canım sen neyaptın gunun dolmustu sanırım senın beklemede mısınız
Slm normal doğum yapan arkadaşlara sorum olacaktı.
Dikişleriniz kaç günde iyileşti, birde ben tuvalete çıkamama sorunu yaşıyorum, psikolojikmi anlamadım ama baya sıkıntı oluyor sizlerde de oldumu?
kızlar,9.08.2012 de sabah sularımın gelmesiyle dr.a gittik hemen,9da yatışım yapıldı ve 10.43 de suni sancıyla beraberçatır çatır normal doğum yaptım,bu ikinci doğumum olduğunda daha erken geldi bebeğim ve doğumum çok kısa sürdü,gittiğimde açılmam 4 cm.di bir saat sonra suni sancıyla 10 cm oldu, 3kilo kızım ve 48 cm,adnı ayşe neva koyduk,allah herkese böyle kolay doğumlar yaşatsın inşaallahh
kıslarrr sanırım ben doğurucam bugün..gece 2.den beri sancım var 10 dakikada bir geliyo çok ağrıyo
doktoru aramayı düşünüyorum birazdan sabah olsun diye bekliyorum. Pazartesi sezeryana gircektim ama beklemicek heralde
gdoktoru aradı m şimi hastaneye git nst çektir dedi..ben çıkıyorum kızlar..nolur dua edin çok korkuyorum
hala beklemedeyiz canım. perşembe şişli etfale gittim muayene etti ultrason alttan muayene nst falan işte. 2 gün sonra tekrar gel dedi bu sabah yine gittim nst falan çekildi ama doktor beğenmedi şimdi git öğleden sonra yine gel dedi. bi açıklama da yapmadı nst dedi olmamış beğenmedim.
bebişimi 4300 ölçüyolar normali denemk istiyorum ama riske giremeyiz diyolar.
kıslarrr sanırım ben doğurucam bugün..gece 2.den beri sancım var 10 dakikada bir geliyo çok ağrıyo
doktoru aramayı düşünüyorum birazdan sabah olsun diye bekliyorum. pazartesi sezeryana gircektim ama beklemicek heralde
gdoktoru aradı m şimi hAstaneye git nst çektir dedi..ben çıkıyorum kızlar..nolur dua edin çok korkuyorum
mamanı içtin aferinhadi hadi canın çekti biliyoruz.tadı güzel miydi bari.
aynen ölebu arada hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inş.
günü azalanlarada Rabbim yardım etsin beklemek heleki bu sıcaklarda en çok sizlere dua ediyorum kızlar.
bu arada biz dün gece bir kaza atlattık kızlar. gece ufaklık her zamanki gibi 3 saat memede kaldıktan susmayın azda mama yapayım diye mutfağa koştum, tam ocağın önü bulaşık makinasının gideri hani şu komşumun çamaşır makinasına bağlanan gider. mikrop suların geldiğini görmeyelim diye gece vermiş gidere hortumu bende yorgunluk uyku sersemliği, ufaklığın çığlığı koşturuyorum farketmedim mutfağa adımı mı atmamala yere yapışmam bir oldu üstelik yüzü koyun dikişlerde nasıl bir acı. eşim fırladı sese ufaklığı annemin eline tutuşturduğu gibi kapılarına Allah'tan açmadılar kapıyı birde benim kesi bölgesinde sızıntı gibi kanama olunca benim peşime düşmek düşmek zorunda kaldı. çok şükür ki sadece sızıntıymış açılma falan yok. ama başımız belaya girmek üzere bu komşularla şimdi başladım ev aramaya çocuk küçük falan sallamıycam kafama göre bir ev bulur bulmaz taşınıyoruz.yoksa ya bize bişey olcak Allah korusun ya adam katil olucak. sabaha kadar delirdi resmen zor sakinleştirdim. ya duymasaydım ya dikişlerin açılsaydı, ya kanamadan ölseydin, ya çocuk kucağında olsaydı diye üretip durdu.
canım benimde bdt 30 ağustos.......
nst de hiç sancım çıkmıyor benim.....
salı günü çatı muayenem yapılacak..... ç o k korkuyrm ondan.........
bende bayramda doğurmaktan çok korkuyrm ....bide doktorum tatilde olucak,24 ünde gelcek.....bende de öyle bi şans varki eminim 23 ünde doğururum bennnnn
kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..
Allahıımmm....
bu üzerin kusmuklu, her yeri ter kokan, saçı başı dağılmış, gözlerinin altı uykusuzluktan morarmış, pijamalarla perperişan ortalıkta deli gibi dolanan ben miyiiiimmmm...
yoksa ben acemi bir annemiyiiiimmmmmmmmm
12 gündür bizde kalan ve çok yardımı dokunan kayınvalidem dün evine dönünce oğlumla ilk gecemiz fena geçti
herzaman anında cart diye gaz çıkaran çocuk bütün gece gazını çıkaramadı, şimdiye kadar hiç kusmayan çocuk üstümü başımı batırdı..
sanırım babaannesizlik yaramadı
ah canım benimmmmm kıyamammmmmmm hayal ettimde sanki bazı günler yada ilk günler kendimi görür gibi oldum :) ya bir doğsalarda bunları çeksek yaaaa kızımız gününü tamamlıcak sanırım sevdi yerini gelmiyor :)
canım spinalden memnun kalan 3 veya 4. Kişisin duyduklarım arasından.epidural neden olmadı?en rahatı o diyorlar ama kateter takılması beni korkutuyor.okuduklarımdan sonra spinali araştırmaya karar verdim.herhangi bir doğum hissi oldu mu ameliyatta bişey hissettin mi?uyuşukluğun geçti mi hemen?bir de kaç saat sonra ayağa kalktın?
canım spinalden memnun kaldın mı?spinal hakkında biraz bilgi verirsen seviniriz.epidural olmak istemedin mi?ikisi arasında kararsızım.artıları ve eksileri neler?
allah ikinizin bebişini de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
heyyy hadi artık doğurun kızlarrrrrrrrr:))
tatlım nasıl gidiyor annelikkkkkkkkk
ben bugün dellendiiimmmmm :111::111:
allah bozmasın çok ii gidio maşallahhh.:))
niye kız ne yaptı senın yaramaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?