kızlar merhaba herkese ben de ekim annesiyim ama plasenta previa marjinal olduğum için 24 eylülde sezeryan olacağım bu topikte benim gibi marjinal plasentalı arkadaşlar varmı?:26:hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
Hayırlısı olsun canım, inş sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Benim kasılmalarım akşamdan sonra daha çok oluyor nedense. Başka belirtiler yaşıyor musun kasılma haricinde?
Amin canım, hepimiz inşallah... BEnimde akşamları oluyor genelde kasılmalarım, alt kısmında kemiklerim ağrıyor ve karnım çok aşağıya düştü merdiven filan çıkarken çok zorlanıyorum, dün akşamda ilk kez çok şiddetli bi şekilde sırtım ağrıdı, belimd de sinir sıkışması gibi bişiy var topalllıyorum resmen...
Canlarımmmm önemli bir şey anlatacağım size , etrafınızda normal doğuran büyükler varsa sorun bende ne olduğunu anlayayımm .. Mantar olduğumdan dolayı 2 gündür krem kullanıyorum , bu günde krem sürmek için odaya geçtim kremi sürmeden önce bir sileyim kendimi de öyle kremi süreyim dedim .. Allahım sildikçe ıslandı sildikçe ıslandı bir baktım yere şıp şıp bir şey damlıyor ama çiş değil sonra emraha seslendim dr aradı ulaşamadı , doktor sekreterini aradı bir daha olursa hastaneye gidin ebeye kontrole dedi .. şuan kesildi bir şey yok bu gelen nişan deniilen şey değil diye tahmin ediyorum çünkü kanlı ve sümüksü değil , çiş de değil su gibi şey aktıktan sonra çişimi yaptım oda sapsarı aktı yani bacaklarımdan akan şey şeffaf renkliydi , su geldiği zaman bu şekilde durur mu yoksa azar azar akar mı ? bu arada hiç bir sancım ağrım vs yok
Canım doktordan döndükten sonra gelişmeleri yazarsan sevinirim. Bakalım ne diyecek doktorun merak ettim.
bugün doktora gidicem.KArar vereceğiz bakalım sez. mı normal mi diye.Çünkü kilosu 3700 dü geçen hafta.Bir de ben de kiloluyum.Bir de başı doğum kanalına girmemişti.Çok zorlamaya gerek yok dedi doktorum ilk defa sezeryan lafı etti.Çünkü normal yanlısı benim doktorum.Ama bu durumda bakalım ne olacak.Bugün belli olacak inşallah.Ağrım sancım da yok zaten.Ne diyecek çok merak ediyorum.doktoruma bırakacağım ona güveniyorum hangisi bizi m için sağlıklıysa o olsun diyeceğim.Hayırlısı artık...
dr gün verdi cnm 24 ünde sezeryan olcm işki szryan dı zaten
merhaba kızlar...
aranızda sezeryan olanlar var doğumdan sonra çok sancınız oldu mu dikişleriniz de sütünüz geldi mi?
ben hep normal istiyordum ama benim daha önceden kuyruk sokumu kemiğim kırılmıştı ve yamuk kaynadı ve onun doğumda tekrar kırılabileceğini ve kızımın kafasına batabileçeğini söledi doktor. o yüzden sezeryan önerdi:2: kendimi çok tuhaf hissediyorum o kadar çok normal normal diyordum kieşimde şimdi kesinlikle normale izin vermiyor bende kızıma birşe olur diye allah korusun istemiyorum. siz doğumdan ne kadar sonra toparlanabildiniz. etrafımdakilere de sinir oluyorum hımm sezeryan mı olucan hemen toparlanamazsın sütün gelmez dikişlerin acır fln filan zaten canım sıkkın birde böyle sölüyorlar. sanki sezeryan yapan ana olamıyor.
Teşekkür ederim canım haklısın iyi düşünmem lazım allah bana ve kızıma sağlık versin de acılar geçer elbetBen spinal sezeryan oldum bende normal cok isteyenlerdendim dikildi girmedi kanala sıpa sonucu o belirledi :)
Persembe dogum yaptım bugun evde yalnızım mesela kendime yetiyorum bebegede. Ev sil supur yapacak kadar iyi değilim ama onlarda kimin umrunda:)
Çok sancım olmadı sadece sıcak diye hastanede ve evde corap giymedim aklımada gelmedi sonrası evde bi ara gaz sancım oldu kendini sakın yani. İlk yurumede kolay oldu ama ilk tuvalete gidişim zor oldu onuda akşam uzeri annem yardımcı oldu2 defa, gece annem uyuyordu kendim gittim sonrada hep kendim gittim yine.
Süt konusu yine kişiden kişiye değişiyor canım boyle dusunursen zarar gorursun gelecek de once. Hastanede iki gun o ilk sut geldi sarı ve renksiz olan hemsireler mamaya yonlendirmedi o zaten 2gunluk enerjisi ile doguyor dediler ki 5hafta erken ve cok ufak dogdu dusun. 4.gun tam sut gibi gelmeye basladı ama dun renginde bi sarılık farkettim oglumun bugun test edilir artık sarılık olduysada mama vermeyip ısrarla emzirdigim için pişman değilim cunku ne sekilde olursa olsun genelde oluyorlar. En azından şimdi sık emme ile telafi edebilirim diye dusunuyorum. Dikişler hareketlerini sınırlıyor ama bunlarda gececek diye dusunup yasarsan iyi olur cunku caren yok ise onunla yasamaya alışmalısın her ne olursa olsun :) Allah yardımcın olsun iyi dusun zararını gormezsin :)
ayyy ben dogurana kadaar herkesin bebeği 1 aylık olacak yine geride kaldık kızımla yaaa yeride rahat 3,5 kilo ama cıkmamakta ısrarlı en arkada olacaz bu gidişle zaten sıcaklara alıştım çölde yaşabilirim artık
kızlar budurumda olan hiçmi arkadaşınız yok:2::2::2:
buraya hamileliği boyunca takıldım halada izliyorum bu sorunu olanı görmedim.. duydum ama bu ay doğumu olacaklarda duymadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?