kılzar dün doktor doppler istemişti plesentada problem var gibi diye.sonuç malesef kötü çıktı.bebeği beslemiyor artık dedi. çarşamba günü hazırlıklı gel sabahta dedi.bebeğin kilosuna bakacak eğer bu 1 haftada kilo almamışsa içerde bekletmenin manası yok dedi.şuan 2700gr biraz küçüğüz malesef ama napalım.keyfim yok canım çok sıkkın.dua edin inşallah ii olsun kızlar.yine aynı skıntıları yaşamayalım.yoksa çarşamba sabah giriyorum doğuma..
yaa cnm seninde beklenen d.t. benimle aynı bu kadar sabırsız olma çok az kaldı zaten ayy...hayırlısıayy annemle konuştum şimdi tel de dioki rüyamda gördüm inş. kolayca doğuracaksın ve çok şeker bir bebek olucak :) dedim inş. ay yoksa rüyanda gördün bugün yarın geliyormu nebekliyorum heyecanla.. herkes doğurdukça dahada doğurasım geliyor :)
günaydın kızlar.
doğum yapan tecrübeli annelere bir sorum olacak. Sancının kaç dk.da bir geldiği nasıl sayılıyor? Yaklaşık bir saattir şiddetli ağrılarım var hiç daha önce olmadığı derecede. Ama sanki bana geçmiyormuş gibi geliyor. Gerçek sancı mı yalancı mı anlayamadım. Sanırım biraz daha beklesem iyi olacak.
Allahıımmm....
bu üzerin kusmuklu, her yeri ter kokan, saçı başı dağılmış, gözlerinin altı uykusuzluktan morarmış, pijamalarla perperişan ortalıkta deli gibi dolanan ben miyiiiimmmm...
yoksa ben acemi bir annemiyiiiimmmmmmmmm
12 gündür bizde kalan ve çok yardımı dokunan kayınvalidem dün evine dönünce oğlumla ilk gecemiz fena geçti
herzaman anında cart diye gaz çıkaran çocuk bütün gece gazını çıkaramadı, şimdiye kadar hiç kusmayan çocuk üstümü başımı batırdı..
sanırım babaannesizlik yaramadı
Bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Darısı kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarına. Ben 38+3 oldum. Birkaç gündür ellerim, parmaklarım çok ağrıyor, benim gibi sıkıntısı olan var mı acaba merak ettim. Elimi kapatamıyorum, bişey sıkamıyorum, o derece yani.
Bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Darısı kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarına. Ben 38+3 oldum. Birkaç gündür ellerim, parmaklarım çok ağrıyor, benim gibi sıkıntısı olan var mı acaba merak ettim. Elimi kapatamıyorum, bişey sıkamıyorum, o derece yani.
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım bdt 29 ağustos normal istediğim için bekliyoruz doktorum bayramdan itibaren iki hafta yok maalesef bu da beni strese sokuyor:18: sezeryanı mecbur kalmadıkça düşünmüyorum sizlerden de böyle zor durumda kalanlar var mı
benimde 29 ağustos ve normal istiyorum bakalım bayramda doktorumuz tatilde ama bayram sonu gelecek bende ya bayramdan önce yada sonrasında olsa istiyorum ama benim istememle değil bizim cimcimenin istemesiyle oluyor. sanırım o da yerinden memnunhayırlısı artık...
yarın kontrolum var acılmam varsa suniyle normali deneyecegız.çatım musaıtse tabııı...
yoksa ne olacak bılmıyorumbayramda doktorum yok sezaryenı soracagım. son haftaları beklemk senın bebegın ıcın rısklı demıstı sezaryen yapalım derse kabul edecegım.allahım hayırlı ve saglıklı olan neyse onu versın hakkımızda tez zamanda feraha erdırsın
bende de oluyor parmaklarım şişince.bir de ayakta çok oluyor ayaklar şişip gerginleşiyor ondan sanırım
valla epiduraldeki o monteli kateterle dolaşma fikri pek cazip gelmiyor ama.spinalde de baş ağrısı olabilirmiş.15 bardak neskafe-su vb içmek mi ne gerekiyormuş ağrı geçsin diye.topiklerde yazıyordu.anlamadım gitti.herkeste farklı oluyormuş bazısında ağrı vb olmamış hiç
canım riske atmazdım ben olsaydım.hayırlısı olsun hakkımızda.
bemin
benim de bayrama denk geliyor.riske atmak istemediğim ve ufak bir SAĞLIK PROB.MİM OLDUĞU İÇİN SEZ. OLACAĞIM BAYRAMDAN ÖNCE
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım bdt 29 ağustos normal istediğim için bekliyoruz doktorum bayramdan itibaren iki hafta yok maalesef bu da beni strese sokuyor:18: sezeryanı mecbur kalmadıkça düşünmüyorum sizlerden de böyle zor durumda kalanlar var mı
10/08/2012 de kızım ece begüm spinal sezeryan ile 3000 gr -50 cm olarak dünyaya geldi..darısı bekleyen annelerimize inş. :))
malesef ben de varım
ne yapmayı düşünüyosun normal için bekliyosun sen de herhalde doktorun başka bir doktoru ayarlayacak mı benim doktorum arayışta da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?