2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah toparlanmıssındır

slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

Senaysen

ikizler nasıl?BİR DE DURDUK YERE Mİ OLDU KANAMAN?EĞİLİP DOĞRULABİLİYOR MUSUN BEBEĞİ ALMAK İÇİN

Son düzenleme:

Allah şimdiden analı babalı büyütsün canım size mis kokulun kollarındadır umarım....
selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
Maşallah canım hayırlısıyla almışın minik yaramazı kucağına darısı benim gibi bekleyenlere:)

02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
Dualarımız seninle annesi sağlıcakla büyütmen dileğiyle:)
Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Minik rüzgar sonunda sağlığıyla kucağında gözün aydın canım :)
Ayyy hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım:)

Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla

Maşallah canım sana hemde normal doğumla darısı bizlere de inşallah:)

sagol canim biraz toparladim 1 gun hastanede yatirdilar ancak kan degerleri ve tansiyon normale donunce saldilar.. boyle bir kanama hic gormedim de yasamadim da evin icin kurban kesmissin gibiydi.. ogleden sonra da kendi dr uma gidicem bakalim ne diycek.. hayirlisiyla bir 40 miz ciksaydi..
Geçmiş olsun canım inşallah toparlanmısındır

iyiler canim.. cuma gecesi ben hastanede oldugum icin mecburen mamayla tanisti sipalarim hic istemiyordum ama bebeler ac olunca yapicak bisi de yoktu..
tamamen durduk yerde kanadim tatlim.. agir kaldirma yok yorgunluk yok stres yok.. gece 12.30 da yattim saat 3 de kan icinde uyandim.. 4 de hastaneye ambulansla zor yetistik.. bebeler aglayinca herseye ragmen aliyor tatlim insan kucagina..
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

Senaysen

ikizler nasıl?

Son düzenleme:
oğlum yürümek üzere 10 aylık oldu fisher price ilk arabamdan almak için bunu satıyoruz yürüteçden daha çok bundan memnun kaldık o kadar çok oyaladıki oğlumu koyup içine her işimi yaptımmmm

Bright starts bounce baby activty center hoppala ve eğitici aktivite merkezi 2in1
Eki Görüntüle 481227 Eki Görüntüle 481228

Bebeğimize uzun süre kullanıp en memnun kaldığımız ürünlerden biri iş yaparken içine bırakıp saatlerce kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak bir ürün. Hiçbir sorunu yoktur. Ayarlanabilir boy mekanizması sesli müzikli oyuncaklar ve 360derece dönen kumaş koltuk.
Piyasa fiyatı 250 tl.İhtiyacı olan için uygun fiyata.. Fiyat:100tl
Eki Görüntüle 481269 Eki Görüntüle 481270

geçmiş olsun canım birşeyin yok umarım bebişler nasıl :S

40 bebekler için onemli oldugu kadar anne içinde onemli gercekten. İyki artık ulaşım imkanlarımız var hastanelere her saat yoksa neler yasardık kim bilir. Bir nevi atlatmıssın insallah tekrarlamaz rahatca gecirirsiniz sonraki gunleri
Mama vermek istemiyoruz ama olsun en azından eskisi gibi princ unu falan değil daha faydalı sutun yerini tutmasada :) Tosbalar mamaya alısmasın kolay diye tekrar meme ile ugrasmaya devam etsinler yeter :)

Merhabalar karakız,
epidural doğum yapmayı düşünen biriyim ben de. bizi biraz bilgilendirebilir misin bebişinden vakit bulursan.

Slm Kızlaaarrrr

Bende doğurdum demeyi çok isterdim ama henüz değil çok sabırsızlanıyorum artık ne sancı ne bişey yok bende sanrım benim kızımda gününü doldurmayı bekleyecek

Bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın

Doğuma girecek olanlara da Allah yardım etsin

Biz bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun son zamanlar geçmiyormuş gerçekten

Bugün itibariyle tam 18 kilo almış bulunmaktayım aman Allahım nasıl gitcek bu kilolar bakalım hayır nereme aldım bu kadar kiloyu onu da anlamadım ya
Ama bu aralar acayip ödem oldu bende ya eller ayaklar sürekli şiş varmı başka benim gibi ödemi olan ???

Bende 18 aldım ve aynen bende nereye aldım diyorum anlamadım gitti :) Normalde bakınca herkes gibi cok sismanladım tribim var ama okadar kiloda nereme gitti tam anlayamıyorum. Son zamanlarda Benimde ellerim ayaklarım şişman şişman parmaklarım bukulmuyor artık hele ayakta cok durduysam ayak parmaklarım etten kayboluyor :)

aynen canım ya ayakkabı falan giyemiyorum hiç ayaklarım tanınmaz halde sabah kalktığımda ellerim çok fena oluyor bükemiyorum hiç sonra biraz açılıyor işte

merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağ sağlim bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım hiç sevmedi

Eki Görüntüle 481314 En ucuz CHICCO SOFT & DREAM KANGURU ( CHICCO YUMUŞAK & GÜVENLİ KANGURU) - CHIC Fiyatlarını Karşılaştırın - Kangurular
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım bu arada bebeklerinizle ilgili sormak istediğiniz acil bişey olursada mesaj atabilirsiniz hemen cevap vermeye çalışırımhepinize hayırlı doğumlar şimdiden

aynen canım ya ayakkabı falan giyemiyorum hiç ayaklarım tanınmaz halde sabah kalktığımda ellerim çok fena oluyor bükemiyorum hiç sonra biraz açılıyor işte

Ayakkabı sezonunu kapattım zaten sisliklerle birlikte
Ellerimde aynen benimde akşama kadar zor acılıyor az kaldı diye diye sabrediyorum :)

Ayakkabı sezonunu kapattım zaten sisliklerle birlikte
Ellerimde aynen benimde akşama kadar zor acılıyor az kaldı diye diye sabrediyorum :)

Elleimdeki şişlik dışında bir de sağ alimde uyuşma oluyor benim.Sürekli açıp kapamaya çalışıyorum.Korkuyorum artık valla

Elleimdeki şişlik dışında bir de sağ alimde uyuşma oluyor benim.Sürekli açıp kapamaya çalışıyorum.Korkuyorum artık valla

Ben herkeste duydugum için hiç sormadım doktora ama bazen benimde bi elimde daha yogun oluyor takip ediyorum o gece ne tarafa cok yattıysam o elimde oluyor

ya gülüm ben şaka olsun die şeettmiştim valla ben doğuma giderken herhaldee , son dakikada bile buraya yazıcam öle görünüorr iinanamıyorummmmmmm die :)) hayırlısı ile gelsinlerde noldu şimdi gitmiyormusun sen doğuma , aaa burda heyecan yaptık o kadar [/QUOTE]

yok cnm ya kandırıkçı sancıymış heralde,düzenli olmadı şidetlenmedide,bebekte hareketlı olunca bende takmadım ara ara agrısız kalsılmalar oluyor yıne,arada kasıklarımdada sızlama var ama düzensız güçlü degıl,hazırlık asaması galıba buda bişi die düşünüyorum,yakınlatıgının habercısı olabılermı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…