dünürüm biz bundan sonra hayatımızın geri kalanını hamile olarak geçiricez
benim adet olucakmışım gibi ara kasıklarımda sızlama oluyor ama çok güçlü degıl artık bebegımın hareketlerını şeyımde hıssedıyorum resmen ama hıc umudum yok gununu doldurucak bızım zıpırlar herhal
belirtiler mi hımmmmmmmmmdüşünelim 39.haftadayım ve sanırım bir belirti yok , bir şey anlamazsam diye düşünüp korkuyordum bir ara , onu da geçtim , demek ki daha tamamlamadı içerdeki eğitimi
ya aslında vaktimiz geçmedi de, herkes böyle erkenden doğurdukça sabırsızlanıyoruz sanırım , birde sizi bilmem ama evde ne yapsam bilemez moddayım , kendimi neyle oyalayacağımı şaşırdım artık , :26: kitap, film,pc, sıcak, hatta sokaklarda tur , evde silinen temizlenen yerler
o ilk iğnede acıyor mu canım.bir de takılan plastik kateter yerinden oynamıyro mu o kafama takıldı biraz.kaç saat sonra yürüdün.baş ağrısı oldu mu.lavman ve sonda oldu mu.sağol bilgiler için
ilk iğne çok az acıtıyo.o plastik katater 1 gün kaldı üstüne bile yattım oynamadı canım.8 saat sonra yürüdüm.sonda takıldı ama ben hissetmedim genel anestezi olsaydı hiç takılmıcaktı.lavmanda yapılmadı.ilk gece gaz çıkrdım :)
belirtiler mi hımmmmmmmmmdüşünelim 39.haftadayım ve sanırım bir belirti yok , bir şey anlamazsam diye düşünüp korkuyordum bir ara , onu da geçtim , demek ki daha tamamlamadı içerdeki eğitimi
ya aslında vaktimiz geçmedi de, herkes böyle erkenden doğurdukça sabırsızlanıyoruz sanırım , birde sizi bilmem ama evde ne yapsam bilemez moddayım , kendimi neyle oyalayacağımı şaşırdım artık , :26: kitap, film,pc, sıcak, hatta sokaklarda tur , evde silinen temizlenen yerler
contractubex in sezeryan izlerinin yokolmasında etkili olduğunu öğrenmem çok iyi oldu..
evde hazırda vardı daha önce cam kesikleri olmuştu elimde onun için almıştım..bayada pahalı bi kremdi ama hemen geçirmişti izleri
demekki sezeryan kesiğindede kullanılıyo o zmn süpeerrrrr...herkes tavsiye ederim..
ya bu arada lansinoh göğüs ucu kremini aldım bn ama hiç kullanmadım...doğumdan sonra kullanırım diye düşündüm..
acaba şimdi başlasammı ama artık çok geçmi sayılır bilemiyorum....aranızda kullanan varmı?
Cem yılmazın cocugu 5kılo 150gr 49 cm dogmus.sezarynle dogal olarak
ilk iğne çok az acıtıyo.o plastik katater 1 gün kaldı üstüne bile yattım oynamadı canım.8 saat sonra yürüdüm.sonda takıldı ama ben hissetmedim genel anestezi olsaydı hiç takılmıcaktı.lavmanda yapılmadı.ilk gece gaz çıkrdım :)
ya bu arada birşey sorabilir miyim.. masaya yatırırldığımızda tamamen çıplak mı oluyoruz... kesi yapılırken belden aşağısı açık mı oluyor canım ya
ah yavruum orda çıplağa mıplağa bakmıcan gaari en az 4 5 kişi görüyo heryerini gözden çıkarcan ee o vaziyette el mahkum zaten
ah yavruum orda çıplağa mıplağa bakmıcan gaari en az 4 5 kişi görüyo heryerini gözden çıkarcan ee o vaziyette el mahkum zaten
yaa arkadaslar bişey sorcam suyu az az gelirmi insanın dün bi şalvar gibi şeyler varya giymiştim kirli sepetine attım farkkettim çok ıslanmıştı terdir dedim ama bugün atarken baktım pek tere benzemiyo acaba sumu geliyo ne kaygan bi sıvı var gelen ama şüphleniyorum kızım olmadan önce olmuştu dr a gttm 4 gün sonraya gün vermişti ama su değil demişti :44:
cnm bnm ilk kızım genel anestezi oldu önlük giydim amlyathaneye girdim dr çıtçıt açtı boydan boya karnıma tentürdiyot sürdü komple açık yani ama epiduralde öyle olmuyo galiba karnın açık bide iğneyi bile önlüğün arasından geçiriyolar sırtından hanii katater takıyolarya bi o açık oluyo genelde kötü yani hepsi mmeydandayani çıplak oluyoruz öyle mi?? aşamalarını bi anlatır mısın canım yaa??
cnm bnm ilk kızım genel anestezi oldu önlük giydim amlyathaneye girdim dr çıtçıt açtı boydan boya karnıma tentürdiyot sürdü komple açık yani ama epiduralde öyle olmuyo galiba karnın açık bide iğneyi bile önlüğün arasından geçiriyolar sırtından hanii katater takıyolarya bi o açık oluyo genelde kötü yani hepsi mmeydanda
Benden de iki seferdir su gibi çok az akıntılar geliyor ben de anlayamadım.İnternetten araştırdım su bir anda akacağı gibi azar azar da gelirmiş doktoru arayıp, aramama konusunda kararsız kaldım. Sancılarım da sık değil ve bebeğimin hareketlerinde de sorun yok, o yüzden beklemeye karar verdim.
o işte dediğim gibi karnını açıyolar bildiğim kadarıyla bnmde öyle olcak inşallahbenim bi aksilik olmazsa epidural olacak... onda nasıl acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?