dualarımız seninle inşallah allah bir nefeste kurtarır canım sancıların nasıl oluyor daha açık yazabilirsen bizede ışık olur...
İnş. canım.
Sancılar bel ağrısıyla başladı, dün sürekli devam eden bel ağrım vardı.
Ama bugün birden karnım sertleşiyor canımve gaz ve adet sancısı karışımı bir sancı vuruyor, karnımdan aşağı doğru iniyor.
Bu arada 10dk'dan aşağı düştü.
Sıcak suya oturmamı önerdiler, öyle yapıcam açılma için...
canım benim Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inşallahh
Saol canım.
Açılma olması için ne yapayım acaba, suni sancıdan korkuyorum
ah be tatlım inan bilsem ben yapardım, okadar saat suni sancı aldım 1cm i geçmedi..
ama sıcak su olayı ve booool yürüyüş işe yarıyormuş dene bence
Saol canım.
Açılma olması için ne yapayım acaba, suni sancıdan korkuyorum
Dün yaklaşık 5km yol yürüdüm, ama hiç açılma yokmuş
Hurma yiyeyim bol bol bari..
İnş. canım.
Sancılar bel ağrısıyla başladı, dün sürekli devam eden bel ağrım vardı.
Ama bugün birden karnım sertleşiyor ve gaz ve adet sancısı karışımı bir sancı vuruyor, karnımdan aşağı doğru iniyor.
Bu arada 10dk'dan aşağı düştü.
Sıcak suya oturmamı önerdiler, öyle yapıcam açılma için...
hayırlısı neyse o olsun canım, hiçç kafanda büyütme inan herşey olacağına varıyor, önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız..
ben suni sancıdan çok etkilenmedim yani öyle aman aman sancım olmadı, zaten o yüzden açılmam da olmadı,
sezaryen de korktuğum gibi olmadı, 2. gün ayaklandım ben ve herkes normal doğum yaptım sanıyor
ufacık bir sıkıntım olmadı..
anladım canım peki 10 dk bi demişssin onu nası hesaplıyosun 10 dk bir örneğin ne kadar süre vurup geçiyor..bu hesaplamayı nasıl yapıcaz?
Zaten sancı saniyeler içinde vurup geçiyor, tabi geçene kadar kırk takla atıyorum.
Sancı geldiğinde saate bakıyorum, diğer sancıyla arasında 10dk oynuyor...
Demooooooo'm kuzum karsilasabildik nihayet dogurdun sende 1hafta bile gecti ruzgar gibi gecti di mi yaman'la gecmise de yazdm ama sen o hengameden gormemis olabilirsin dogal olarakhayirli ugurlu olsun bir omur tum sevdikleri yanindan hic eksik olmasin ins.nasil hayat mutlu musun simdi daha cok? yaman nasil hikayeni okuduk ama pasayi goremedik merakla fotosu da beklenmekte haberin olsun bende persembe sezeryanla doguruyorum malum bizim sipa donmemisti dr buna karar verdi az cok heyecan basladi bizde de simdilik bizden de haberler boyle sekerim
canım verdiğin bilgiler için sağol.biberonu verince göğüsten emmez diyorlar doğru mu?
contractubex in sezeryan izlerinin yokolmasında etkili olduğunu öğrenmem çok iyi oldu..
evde hazırda vardı daha önce cam kesikleri olmuştu elimde onun için almıştım..bayada pahalı bi kremdi ama hemen geçirmişti izleri
demekki sezeryan kesiğindede kullanılıyo o zmn süpeerrrrr...herkes tavsiye ederim..
ya bu arada lansinoh göğüs ucu kremini aldım bn ama hiç kullanmadım...doğumdan sonra kullanırım diye düşündüm..
acaba şimdi başlasammı ama artık çok geçmi sayılır bilemiyorum....aranızda kullanan varmı?
ya kızlar çarşamba günü sezeryan olucam ne olur tecrübeli olanlar aşamalarını benimle paylaşabilir mi?? çok geriliyorummmm
çıplak mı kalıyoruz nasıl oluyor ayy kalbim dayanmayacak benim
Arkadaslar bebek 4000 gr mis.bugün kontrol vardı.günümün dolmasına 8 gün var.çok az da açılma .daha hemen gelmezmiş de.normal yapmak istiyorum doktorda omuz cevresi tAkilabilir diyor kilolu bebeklerde ne yapayım bı akıl verin varmı aynı durumda olan.öff kafam çok karışık
Arkadaslar bebek 4000 gr mis.bugün kontrol vardı.günümün dolmasına 8 gün var.çok az da açılma .daha hemen gelmezmiş de.normal yapmak istiyorum doktorda omuz cevresi tAkilabilir diyor kilolu bebeklerde ne yapayım bı akıl verin varmı aynı durumda olan.öff kafam çok karışık
Bende hep normal dusunup istedigim için sezeryan ihtimli benide cok huzursuz etmişti ama artık onada hazırladım kendimi. Ani bir karar ise haklısın cok tuhaf geliyor birden hiç dusunmedigin birseye alısmak sıcak bakmak.Olaya sadece ameliyat olarak baktıgımı farkettim ve bir zamna gecince cok kızdım kendime cunku konuya osekilde takılıp neler kacıracagımı dusundum.Teselli olmaz ama bence alışmaya calış sonucu dusun iyi olacagını dusun sadece.Ne kadar stresli olursa okadar zor geciyor hersey vardır bir hayır mubarek gunlerde bunda daAnnişler hepinize selamlar.. Doğum yapan tüm annişleri tebrik ederim. Allah'ım yavrularınızla ve sevdiklerinizle bi ömür boyu sağlık, mutluluk, bereket nasip etsin. Bebişler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..Biz de kaç gündür koşuşturmaca içindeyiz, doktoruma karşı bi güvensizlik oluştu! :S En başından beri hep normal istemiştim ama sezeryan kararı almak durumunda kaldık ve ben korkuyorum! Çarşamba günü Allah nasip ederse oğluma kavuşucam ama içim acayip huzursuz........ Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, hepinizi öpüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
şeker ölçumleri hakkında bilgisi olan varmı benim
akşam iftardan sonra 132
sabah tok karnına 116
oğlende tok 126 cıktı
cokmu acaba insülin verirmi dr
3 gun ölç gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?