kızlar bu gelen su nasıl bir su? ne renk, illaki önce su mu geliyor yoksa önce kanında geldiği oluyor mu? Birde her hafta NST ye giriyorum sizlerde giriyor musunuz? Doktor her seferinde bakıp birşey yok haftaya tekrar gel diyor, ben birşey anlamadım bu NST'den hani açıklasa neyse, birde özelde 20 tl veriyorum sizler ne kadar ödüyorsunuz?
bende çok sabırsızdım nezaman doğurcam napcam felan herkes bilir bıkmışlardı
tam 40.haftam bittiği gün doğurdum
Allah analı babalı büyütsün. Merak ediyorum doğumdan sonraneler oldu anlatır mısın? Hastanede seni yıkıyorlar mı, yoksa altını silip yatağına mı götürüyorlar? bebeği neyle yıkıyorlar?
Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla
kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu
Kizlar gunaydin,suan yatagimdan yaziyorum cepten girdim.kocamda mışil misil uyuyor uyandirmaya kiyamadim.kasigimda ve belimde boyle agri ve batma gibi bisiler oluyo anlayamadim sancimi ne oglumda hareket edsio biraz.napsam bilemedim:44:migdemde bulaniyor
kızlar az önce lavaboda çok afedersiniz peçetede pıhtılı açık kırmızı renkte bi kan gördüm..doktorumu aradım..şiddetlenirse ya da şikayetlerim olursa gelmemi söyledi..ama ben endişelendim ..nişan dedikler bu mu ..ne yapsam ya bu doktorun ilgisizliği de gerdi beni sabah sabah...
doğumun başlamış benim gibi yapıp gitme ben gittim hastaneye yattım inanırmısın 10 saat çektim ve yarım saatte bir incelediler evinde çek ağrıyı
aa gerçekten mi çok heyecanlandım belimde ve karnımda çok hafif ağrılar var...ne kadar süre sonra oluyo peki doğum
Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla
Sancisi gelen arkadaslar acaba sanci geldiginde bebek hala kipir kipir oluyo mu azliyo mu.bir de nisani gelen AMA sancisibaslamayan varmi aramizda. Benim su an oyle de.cevaplarınızı bekliyorum
ya kızlar çarşamba günü sezeryan olucam ne olur tecrübeli olanlar aşamalarını benimle paylaşabilir mi?? çok geriliyorummmm
çıplak mı kalıyoruz nasıl oluyor ayy kalbim dayanmayacak benim
ayy o an heycandan ne yazdıgımın farkındamıyımne bu yaaa, atina dan bildiriyorum gibi olmuş ,sanırım vücudun sana gerekli tepkiyi vericektir , (en azından ben öyle olur diye düşünüyorum kendim için ) çok kasma kendini, serinkanlılıkla bir düşün ne yapman gerektiğini, hayırlı olsunnnnn
aynen benimde öle canım bu gidişle gelmicekmiş gibi geliyo ya dün azıcık ağrım var diye gittim dr. çatıda açılma var ama ağrım çok az olduğu için geri yolladı çok ağrın olunca gel dedi:) kızımda 3534gr mış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?