2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size

02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi

selamlar, önceden tüm geçmişi okuyordum. şimdi pek vaktim olmuyor. Son sayfada doğan bebişlerin haberlerini okudum. Bu arada doğan tüm bebişlerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum. Annelere geçmişler olsun. Babaların gözü aydın.

Bu arada korse konusu geçmiş benim doktor takabilirsin dedi. Sezeryan sonrası 10 gün geçti. Günde 3-4 saat takmak gerekiyormuş. Gece asla korseyle uyunmayacakmış. Benim bir 2 korsem vardı, gece elbiseleri için. Ama giymek bile zor geldi daha takmadım hiç.

Sezeryan kesi bölgesi için contractubex diye bir jel önerdi, ilk sezeryanımda da kullanmıştım. İzim hiç belli olmuyordu. Her gün bir kez sürülüyor.

Süt için kesinlikle su su su. Göğüs ucu için lansinoh krem, gögüs kalkanı, gögüs ucu hepsini kullandım. Uçlarım küçük olduğundan tutması zor oluyor. Emzirmeden önce azıcık sağıyorum. Lansinoh un manuel pompasını almıştım. Süper güzel sağıyor. Ucu biraz büyütüyor ve ilk acıyı alıyor. Öneririm. Gögüs pedlerini dealmıştım. Akmaya karşı mecburen kullanıyorum. pamuk mendil denedim olmadı, hem yapışıyor hem de dışarı sızdırıyor.

Gece yorgun hissediyorsam sağdığım sütleri veriyorum biberonla. Fazla ara vermeden uyuyoruz.
Önerisi olan anneler lütfen yazın. Bu sırada pratik öneriler çok faydalı oluyor.

Sevgiler. Bu arada bu gün doğum günüm, dışarı çıkacağız akşam ilk kez.

Kızlar dün akşam çok az kan gelmişti, ama çok azdı.
Dün geceden bu yanada gaz sancısı gibi geçmeyen bir sancım oldu, şimdide bel ağrısı başladı, acaba bişeylermi var?

Herkese selamlar
Uzun süredir yazamiyorum. Ara ara girip okumaya çalışıyorum . Doğuran arkadaslar var. Hepsine hayirli olsun Rabbim saglikla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.... Henüz dogum yapmamış arkadaslara da hayirli doğumlar ...

Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi

gülüm aldın bile bak kucağına hayırlısı olsun nnnnnnnnnnn , bu arada senin nezninde tüm diğer doğu yapan arkadaşlarada , darısı başımıza artık diyeyim ,

Poyraz beyimiz inde pek gelmeye niyeti yok diycem ama napalım daha 14 üne kadar serbest takılsın bakalım içerde özgür özgür, annesi de geziyor zaten , bugün de bir arkdaşa gittik, ablam aradı , kızım bişi olcak diyor, iyi işte heyecan olur milletin hayatına renk katarız diyorum ben de

Kızlar dün akşam çok az kan gelmişti, ama çok azdı.
Dün geceden bu yanada gaz sancısı gibi geçmeyen bir sancım oldu, şimdide bel ağrısı başladı, acaba bişeylermi var?

Ağrılar olur canim. Kan gelmesi icinde bir doktorunu ara. Cunku kanaman oldugunda gel diyordu benim doktorum.

canım verdiğin bilgiler için sağol.biberonu verince göğüsten emmez diyorlar doğru mu?

amin canım inşallah...
ben herkese öneririm epidurali çok rahattı..önce hafif bir uyuşturucu iğne yaptılar sonra epidural takıldı ve saniyeler sonra uyuşmaya başladım ve kısa sürede oğlumu gördüm.o an herşeye değer işte.sonrasında 6 saatte yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ve ağrı pompası takıldı.öyle dayanılmaz ağrılarılarım olmadı.ama en zoruda ayağı kalkmaktı.oğlumun bir bakışı her acıya değer.darısı sana korkma sakın

