2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu gelen su nasıl bir su? ne renk, illaki önce su mu geliyor yoksa önce kanında geldiği oluyor mu? Birde her hafta NST ye giriyorum sizlerde giriyor musunuz? Doktor her seferinde bakıp birşey yok haftaya tekrar gel diyor, ben birşey anlamadım bu NST'den hani açıklasa neyse, birde özelde 20 tl veriyorum sizler ne kadar ödüyorsunuz?

cnm senn zamanın gelmiş sen ara bence bende çarşamba gidicem ağrım yok diye önemsemiyorum ama ya suysa diye korkuyorumda

ama gelen su çok az akıntı gibi 1 tatlı kaşığı kadar (komik oldu:)) sancılarım da sıklaşmadı. Bakalım bu gece ne olacak dün gece sancılıydım.

dün geceki 3 saatlik uykudan sonra bütün gün temizlik yapıp, akşamında yürüyüş yapıp hala uyuyamamak. bunun bir çözümü olmalı ama nedir

dün geceki 3 saatlik uykudan sonra bütün gün temizlik yapıp, akşamında yürüyüş yapıp hala uyuyamamak. bunun bir çözümü olmalı ama nedir

SoRam arkadasim ayni durum bende de var.butun gun gayet hareketliydim aslinda yorgunum da AMA tik yok.bu saat oldu benimki icerde taklalar atiyo benimse gozler fal tasi misali.bu arada Benim sanki dun Nisan geldi.24 saati gecti AMA ne sanci ne acilma tik yok.ayni durumda olan var mi

kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu

Kizlar gunaydin,suan yatagimdan yaziyorum cepten girdim.kocamda mışil misil uyuyor uyandirmaya kiyamadim.kasigimda ve belimde boyle agri ve batma gibi bisiler oluyo anlayamadim sancimi ne oglumda hareket edsio biraz.napsam bilemedim:44:migdemde bulaniyor

Hakkinizda hayirlisi cnm,allah yardimciniz olsun.nasilsin suan?

Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla

Hakkinizda hayirlisi cnm,allah yardimciniz olsun.nasilsin suan?

Sancisi gelen arkadaslar acaba sanci geldiginde bebek hala kipir kipir oluyo mu azliyo mu.bir de nisani gelen AMA sancisibaslamayan varmi aramizda. Benim su an oyle de.cevaplarınızı bekliyorum

Ayy çok heyecanlı .hadi Hayirlisi.su an durum nedir.gelişmelerden haberdar et olur mu

Adam akilli uyuyamaz oldum korunde hortluyorum gece kesik kesik uykular surda son birkac gun sonra zaten uyku haram olacak ya bu bunye simdiden kendini bebise hazirliyor ya da bana acimasi yok

Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla

Hoşgelmiş, sefalar getirmiş güzel kızın

Allah sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür versin, hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah

darısı bizlerin başına

Adam akilli uyuyamaz oldum korunde hortluyorum gece kesik kesik uykular surda son birkac gun sonra zaten uyku haram olacak ya bu bunye simdiden kendini bebise hazirliyor ya da bana acimasi yok

canım bizim küçük serserilerimiz süt zamanlarını bildiriyor

doğduktan sonra aynı saatlerde hep ayakta olucaz, alıştırma bunlar

benim kızımında bu gidişle hiç gelmeye niyeti yok sanırım belimdeki hafif ağrı harici bi durum yok doktorum çatı muayenesi bile yapmadı henüz doğum kanalına girmemiş dediartık hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım kendimi

aynen benimde öle canım bu gidişle gelmicekmiş gibi geliyo ya dün azıcık ağrım var diye gittim dr. çatıda açılma var ama ağrım çok az olduğu için geri yolladı çok ağrın olunca gel dedi:) kızımda 3534gr mış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…