2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımız seninle inşallah allah bir nefeste kurtarır canım sancıların nasıl oluyor daha açık yazabilirsen bizede ışık olur...

İnş. canım.
Sancılar bel ağrısıyla başladı, dün sürekli devam eden bel ağrım vardı.
Ama bugün birden karnım sertleşiyor ve gaz ve adet sancısı karışımı bir sancı vuruyor, karnımdan aşağı doğru iniyor.
Bu arada 10dk'dan aşağı düştü.
Sıcak suya oturmamı önerdiler, öyle yapıcam açılma için...

canım benim Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inşallahh

Dün yaklaşık 5km yol yürüdüm, ama hiç açılma yokmuş
Hurma yiyeyim bol bol bari..

hayırlısı neyse o olsun canım, hiçç kafanda büyütme inan herşey olacağına varıyor, önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız..
ben suni sancıdan çok etkilenmedim yani öyle aman aman sancım olmadı, zaten o yüzden açılmam da olmadı,
sezaryen de korktuğum gibi olmadı, 2. gün ayaklandım ben ve herkes normal doğum yaptım sanıyor
ufacık bir sıkıntım olmadı..

anladım canım peki 10 dk bi demişssin onu nası hesaplıyosun 10 dk bir örneğin ne kadar süre vurup geçiyor..bu hesaplamayı nasıl yapıcaz?

Demooooooo'm kuzum karsilasabildik nihayet dogurdun sende 1hafta bile gecti ruzgar gibi gecti di mi yaman'la gecmise de yazdm ama sen o hengameden gormemis olabilirsin dogal olarak hayirli ugurlu olsun bir omur tum sevdikleri yanindan hic eksik olmasin ins.nasil hayat mutlu musun simdi daha cok? yaman nasil hikayeni okuduk ama pasayi goremedik merakla fotosu da beklenmekte haberin olsun bende persembe sezeryanla doguruyorum malum bizim sipa donmemisti dr buna karar verdi az cok heyecan basladi bizde de simdilik bizden de haberler boyle sekerim

anladım canım peki 10 dk bi demişssin onu nası hesaplıyosun 10 dk bir örneğin ne kadar süre vurup geçiyor..bu hesaplamayı nasıl yapıcaz?

Zaten sancı saniyeler içinde vurup geçiyor, tabi geçene kadar kırk takla atıyorum.
Sancı geldiğinde saate bakıyorum, diğer sancıyla arasında 10dk oynuyor...

Zaten sancı saniyeler içinde vurup geçiyor, tabi geçene kadar kırk takla atıyorum.
Sancı geldiğinde saate bakıyorum, diğer sancıyla arasında 10dk oynuyor...

çok sağol canım bu bilgi için..bu arada açılma olması için doktor bana da bol bol yürüyüş ve hareket et demişti malum bende de yok açılma..

canım benim çoook sağol güzel dileklerin için, inşallah sen de kolaylıkla atlatacaksın,hayırlısı olsun kuzum çook az kaldı kavuşmanıza..

inan annelik bambaşka, çok güzel bir duyguymuşş.. daha çok erken ama şimdilik çok uslu bir oğlum var(maşallah diyim barii ) deli oluyorum uyansın azıcık diye ama abartısız 23buçuk saat uyuyordur

Son düzenleme:
canım verdiğin bilgiler için sağol.biberonu verince göğüsten emmez diyorlar doğru mu?

Yok canım arada verdiğim için mi yoksa süt memeden de bol geldiği için mi bilemem ama etkilemedi.

doğumdan çok az önce kullandım. çok faydasını hissedemedim. ama emerken çok rahatlatıyor.

ya kızlar çarşamba günü sezeryan olucam ne olur tecrübeli olanlar aşamalarını benimle paylaşabilir mi?? çok geriliyorummmm

çıplak mı kalıyoruz nasıl oluyor ayy kalbim dayanmayacak benim

masada yattıktan sonra önlük açılıp sonda takılıyor. göğüs altına kadar açıldı yani.

canım benim ilk çocuğum da doğmadan 4 kilo olmuştu. doktor takılma vakum olabilir. yırtık içte ve dışta çok olabilir, 45 yaşından sonra bana çok kızarsın idrar tutma vb sorunlar yüzünden demişti. sezeryan doğru dedi öyle oldu.

benim devamlı gittiğim doktorda gecen hafta bu ne ya hayvan gibi bi şey hesapladım dedi 4800 civarıymış sonra tekrar ölçtü yine öyle çıktı zaten hep iri ölçüyordu. bu sezeryan dedi. yarın için gel dedi alttan bi daha bakarız ama yapacak bişey yok dedi.bugün başka bir doktora gittim kadın 4000 ölçtü ama o da iri dedi. en iyisi senin için sezeryan dedi. 4ü doğuramazsın demiyorum çatın açılırsa olur ama kafası çıksa omzu kolu takılır büyük ihtimal dedi.

selam herkez doğururken ben sekerden cekiyorum. şimdi seker cıkardılar başıma surda 3 haftam kalmışken. :18:

şeker ölçumleri hakkında bilgisi olan varmı benim
akşam iftardan sonra 132
sabah tok karnına 116
oğlende tok 126 cıktı
cokmu acaba insülin verirmi dr

3 gun ölç gel dedi.

Annişler hepinize selamlar.. Doğum yapan tüm annişleri tebrik ederim. Allah'ım yavrularınızla ve sevdiklerinizle bi ömür boyu sağlık, mutluluk, bereket nasip etsin. Bebişler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.. Biz de kaç gündür koşuşturmaca içindeyiz, doktoruma karşı bi güvensizlik oluştu! :S En başından beri hep normal istemiştim ama sezeryan kararı almak durumunda kaldık ve ben korkuyorum! Çarşamba günü Allah nasip ederse oğluma kavuşucam ama içim acayip huzursuz........ Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, hepinizi öpüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bende hep normal dusunup istedigim için sezeryan ihtimli benide cok huzursuz etmişti ama artık onada hazırladım kendimi. Ani bir karar ise haklısın cok tuhaf geliyor birden hiç dusunmedigin birseye alısmak sıcak bakmak.Olaya sadece ameliyat olarak baktıgımı farkettim ve bir zamna gecince cok kızdım kendime cunku konuya osekilde takılıp neler kacıracagımı dusundum.Teselli olmaz ama bence alışmaya calış sonucu dusun iyi olacagını dusun sadece.Ne kadar stresli olursa okadar zor geciyor hersey vardır bir hayır mubarek gunlerde bunda da

şeker ölçumleri hakkında bilgisi olan varmı benim
akşam iftardan sonra 132
sabah tok karnına 116
oğlende tok 126 cıktı
cokmu acaba insülin verirmi dr

3 gun ölç gel dedi.

şekere takılıp üzme kendini dikkat etmen yeterli , çokta zor değil yani, benim tokluk şekerim yüksekti, ve bildiğim kadarı ile tokluk şekerinin gün içindeki ölçümlerinde yedikten 2 saat sonra ölçülüyor 120 yi geçmemesi gerekli,
şeker, tatlı uzak dur, beyaz ekmek, hamur işi yeme, öle diyet ürünlerle de kandırma kendini, zaten dediğin gibi az kalmış çabuk geçer ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…