2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen neyaptın gunun dolmustu sanırım senın beklemede mısınız

hala beklemedeyiz canım. perşembe şişli etfale gittim muayene etti ultrason alttan muayene nst falan işte. 2 gün sonra tekrar gel dedi bu sabah yine gittim nst falan çekildi ama doktor beğenmedi şimdi git öğleden sonra yine gel dedi. bi açıklama da yapmadı nst dedi olmamış beğenmedim.

bebişimi 4300 ölçüyolar normali denemk istiyorum ama riske giremeyiz diyolar.

Slm normal doğum yapan arkadaşlara sorum olacaktı.
Dikişleriniz kaç günde iyileşti, birde ben tuvalete çıkamama sorunu yaşıyorum, psikolojikmi anlamadım ama baya sıkıntı oluyor sizlerde de oldumu?

canım bu topikte normal doğum yapan çok az insan var. bende normal doğum yaptım dikişlerimin ağrısı ilk günlere göre tabiki azaldı her geçen günde azalıyo ama tamamen geçmiş değil. oturup kalkarken zorlanıyorum doktorumaa sordum gayet normal dedi zamanla geçer dedi dikislerime bakmaya gerek bile görmedi onlar kendisi atıcak zaten dedi. tuvalete çıkamama sorunu her nedense bende yaşıyorum psikolojikmi acaba kendimi mi kasıyorum bilemiyorum

maaşallah canım harika bir doğum olmuş... Rabbim analı babalı büyütsün..

rabbim yardımcın olsun canım benim tez vakitte kolay bir doğumun olur inş.

canım nst yı benım doktor da begenmıyor.bebek uyuyor sanırım o anda oyuzden doktor kızıyor ceken kıza.tekrar gonderıyor ceksın dıye.kızda uzun sure ugrasmak ıstemıyor nstyle hemen yolluyor doktora.neyse allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıklısıyla kavus yavruna.sezaryen daha saglıklıysa sezaryen olsun canım bende normalı cok ıstıyorum ama bakalım oglusum bu zorlu yolu tepecek mı

hayırlı haberlerle gel inş canım senden hbr bekliyoruz.

doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun inş.

benimde dün kontrolüm vardı sancılarım çıktı nstde doktorum perşembe günü gene görmek istedi sonra bayram tatiline çıkıyormuş inş kızım perşembeye kadar gelir.

mamanı içtin aferin hadi hadi canın çekti biliyoruz.tadı güzel miydi bari.

aynen öle bu arada hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inş.
günü azalanlarada Rabbim yardım etsin beklemek heleki bu sıcaklarda en çok sizlere dua ediyorum kızlar.
bu arada biz dün gece bir kaza atlattık kızlar. gece ufaklık her zamanki gibi 3 saat memede kaldıktan susmayın azda mama yapayım diye mutfağa koştum, tam ocağın önü bulaşık makinasının gideri hani şu komşumun çamaşır makinasına bağlanan gider. mikrop suların geldiğini görmeyelim diye gece vermiş gidere hortumu bende yorgunluk uyku sersemliği, ufaklığın çığlığı koşturuyorum farketmedim mutfağa adımı mı atmamala yere yapışmam bir oldu üstelik yüzü koyun dikişlerde nasıl bir acı. eşim fırladı sese ufaklığı annemin eline tutuşturduğu gibi kapılarına Allah'tan açmadılar kapıyı birde benim kesi bölgesinde sızıntı gibi kanama olunca benim peşime düşmek düşmek zorunda kaldı. çok şükür ki sadece sızıntıymış açılma falan yok. ama başımız belaya girmek üzere bu komşularla şimdi başladım ev aramaya çocuk küçük falan sallamıycam kafama göre bir ev bulur bulmaz taşınıyoruz.yoksa ya bize bişey olcak Allah korusun ya adam katil olucak. sabaha kadar delirdi resmen zor sakinleştirdim. ya duymasaydım ya dikişlerin açılsaydı, ya kanamadan ölseydin, ya çocuk kucağında olsaydı diye üretip durdu.

canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.nazar var senin üzerinde bence bu nedir böyle yahuu ne çok bunalttılar.bi rahatlamaya ihtiyacın var.

salı günü gitmiştim doktorum çatı muayenesi yapmadı daha erken dedi boş yere canın yanacak doğum tarihine yakın bakarız dedi tırsmadım desem yalan olur
benimde perşembe kontrolüm var bakalım ne söyleyecek:26: psikolojik olarak bende bir garibim bu gün hiç konuşasım yok öylece dolanıyorum evde yeni bitirdim evin temizliğinide sanırım yoruldum biraz
kızlar ya yatakta dönerken bile kasıkları acıyan var mı benim gibi?

kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..

Allahıımmm....

bu üzerin kusmuklu, her yeri ter kokan, saçı başı dağılmış, gözlerinin altı uykusuzluktan morarmış, pijamalarla perperişan ortalıkta deli gibi dolanan ben miyiiiimmmm...

yoksa ben acemi bir annemiyiiiimmmmmmmmm

12 gündür bizde kalan ve çok yardımı dokunan kayınvalidem dün evine dönünce oğlumla ilk gecemiz fena geçti
herzaman anında cart diye gaz çıkaran çocuk bütün gece gazını çıkaramadı, şimdiye kadar hiç kusmayan çocuk üstümü başımı batırdı..

sanırım babaannesizlik yaramadı

canım 2700 çok küçük bir bebek değil benim arkadaşım 41. haftasında 2700 bebek doğurdu ve maş. çok sağlıklı ve şimdi bir gör tosuncuk :) yani bebek küçük diye kafana takma önemli olan sağlıklı olması çabuk toparlıyorlar..

ah canım benimmmmm kıyamammmmmmm hayal ettimde sanki bazı günler yada ilk günler kendimi görür gibi oldum :) ya bir doğsalarda bunları çeksek yaaaa kızımız gününü tamamlıcak sanırım sevdi yerini gelmiyor :)

ay ne olursa olsun çok güzel bir duygu canım, benim oğlumda yerinden çok memnundu, son 2 gün kala geldi.. senin de az kaldı artık son günler ne kadar geçmiyor gibi görünsede aslında zaman çok çabuk geçiyor..

şimdi düşünüyorum da 9 ay ne çabuk geçmiş aslında daha tadına varamamışım,

canım spinalden memnun kaldım ne baş ağrısı ne de bel ağrısı görmedim.ameliyat sırasındaki tüm işlemlerihissettim amaacı yoktu çok garip bi duygu.ama spinali dr um önerdi.epidural anesteziyi sormadım bile heyecandan..sana da hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…