slm kızlar, henüz doğpurmadım ama sancılar devam ediyor, doktora gittim açılma yokmuş, ilkkez çatı muayenemi oldum.
Bebeğin kafasına dokundum dedi, yani yerleşmiş, senden çok güzel bir doğum bekliyorum dedi.
Bu gece ansızın gelebilirsin dedi.
Bu gece kesin olurmu dedim, bu hafta içi kesin bekliyorum bebeği, çok iyi yerleşmiş dedi.
Sancılar vurunca fena oluyorum ama
İnş. canım.
Sancılar bel ağrısıyla başladı, dün sürekli devam eden bel ağrım vardı.
Ama bugün birden karnım sertleşiyor ve gaz ve adet sancısı karışımı bir sancı vuruyor, karnımdan aşağı doğru iniyor.
Bu arada 10dk'dan aşağı düştü.
Sıcak suya oturmamı önerdiler, öyle yapıcam açılma için...
Saol canım.
Açılma olması için ne yapayım acaba, suni sancıdan korkuyorum
arkadaslaaar midem yanıyooooo sizdede oluyomuuuu kızımın saçları çok olcak galibaaa
sağol cnm yaa çok fena dedklerini dinlicem ZAMMBAK BANYO YAPABİLİRSİN ÇOK YAKIN HİSSEDİYOSANcanım bilimsel olarak saç ile alakası yokmuş . bebekler büyüyor ve içimizde organlara daha çok baskı yapıyorlar.. mesela ben yatış pozisyonumu ona göre ayarlıyorum. sağa dönünce yanma başlıosa düz yüksek yastık ile yatıyorum.. bide akşamları az ve baharatsız yemeye özen göster derim.. ve böyle olduğunda 2 yudum soğuk süt iç
tokluk kan şekeri sınırı 2. saat 140 diye biliyorum. 140'ın altı normal oluyorşeker ölçumleri hakkında bilgisi olan varmı benim
akşam iftardan sonra 132
sabah tok karnına 116
oğlende tok 126 cıktı
cokmu acaba insülin verirmi dr
3 gun ölç gel dedi.
ben 1. saatte yaptım okuduğum şeylerden korktum biraz. bişe cıksın varya kimse elimden alamaz o ogtt yi yapan dr.tokluk kan şekeri sınırı 2. saat 140 diye biliyorum. 140'ın altı normal oluyor
Bende hep normal dusunup istedigim için sezeryan ihtimli benide cok huzursuz etmişti ama artık onada hazırladım kendimi. Ani bir karar ise haklısın cok tuhaf geliyor birden hiç dusunmedigin birseye alısmak sıcak bakmak.Olaya sadece ameliyat olarak baktıgımı farkettim ve bir zamna gecince cok kızdım kendime cunku konuya osekilde takılıp neler kacıracagımı dusundum.Teselli olmaz ama bence alışmaya calış sonucu dusun iyi olacagını dusun sadece.Ne kadar stresli olursa okadar zor geciyor hersey vardır bir hayır mubarek gunlerde bunda da
kızlar 07.08.2012 saat 12.30da doğuma giriyorum.hepinizden dualarınızı bekliyoruz oğluşum ve ben.
Kizlar agrilarim var kasiklarimda ona uyandim sabah 5 den beri ayaktayim.surekli tuvalete gitme istegi duyuyorum ama bisi yaptigim yok,birazda gaz sancisini andiriyor bu sefer geliyor galiba insallah
ay bu oğlum beni 9 doğurtacak. 2 gündür sancı çekiyorum sabaha doğru sancılarım sıklaştı fakt doktor enfeksiyon için antibiyotik fitil vermişti. Onu attım ve ağrılarım kesildi, 5 dk.da bir gelen sancılar15 dk'ya çıktı. O kadar stres yaptımki, bugün kucağıma almaya çok hazırlamıştım kendimi. Neyseki şimdi biraz daha sıklaştı 7 dk civarı oldu. Sıcak suya oturdum yine umarım rahim hemen doğum pozisyonu alır. Dua edin hamişler, oğlumu bugün kucağımda göreyim. Özlem doluyum ona...
Dunurum yaklasik 1 saattir 7 dakikada 1 geliyor sancilar,tesadufmu. Bilemem ama ishalde olmusum :44:kuveti ilik suyla doldurup giriyim biraz,devam ederse doktoru ararim.damat gelio galiba
Sebep inandırıcı gelmiyor ise baska bir doktor git birde canım için rahatlasın.Son anda sadece dogum için hastane değiştirenler var.Ben gozumle gordugum sebepler ile sezeryan fikrini kabul edebiliyorum,tabi inandırıcı gelmeyen yada yetersiz bilgi varsa hep suphe duyarsın ilerde de.Haklısın canım. Ama sezeryan kararı benim için çok ani oldu! Doktorum kararı tamamen bize bıraktı gibi bi şey oldu, yol göstermedi!Dediğin gibi bi hayır vardır canım bu mübarek günlerde.. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah..
BENCE SICAKTANDIR CANIM.BEN BİLE AĞLAYACAĞIM SICAKTAN BELKİ DE GAZ SANCISIDIR.BU VİDEOYU BİR İZLE. Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz.flv - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?