Evet Ben de merak ediyorum dogrusu cunkuben de de aciklik yok.tecrubeli arkaslRin cevaplarini bekliyoruz.yarin kontrol var.ins artik dogum sureci baslamistir.nOrmal olsun istiyorum da bakalim artik
benımde kontrolum yarın bende dua edıyorum acılman var desın dıye.ama acılma olması ıcınde nişan gelmesi gerek sanırım offf :18::18:.sunıdende cok korkuyorum.kımısı surecı hızlandırır dogumu kolaylastırır dıyor umarım oyledır
yanlış yazmışsın canım 3 kilo 150 gr.doğdu

hadı yaa ben tvde duydum canım ozaman yanlıs duymusum:26::26:

benim bu gidişle sez. olacak zaten. ben ne olur ne olmaz diye tedbir alayım demiştim de dayanamadım serdim halıları

ben gene de kullanacağım yaa. dişe dokunur bir zarardan bahsedilmemiş. bel fıtığım yok nasılsa,1 hafta sonra başlarım takmaya

Dogum yapanlara hayirli olsun diyorum
Yapmayanlarada booolll sabır :))
Ben ilk doğumumu 39+ 5 de sez oldum hiç açılmam yoktu ve Dr suni sancı vermeyi reddetti hiç açılman yok sancıyı çekip sez alınma ihtimalin çok dedi ve direk sez oldum.
Sez yarası için contractubex kremi ben ilkinde kullanmadım ama bunda istiycem çünkü çok kalın bir izim kaldı
Ben Eylül annesiyim aslında ama bu ayın sonunda sez tarihim sonuncu da olsam sizi yakaliycam sanırım :))
Sevgiler...

o ilk iğnede acıyor mu canım.bir de takılan plastik kateter yerinden oynamıyro mu o kafama takıldı biraz.kaç saat sonra yürüdün.baş ağrısı oldu mu.lavman ve sonda oldu mu.sağol bilgiler için

contractubex in sezeryan izlerinin yokolmasında etkili olduğunu öğrenmem çok iyi oldu..
evde hazırda vardı daha önce cam kesikleri olmuştu elimde onun için almıştım..bayada pahalı bi kremdi ama hemen geçirmişti izleri
demekki sezeryan kesiğindede kullanılıyo o zmn süpeerrrrr...herkes tavsiye ederim..

ya bu arada lansinoh göğüs ucu kremini aldım bn ama hiç kullanmadım...doğumdan sonra kullanırım diye düşündüm..
acaba şimdi başlasammı ama artık çok geçmi sayılır bilemiyorum....aranızda kullanan varmı?

kızlar ya gerçekten belirti yasayan varmı ay doğurmaya basladı bizim hatunlar ben iyice heyecn yaptım ama benim kızdan cık yok suyuda iyiymiş sancıda cıkmadı gerçi daha 16 gun var ama belirtiler ne zaman baslıyor

tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
ben bundan sonrakı hayatımı hamıle olarak yaşıycakmışım gibi hissetmeye başladım

dünürüm biz bundan sonra hayatımızın geri kalanını hamile olarak geçiricez
benim adet olucakmışım gibi ara kasıklarımda sızlama oluyor ama çok güçlü degıl artık bebegımın hareketlerını şeyımde hıssedıyorum resmen ama hıc umudum yok gununu doldurucak bızım zıpırlar herhal

belirtiler mi hımmmmmmmmm düşünelim 39.haftadayım ve sanırım bir belirti yok , bir şey anlamazsam diye düşünüp korkuyordum bir ara , onu da geçtim , demek ki daha tamamlamadı içerdeki eğitimi

tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
ben bundan sonrakı hayatımı hamıle olarak yaşıycakmışım gibi hissetmeye başladım

ya aslında vaktimiz geçmedi de, herkes böyle erkenden doğurdukça sabırsızlanıyoruz sanırım , birde sizi bilmem ama evde ne yapsam bilemez moddayım , kendimi neyle oyalayacağımı şaşırdım artık , :26: kitap, film,pc, sıcak, hatta sokaklarda tur , evde silinen temizlenen yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…