Geçmiş olsun canım inşallah toparlanmıssındırsezeryan isteyen arkadaslar dikkat edin ..
cuma gecesi dogumdan sonraki 24. gun acil kanamayla hastaneye kaldirildim.. olumden dondum hastaneye vardigimda tansiyon 4 - 6.. kan degeri 6.. kanlar verildi serumlar falan falan.. hepi topu 2 saatte oldu hepsi.. bu tur kanamalar sezeryanin komplikasyonuymus olabilirmis (genellikle ilk 10 gun icinde olurmus.. benimkini henuz bir dr anlayamadi...)
slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla
kızlaaaaaaarrrrr
6 Ağustos büyük gün bizim içn..
bugün günümz belirlendi.
sabah 7 de yatışımz yapılcak 9 da doğum başlicak.
yani inşallah kızımı ptesi günü kucağıma alacağm..
Ev kalabalık
Heyecan dorukta..
umarm stres yapmam
Allah kolay kurtarsn hepimizi..
Maşallah canım hayırlısıyla almışın minik yaramazı kucağına darısı benim gibi bekleyenlere:)selam kızlar 2 ağustosta oğlumu kucağıma aldım epidural anestezi oldun en kısa zamanda paylaşıcam.darısı size
Dualarımız seninle annesi sağlıcakla büyütmen dileğiyle:)02.08.2012 saat akşam 22.10 spinal sezeryanla kızım zeynep oldu, dünyalar tatlısı yazacakken kucağımda ağlayınca dünyalar cadısı oldu :)))))))))) dualarınızı bekliyouz
Minik rüzgar sonunda sağlığıyla kucağında gözün aydın canım :)Heyyyy teyzoşlar uyanın biz geldik oglumlaaaa:) Bebeğim çok tatlı hemen yanıma verdiler,saglık problemimizde yok çok şükür.optuk hepinizi
Ayyy hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım:)kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu
Slm guzel anneler biz geldik kizimla erva berfinimle bu sabaha kadı saat 04.15 te dünyaya gözlerini açtı normal doğumla
Geçmiş olsun canım inşallah toparlanmısındır
canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.
Senaysen
ikizler nasıl?
geçmiş olsun canım birşeyin yok umarım bebişler nasıl :Ssezeryan isteyen arkadaslar dikkat edin ..
cuma gecesi dogumdan sonraki 24. gun acil kanamayla hastaneye kaldirildim.. olumden dondum hastaneye vardigimda tansiyon 4 - 6.. kan degeri 6.. kanlar verildi serumlar falan falan.. hepi topu 2 saatte oldu hepsi.. bu tur kanamalar sezeryanin komplikasyonuymus olabilirmis (genellikle ilk 10 gun icinde olurmus.. benimkini henuz bir dr anlayamadi...)
geçmiş olsun canım birşeyin yok umarım bebişler nasıl :S
sagol canim biraz toparladim 1 gun hastanede yatirdilar ancak kan degerleri ve tansiyon normale donunce saldilar.. boyle bir kanama hic gormedim de yasamadim da evin icin kurban kesmissin gibiydi.. ogleden sonra da kendi dr uma gidicem bakalim ne diycek.. hayirlisiyla bir 40 miz ciksaydi..
iyiler canim.. cuma gecesi ben hastanede oldugum icin mecburen mamayla tanisti sipalarim hic istemiyordum ama bebeler ac olunca yapicak bisi de yoktu..
tamamen durduk yerde kanadim tatlim.. agir kaldirma yok yorgunluk yok stres yok.. gece 12.30 da yattim saat 3 de kan icinde uyandim.. 4 de hastaneye ambulansla zor yetistik.. bebeler aglayinca herseye ragmen aliyor tatlim insan kucagina..
benim nişanım geldi ilk. nst de bişi olsa söyler zaten demekki birşey yok ben 30 tl veriyordum.
bu arada ben epudural normal doğum yaptım zaten altan bakarken felan hertaraf ortada yani yapcak birşey yok
ben doğum yaptım hastaneye birdaha gitmem
benim doğum yapmadan son 3 gün aşırı akıntım vardı tuvalete gidiyordum damla damla akıyordu
sormak istediğiniz olursa ceaplarm
Bende 18 aldım ve aynen bende nereye aldım diyorum anlamadım gitti :) Normalde bakınca herkes gibi cok sismanladım tribim var ama okadar kiloda nereme gitti tam anlayamıyorum. Son zamanlarda Benimde ellerim ayaklarım şişman şişman parmaklarım bukulmuyor artık hele ayakta cok durduysam ayak parmaklarım etten kayboluyor :)Bugün itibariyle tam 18 kilo almış bulunmaktayım aman Allahım nasıl gitcek bu kilolar bakalım hayır nereme aldım bu kadar kiloyu onu da anlamadım ya
Ama bu aralar acayip ödem oldu bende ya eller ayaklar sürekli şiş varmı başka benim gibi ödemi olan ???
Bende 18 aldım ve aynen bende nereye aldım diyorum anlamadım gitti :) Normalde bakınca herkes gibi cok sismanladım tribim var ama okadar kiloda nereme gitti tam anlayamıyorum. Son zamanlarda Benimde ellerim ayaklarım şişman şişman parmaklarım bukulmuyor artık hele ayakta cok durduysam ayak parmaklarım etten kayboluyor :)
aa gerçekten mi çok heyecanlandım belimde ve karnımda çok hafif ağrılar var...ne kadar süre sonra oluyo peki doğum
aynen canım ya ayakkabı falan giyemiyorum hiç ayaklarım tanınmaz haldesabah kalktığımda ellerim çok fena oluyor bükemiyorum hiç sonra biraz açılıyor işte
Ayakkabı sezonunu kapattım zaten sisliklerle birlikte
Ellerimde aynen benimde akşama kadar zor acılıyor az kaldı diye diye sabrediyorum :)
Elleimdeki şişlik dışında bir de sağ alimde uyuşma oluyor benim.Sürekli açıp kapamaya çalışıyorum.Korkuyorum artık valla
ayy o an heycandan ne yazdıgımın farkındamıyımaşk olsun ben tum içtenliğimle,yaşadığım anı anlattım bu arada şimdi ıyıyım ufak tefek sızlamalar oluyor ama cok rahatsız etmıyor,bebişimde hareket edıyor şükürler olsun
sagol tatlim cok sukur simdi ben de bebislerim de iyiyiz.. biraz halsizlik var haliyle.. sen naptin ufaklik geldi mi annesine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?