2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım, inş sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. Benim kasılmalarım akşamdan sonra daha çok oluyor nedense. Başka belirtiler yaşıyor musun kasılma haricinde?

Amin canım, hepimiz inşallah... BEnimde akşamları oluyor genelde kasılmalarım, alt kısmında kemiklerim ağrıyor ve karnım çok aşağıya düştü merdiven filan çıkarken çok zorlanıyorum, dün akşamda ilk kez çok şiddetli bi şekilde sırtım ağrıdı, belimd de sinir sıkışması gibi bişiy var topalllıyorum resmen...

Artık son günlerdeyiz ve iyice zorlamaya başladı canım. Yatakta yön değiştirmek bile törenle mümkün oluyor ancak. Az bir süre kaldı önümüzde biraz daha sabır. Ben karnımın düşüp düşmediğini çok anlayamıyorum. Bazen sanki düştü gibi geliyor bazen de yok diyorum düşmedi bana öyle geliyor.

Ayrıca kasılmalar arasında karnım genelde sert oluyor bu dikkatimi çekmeye başladı. Normalde kasılma geçtiğinde karnım yumuşuyordu. Sanırım bu normal birşey, acemi olmak ne kötü, her bir değişiklik düşündürüyor. :44:

Son düzenleme:

su gelirse devamı oluyormuş doktorum dedi.Benim de iç çamaşırım ıslandı bir gün doktora sordum devam ettimi dedi.Hayır deyince o değil o zaman dedi...

bugün doktora gidicem.KArar vereceğiz bakalım sez. mı normal mi diye.Çünkü kilosu 3700 dü geçen hafta.Bir de ben de kiloluyum.Bir de başı doğum kanalına girmemişti.Çok zorlamaya gerek yok dedi doktorum ilk defa sezeryan lafı etti.Çünkü normal yanlısı benim doktorum.Ama bu durumda bakalım ne olacak.Bugün belli olacak inşallah.Ağrım sancım da yok zaten.Ne diyecek çok merak ediyorum.doktoruma bırakacağım ona güveniyorum hangisi bizi m için sağlıklıysa o olsun diyeceğim.Hayırlısı artık...

Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun canım. Sonuçtan bizi bilgilendirirsen sevinirim. Hadi hayırlısı. Benim de çarşamba belli olacak durumum.

ayyy ben dogurana kadaar herkesin bebeği 1 aylık olacak yine geride kaldık kızımla yaaa yeride rahat 3,5 kilo ama cıkmamakta ısrarlı en arkada olacaz bu gidişle zaten sıcaklara alıştım çölde yaşabilirim artık

Son düzenleme:
Bu Dalan roxy iyi guzelde lekeleri hiç çıkarmıyor daha bu lekeleri boyleyse ilerde hiç kullanılmaz.Almayan arkadaslar stok yapmasın bence denesin once bir paket :)

merhaba kızlar...

aranızda sezeryan olanlar var doğumdan sonra çok sancınız oldu mu dikişleriniz de sütünüz geldi mi?
ben hep normal istiyordum ama benim daha önceden kuyruk sokumu kemiğim kırılmıştı ve yamuk kaynadı ve onun doğumda tekrar kırılabileceğini ve kızımın kafasına batabileçeğini söledi doktor. o yüzden sezeryan önerdi:2: kendimi çok tuhaf hissediyorum o kadar çok normal normal diyordum ki eşimde şimdi kesinlikle normale izin vermiyor bende kızıma birşe olur diye allah korusun istemiyorum. siz doğumdan ne kadar sonra toparlanabildiniz. etrafımdakilere de sinir oluyorum hımm sezeryan mı olucan hemen toparlanamazsın sütün gelmez dikişlerin acır fln filan zaten canım sıkkın birde böyle sölüyorlar. sanki sezeryan yapan ana olamıyor.

Ben spinal sezeryan oldum bende normal cok isteyenlerdendim dikildi girmedi kanala sıpa sonucu o belirledi :)
Persembe dogum yaptım bugun evde yalnızım mesela kendime yetiyorum bebegede. Ev sil supur yapacak kadar iyi değilim ama onlarda kimin umrunda:)
Çok sancım olmadı sadece sıcak diye hastanede ve evde corap giymedim aklımada gelmedi sonrası evde bi ara gaz sancım oldu kendini sakın yani. İlk yurumede kolay oldu ama ilk tuvalete gidişim zor oldu onuda akşam uzeri annem yardımcı oldu2 defa, gece annem uyuyordu kendim gittim sonrada hep kendim gittim yine.
Süt konusu yine kişiden kişiye değişiyor canım boyle dusunursen zarar gorursun gelecek de once. Hastanede iki gun o ilk sut geldi sarı ve renksiz olan hemsireler mamaya yonlendirmedi o zaten 2gunluk enerjisi ile doguyor dediler ki 5hafta erken ve cok ufak dogdu dusun. 4.gun tam sut gibi gelmeye basladı ama dun renginde bi sarılık farkettim oglumun bugun test edilir artık sarılık olduysada mama vermeyip ısrarla emzirdigim için pişman değilim cunku ne sekilde olursa olsun genelde oluyorlar. En azından şimdi sık emme ile telafi edebilirim diye dusunuyorum. Dikişler hareketlerini sınırlıyor ama bunlarda gececek diye dusunup yasarsan iyi olur cunku caren yok ise onunla yasamaya alışmalısın her ne olursa olsun :) Allah yardımcın olsun iyi dusun zararını gormezsin :)

Teşekkür ederim canım haklısın iyi düşünmem lazım allah bana ve kızıma sağlık versin de acılar geçer elbet

merak etme canım seninle aynı durumdayım bekliyoruz halaseninkinin kilosuda iyiymiş benim geçen hafta 2900 dü.

Sevgili Kızlar,

Biz Allah izin verirse yarın Bertuğ'umuzu almaya gidiyoruz. Tarifi imkansız duygular içindeyim. En fazla hissettiğim duygu şükür duygusu, Allah ömrümü iki evlat vererek taçlandırdı, binlerce şükür, sağlıklı olduklarını görmek de hayattaki en büyük mutluluğum ve hep öyle olacak.

Doğuran arkadaşları tebrik ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bir kaç gün buralarda olamam muhtemelen, doğuma gidecek arkadaşların da Allah yardımcısı olsun. Güzel haberlerle bebeklerimizle dönelim inşalllah...

Son düzenleme:
slm kızlar bende24 ağustosta kızımı kucağıma alıcam insallah ama bir sorunumuz var bende plesanta previa var 9 aydır yatarak gecırıyorum bayramda doktorum izinli olmayacaktı bugun kontrole gıttım ve 3 gun memlekete gıdıcem senın durumun rısklı kanaman olursa baska doktor alır bebişi bayramda dedi ben bunu istemediğimi söylayince 17 sinde alabiliriz ama küvöze girebilir bebiş sarılık olabilir cok 3 hafta erken almış olacaz bebişi dedi ciğerleriyle ilgili zaten geliştirici iğne yaptırmıştı hemde birsürü şimdi 17si cuma ac gel bakalım buyuk ıhtımalle alırız dedı ben napmalıyım baska doktoramı aldırmalıyım bebğimi erken aldırıp riske atmakta istemiyorum 17 sinde 38 haftaya gircez cok tedirginim ve bugun doktordan cıktıgımdan berıde buyuzden kasılmalarım hıc bıtmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…