2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

malesef ben de varım

gözünaydın canım darısı bsımıza saglıklıca

gulsunoguz ne yapmayı düşünüyosun doktorun başka doktor ayarlayabildi mi yokluğunda benim doktorum arıyor bakalım ne olacak aylardır takip edildiğim doktorum bu haftadan sonra yok bu hafta hayırlısı ile doğursak ne olur ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL

bende eylul annelerının topıgının kurucusuyumm.. cogumuz agustos annesı olma yolunda bayramdan sonra benım kuzucukta dogarsaa agıstos annesı olucamm bakalım beklıcekmı kızımm .. beklyoruz . sızden kac kısı kaldı dogurmayan

bende de oluyor parmaklarım şişince.bir de ayakta çok oluyor ayaklar şişip gerginleşiyor ondan sanırım

canım o ağrı bende de oldu hatta ne garip dedim insanın elleri ağrır mı :) 36-37 haftam arası 1 hafta kadar sürdü ve geçti.. şimdi ödem biraz olduğunda parmaklarım uyuşuyor ama aç kapa yapıyorum geçiyor. ama o ağrı bende de oldu ve olan arkadaşlarımda olmuştu..

darısı bana ve diğer sez. Olacaklara inş.
1-canım sondayı kaç saat sonra çıkardılar
2-kaç saat sonra sıvı içecek verdiler
3-lavmann yapıldı mı

hamileliğin ilk 3 ayı düşük riski yaptırıyormuş maydanoz.ama ben şimdi maydanoz sapı kaynatıp içiyorum 2 gündür.ödem ve toksinler atılsın diye.inş faydası olur.

darısı bana ve diğer sez. Olacaklara inş.
1-canım sondayı kaç saat sonra çıkardılar
2-kaç saat sonra sıvı içecek verdiler
3-lavmann yapıldı mı

canım sondayı ayağa kalkacaağın zaman çıkarıyorlar.. ben taktırmayı düşünmüyordum hatta doktorumla konuşacaktım ama iyi ki taktırmışım yaklaşık 4 lt sıvı çıkışı oldu yatak göl olurdu sanırım vay annemle eşimin haline olcaktı..zaten takarken uyuşuk olduğu için hissetmedim çıkarırkende hiç acımadı zaten....sıvı içmeye hemen başladım...ayrıca yemek bile verdiler bana br kaç saat sonra gazı falan beklemediler...lavman yapmadılar.. ne öncesinde ne de sonrasında canım... hiç korkma çok kolay olacak de.. inan ki çokta kolay oluyor :):) benim 4. günüm sadece yataktan kalkarken zorlnaıyorum onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür...

İnşallah canım, sağlıcakla yavrularımıza kavuşacağımız günler çok yakın. Doğumdan sonra geçer inş.

kızlar bazılarında baş ağrısı oluyormuş.herkeste değil ama.okuyun bu yazıları kahve-su-kola geçiriyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ine-asiri-basagrisi-cekenler-yardim-edin.html

Dogum | Epidural

Son düzenleme:
Heyecan iyice sardı Allah sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar ben çok ararmışım bu güne dek ve normal doğumun en sağlıklı olduğunu düşünüyorum bir topik actim tecrübeli annelerimizin tavsiyeleriyle kolay doğuma hazırlayalım diye adresi ziyaret etmenizi bilgilerinizi paylasmanizi rica ediyorum haliyle korku ile ozlem bir arada bebegimi bekliyorum benim gibi olan arkadaslara yardiminizi esirgemeyin lütfen
Normal doğum tercih eden annelerimize tavsiyeler bekliyoruz tecrübeli annelerimize duyurulur
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-tavsiyelerinizi-bekliyoruz.html#post25968271 adresini ziyaret etmenizi rica ediyorum

inşallah tatlım.peki kahve iç dediler mi baş ağrısı olmasın diye
bir de lavman yapcaz dedi dr niye acaba
son olarak kaç gün sonra koltuğa oturabildin misafir vb gelirse eve diye sordum

Son düzenleme:
Kizlar selam

Ben de insallah Eylul annesi olucam (iki anlamda da, hem kizimin adi Eylul hem de beklenen dogum ayi )

Dogum hikayelerinizi heyecanla mutlulukla ve gozyaslariyla takip ediyorum.. Insallah henuz dogum yapmamislara da Allah saglikli kolay dogumlar nasip eder..
Si bizden rutbelisiniz ayrintili paylasimlarinizi bekliyoruz eylul anneleri olarak.. Hastaneye goturdukleriniz, gereksizler cok ihtiyac olanlar.. Epidural,agri,sizi,emzirme,bebislerinize aldiklarinizin neleri gereksizmis, neler cok gerekli...vs...vs....

Sevgiler

(takibinizdeyiz )

Arkadaşlar ben bugün itibariyle 38+4 günlük oldum. Kasılmalarım bayağı şiddetlenmeye başladı artık. Özellikle akşamdan sonra daha yoğun oluyor. Birde alt bölgede iğnelenme tarzında keskin ama anlık sancılar yaşıyorum. Sizlerde durum nasıl, benzeri şeyleri yaşayan var mı?

bir de kızlar sezeryandan sonra eve gelince bayram olacağı için bişeyler yapmam gerekir saç vb.ayakta durunca baş dönmesi vb olur mu.en fazla ne kadar ayakta durdunuz

inşallah tatlım.peki kahve iç dediler mi baş ağrısı olmasın diye
bir de lavman yapcaz dedi dr niye acaba
son olarak kaç gün sonra koltuğa oturabildin misafir vb gelirse eve diye sordum

kahve falan demedler sadece bol sıvı tüket dediler...lavman yapmadılar ama bi arkadaşımın doktoru da yapalım demişti... benim ki gerek yok dedi...
valla ben hastanede ikinici gün sandalyeye oturmaya başladım... eveçıkar çıkmazda oturdum koltuğa falan....

.........................................

doğum yapınca topiğinize uğrarım bildiklerimi ve araştırdıklarımı paylaşırım seve seve.bizlere dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…