tebrık ederızzzz inatcı hanfendı tesrıf buyurdular nıhayet dunyamıza allah analı babalı buyutsun canım
canim cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun benim yerime de kokla prensesi
ayy canım bugünmü doğdu meleğimiz... çok şükür ohhhh ne güzelll Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.. :)
gözün aydın bebeğim sende doğurdun hayırlısı ile.. bebşini öp benim için:)
teyzesi yer o meleği maş. cnm iyi haberlerinizi aldımya
aynı durumdayız canım benim tek korkum aşırı kanama yaşayabilirsin dedi doktorum bide 2.ayımdan beri hep yatıyorum su haftayı tamamlayalım bu hafta bıtsın diye diye artık yoruldum galıba sımdı bıde bayram tatılı gırdı araya doktor 3 gun yok bılmıyorum bugun yıne cok rısklısın sen dedı cunku p.p de heran kanaman başlayabilir ve olukoluk kan kaybedebilirsin dedi 5. ayımda kan verecek kişileri ayarlamıstım bile rabbim hakkımızda hayırlısını versin insan kendi için deilde bebişi için korkuyo
kızlar çok saolsun tebrik eden etmeyen herkes saolsun meleğim kollarımda bugün 5.günümüzdü sürekli burnum boynunda yanağında kokusunu içime çekip çocuğu taciz etmekle meşgülümhenüz göbeğimiz düşmedi dünden beri sütüm var emiyoruz güzelce ama yetmediği için aptamil prebiyotik mama takviyesine de devam ediyoruz cuma günü dr'da randevumuz var hafif bir sarılığımız vardı bakalım geçmiş mi geçmek üzere mi? dualarınızı esirgemeyin öpüldünüz...
,lk senınle paylaşmak istedim doğum hikayemı :)
bugün 2 haftalık oldu kızım kontrolumuz vardı gittik meğer benım sancm varmış 4 cm açılmam olmuş ama ben ne kadar dayanıklıymışımki hisstmedim
nst ye alındım 2 kez her 2 dk da bir sancı çıkıyor.alttan muayene ettiler sonra ultrason derken suyumda kalmamış oğuz bey
bu akşam doğuma alıyorz dedı
bende bir panik o halde bile evimi düşünüyorum bide genel temizliğimi yapmam lazım diyorumkı eve gdim gelim
olmazmı yollamadı benı :)
akşam 20.05 te kızımın ağlamasıyla tanıştım
bambaşka bir duygu tarifi yok
hasataneye görümcemle gitmiştim eşimin yanında buluştuk
dedimki eşime akşam sana kızımızın resmini getircem
o da bana kendısını getır gitmişkende sevelim dedi
kalbi temizmiş :) nasıl dua ettyse
ben anı doğum kararı alınınca bi an panıkledim ama hiç korkulacak bişi değil
ameliyathanedekilerde çok tatlı insanlar
bir daha hamle kalsam yıne orda doğururdum
Kızlar, doktordan geldik.Sezeryana karar verdik.Çünkü bebek hala başını doğum kanalına sokmamış.Daha fazla zorlamaya beklemeye gerek yok dedi doktor.Kilolu olduğu için sokamıyor dedi.Ben de bizim için hangisi sağlıklı ise öyle olsun dedim.Şimdiye kadar hep normali bekledim ama zorlamakla olacak şey değil sonuçta.Yarın gel yapalım dedi.Ben de hazır değilim hemen pati diye yarın olmaz dedim.Perşembe günü sabah 8 de yatışımız yapılacak.) da sezeryana alacaklar.Bana dua edin kızlar kolaylıkla ve sağlıkla bebeğimi alayım kucağıma...
yavaş yavaş doğumlar başlamış herhalde. geçen hafta pazartesi gunu bende bebeğimi dunyaya getirdim. normal doğumla 3284 gr. doğdu. 10 saat sancı çektikten sonra bebeğime kavuştum. doğum sonrası herşey normale donuyor ama doğuma kadar biraz zorlayıcıydı. simdi de bebeğimde sarılık oldu. hastaneye yatırdık. 1 gunde duzelir dediler umarım yarın çıkartıcaz.yazmayı unuttuğum şeyler olabilir. kafam çok dalgın aklım bebişimde
Merhaba kızımın teyzeleri ve kuzuları,
biz yarın 16:00 da doğuma giriyoruz, dualarınızı esirgemeyin, bizim dualarımız da sizlerle...
