2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar??
takip edemiyorum günlerdir kim doğum yaptıysa hayırlı ugurlu olsun insallah..bebiş olunca cidden girilmiyomuş nete falan..bütün bi gün nasıl geçip bitiyo annamıyorum bile..insallah herşeyy yolundadır..

Korkutmak istemem ama kanama çok da normal değil bence. Doktorunu tekrar ara ya da başka bir yere kontrole git derim.

ben de anlamadım canım.acaba doğum sonrası dikişleri zorlamamak için wc ihtiyacı olur diye mi acaba

Doktordan doktora değişiyor lavman olayı benim ilkinde olmuştu bunda olmayacak. Çok korkulacak bir işlem değil ancak sorun şu ki bağırsaklar boşalınca belirli bir süre tuvalete çıkamıyorsun bu da hemoroide sebep olabiliyor, şu anda bende olan basurlar ilk kuzumun doğumundan kalma

Canım ben de çatı muayenesi oldum ama doktor uyardı beni biraz kanama olabilir korkma dedi ama sadece karverengi bir akıntım oldu sonra geçti çok fazlaysa dr.söyle ama tedbiri elden bırakmamak gerekir

Korkma canım çatı muayenesinden saniyelik bir olay hemencecik bakıp çekiveriyor parmağını kendini kasmazsan daha rahat ben biraz çekindim rahat bırak kendini dedi doktor o zaman daha rahatladım, hayırlısıyla atlatırsın inşallah...

Benim durumumda çok ilginç çarşamba doktora gittim 2 cm açıklık var dedi hatta yatış yaptırabilirim dedi doktor ama ben istemedim şu vakit oldu açılmam ne durumda bilmiyorum bu kadar beklenir mi ki normalde, sancılarım geceleri oluyor gün içinde bişey yok dakka tutamıyorum çok düzensiz ve kısa nereye kadar böyle gidecek bakalım, karnım çok sert aşağılara çok baskı yapıyor oturduğum yerden acıyla doğruluyorum bişey beni aşağı çekiyor doğum yakın hissediyorum ama ne zaman bilmiyorum

merhblar 40+3 bugünde tık yok yarın acile nstye gitcem bakalım doktorum öle dedi inş sancım çıkarda alırlar doğuma sabırsızlık öldürcek beni hayırlısı inş erkek çocuğu 40+10 derler ama bilmiyorum tam bayramımı bulacak yani şimdi karma karışığım :S

iyi akşamlar güzel anneler ve mis yavruları uzun zamandır yazmıyorum arada abla giriyodu
doğum yapan annelere geçmiş olsun yavruları sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
32.haftadan beri dr göre sıkıntılıyım (hoş benim ne sancım ne sıkıntım oldu)
hepinizin haftada bir girdiği nst hergün en az 3-4 kere gire çıka hstn sabah girip akşamı ede ede hala sorunun ne olduğunu bilmediğim erken riskim zaten geçtiikiiii
bizim kızın halen gelesi yok =)
en son prşm gittim dr bebişimizin suyu iyi 3,500kg 19 ağustosa kadar tabiki hergün bekliyoruz doğumu bizden haberler böyle...

Slm güzel annecikler

Uzun zamandır giremiyorum.Oğluşum 26.07.2012 de dünyaya geldi çok şükür.Epidural sezeryan olduk.Çok şükür herşey çok güzeldi.Doğum ve sonrası hiç korktuğum gibi geçmedi.Doğum da zaten hiç ağrı falan hissedilmiyor.Sonrasında da öyle zorlanmadım.Bebebğimin altını bile ben değiştirdim hep.Zaten ameliyathanede bebeğimin yüzünü görünce herşeyi unuttum:)) Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah.Tüm doğuran arkadaşları tebrik ediyorum doğuracak olanlara da kolay doğumlar diliyorum.Doğum bekleyen arkadaşlar sakın korkmayın herşey evladınızı kucağınıza alana kadar ondan sonra zaten aşık oluyosunuz kuzunuza:)) Hepinize sevgiler

Amin canım aaaammmmiiiiinnnnn inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırız kucağımıza bebişleri
şu kakasını yeme olayında beni de korkuttu bebek az oynamasa karnımı sallıyom elimle :) karşılık veriyo o da

ay bana da dedi açılma başlamış 1 cm dedi bi sevindimki sormaa ama sancı çıkmadı yine

benimkini de 40+10 a kadar beklicez dedi doktor

annelik nasıl bir duyguymuş.oğlumu hep aç sanıyorum hiç doymuyo bu diyorum.bu durum beni çok üzüyo.arada mama veriyorum.doğum yapan anneler sizde durumlar nasıl

Bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Darısı kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarına. Ben 38+3 oldum. Birkaç gündür ellerim, parmaklarım çok ağrıyor, benim gibi sıkıntısı olan var mı acaba merak ettim. Elimi kapatamıyorum, bişey sıkamıyorum, o derece yani.

