selam güzel anneler biz bugün 40+3 günlüğüz birazdan hastaneye gidicez bakalım ne diyecek.en son gittiğimizde 41.haftaya beklicez açılma yok,sancı yok vs idi.şimdi ne olacak bakalım 1 gün önce nişan geldi gibiydi tam anlamamakla birlikte..sancılarda vurmaya başladı.dua edin lütfen hayırlı,sağlıklı,kolay ve normal olur inşallah herşey yolunda gider..millet arayıp zaten olumsuz şeyler söyledikce panikliyoruz yok kakasını yer vb.. ahh ahhhh....rabbim yardım eder diyoruz...benim gibi bekleyenlere de Allah yardım etsin inşallah....
ay ne olursa olsun çok güzel bir duygu canım, benim oğlumda yerinden çok memnundu, son 2 gün kala geldi.. senin de az kaldı artık son günler ne kadar geçmiyor gibi görünsede aslında zaman çok çabuk geçiyor..
şimdi düşünüyorum da 9 ay ne çabuk geçmiş aslında daha tadına varamamışım,
heyyy hadi artık doğurun kızlarrrrrrrrr:))
selam güzel anneler biz bugün 40+3 günlüğüz birazdan hastaneye gidicez bakalım ne diyecek.en son gittiğimizde 41.haftaya beklicez açılma yok,sancı yok vs idi.şimdi ne olacak bakalım 1 gün önce nişan geldi gibiydi tam anlamamakla birlikte..sancılarda vurmaya başladı.dua edin lütfen hayırlı,sağlıklı,kolay ve normal olur inşallah herşey yolunda gider..millet arayıp zaten olumsuz şeyler söyledikce panikliyoruz yok kakasını yer vb.. ahh ahhhh....rabbim yardım eder diyoruz...benim gibi bekleyenlere de Allah yardım etsin inşallah....
kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..[/QUOTE
Allah yardımcınız olsun canım. üzme kendini haftan ve bebeğin kilosu iyi bence gecen benim doktorum bi doğum yaptırdım bebek 2800 doğdu ama görsen cin gibi dedi.
sonuçta bu haftadan sonra doğunca problem olmaz kilosu hatta daha çabuk bile toparlar dedi..
selam kızlar
aranızda saglıkla miniklerini kucagına alanlar var ne güzel ya Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..
bende bekliyorum sancılarım gelsinde oğluma kavusayım diye ama ben gelsin diye bekledikçe sancım hiç olmuyor
pazartesi randdevum var çatı muayenesi yapacak doktor
canım ben dün oldum çatı muayenesini ve çok korkarak gittim doğrusu ama bi an garip oluosun o kadar başkada bişey yok :)
keşke dediğin gibi kolaycacık çıksa :) bekliolar içerideeeeeeee yaaaaaaaaaaaa
ay ilk defa bu gece beni hiç uyutmadııı, ilk gaz problemimizi yaşadık
inşallah canım ya aslında kasmamak lazım demi o zmn daha cok acıyormus senınle aramızda bı gun var sancın oluyor mu arada?
beklesinler tabe zamında hayırlısı ile gelsinler
o zaman hayırlı olsun diyelim:)) benim bebiş gazı paso allttan çıkarıyo:))
yeşilimsi tebrik ederim canım sağlıkla büyüt bebegini...
ne güzel buraya fırsat buluyorsunuz bebekle zor olmuyor mu?
ben düşünüyorum şimdiden acaba bakabilecekmiyim bebeğime diye acemilik çok kötü
inş. böyle düzenli gazını çıkarırı hep. bizim yiyeceğimiz gıdalarda çok etkiliyor bebeği sonuçta sütten ne yersek onlara geçiyor. mesela arkadaşıma çilek doktoru kesinlikle yasaklamıştı aşırı gaz yapıyormuş :)
son günlerde kasıklarıma alt kısma baskı çoğaldı desem daha doğru olur. mesela yatarken alt kısmımda olan hareketleri resmen vajinamda hissediyorum o kadar altta yani :) benim doktorumun asistanı beni güldürdü o arada ellerini ver dedi elimi tuttu kız :) nie tutuosun dedim sen tut dedi , doktor muayene için davranınca bir an irkildim elini sıktım işte bu yüzden dedi. acı olmadı zaten ilişkiyede ordan giriyoruz elini sokmuyor sonuçta parmağı ile kontrol ediyor.. tamamen psikolojik ama dedim bumuydu diye :) zaten çocuk çıkcak ordan bu ne ki die düşündüm sonra
kendini kasma dediğin gibi rahat bırak o bir anda bakıp çekiyor zaten orda oyalanmıyor yani :) bana yapın doğuma uygun normal dedi. sadece beklicez şimdi dedi suyun sancın gelsn dedi.. valla bende 4 gözle bekliyorum :)
sende varmı sancı ?
tecrübeli anneler sizlere birşey sormak istiyorum
hastaneye hem çıtçıtlı badi hemde zıbın götürüyorum
ama bazıları çıtçıtlı göbeği düşene kadar giydirilmiyor diyorlar siz ilk günler nasıl giydirdiniz?
canım gobeği ile kıyafetlerının bı ılgısı yok zaten,sezeryaN olursan bir kaç çift getir çıtçıtlı sıfır kol falan havalar sıcak. ben şuanda kolları bacakları açık giydiriyom valla çok rahat edıo:)) göbeğide düştü benımkının 1 hafta olmadan düştü maşallah. göbek te beze dikkat etmek lazım üstünü kapatmadan bezlenırse sorun yok şeker,sıkamsın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?