2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizim kızında gelmeye niyeti yok.. xcelisin ablası ben bu arada :) o yine evde dinleniyor bende ara sıra bakıyorum onun adına.. dün beraberdik özellikle akşamları yatamıyo oturamıyor ayakta gezinio sürekli sancıdan deilde öle rahat vermio küçük kızımız :) bi ara illa doğacam diyodu şimdide gelesi yok :) bekliyoruz sürekli tedirginiz her an telefon gelecek doguma gidiyoruz diye.. Allah hepinize bebeklerinize sağlık sıhhat versin işlh

benim nişanım geldi ilk. nst de bişi olsa söyler zaten demekki birşey yok ben 30 tl veriyordum.

bu arada ben epudural normal doğum yaptım zaten altan bakarken felan hertaraf ortada yani yapcak birşey yok
ben doğum yaptım hastaneye birdaha gitmem
benim doğum yapmadan son 3 gün aşırı akıntım vardı tuvalete gidiyordum damla damla akıyordu

sormak istediğiniz olursa ceaplarm

bende çok sabırsızdım nezaman doğurcam napcam felan herkes bilir bıkmışlardı

tam 40.haftam bittiği gün doğurdum

Az önce tvde suda doğum ile ilgili bir haber izledim. İçimizde suda dğum yapacak olan var mı? Bebek için daha iyiymiş.

bende çok sabırsızdım nezaman doğurcam napcam felan herkes bilir bıkmışlardı

tam 40.haftam bittiği gün doğurdum

Allah analı babalı büyütsün. Merak ediyorum doğumdan sonraneler oldu anlatır mısın? Hastanede seni yıkıyorlar mı, yoksa altını silip yatağına mı götürüyorlar? bebeği neyle yıkıyorlar?

amin canım cümlemizinkini nasip etsin doğumda zaten sürekli hasta bezi taktılar doğumu yaptım masadan kalktım üstümü giydirdiler altımda hasta bezi vardı
odama geçtiğimde duş felan vardı ama ayılıpda yıkanmak mümkün olmadı zaten gece 4,40 da doğum yaptım öğlen 1 de çıktım evime gittim
bebeği siliyorlar ışığa tutuyorlar yıkamadılar özel hastanede yaptım doktor yıkama bebeği göbeği düşene kadar dedi ama ben 1 günde bir yıkıyorum

GÜNAYDINNNNNNNNN , hadi bakalım bir günümüz daha hayırlısı ile başlasın ve bitsin, gittikçe azalmaktayız gibi geliyor bana , :26::26:

Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla

hoşgeldinizzzzzzzzzzz, Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin , darısı başımıza

hadi bakalım , hayırlı haberlerle git ve hayırlı haberlerle gel ,

ne bu yaaa, atina dan bildiriyorum gibi olmuş , sanırım vücudun sana gerekli tepkiyi vericektir , (en azından ben öyle olur diye düşünüyorum kendim için ) çok kasma kendini, serinkanlılıkla bir düşün ne yapman gerektiğini, hayırlı olsunnnnn

kızlar az önce lavaboda çok afedersiniz peçetede pıhtılı açık kırmızı renkte bi kan gördüm..doktorumu aradım..şiddetlenirse ya da şikayetlerim olursa gelmemi söyledi..ama ben endişelendim ..nişan dedikler bu mu ..ne yapsam ya bu doktorun ilgisizliği de gerdi beni sabah sabah...

doğumun başlamış benim gibi yapıp gitme ben gittim hastaneye yattım inanırmısın 10 saat çektim ve yarım saatte bir incelediler evinde çek ağrıyı

aa gerçekten mi çok heyecanlandım belimde ve karnımda çok hafif ağrılar var...ne kadar süre sonra oluyo peki doğum

o ağrılar sıklaşınca bekle akşam sabaha doğurursun hazırlıklarını yap

gözün aydın bu arada :)