Son düzenleme:
beklemek tedirgin ediyo bayramı hastanede geçircez gibime geliyo gerçi sağlıklı gelsinde onada razıyım arada alttan bi sancı girip çıkıyo ama saniyelik bişi acaba diyorum açılmamı oluyo

Canım benim bildiğim o saniyelik sancılar bebeğin başını kanala sokma çabalarıymış. Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Çok değişik anlatılamaz bir his.

ewt o sıkıntı bendede vardı ama hamilelikte normalmiş el uyuşması bende sıkamıyodum bıçak bile tutamıyodum anlıcan doğal doktoruma söledim magnezyum tableti vermişti suda eriyen içemedim onuda hala uyuşma devam ediyo bilhassa sabahları

Canım benim bildiğim o saniyelik sancılar bebeğin başını kanala sokma çabalarıymış. Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Çok değişik anlatılamaz bir his.
bir haftadır çok arttı hele oturduğumda yerimden kalkmak işkence oluyo bi an nefesimi kesiyo ama saniyelik sürekli hareketlerini kontrol ediyorum gözlem altında tutuyorum yani :)

Anladım canım, bana magnezyumu bıraktırdı, kasılmaları engelliyormuş diye, artık doğum için kasılmaların olması gerekiyor, magnezyuma devam etme demişti. Neyse geçici olması sevindirici, yoksa çok rahatsız edici bir durum

Son düzenleme:
mrbalar kızlar bende kızıma 27.07.2012 tarihinde saat 11.37 kavuştum :) spinal sezeryan oldum ve ameliyat masasında ikna ettiler beni yani son dakkada karar verdim heycanlanmaktan korkuyodum ama okdar rahat bir doğum olduki doktorumla ve hemşirelerle sohbet ederek 20 dakkada kızımı gördüm doktoruma sordum hemen ağlıcakmı çıkınca die inş.dedi hep dua ettim ilk sesini duydum gördüm ve artık uyumak istiyorum dedim 1 saat sonrada beni odaya aldılar doğumhane kapısından çıkarken beni kapıda yaklaşık 30 kişi bekliyodu bütün arkdaşlarım akrabalarım sevdiğim bütün insanlar bizi bekliiyodu süper br duyguydu ama bebeğim ben çıkana kadar çok ağlamış sonra bebeğimi getirdiler ilk yüzüme değirdiler çenemi emmeye çalıştı yanağımı emmeye çalıştı onun o kokusu dokusu içbirşeye değişilmezz iiki yarım anaztesi olmuşum kızımı hemen kucağıma alabildim 4 saat sonra ayağa kalkabildim ve en önemlisi kızım hiç narkoz almadı ve gözü açık çıktı ve işeyerek çıktı :))) doktorum bile aa gözü açık böcür böcür bakıyo ve işiyo diye şaşırdı :))) ona çok gülmüştüm tavsiye ederim tek sorunum sütdü göğüs uçlarım küçüktü çoçuk alamadı sütüm gelmedi humana sitil çayı aldık onu içtim pompoyla çektim daha yeni düzene girdik o emdikce içimin yağları eriyo allahım herkese bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın uzun oldu bayaa bizim hikayemizde böylee ama onun kokusu herşeye bedel içime sokasım geliyo bakmaya kıyamıyorum başında hep bekliyorum ya bişey olursa diye taa büyüdüğünde başına bişey gelirse diye aklım gidiyo herşeyim ilk önceliğim artık o oldu hayatım 15 günde değişti çok farklı bir duyguuu

Artık son haftalara geldik, Günler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Beklemek can sıkıcı olmaya başladı. Hele kasılmaları yoğun yaşadıkça, iyice endişeleniyorum. Ama yalancı kasılmalar olduğunu anlayınca yine diyorum gelen giden yok, oğlum yerini sevdi gelmeyecek bir süre daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk doğum olunca ister istemez bir sürü soru işareti uçuşuyor zihinde :18:

Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…