiş. o da sancı falan yok diye duşa girmiş, bi güzel yıkanmış,paklanmış falan sonra bi sancı.. olduğu yere çakılmış kalmış. kocasına seslenmiş, demiş ben doğuruyorum hiçbiyere gidecek durumda değilim diye. sonra da yatakta fırt diye kolaycacık doğurmuş bi komşularının da yardımıyla. tabi bütün yatak yerler falan mahvolmuş. onu okuduktan sonra yatağa alez, bebek alt değiştirme bezi falan serdim ama halılar aklımda yoktu. seni de bir güzel yanlış anlayınca halıları doğumdan dönüşte sermeye karar vermiştim, yanlış da olsa yerinde ve güzel oldu
oyy cnm çok sevindim hayırlısı olsun rabbim analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinHeyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
ne güldüm ya gece gece, tamda başka bir topic te konu kaynıyorken bakım dedim bizim topictekiler uyuyormu die ,,, aklıma geldikçe evde kendi kendi me güleyim bari de , kociş in yanında da gülemem ben şimdi, nerdeydin sen bugün ?????????????? , bak yeşilimsi doğum a gitti ..
02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
selam uzun zamandır giremiyrm çoğu arkadaş kavuşmuş bebeklerine bizde nasip olursa yarın yatıcaz hastaneye bu hafta içinde olacak inşaallah ameliyatm riskli dualarınızı bekliyrm 37 haftada 51cm 3116gr dı bebiş iyimi sizlerin bebekleri nasıl doğdu hepsine sağlıklı günler inşaallah
kızlar sunı sancı verılmesı için mutlaka rahımde acıklık olması mı gerekıyor.acıklık olmazssa da verılebılır mı acaba bılıyor musunuz:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?