2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde oyle hissediyorum bebiş doğum pozisyonu almıs ama asağı inmemiş nst de sancı çıkmadı sadece bacak arası ağrım içinde magnezyum verdi ne bileyim çok istiyorsa dursun orda sevdiler yerlerini

sende bendensin birde beni sabırsız kılan su sıcaklık birazda bunun yuzunden erken olsun istiyorum

o ilk iğnede acıyor mu canım.bir de takılan plastik kateter yerinden oynamıyro mu o kafama takıldı biraz.kaç saat sonra yürüdün.baş ağrısı oldu mu.lavman ve sonda oldu mu.sağol bilgiler için

ilk iğne çok az acıtıyo.o plastik katater 1 gün kaldı üstüne bile yattım oynamadı canım.8 saat sonra yürüdüm.sonda takıldı ama ben hissetmedim genel anestezi olsaydı hiç takılmıcaktı.lavmanda yapılmadı.ilk gece gaz çıkrdım :)

canım gozun aydınlığı diledimmi bilmiyorum ama allah analı babalı buyutsun bir sıkıntı yasamıyorsundur inşallah

aynen cnm bendede aynı durum hakım bende ne yapıcagımı sasırır oldum ben su son ıkı hafta gırdıgım nst lerde sancı cıktı ama agrı hıssetmedım bırde duzenlı degıldı doktorum yalancı hazırlık sancıları dedı gerçek sancıların agrısını hıssedersın zaten dedı

Kızlar belliki sabirsizlaniyorsunuz. Çoğunuzun ilk dogumu ben ilk dogumu 41+2 de yaptım . Gunümüz geliyor neden belirti yok diye endişe etmeyin. Zamani geldiginde siz baglasanizda onlar durmaz içerde . Az daha sabır . Rabbim hepinize hayirli doğumlar ve evlatlar nasip etsin.

Lansinoh u kullanmaya başla . Emin olki cok faydasını göreceksin .

ya bu arada birşey sorabilir miyim.. masaya yatırırldığımızda tamamen çıplak mı oluyoruz... kesi yapılırken belden aşağısı açık mı oluyor canım ya

yaa arkadaslar bişey sorcam suyu az az gelirmi insanın dün bi şalvar gibi şeyler varya giymiştim kirli sepetine attım farkkettim çok ıslanmıştı terdir dedim ama bugün atarken baktım pek tere benzemiyo acaba sumu geliyo ne kaygan bi sıvı var gelen ama şüphleniyorum kızım olmadan önce olmuştu dr a gttm 4 gün sonraya gün vermişti ama su değil demişti :44:

Benden de iki seferdir su gibi çok az akıntılar geliyor ben de anlayamadım.İnternetten araştırdım su bir anda akacağı gibi azar azar da gelirmiş doktoru arayıp, aramama konusunda kararsız kaldım. Sancılarım da sık değil ve bebeğimin hareketlerinde de sorun yok, o yüzden beklemeye karar verdim.

canım o kateterin ucu omurgaya girmiyor mu?ay onla nasıl yatılıyor.kıpraşınca allah muhafaza oynamıyor mu ne bileyim.oynamaması için ne yapıyorlar.ucu omurgayla temaz ediyorsa riskli değil mi yatmak? doğurmasam mı bu kızı hem böyle uslu,ağlamıyor zırlamıyor

ya kızlar çarşamba günü sezeryan olucam ne olur tecrübeli olanlar aşamalarını benimle paylaşabilir mi?? çok geriliyorummmm

çıplak mı kalıyoruz nasıl oluyor ayy kalbim dayanmayacak benim

yani çıplak oluyoruz öyle mi?? aşamalarını bi anlatır mısın canım yaa??
cnm bnm ilk kızım genel anestezi oldu önlük giydim amlyathaneye girdim dr çıtçıt açtı boydan boya karnıma tentürdiyot sürdü komple açık yani ama epiduralde öyle olmuyo galiba karnın açık bide iğneyi bile önlüğün arasından geçiriyolar sırtından hanii katater takıyolarya bi o açık oluyo genelde kötü yani hepsi mmeydanda

benim bi aksilik olmazsa epidural olacak... onda nasıl acaba??

cnm senn zamanın gelmiş sen ara bence bende çarşamba gidicem ağrım yok diye önemsemiyorum ama ya suysa diye korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…