merhaba kızlar benim zilli 3800 gram 52 cm olmus benim son 3 gundur acaip ayaklarım şişiyor doktor tansiyonunmu yuksek dedi bende yok hiç tansiyon yuksekliği hissetmiyorum dedim doktor olabilir hissedemeyebilirsin olçuldu tansiyonum 14e 9 ben nasıl issetmedim ona sasıyorum normalde tansiyonum 9 a 6 idrar testi istedi bir değer soyledi pozitifse hemen sezeryan dedi ben tabi sokta neyse testimizi yaptırdık negatif çıktı nst de sancı cıkmadı kızım bize kısa sureli bir saka yaptı. yarın yine kontrol bakalım bu sefer sancı varmı bu arada aanem babam sürpriz yaptı bu sabah kapımı caldıar geldiler erzurumdan cok mutluyum
canım allahın senıde kurtarsın hayırlısıyla
hbrını beklıyor olcam burda senın sayende güzel bir doğum geçirdim
önerin için tekrar teşekkür etmek istedim
benım 4 cm açılmam varmış kontrole gıttığım gün
hiç hisstemedim bile suymda kalmamış
acl sezeryana alındım
biraz ufak ama kızım yanımda artk sağlıklı çok şükür
darısı başına sakin ol doktorumuzişinin uzmanı
15 dakıkada cıktık odamıza sabahta evınıze
müsait bi zmnda yazıcam hıkayemı ama benım zıllı ço fana yaka iğnesi gibi
göğsümü bırakmıyo:))[/QUOT
Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün bebişin. Benimde 1 haftadır sürekli sabahları baş dönmem oluyor, istiğfar ediyorum ve burnum kanıyor, geç yatıyorum, uyuyamıyorum, sabahta kahvaltımı 11-12 gibi yapıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum, zaten iştahsız biriyim, düşündükçe üzülüyorum bebeği besleyemiyorum diye. Üstelik sarı akıntımda var ama az, gerçi ilk zamandan beri var, doktorun verdiği fitil hiç işe yaramadı bende devam etmedim.
arkadaşlar bizde 38+5 haftalığız normal doğm bekliyorduk, pozisyonumuzda uygun fakat oğlum şimdiden 3800 dr. 40. haftaya kadar gelmezse normal doğurman çok zor 4 kg yu geçer dedi, 40. haftamızda doktorumuz hastanede değil, başla bi doktora da güvenemiyorum kendi doktorum çok iyi, 40. haftayı beklemeden sezeryanmı olsak diyorum en azından kendi doktorum yapmış olr, sezeryana da hazırlıklı ol demişti zaten.. epidural veya spinal sezeryan olan arkadaşlar nasıl geçti, tavsiye ederler mi ? yoksa genel anestezi mi daha iyi ?
canım allahın senıde kurtarsın hayırlısıyla
hbrını beklıyor olcam burda senın sayende güzel bir doğum geçirdim
önerin için tekrar teşekkür etmek istedim
benım 4 cm açılmam varmış kontrole gıttığım gün
hiç hisstemedim bile suymda kalmamış
acl sezeryana alındım
biraz ufak ama kızım yanımda artk sağlıklı çok şükür
darısı başına sakin ol doktorumuzişinin uzmanı
15 dakıkada cıktık odamıza sabahta evınıze
müsait bi zmnda yazıcam hıkayemı ama benım zıllı ço fana yaka iğnesi gibi
göğsümü bırakmıyo:))
Canım sezerayan işini aceleye getirme Allah kolaylık verir başka dr.bile olsa belki işin ehli biri olur Allah tüm doktor ve ebelere vicdan versin, ama kilosu çok olursa bişey diyemem senin sağlık durumunda çok önemli tabi hayırlı kararlar alırsın inşallah, seninle günlerimiz aynı :) benim oğlumda 3300 kilo ve 54 cm boyunda bir aksilik olmazsa normal bekliyoruz bizim doktorumuz ayın 17sinde izinden dönüyor inş. güzel doğumlarımız olur...
dr gün verdi cnm 24 ünde sezeryan olcm işki szryan dı zatennasıl aynıyız kuzum sen 1 eylül görünüyorsun :)
Herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün itibariyle 38+5 günlük olduk. Kasılmalarım ve zaman zaman alt bölgede iğnelenmelerim devam ediyor. Bebeğimin gelmeye niyeti yok gibi, beklemedeyim. Geçen hafta kontrolümüzde 3500 gr civarındaydı. Çatı kontrolü sınırda dedi, ne çok geniş ne dar. Çarşamba günü tekrar bakılacak, eğer bebek kilo aldıysa büyük ihtimal sezaryen diyecek doktorum.Bayrama kadar alırız sezaryen olursa demişti. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Arkadaşlar birde son haftalarda akıntı çoğalır diyorlar ya, sizler bu durumu yaşıyor musunuz? Ben de şimdilik yok, merak ettim.
Kızlar herkese selam 10.08.2012 saat 17:50de genel anestezi sez.le oğluma kavuştum.50cm 3050 gr doğdu oğlum adı Bilgihan bir görseniz çok tatlı oğlum.İkinci kez anne olmak çok farklı bi duygu Darısı başınıza hikayemi bir ara yazarım.malum dikişler zorluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?