şimdilik normal doğum olacak gibi canım..
işte her kafadan bin ses çıkıyor benımde aklım karıştı çıtçıtlı koydum yarım kollu ve kısa kollu
aynen öleBu arada hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inş.
Günü azalanlarada rabbim yardım etsin beklemek heleki bu sıcaklarda en çok sizlere dua ediyorum kızlar.
Bu arada biz dün gece bir kaza atlattık kızlar. Gece ufaklık her zamanki gibi 3 saat memede kaldıktan susmayın azda mama yapayım diye mutfağa koştum, tam ocağın önü bulaşık makinasının gideri hani şu komşumun çamaşır makinasına bağlanan gider. Mikrop suların geldiğini görmeyelim diye gece vermiş gidere hortumu bende yorgunluk uyku sersemliği, ufaklığın çığlığı koşturuyorum farketmedim mutfağa adımı mı atmamala yere yapışmam bir oldu üstelik yüzü koyun dikişlerde nasıl bir acı. Eşim fırladı sese ufaklığı annemin eline tutuşturduğu gibi kapılarına allah'tan açmadılar kapıyı birde benim kesi bölgesinde sızıntı gibi kanama olunca benim peşime düşmek düşmek zorunda kaldı. çok şükür ki sadece sızıntıymış açılma falan yok. Ama başımız belaya girmek üzere bu komşularla şimdi başladım ev aramaya çocuk küçük falan sallamıycam kafama göre bir ev bulur bulmaz taşınıyoruz.yoksa ya bize bişey olcak allah korusun ya adam katil olucak. Sabaha kadar delirdi resmen zor sakinleştirdim. Ya duymasaydım ya dikişlerin açılsaydı, ya kanamadan ölseydin, ya çocuk kucağında olsaydı diye üretip durdu.
kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..
canım spinalden memnun kaldım ne baş ağrısı ne de bel ağrısı görmedim.ameliyat sırasındaki tüm işlemlerihissettim amaacı yoktu çok garip bi duygu.ama spinali dr um önerdi.epidural anesteziyi sormadım bile heyecandan..sana da hayırlı doğumlar diliyorum
selam güzel anneler biz bugün 40+3 günlüğüz birazdan hastaneye gidicez bakalım ne diyecek.en son gittiğimizde 41.haftaya beklicez açılma yok,sancı yok vs idi.şimdi ne olacak bakalım 1 gün önce nişan geldi gibiydi tam anlamamakla birlikte..sancılarda vurmaya başladı.dua edin lütfen hayırlı,sağlıklı,kolay ve normal olur inşallah herşey yolunda gider..millet arayıp zaten olumsuz şeyler söyledikce panikliyoruz yok kakasını yer vb.. Ahh ahhhh....rabbim yardım eder diyoruz...benim gibi bekleyenlere de allah yardım etsin inşallah....
bunaldım bu sıcaklardan allahım yardımcımız ol
siz yiyin kakasını deseydin canım moralini bozma sağlıkla gelsin bebeğin
beklesinler tabe zamında hayırlısı ile gelsinler
o zaman hayırlı olsun diyelim:)) benim bebiş gazı paso allttan çıkarıyo:))
kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..[/QUOTE
Allah yardımcınız olsun canım. üzme kendini haftan ve bebeğin kilosu iyi bence gecen benim doktorum bi doğum yaptırdım bebek 2800 doğdu ama görsen cin gibi dedi.
sonuçta bu haftadan sonra doğunca problem olmaz kilosu hatta daha çabuk bile toparlar dedi..
canm benm bebeğimde zayıf. 2.600 doğdu kuzum..
kiloyu ben çok dert ediyodm. çok şükr kızm güzel emiyo atlaticaz inş.
çocuk doktoru zayıf ama refleksleri gayet iyi dedi ellerini tutunca başını kaldırmaya çalşyo
aldığımz vitaminler vs bebeklere yarıo dert etme iyi olur senin bebişinde..
her kaafadan çıkana bakma sen kendi aklına yatanı yap:)
Selam Annişler!Oğluşum Yamaç Alp 08/08/2012 saat 15:25'te epidural sezeryanla ömrüme hoşgeldi sefalar getirdi! Oğluma aşık oldum resmen! Ayrıntıları ve doğum hikayemi sonra paylaşıcam. Annelik harika bi duygu! Bebişini bekleyen tüm annelere kolay hayırlı doğumlar diliyorum, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.. Hepinizi öpüyoruz oğluşla
hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden gelir kuzun, kontrole gidip doğum yapanlardan olursun umarım bugün
amin canım inş. benim arkadaşımında bebeği son anda kakasını yutmuştu ama ufak bir ilaç ile geçti bişey olmadı. yani çabuk farkedilirse panik yapacak bişey yok. olumlu düşünelim olumlu olsun inş. canım benim ... :)
siz yiyin kakasını deseydin canım moralini bozma sağlıkla gelsin bebeğin
selam kızlar ,
doğum yapan arkadaşlar analı babalı buyutun bebeklerinizi hayırlı olsun ..
ben çatı muayenesı oldum kanamam var normal bi durum dr.um da kanama olcak dedi ama ne kadar suruo aranızda catı muayenesi olan var mı ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?