2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın gene dr a gitces burdaki dr a göre son adet tarihime göre yarın günüm doluyomuş ama usg ye göre 39a giricem daha..geçen hafta eğer 7sine kadar doğum baslamassa mutlaka gel boyunda sınırda he bide hemoreidlerim var belki sezeryan olabilirsin demişti şimdi öle bekliyorum yarın ne dicek acaba çok merak ediyorum..artık sıkılmaya başladım bu belirsizlikten insallah sezeryan derde rahatlarım birascık..hayırlısı bakalım..!!

herkess çatır çatır doguruyorrr ben sıcaklardaaa karnım burnumdaaa duştan cıkamaz bi haldeee hadi kızım 3 kiloyu gectiysen cık artık diye yalvarır haldeyim biliyorum geçmiştirdeee cıkmıyorr yaa gecen hafta 3 kiloydu yanılma payı falan bugunlerde 3u devirdiğinden suphem yok.çarsamba gunudee ilkkez nst ye girecem ama bişe cıkmicak ve doktorumuz yine bayram sonuna atacak bizi..korkuyorumda durur durur bayramda gelir doktorsuz kalırım hastanedee artık kimin doktoru denk gelirse o girer bende bunu istemiyorum kendi doktorumu gormek istiyorum

Arkadaslar bebek 4000 gr mis.bugün kontrol vardı.günümün dolmasına 8 gün var.çok az da açılma .daha hemen gelmezmiş de.normal yapmak istiyorum doktorda omuz cevresi tAkilabilir diyor kilolu bebeklerde ne yapayım bı akıl verin varmı aynı durumda olan.öff kafam çok karışık

Evet kilolu bir bebek maşallah,doktorun dediği gibi takılabilir öyle bir riskte var.Bence doktorunu dinle o sezeryanınmı üstünde duruyo ?

Allahım hayırlısıyla geçse şu günler, kayınvalidem adınada üzülüyorum erken geldiler şu zamana kadar bir sürü şey yaptı bana çocuk geç doğarsa fazla göremeyeceğiz diyor, ayın 26sında da benim ailem gelecek bayramdan hemen sonra ev yatış için müsait değildi hepisinin kalmasını isterdim ama biz gideriz diyor kv.birazda annemler görsün bebeği kalabilsinler rahatça diye, bizde eşimle bir kanepe daha almayı düşünüyoruz inşallah hepsi burda olur da torun severler, sıpa ne zaman gelecekse artık :) yeri çok mu rahat ne ordan oraya hala süzülüp duruyor, her tuvalete girişimde acaba bişey var mı diye psikolojim bozulacak yakında:) neyse zamanlı gelsin kuzum inşallah, doğum yapan arkadaşlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun...

yeşilimsi senin adınada çok sevindim erken oldu ama doğumun güzel geçti sanırım çabuk kurtuldun, sütün geldi mi hemen doğum nasıl geçti anlatıver bekliyoruz fırsat bulduğunda, diğer doğum yapanlarıda tebrik ediyorum arada kaçırmış olabilirim bazılarınızı, sezeryan bekleyenleride Allah çabucak kurtarsın, bizde hayırlısıyla kurtulalım inşallah

slm agustos annelerı hepınız ıyısınızdır ınsallah bugunn kontrolum vardı dr um 3 gunde 1 nst ye cagırıyor normal gıbı duruyor ama dr um son dakka sezeryan bıle olur dedı artık ıyıce agırlastım bazen gdıp sezeryan mı olsam dıyorum:))bebıste 3800 gorunuyor dr braz daha bekleyelım dedı herkese hayırlı dogumlar dılıyorum...

canım geçmiş olsun tekrardan.süt yetiyor mu bebişlere.bir de bize önereceğin neler var

canım bende de hemroid var.normal olursa artar bence.hayırlısı olsun.sez oluruz büyük ihtimal.spinal mi epidural mi karar veremedim.kateter olayına takıldım.hayırlısı artık

valla benim kızımda bayağı önde gözüküyor ama doktorum 4500 g kadar normal doğurturum diyor , tabii büyük bebeklerde omuz takılma riski var , doktorun ve senin beraber vereceğin bir karar. Normal doğum çok güzel bende baştan beri normal istiyorum ama doktoruma güvenim tam sezaryen dediği anda hiç düşünmem , normal doğurmadım diye de hiç üzülmem .

kuruluktan oluyor canım.. Meme ucu kremine şimdiden hatta daha öncesinden bile başlayabilirsn her gün yapmayı unutsamda 2. Gün mutlaka sürüyorum lansinoh kullanıyorum

kakao yağı ve susam yağı da sürüyorum.lansinohta lanolin var dün mecbur onu da sürdüm aşırı kaşınınca.petrol yan ürünüymüş lanolin.isiliklerim de 3 haftadır leke leke geçmedi.bepanten sürdüm günde 2 kez ılık suyla duş alıyorum ama göğüs aram hala isilik ne yapcam ben

