2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme cnm yaa bnmde aynı 2700 bende az diyorum ama olsun napalım her bebek 3.5 kilo falan olcak diye bişey yok bizimkilerde miniş olsun sıkma canını

yaa cnm seninde beklenen d.t. benimle aynı bu kadar sabırsız olma çok az kaldı zaten ayy...hayırlısı

günaydın kızlar.
doğum yapan tecrübeli annelere bir sorum olacak. Sancının kaç dk.da bir geldiği nasıl sayılıyor? Yaklaşık bir saattir şiddetli ağrılarım var hiç daha önce olmadığı derecede. Ama sanki bana geçmiyormuş gibi geliyor. Gerçek sancı mı yalancı mı anlayamadım. Sanırım biraz daha beklesem iyi olacak.

yanlış alarm sancılarım geçti. Yine gelmedi bebişim

kuzum ne guzel yazmıssın yaa butun bu yorgunluga ragmen ıyı edebıyat yapmıssın valla

bende de oluyor parmaklarım şişince.bir de ayakta çok oluyor ayaklar şişip gerginleşiyor ondan sanırım

yarın kontrolum var acılmam varsa suniyle normali deneyecegız.çatım musaıtse tabııı...
yoksa ne olacak bılmıyorumbayramda doktorum yok sezaryenı soracagım. son haftaları beklemk senın bebegın ıcın rısklı demıstı sezaryen yapalım derse kabul edecegım.allahım hayırlı ve saglıklı olan neyse onu versın hakkımızda tez zamanda feraha erdırsın

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım bdt 29 ağustos normal istediğim için bekliyoruz doktorum bayramdan itibaren iki hafta yok maalesef bu da beni strese sokuyor:18: sezeryanı mecbur kalmadıkça düşünmüyorum sizlerden de böyle zor durumda kalanlar var mı

Benim de bir süredir öyle, su içerken bardağı bile zor kavrıyorum. Eh az kaldı, doğumdan hemen sonra geçecek... Geçecek :))

Yeter ki gelsin şu yavrular artık sağlıkla, bizler de sağlıkla kucağımıza alalım onları...

benimde 29 ağustos ve normal istiyorum bakalım bayramda doktorumuz tatilde ama bayram sonu gelecek bende ya bayramdan önce yada sonrasında olsa istiyorum ama benim istememle değil bizim cimcimenin istemesiyle oluyor. sanırım o da yerinden memnunhayırlısı artık...

Hayırlısı tabii ama bu hafta olsa çok iyi olacak doktorum sadece bir hafta daha burada geldiğinde de 40. hafta dolmuş olacak offfff başka doktor işi canımı sıkıyor:18: kızımıza bu hafta gel diyoruz ama söz dinleyecek mi bakalım görcez

Arkadaşlar bir sorum olacak ALLAH izin verirse doğum yapınca sevdiklerinize doğumu müjdelemek için özel mesajlar bulanlar varsa fikir verebilir mi

canım riske atmazdım ben olsaydım.hayırlısı olsun hakkımızda.

bemin

benim de bayrama denk geliyor.riske atmak istemediğim ve ufak bir SAĞLIK PROB.MİM OLDUĞU İÇİN SEZ. OLACAĞIM BAYRAMDAN ÖNCE

bende de oluyor parmaklarım şişince.bir de ayakta çok oluyor ayaklar şişip gerginleşiyor ondan sanırım

slm canım benimde bir süredir var ellerimde şişlik ve sıkamama sorunu ama başka hiçbir yerimde şişlik yok doktora sordum yüksek tansiyon olmadığı sürece problem olarak görmüyoruz normal dedi..

cnm çok şükür bende ağrı felen olmadı yani başağrısı
ama bol bol su içtim meyvesuyu içtim zaten ameliyatdan sonra sadece sıvı şeyler alınıyo gaz çıkarana kadr
bide baş yüksekde yattım ilk odaya geldiğimde
15 bardak olayını bilemicem ama bol bol sıvı almam gerektiğini söylediler herhangi bi miktar vermediler cnm

canım riske atmazdım ben olsaydım.hayırlısı olsun hakkımızda.

bemin

benim de bayrama denk geliyor.riske atmak istemediğim ve ufak bir SAĞLIK PROB.MİM OLDUĞU İÇİN SEZ. OLACAĞIM BAYRAMDAN ÖNCE

doktorum bana da bayramdan sonra olmayacağından bayram öncesi sez. önerdi ama normal için direniyorum ama kafam da karışık açıkçası :18:

malesef ben de varım
10/08/2012 de kızım ece begüm spinal sezeryan ile 3000 gr -50 cm olarak dünyaya geldi..darısı bekleyen annelerimize inş. :))

gözünaydın canım darısı bsımıza saglıklıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…