tatlım benim epiduralim çok rahat geçti.. saat 9 da hastanede idim sonra anestezi uzamnı geldi odamda epidurali taktılar ayaklarım usulca uyuştu ama oynatabiliyordum... sonra saat 10:14 te ameliyathaneye gittim.. orada anestezi uzmanım bir iğne daha yaptı.. sonra doktorum geldi naber nasılsın faslı geçti eşimi aldılar içeri.. anestezi uzmanı ile doktorum daha başlamadık yeri işaretliyoruz dediler ben relaks bekerken saat 10:32 de de bebeğimin sesi geldi :) sonra yeni doğan doktoru muayenesini yaptı... babası aldı götürdü kızımı.. bende saat 11:10 da odamdaydım.. ilk anda zaten ağrı falan olmuyor akşam 19:30 da yürüttüler çok şükür kolay atlattım yürümekte birşey yok ama yataktan kalkması birazcık zorluyoo :)
iki gece yattım hastanede bugün geldim eve... çok şükür azzıcık ağrım var ama o da çok sarsmıyor beni....
tek sorunum sütüm daha gelmedi...bekliyorum...bebeğimi emziriyorm ama tam amansıile süt yok... bakalım hayırlısı bol yeşillik ve su tüketiyorum inşallah o da gelir...
canım tarıh bellı olmus hadı gozunaydın cok az kalmıs.allah saglıklıca kavustursun ınsallah.bizleride....
süt parası aldım dıyenı hıc duymadım canım cevremden bize de var mıkiiii
sağol canım senin ne zamandı?dr lavman ve sonda olacak dedi.arkadaşım da sondayı anestezi iğnesinden sonra takmalarını söyle daha rahat oluyor dedi.emzirme ödeneği deniyor.sanırım herkes alabiliyor sgk lı olan
TOBB hastahanesindeki Cemil hocadan neden vazgeçtiğimi merak eden arkadaslar var.. Yaşadıklarım aşağıdaki gibi...
Merhaba belki takip ettiyseniz beni önce bir profesöre gidiyordum ama ilgi azlığı nedeniyle bı tavsiye uzerine cemil hocaya gittim.. İlgi alaka on numara... Bebeği ultrasonda 20 Dakika'dan fazla gösteriyor falan neyse sonuc olarak bir gün istem dısı idrarımı kaçırdım tabi suyum geldi sandim hemen Cemil hocayı aradım apar topar TOBB yolunu tuttum iste ciğer geliştirici iğne yapıldı serumlar antibiyotikler derken 2 gece hastahanede yattım ama bu arada biz hala ilgi alaka var mutluyuz sonra su olmadıgı anlaşıldı 1,5milyar hastahaneye para ödedik çıktık bu arada iki uç gunde bir kontrole gidiyorum bakıyor hersey normal suyun çok iyi diyor.. En son tekrar kontrole gittim 29 haftalık falanım suyumuz çok azaldığını doguma kadar hastahanede yatmam gerektiğini doğumu da en geç 32haftada yapacagını söyledi.biz tabi sok sinirler al üst durumda biz dedik hocam yatayım tamam da dünya para dedik bize özel saglik sigortanız var sizin dedi! Biz oldugunu söylememiştik dusunebiliyomusun onu takip etmiş özel saglık sigortamız dogum paketini kapsamıyor dedik olsun dedi hemen yatman lazım orda biraz iskillenince ben eve gidip çantamı alıp geliyim dedim ve çıktım hemen eski profesör olan doktorumu aradım gittim normal muayeneye giriyormuşum gibi tabi hiç bahsetmedim başka bir doktora gittiğimi falan derken muayene etti hersey normal diyor biz tabi şaşırdık ısrarla sorduk suyu nasil diye suyu gayet yeterli diyor derken mecbur kalıp yaşadıklarımızı anlattım Dr. Tekrar muayene etti sende hiçbir sorun yok dedi... Ben eğer hastahaneye gidip yatsaydim en az 3hafta kalacaktım birde 32haftada erkenden bebeğimi dünyaya getirecektim ki büyük ihtimal oda haftalarca kuvezde kalacaktı... Anlayacağın hersey ticarete dönüşmüş ... Profesör olan doktorum sen kime gittin de böyle dedi ? diyince Cemil dedim beni konuşturma onunla ilgili dünya dosya var elimde dedi.. Ve inanırmısin madem benim durumum okadar acil di hemen yatmam gerekiyordu valizimi alıp gelicem deyip çıktım bir kere aramadi ki numaram kendisinde var...Suan Rabbime şükürler olsun ki 38+2 haftalığım bu haftaya kadar bı sıkıntı yasamadan geldim iki gün sonrada guven hastahanesinde ALLAH nasip ederse bebeğimi dünyaya getiricem... İlgiye aldanıp da o sıkıntıları çektiğim icin binlerce kez pişmanım... Ama başka insanları da etkilemek istemem...
