2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun inş. Rabbim sana ve ben gibi tüm bekleyenlere hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin inş.

ay canım ya ne güzel düzenli sancıların başlamış inş. açılman hemen olur başlar da normal doğurursun.. dualarımız seninle..

Saol canım.
Açılma olması için ne yapayım acaba, suni sancıdan korkuyorum

suni sancının açılman yok ise işe yaramadığını biliyorum canım bunu iyice araştır doktoruna danış ona göre karar ver. sonra boşuna almış ve acıları çekmiş olma sonu sezeryana dönecek ise

arkadaslaaar midem yanıyooooo sizdede oluyomuuuu kızımın saçları çok olcak galibaaa

canım bilimsel olarak saç ile alakası yokmuş . bebekler büyüyor ve içimizde organlara daha çok baskı yapıyorlar.. mesela ben yatış pozisyonumu ona göre ayarlıyorum. sağa dönünce yanma başlıosa düz yüksek yastık ile yatıyorum.. bide akşamları az ve baharatsız yemeye özen göster derim.. ve böyle olduğunda 2 yudum soğuk süt iç

sağol cnm yaa çok fena dedklerini dinlicem ZAMMBAK BANYO YAPABİLİRSİN ÇOK YAKIN HİSSEDİYOSAN

Haklısın canım. Ama sezeryan kararı benim için çok ani oldu! Doktorum kararı tamamen bize bıraktı gibi bi şey oldu, yol göstermedi! Dediğin gibi bi hayır vardır canım bu mübarek günlerde.. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah..

...........................................................

kızlar 07.08.2012 saat 12.30da doğuma giriyorum.hepinizden dualarınızı bekliyoruz oğluşum ve ben.

Kizlar agrilarim var kasiklarimda ona uyandim sabah 5 den beri ayaktayim.surekli tuvalete gitme istegi duyuyorum ama bisi yaptigim yok,birazda gaz sancisini andiriyor bu sefer geliyor galiba insallah

ay bu oğlum beni 9 doğurtacak. 2 gündür sancı çekiyorum sabaha doğru sancılarım sıklaştı fakt doktor enfeksiyon için antibiyotik fitil vermişti. Onu attım ve ağrılarım kesildi, 5 dk.da bir gelen sancılar15 dk'ya çıktı. O kadar stres yaptımki, bugün kucağıma almaya çok hazırlamıştım kendimi. Neyseki şimdi biraz daha sıklaştı 7 dk civarı oldu. Sıcak suya oturdum yine umarım rahim hemen doğum pozisyonu alır. Dua edin hamişler, oğlumu bugün kucağımda göreyim. Özlem doluyum ona...

kızlar 07.08.2012 saat 12.30da doğuma giriyorum.hepinizden dualarınızı bekliyoruz oğluşum ve ben.

canım hayırlı olsun inşallah sorun yasamadan alırsın evladını kucağına

Kizlar agrilarim var kasiklarimda ona uyandim sabah 5 den beri ayaktayim.surekli tuvalete gitme istegi duyuyorum ama bisi yaptigim yok,birazda gaz sancisini andiriyor bu sefer geliyor galiba insallah

dunur diye diye doğuracan damadımı :)

canım benim stres yama yakındır doğum yapman streste kaslarının sıkısmasına neden olur rahat bırak kendini inşallah bugun alırsın yavrunu kucağına allah yardımcın olsun

Dunurum yaklasik 1 saattir 7 dakikada 1 geliyor sancilar,tesadufmu. Bilemem ama ishalde olmusum :44:kuveti ilik suyla doldurup giriyim biraz,devam ederse doktoru ararim.damat gelio galiba

Dunurum yaklasik 1 saattir 7 dakikada 1 geliyor sancilar,tesadufmu. Bilemem ama ishalde olmusum :44:kuveti ilik suyla doldurup giriyim biraz,devam ederse doktoru ararim.damat gelio galiba

kız suyun falan geldimi soğuk algınlığıdır belki dur heyecanlanma

Sebep inandırıcı gelmiyor ise baska bir doktor git birde canım için rahatlasın.Son anda sadece dogum için hastane değiştirenler var.Ben gozumle gordugum sebepler ile sezeryan fikrini kabul edebiliyorum,tabi inandırıcı gelmeyen yada yetersiz bilgi varsa hep suphe duyarsın ilerde de.

günaydınnn dünün delirmesinden ve 45 dk sonra uyanan eh eh inden sonra sonunda soluğu doktorda aldık. görünürde bir şeyi yokken neden böyle bu çocuk diye. veeee ilginç sonuç sağlığında hiç bir şey yok. gazıda yok sadece bırakın bağırsın dedi. dedim dalga geçiyorsunuz heralde saçlarımı yolucam artık sesinden. bunun üzerine doktorumun garip açıklamayı yaptı. " bazı bebekler ağlayarak ve bağırarak uykuya dalar,sizse onu susturmaya çalıştıkça sadece daha uzun süre uyanık kalmasını sağlarsınız. şimdi eve gidin ve rutin banyosunu, temizliğini yapıp, karnını doyurup saatinde yatırın 10-15 dk sonra susacak ve uyuyacaktır " dedi. veee sonuç gerçktende öle oldu hatta 5 dk sonunda tamamen daldı. Allah'ım daha neler öğrenicez.
BENCE SICAKTANDIR CANIM.BEN BİLE AĞLAYACAĞIM SICAKTAN BELKİ DE GAZ SANCISIDIR.BU VİDEOYU BİR İZLE. Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz.flv - YouTube

canım sağol uyguladığım şeyler hepsi. birde bebek masajı isimli bir kitap var. ortapedi,çocuk ve masör uzmanların ortak hazırladığı. bebek masajı isimli. ilk bebeği olanlara onuda tavsiye ederim. ama ben ilk defa bu keçimde duydum bunu ağlayarak uykuya dalmayı.

bu arada senaysene birebir katılıyorum kızlar elektrikli pompa konusunda.yanlız muskat nedir ve nasıl verilir bak bende onu bilmiyorum biraz bahsetsene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…