Son düzenleme:
Sancisi gelen arkadaslar acaba sanci geldiginde bebek hala kipir kipir oluyo mu azliyo mu.bir de nisani gelen AMA sancisibaslamayan varmi aramizda. Benim su an oyle de.cevaplarınızı bekliyorum

cnm benım sabah kı sancıydı muhtemelen ama katlanılmıycak bır agrı degıldı henuz,fakat bebegım de hareketlıydı ondan dolayı panık olmadan fazla,çok hareketlı degıl ama daha mınık mınık yavas yavas hareket edıyodu yanlız onuda belırtıyım

ne bu yaaa, atina dan bildiriyorum gibi olmuş , sanırım vücudun sana gerekli tepkiyi vericektir , (en azından ben öyle olur diye düşünüyorum kendim için ) çok kasma kendini, serinkanlılıkla bir düşün ne yapman gerektiğini, hayırlı olsunnnnn [/QUOTE]
ayy o an heycandan ne yazdıgımın farkındamıyım aşk olsun ben tum içtenliğimle,yaşadığım anı anlattım bu arada şimdi ıyıyım ufak tefek sızlamalar oluyor ama cok rahatsız etmıyor,bebişimde hareket edıyor şükürler olsun

ya kızlar çarşamba günü sezeryan olucam ne olur tecrübeli olanlar aşamalarını benimle paylaşabilir mi?? çok geriliyorummmm

çıplak mı kalıyoruz nasıl oluyor ayy kalbim dayanmayacak benim

Yani çıplak kalıyorsun diyebiliriz canım. Ben ilkinde spinal olmuştum, devlette gecelik giydim önlük yoktu, geceliği sıyırdılar göğsüme kadar iğnem yapıldı sonrasında zaten uyuşuyorsun. Alt tarafını ameliyat bezleriyle kapatıyorlar göbeğin de bir kısmını kapatıyorlar sadece kesi yapılan yer açık kalıyor bildiğim kadarıyla ama doğumdan sonra kanamana gelip gelip bakıyorlar dolayısıyla görüyorlar.

Günaydıın,
Sadece 8 günümüz kaldı. Hakikaten son günler geçmiyor. İlk hamileliğimde sadece iki hafta izinliydim o yüzden hiç anlamamıştım doğum gününü nasıl geldiğini ama şimdi hazirandan beri evdeyim neredeyse geçmiyor günler bir türlü.

Oğlum daha da büyüdü herhalde, kendisi forumun tosunu olacak Allahın izniyle :) Vajinaım üstünde 4 küsür kilo ağırlıkla dolanıyorum :) Çarşamba günü kontrol var yine Perşembe gel alalım olmuş bu çocuk dese koşa koşa gideceğim :)

Herkesi öpüyoruz, doğuralım artıııkk :))

ayy o an heycandan ne yazdıgımın farkındamıyım aşk olsun ben tum içtenliğimle,yaşadığım anı anlattım bu arada şimdi ıyıyım ufak tefek sızlamalar oluyor ama cok rahatsız etmıyor,bebişimde hareket edıyor şükürler olsun[/QUOTE]

ya gülüm ben şaka olsun die şeettmiştim valla ben doğuma giderken herhaldee , son dakikada bile buraya yazıcam öle görünüorr iinanamıyorummmmmmm die :)) hayırlısı ile gelsinlerde noldu şimdi gitmiyormusun sen doğuma , aaa burda heyecan yaptık o kadar

maşallah tombiş kızına benimde kontrolüm geçen haftaydı 3280 gr dı 1 haftadır kaç kilo oldu bilmiyorum kız bebek erken doğar diye heveslendirmişlerdi ama tamamen hurafeymiş heralde:)

sezeryan isteyen arkadaslar dikkat edin ..

cuma gecesi dogumdan sonraki 24. gun acil kanamayla hastaneye kaldirildim.. olumden dondum hastaneye vardigimda tansiyon 4 - 6.. kan degeri 6.. kanlar verildi serumlar falan falan.. hepi topu 2 saatte oldu hepsi.. bu tur kanamalar sezeryanin komplikasyonuymus olabilirmis (genellikle ilk 10 gun icinde olurmus.. benimkini henuz bir dr anlayamadi...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…