canım allah korumuş.bende de çok oluyor elden düşürme vb.sanırım hormonal bişey.dikkat et.su şişesinin kapağını bile açamıyorum gücüm yetmiyor bazen.
canım senle günlerimiz aynı benim kızım anne karnında rahat sanırım. salı günü nst sancılar 40 civarındaydı ama açılma varmı diye doktorumuz bakmadı.normal doğum istediğimiz içinde beklemekteyiz 16sında kontrolümüz var bakalım ne diyecek benimde korkum bayramda doğum yapmak herkes izindeyken yaparım ben bu şanslahayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider ve meleğimize kavuşuruz
benım pazartesi canım .sonda tamam da lavman neden yapılıyor anlamadım sezaryende yanlıslıkla dıskıyı kacırma ıhtımalı yokkı ıkınmıyorsun cunku.:44::44:
Bugün kontroümüz vardı.Bebeğim 3700 gr olmuş.Herşey normal gözüküyor dedi.Ama bebek doğum kanalına kafasını henüz yerleştirmemiş.10 gün önce 1 cm açıklığım vardı.Hala aynı durumda.Pazartesi günü tekrar çağırdı.Eğer hala aşağı inmemişse bakıp karar verelim dedi.Çok zorlamaya gerek yok dedi.Bu durumda sez. yolu gözüküyor sanırım.Neyse artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum...
biz sona kalanlardanız heralde hehecanım benimde bdt 30 ağustos.......
nst de hiç sancım çıkmıyor benim.....
salı günü çatı muayenem yapılacak..... ç o k korkuyrm ondan.........
bende bayramda doğurmaktan çok korkuyrm ....bide doktorum tatilde olucak,24 ünde gelcek.....bende de öyle bi şans varki eminim 23 ünde doğururum bennnnn
evet canım mantıklı ,olabılır.ama korkulacak bısey degılmıs hatta benım arkadasımın kabızlık sorunu vardı ayda 2kere eczaneden o tupten alıp kendısı yapıyordu.sonda içinde arkadasım sınek ısırıgı gıbı bıseydı dedı hıc anlamadım dedıben de anlamadım canım.acaba doğum sonrası dikişleri zorlamamak için wc ihtiyacı olur diye mi acaba
ayyy hadı allah yardımcın olsun sımdı bebişin kollarındadır belkıdekıslarrr sanırım ben doğurucam bugün..gece 2.den beri sancım var 10 dakikada bir geliyo çok ağrıyo
doktoru aramayı düşünüyorum birazdan sabah olsun diye bekliyorum. pazartesi sezeryana gircektim ama beklemicek heralde
gdoktoru aradı m şimi hAstaneye git nst çektir dedi..ben çıkıyorum kızlar..nolur dua edin çok korkuyorum
ewet az kışı kaldık kuzumGünaydın kızlar,,,
Kimse yok mu ? Herkes bebelerini aldı kucağına az kişi kaldık burda bekleyen sanırım.Bazı arkadaşlar diyordu ya sanki hep hamile kalacakmışım gibi diye ben de öyle hissetmeye başladım hep böyle kalcam gibi geliyor
Pazartesiyi bekliyorum ben heyecanla.Zaman bir an önce geçsin.Bakalım doktorumuz ne diycek belki salı veya çarşamba gel sez yapalım diyebilir...
kızlar,9.08.2012 de sabah sularımın gelmesiyle dr.a gittik hemen,9da yatışım yapıldı ve 10.43 de suni sancıyla beraberçatır çatır normal doğum yaptım,bu ikinci doğumum olduğunda daha erken geldi bebeğim ve doğumum çok kısa sürdü,gittiğimde açılmam 4 cm.di bir saat sonra suni sancıyla 10 cm oldu, 3kilo kızım ve 48 cm,adnı ayşe neva koyduk,allah herkese böyle kolay doğumlar yaşatsın inşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?