Arkadaslar bebek 4000 gr mis.bugün kontrol vardı.günümün dolmasına 8 gün var.çok az da açılma .daha hemen gelmezmiş de.normal yapmak istiyorum doktorda omuz cevresi tAkilabilir diyor kilolu bebeklerde ne yapayım bı akıl verin varmı aynı durumda olan.öff kafam çok karışık
sagol canim biraz toparladim 1 gun hastanede yatirdilar ancak kan degerleri ve tansiyon normale donunce saldilar.. boyle bir kanama hic gormedim de yasamadim da evin icin kurban kesmissin gibiydi.. ogleden sonra da kendi dr uma gidicem bakalim ne diycek.. hayirlisiyla bir 40 miz ciksaydi..
iyiler canim.. cuma gecesi ben hastanede oldugum icin mecburen mamayla tanisti sipalarim hic istemiyordum ama bebeler ac olunca yapicak bisi de yoktu..
tamamen durduk yerde kanadim tatlim.. agir kaldirma yok yorgunluk yok stres yok.. gece 12.30 da yattim saat 3 de kan icinde uyandim.. 4 de hastaneye ambulansla zor yetistik.. bebeler aglayinca herseye ragmen aliyor tatlim insan kucagina..
yarın gene dr a gitces burdaki dr a göre son adet tarihime göre yarın günüm doluyomuş ama usg ye göre 39a giricem daha..geçen hafta eğer 7sine kadar doğum baslamassa mutlaka gel boyunda sınırda he bide hemoreidlerim var belki sezeryan olabilirsin demişti şimdi öle bekliyorum yarın ne dicek acaba çok merak ediyorum..artık sıkılmaya başladım bu belirsizlikten insallah sezeryan derde rahatlarım birascık..hayırlısı bakalım..!!
Arkadaslar bebek 4000 gr mis.bugün kontrol vardı.günümün dolmasına 8 gün var.çok az da açılma .daha hemen gelmezmiş de.normal yapmak istiyorum doktorda omuz cevresi tAkilabilir diyor kilolu bebeklerde ne yapayım bı akıl verin varmı aynı durumda olan.öff kafam çok karışık
kızlar göğüs ucu kaşıntısı neden olur?sadece o kısım.sizde de var mı????
kuruluktan oluyor canım.. Meme ucu kremine şimdiden hatta daha öncesinden bile başlayabilirsn her gün yapmayı unutsamda 2. Gün mutlaka sürüyorum lansinoh kullanıyorum
evet teyzesi 28 temmuzda doğum yaptım normal doğum oldu benim çok şükür iyiyiz
canım geçmiş olsun tekrardan.süt yetiyor mu bebişlere.bir de bize önereceğin neler var
tesekkur ederim tatlim. Sutum ilk bir ay rahat yetti ama simdi yavas yavas takviye gerekiyor yoksa 24 mememde dolasiyor sipalar :)) aklima gelen oneriler tatlim ;
- elektrikli sagma makinesi edinin (sifir olmasina gerek yok aparatlari sifir olsun yeter)lansinoh çiftli elektrikli aldım umarım işimi görür
- evde acil durumlar icin mama bulundurun (ben hastanedeyken ankarada 3 saat nobetci eczanede mama aradi annemler zor buldular bu arada bebeler evde bas bas bagiriyor) sma aldım.nolur nolmaz diye
- boool su icin gunde en az 4,5 lt (olcun suyu arada kaynamasin)damacanayı bitir diyorsun yani
- bez olarak prima pre... Ca.. (marka verilebiliyor muydu ..) den ben cok memnunum 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım
- lansinosh un gogus kremini tavsiye ederimlansinoh aldım umarım işimi görür
- gaz icin az az muskat da verebilirsiniz
yine akliniza takilan olursa burdayimm
çıldırmış bir anneden selam herkese....
dün gecenin ikisinden beri uykuya direnerek beni emzik niyetine kullanmaya çalışan eh eh beyimiz sonunda uykuya yenik düşebildigece iki civarı bir uyandı ki uyanış o uyanış tam doyuyor gaz çıkarırken basıyor yaygarayı hadi bi daha emiyor sonunda acaba süt doyurmuyormu diyerek mama takviyeledim ama oda işe yaramadı. benki sallamaya aşırı ters bakan insanım son çare evde bulduğum çamaşır ipinden çingen beşiğini bile denedim ama nafile sonuç vermedi. naptıysam doyurmayı ve susturmayı başamadığım küçük keçim yaklaşık 5 dakika önce nihayet bayrak attı. ancak benim durumumu ne siz sorun ne ben söyliim işin kötüsü yatamıyorum çünkü 5-10 dakikaya kalmaz büyüğü uyancak ve akşam 11 e kadar aynı rutin sil baştan.
kızlar sanırım doğuruyorum. Dün saat 4ten bu yana sancılarım devam ediyor. Şimdi ide sıklaştı 10 dk bir gelihor. Daha sıklaşırs hastane yolunu tutucaz. Bu arada nişanım sancılar başladıktan sonra geldi. Dualarınızı esirgemeyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?