çıldırmış bir anneden selam herkese....
dün gecenin ikisinden beri uykuya direnerek beni emzik niyetine kullanmaya çalışan eh eh beyimiz sonunda uykuya yenik düşebildi gece iki civarı bir uyandı ki uyanış o uyanış tam doyuyor gaz çıkarırken basıyor yaygarayı hadi bi daha emiyor sonunda acaba süt doyurmuyormu diyerek mama takviyeledim ama oda işe yaramadı. benki sallamaya aşırı ters bakan insanım son çare evde bulduğum çamaşır ipinden çingen beşiğini bile denedim ama nafile sonuç vermedi. naptıysam doyurmayı ve susturmayı başamadığım küçük keçim yaklaşık 5 dakika önce nihayet bayrak attı. ancak benim durumumu ne siz sorun ne ben söyliim işin kötüsü yatamıyorum çünkü 5-10 dakikaya kalmaz büyüğü uyancak ve akşam 11 e kadar aynı rutin sil baştan.

slm kızlar, henüz doğpurmadım ama sancılar devam ediyor, doktora gittim açılma yokmuş, ilkkez çatı muayenemi oldum.
Bebeğin kafasına dokundum dedi, yani yerleşmiş, senden çok güzel bir doğum bekliyorum dedi.
Bu gece ansızın gelebilirsin dedi.
Bu gece kesin olurmu dedim, bu hafta içi kesin bekliyorum bebeği, çok iyi yerleşmiş dedi.
Sancılar vurunca fena oluyorum ama

canim masallah cok sevindim gozunaydinn
evet teyzesi 28 temmuzda doğum yaptım normal doğum oldu benim çok şükür iyiyiz

tesekkur ederim tatlim. sutum ilk bir ay rahat yetti ama simdi yavas yavas takviye gerekiyor yoksa 24 mememde dolasiyor sipalar :)) aklima gelen oneriler tatlim ;
- elektrikli sagma makinesi edinin (sifir olmasina gerek yok aparatlari sifir olsun yeter)
- evde acil durumlar icin mama bulundurun (ben hastanedeyken ankarada 3 saat nobetci eczanede mama aradi annemler zor buldular bu arada bebeler evde bas bas bagiriyor)
- boool su icin gunde en az 4,5 lt (olcun suyu arada kaynamasin)
- bez olarak prima pre... ca.. (marka verilebiliyor muydu ..) den ben cok memnunum
- lansinosh un gogus kremini tavsiye ederim
- gaz icin az az muskat da verebilirsiniz

yine akliniza takilan olursa burdayimm
canım geçmiş olsun tekrardan.süt yetiyor mu bebişlere.bir de bize önereceğin neler var

sağol canım allah sabır versin.biri diğerine göre daha uslu diye tahmin ediyorum.ikizlerde biri kolay biri zor oluyor genelde.canım bir de doğumdan sonra hemen hafifliyor musun?malum göbüşte taşıdığımız ağırlıklar gidince hafiflik oluyordur değil mi

BENCE SICAKTANDIR CANIM.BEN BİLE AĞLAYACAĞIM SICAKTAN BELKİ DE GAZ SANCISIDIR.BU VİDEOYU BİR İZLE. Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz.flv - YouTube

dualarımız seninle inşallah allah bir nefeste kurtarır canım sancıların nasıl oluyor daha açık yazabilirsen bizede ışık olur...

selam kızlar nasılsınızz???
geçmişe hiç bakamıyorum umarım herkes çoook iyidir, ama diğer topiğe bir bakayım kimler doğurmuşşşşşşşş

biz çok iyiyiz çok şükür, bugün 1 haftalık olduk, dün akşam göbeğimiz düştü, oğlum bana çok yardım ediyor hiç uyum sorunu yaşamadık, hayat çok daha güzel akıyor artıkkkkk

merhaba kızlar doğum yapanlar olmuş gözü aydın allah analı babalı büyütsün;
bugün doğuma gireceklere de allah yardım etsin...
bizde yanlış alarmla cumartesi doktora gittik.yarım saat kadar süren kasık ağrısı şikayetiyle bu sefer devlete gittik.alttan muayene,nst,ultrason bişi yok açılma yok dedi geri gönderdi..özelde de alttan muayene olmuştum 41.haftayı bekliyoruz demişti devletteki doktorda aynı şeyi söyledi..ne açılma,ne sancı ne başka bişi yok bizde kızımızın gelmeye niyeti yok erken doğar diyorlardı bi de:)) vakti zamanında doğal yoluyla gelsin inşallah diye dua ediyorum suni sancı,sezeryan vs gerek kalmaz inşallah korkutuyor onlar beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…