Allah hepimize kolaylıklar versin, kuzularımızı sağlıkla dünyaya getirelim.
Kadir geceniz de şimdiden mübarek olsun...
çok çok öpüyoruz...
ilk fırsatta kızımla geleceğiz
sevgiler...
canım Allah analı babalı buyutsun. bizimde bugun 7. gunumuzdu. sarılık varmış hastanede suan aklım hep ondabebeğini iyi besle bide 5 dk yuzunu ve göğsünü kapatıp çıplak bi şekilde guneşlendır. çok faydası oluyormuş. sarılığı artmasın. şekerli suda iyi geliyormuş. ben hastaneden çıkınca vericem şekerli su birde guneşlendircem
canım sağlıklı doğumlar diliyorum 1 gün sonra da ben gidiyorum hastaneye.heyecan sardı beni.allahım hayırlısını versin hepimize.
Kızlar, doktordan geldik.Sezeryana karar verdik.Çünkü bebek hala başını doğum kanalına sokmamış.Daha fazla zorlamaya beklemeye gerek yok dedi doktor.Kilolu olduğu için sokamıyor dedi.Ben de bizim için hangisi sağlıklı ise öyle olsun dedim.Şimdiye kadar hep normali bekledim ama zorlamakla olacak şey değil sonuçta.Yarın gel yapalım dedi.Ben de hazır değilim hemen pati diye yarın olmaz dedim.Perşembe günü sabah 8 de yatışımız yapılacak.) da sezeryana alacaklar.Bana dua edin kızlar kolaylıkla ve sağlıkla bebeğimi alayım kucağıma...
Muffincim sanada cıkmadan hemen bisey yazayım :)
Sezeryan olacaksan ilk tuvalete cıkma için anneni yanında iste bence pijamamı indiremedim ben annem yardım etti altımda hasta bezi ile eşimle hayatta yapamazdım onu
Refakatci konusu için yazdım bunu ama aksam uzeri osekilde yardım aldım gece annem oldugu halde kendim gittim yani gunduz annen olursa yanında iyi olur :)
Kızlar, doktordan geldik.Sezeryana karar verdik.Çünkü bebek hala başını doğum kanalına sokmamış.Daha fazla zorlamaya beklemeye gerek yok dedi doktor.Kilolu olduğu için sokamıyor dedi.Ben de bizim için hangisi sağlıklı ise öyle olsun dedim.Şimdiye kadar hep normali bekledim ama zorlamakla olacak şey değil sonuçta.Yarın gel yapalım dedi.Ben de hazır değilim hemen pati diye yarın olmaz dedim.Perşembe günü sabah 8 de yatışımız yapılacak.9 da sezeryana alacaklar.Bana dua edin kızlar kolaylıkla ve sağlıkla bebeğimi alayım kucağıma...
yavaş yavaş doğumlar başlamış herhalde. geçen hafta pazartesi gunu bende bebeğimi dunyaya getirdim. normal doğumla 3284 gr. doğdu. 10 saat sancı çektikten sonra bebeğime kavuştum. doğum sonrası herşey normale donuyor ama doğuma kadar biraz zorlayıcıydı. simdi de bebeğimde sarılık oldu. hastaneye yatırdık. 1 gunde duzelir dediler umarım yarın çıkartıcaz.yazmayı unuttuğum şeyler olabilir. kafam çok dalgın aklım bebişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?