cem yılmazın cocugu 5kılo 150gr 49 cm dogmus.sezarynle dogal olarak
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Kızlar dün akşam çok az kan gelmişti, ama çok azdı.
Dün geceden bu yanada gaz sancısı gibi geçmeyen bir sancım oldu, şimdide bel ağrısı başladı, acaba bişeylermi var?
canım verdiğin bilgiler için sağol.biberonu verince göğüsten emmez diyorlar doğru mu?selamlar, önceden tüm geçmişi okuyordum. şimdi pek vaktim olmuyor. Son sayfada doğan bebişlerin haberlerini okudum. Bu arada doğan tüm bebişlerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum. Annelere geçmişler olsun. Babaların gözü aydın.
Bu arada korse konusu geçmiş benim doktor takabilirsin dedi. Sezeryan sonrası 10 gün geçti. Günde 3-4 saat takmak gerekiyormuş. Gece asla korseyle uyunmayacakmış. Benim bir 2 korsem vardı, gece elbiseleri için. Ama giymek bile zor geldi daha takmadım hiç.
Sezeryan kesi bölgesi için contractubex diye bir jel önerdi, ilk sezeryanımda da kullanmıştım. İzim hiç belli olmuyordu. Her gün bir kez sürülüyor.
Süt için kesinlikle su su su. Göğüs ucu için lansinoh krem, gögüs kalkanı, gögüs ucu hepsini kullandım. Uçlarım küçük olduğundan tutması zor oluyor. Emzirmeden önce azıcık sağıyorum. Lansinoh un manuel pompasını almıştım. Süper güzel sağıyor. Ucu biraz büyütüyor ve ilk acıyı alıyor. Öneririm. Gögüs pedlerini dealmıştım. Akmaya karşı mecburen kullanıyorum. pamuk mendil denedim olmadı, hem yapışıyor hem de dışarı sızdırıyor.
Gece yorgun hissediyorsam sağdığım sütleri veriyorum biberonla. Fazla ara vermeden uyuyoruz.
Önerisi olan anneler lütfen yazın. Bu sırada pratik öneriler çok faydalı oluyor.
Sevgiler. Bu arada bu gün doğum günüm, dışarı çıkacağız akşam ilk kez.
canım ALlah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.Nasıl geçti epidural anestezi.Önerir misin sez. olacaklara?Bir de aşamalarını anlatırsan seviniriz.Zorluklarını ve kolaylıklarını duymak isteriz.
bu arada pazartesi doğum yapacak arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorummm
benımde kontrolum yarın bende dua edıyorum acılman var desın dıye.ama acılma olması ıcınde nişan gelmesi gerek sanırım offf :18::18:.sunıdende cok korkuyorum.kımısı surecı hızlandırır dogumu kolaylastırır dıyor umarım oyledırEvet Ben de merak ediyorum dogrusu cunkuben de de aciklik yok.tecrubeli arkaslRin cevaplarini bekliyoruz.yarin kontrol var.ins artik dogum sureci baslamistir.nOrmal olsun istiyorum da bakalim artik
yanlış yazmışsın canım 3 kilo 150 gr.doğdu
canım ılk dogum uzun olurmus 2.cook kısa ve kolay olurmus oyuzden evde beklenmemelıymıs.bzıım arkadas da 2.dogumunda sancıları evde cekecegım dedı.evden sehır merkezıne uzaklık 1saat vardı.kısın ortasında yolda arabanın ıcınde dogurmus.gece gece gıdıp ebe bulmuslar ebe de yenı atanmıs pek yardımcı olamamıs o sırada hastanenın ambulansı gelmıs anneyı ve bebegı hastaneye goturmusler.arabada tuttundugu herseyı yerınden sokuvermıs valla
ALINTIDIR
Korse kullanmanın normal doğumdan veya sezaryenden sonra karnın düzelmesinde, göbeğin erimesinde faydası olması beklenmez. Çünkü problem gebelik sırasında alınan kilolara bağlı karın bölgesinde göbekte yağ birikmesi ve karın kaslarının kuvvetini kaybetmesidir. Bu iki problemin çözümü doğru karın kası egzersizleri yapmaktır, bu sayede eskisinden daha iyi bir karın şekline sahip olunabilir. Korse kullanmanın gebelikte alınan kiloları ve karın bölgesinde biriken yağları eritmesi imkansızdır, buna zayıflatıcı korse adıyla satılanlar dahildir. Hamilelik süresünce aşırı esneyen ve kuvvetini kaybeden karın kaslarını korse kullanımı güçlendiremez. Korse kullanırken karın ve göbek şeklinde farkedilen değişiklik doğumdan sonra verilen kilolardan kaynaklanmaktadır, korsenin kendisinden değil. Karın bölgesinde kalıcı düzelme isteyen annenin düzenli egzersiz ve doğru beslenme uygulaması en sağlıklı çözümdür, bunlar yapılmadığı sürece uygulanan diğer yöntemler kalıcı fayda sağlamaz.
Korselerin çok sıkı ve uzun süreli kullanılmasının bel sağlığı açısından zararlı olabileceği bildirilmektedir. Bel etrafındaki kaslarda güçsüzleşme ve kas tutulmalarına, bel ağrılarına neden olabilir. Bu nedenle asla doktora danışılmadan kullanılmamalıdır ve kullanılacaksa bile gündüz bir kaç saati geçmemelidir, gece çıkarılmalıdır. Çok sıkı olmamalıdır ve pamuklu olanlar tercih edilmelidir. Herhangi bir bel fıtığı, omurga v.b problemi olanlar kesinlikle ortopedi veya beyin cerrahisi uzmanına danışmadan korse kullanmamalıdır.
BUNU DA -EN ALT PARAGRAF ÖNEMLİ
Doum Sonras Zayflama Kilo Verme Eski Formuna Kavuma Yntemleri Lohusalkta Zayflama Diyet Diet Yapma
amin canım inşallah...
ben herkese öneririm epidurali çok rahattı..önce hafif bir uyuşturucu iğne yaptılar sonra epidural takıldı ve saniyeler sonra uyuşmaya başladım ve kısa sürede oğlumu gördüm.o an herşeye değer işte.sonrasında 6 saatte yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ve ağrı pompası takıldı.öyle dayanılmaz ağrılarılarım olmadı.ama en zoruda ayağı kalkmaktı.oğlumun bir bakışı her acıya değer.darısı sana korkma sakın
burdayım canım bayramlık koyun gibi sıramı bekliyorum hepimiz aynıyız hayırlısı işallah.53:
kızlar ya gerçekten belirti yasayan varmı ay doğurmaya basladı bizim hatunlar ben iyice heyecn yaptım ama benim kızdan cık yok suyuda iyiymiş sancıda cıkmadı gerçi daha 16 gun var ama belirtiler ne zaman baslıyor
kızlar ya gerçekten belirti yasayan varmı ay doğurmaya basladı bizim hatunlar ben iyice heyecn yaptım ama benim kızdan cık yok suyuda iyiymiş sancıda cıkmadı gerçi daha 16 gun var ama belirtiler ne zaman baslıyor
tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
ben bundan sonrakı hayatımı hamıle olarak yaşıycakmışım gibi hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?