2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapınca topiğinize uğrarım bildiklerimi ve araştırdıklarımı paylaşırım seve seve.bizlere dua edin kızlar

Tum anne adaylarina her zaman dua ediyorum, insallah saglikli kolay dogum yapariz hepiniz, saglikli sihhatli ailesine vatanina hayirli evlatlar yetistiririz..

Bizim topigimize de bekleriz tecrubelerinizle bize yol gosterirsiniz.. Tesekkurlerrr

bu arada beni tamamen soymadılar canım ameliyata giderken giydiğim önlük hep üzerimde idi... sadece sonda takılırken gögüs altına kadar çektiler sonrada zaten sadecekesi yerini örtecek şekilde bir örtü örttüler... ben çırılçıplak kalacağım diye korkuyordum ama olmadı.. ayrıca soğuğu falan hiç hissetmedim ben ameliyathanede...

...............

Son düzenleme:

canım bebiş nasıl altını değiştirebiliyor musun kendin.bir de neden lavman yaptıracak dr um bana kafama takıldı

canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.nazar var senin üzerinde bence bu nedir böyle yahuu ne çok bunalttılar.bi rahatlamaya ihtiyacın var.

sorma canım sorma hamile kaldığım günden beri bi oh deditmediler halada deditmiyorlar. olsun ya bunada şükür Allah'ın sevgili kuluymuşum demekki. bu arda kilosunu hiç sorun etme canım bak topikteki en minik sıpa benimki heralde 2440 gr. geldi ama maşallah 17. günde baktırdım kilosuna 3080 gr olmuştu. birde ilk günlerde vermesi gerekirken benim sıpa daha çok aldı bile. sen düşük kiloyla gelmasine değil nasıl doyurucam diye üzül asıl bak kene gibi memeden kopmuyo o emerken diğer elimle sofra hazırlayıp yemek yapmayı bile öğrenmeye başladım.

Persembe günü bekletmeye calısmalarına ragmen sıpa oglum spinal sezeryan ile dogdu cok sukur bekledikleri gibi yogun bakıma gerek kalmadı. Birazcık ufak beklendigi gibi 2200 :)

canım valla bakalım artık nolur.diyorum bi 3 kilo çocuk doğuramadım:))
sağlıklı olsun da napalım artık hayırlısı ne diyelim.allah güç kuvvet versin hepimize

bir de kızlar sezeryandan sonra eve gelince bayram olacağı için bişeyler yapmam gerekir saç vb.ayakta durunca baş dönmesi vb olur mu.en fazla ne kadar ayakta durdunuz

canmm benim ilk 2 gün ayakta hem çok ağrım oldu hemde tansiyonm düştü. ayakta duramıyodm hiç.
saçını başını düşünme bence
bebeğin telaşından ağrından aklına bile gelmez bence..

benimkisi sezeryan oldu kontrol icin gitmistm doktor nstde gordu sanirim yarin seni sezeryana alcaz dedi, buarada ben mdemi usuttum zannettim kramplar giriyordu karnima falan onlar megersem sanciymis dogumdan bikac saat once sadece basladi, senn de dogum zamanin geldignde ya sancilarin olur ya suyun gelir merak etme yani :)

merhaba kızlar benim zilli 3800 gram 52 cm olmus benim son 3 gundur acaip ayaklarım şişiyor doktor tansiyonunmu yuksek dedi bende yok hiç tansiyon yuksekliği hissetmiyorum dedim doktor olabilir hissedemeyebilirsin olçuldu tansiyonum 14e 9 ben nasıl issetmedim ona sasıyorum normalde tansiyonum 9 a 6 idrar testi istedi bir değer soyledi pozitifse hemen sezeryan dedi ben tabi sokta neyse testimizi yaptırdık negatif çıktı nst de sancı cıkmadı kızım bize kısa sureli bir saka yaptı. yarın yine kontrol bakalım bu sefer sancı varmı bu arada aanem babam sürpriz yaptı bu sabah kapımı caldıar geldiler erzurumdan cok mutluyum

Bu arada spinal anestezi sonucu hiç basagrısı yada boyun agrısı gibi bir sorun yasamadım.Günde 3 litre su iç agrı olmaması için dedi anestezi uzmanı ameliyat oncesi zaten hemen sıvı alımı serbest oldu.

bende onu merak ediyorum

merhaba kızlar bebeklerınızı güzel günlrde saglıcakla büyütün ınşallahbenim kanamam 33 gün sürmüştü ayrıca ardında cok gecmeden regl olmustm:26:herkesde degısır emınım 40 gün sürende olabılıo ayrıca emzirdiği sürece regl olmayanda..yanı kişiye göre değişiyor yani

Canlarımmmm önemli bir şey anlatacağım size , etrafınızda normal doğuran büyükler varsa sorun bende ne olduğunu anlayayımm .. Mantar olduğumdan dolayı 2 gündür krem kullanıyorum , bu günde krem sürmek için odaya geçtim kremi sürmeden önce bir sileyim kendimi de öyle kremi süreyim dedim .. Allahım sildikçe ıslandı sildikçe ıslandı bir baktım yere şıp şıp bir şey damlıyor ama çiş değil sonra emraha seslendim dr aradı ulaşamadı , doktor sekreterini aradı bir daha olursa hastaneye gidin ebeye kontrole dedi .. şuan kesildi bir şey yok bu gelen nişan deniilen şey değil diye tahmin ediyorum çünkü kanlı ve sümüksü değil , çiş de değil su gibi şey aktıktan sonra çişimi yaptım oda sapsarı aktı yani bacaklarımdan akan şey şeffaf renkliydi , su geldiği zaman bu şekilde durur mu yoksa azar azar akar mı ? bu arada hiç bir sancım ağrım vs yok

canım bildiğim kadarıyla su yavaş yavaş da gelebiliyor senin anlattığın gibi ve bi süre sonra da tamemen boşalabiliyor.panik yap demem ama bi acile falan gitseniz iyi olur bence.sonuçta suysa eğer bebeğin suyu azalırsa bebeğe zarar biliyosun.

bence de yaaa hemen gidip acile öğrenin ..hadi hayırlısıı inssallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…