- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
o işte dediğim gibi karnını açıyolar bildiğim kadarıyla bnmde öyle olcak inşallah
cnm senn zamanın gelmiş sen ara bence bende çarşamba gidicem ağrım yok diye önemsemiyorum ama ya suysa diye korkuyorumda
dün geceki 3 saatlik uykudan sonra bütün gün temizlik yapıp, akşamında yürüyüş yapıp hala uyuyamamak. bunun bir çözümü olmalı ama nedir
Hakkinizda hayirlisi cnm,allah yardimciniz olsun.nasilsin suan?kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu
Hakkinizda hayirlisi cnm,allah yardimciniz olsun.nasilsin suan?
kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu
Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla
Adam akilli uyuyamaz oldum korunde hortluyorum gece kesik kesik uykular surda son birkac gun sonra zaten uyku haram olacak ya bu bunye simdiden kendini bebise hazirliyor ya da bana acimasi yok
benim kızımında bu gidişle hiç gelmeye niyeti yok sanırım belimdeki hafif ağrı harici bi durum yok doktorum çatı muayenesi bile yapmadı henüz doğum kanalına girmemiş dediartık hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?