2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaza yaşayan 3. Annemizsin biri ben biri bizim kızlardan biri sanırım lapinu düşmüştü.biri de sen düşenlerden.allah artırmasın korusun hepimizi meleklerimizi sevdiklerimizi.aman dikkat et canım taşın rahatla huzursuz ortam patlak verir bir gün daha canınız sıkılır

canım bebeğin sağlığını düşünüp hareket et.artık erken doğum zamanlarını risklerini geçtik şükür.kilo alır sağlıklı olsun yeter.hayırlısıyla al kucağına

sağol tatlım tekrar gözün aydın sağlıkla büyüt kuzucuğunu

siz yiyin kakasını deseydin canım moralini bozma sağlıkla gelsin bebeğin

beklesinler tabe zamında hayırlısı ile gelsinler

o zaman hayırlı olsun diyelim:)) benim bebiş gazı paso allttan çıkarıyo:))

inş. böyle düzenli gazını çıkarırı hep. bizim yiyeceğimiz gıdalarda çok etkiliyor bebeği sonuçta sütten ne yersek onlara geçiyor. mesela arkadaşıma çilek doktoru kesinlikle yasaklamıştı aşırı gaz yapıyormuş :)

kızlar ben geldm.pc yi açamadm elim değmedi bir türlü
merak ettm herkesi.biz iyiyiz.
kızm bugün 6 günlük oldu.
geçen ptesi doğuma gireceğimi söylemiştim zaten.
epidural sezeryan oldm doğum anı harikaydı hiç acı hissetmedm neredeyse..
kızımn ilk ağlamalarını duymak birbirine karışan göz yaşları ve ameliyathanede süper bir ekip.
çok şükr Rabbime doktorm sayesinde güzel bir doğum yaşadm.
sadece doğumdan sonraki ilk 2-3 gün çok zor oldu.
wc ye gitmk doğrulmak vs çok zor oluyo ayağa kalktıkça tansiyonm düştü ama bugün gayet iyiyim şükür..
ayrıntılı olarak yazarm doğumu bir ara inş.
Bebeğini henüz kucağına almayanlara Allah yardm etsn.
kısa zamanda muradlarına ersinler inşallahhh

bütün taze annelere ve anne olacaklara selamlar
forumu pek takip edemiyorum bu aralar umarım herşey yolundadır tüm anneler ve bebişleri için
tüm bebeklerini kucaklarını alanlar Allah analı babalı büyütsün .
bize gelince bebişimiz yani MELEĞİMİZ malum 5 hafta erken geldi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyo ama çok kusuyo ve uyuyo fazla ememiyoda bu yüzden sütümü sağmak zorunda kalıyorum. geçen hafta bu yüzden 3 gün hastanede yattı bebiş biz emdiğini zannediyoduk meğer sütüm yetersiz kalıyomuş sarılığı arttı şimdi biraz geçti.

selam kızlar ,

doğum yapan arkadaşlar analı babalı buyutun bebeklerinizi hayırlı olsun ..

ben çatı muayenesı oldum kanamam var normal bi durum dr.um da kanama olcak dedi ama ne kadar suruo aranızda catı muayenesi olan var mı ?.

Selam Annişler! Oğluşum Yamaç Alp 08/08/2012 saat 15:25'te epidural sezeryanla ömrüme hoşgeldi sefalar getirdi! Oğluma aşık oldum resmen! Ayrıntıları ve doğum hikayemi sonra paylaşıcam. Annelik harika bi duygu! Bebişini bekleyen tüm annelere kolay hayırlı doğumlar diliyorum, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.. Hepinizi öpüyoruz oğluşla

Canım gözünaydın.allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Biz de hala beklemedeyiz Paşamız gelsin diye...

sağol canım ben olumlu düşünmeye çalışıyorum olmaz inş Allah bilir iyisini diyorum millet felaket tellalı dinlemek istemiyorum ama işte napıcan...

bildiğinz üzere doktora gittim ve geldim eve doğuramadık yine:) ama çok şükür açılma olmuş 1cm. nst de ağrı çıktı istersen yatış veririm ama gerek yok gününü doldurana kadar suyun gelmezse,sancın şiddetlenmezse direk yatış veririm dedi bende gerek yok dedim..bebek hareketlerine dikkat et takip et dedi... bu bile beni sevindirdi çünkü günümüz geçti bi numara yoktu artık bizde de bi numara var:))))

ben ilkkez dün oldum ama hiç kanama veya farklı bir akıntım olmadı doktorumda uyarmadı olur vs. diye.. bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…