2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canımbende kimse cevap yazmayacak sandım çok sağol

bak canım arkadaşta aynı sorunu yaşıyor sanırım..

canım geçmiş olsun benim de 38.haftam bitince aalıcaz dedi 24 eyül de benim marjinal senin neydi ben çok korkuyorum ya sen?

Gelişimine göre 5hafta erken dogdu oglum ama kuvoze girmedi ki direkt yogun bakım gerekebilir diye osekilde bir hastaneye sevk ettiler bizi.İki doz ciger geliştirici vurulmustu.Dogmadan kuvoz gerekliliğini hiçbir doktor bilemez ama stresle beklemekte zor senin tercihin tabi. Sarılık konusunu anlamadım 40haftalık dogan bebeklerde sarılık oluyor 3hafta erken olursa diye birseyi yeni duydum.
3hafta cok erken değil 37.hafta bircok dogum kendi saatini belirleyip oluyor burada da 5hafta erken dogum yapan kac arkadas oldu. Eşinle ve doktorunla birlikte hayırlı karar alırsınız insallah dogumdan bir ay sonra tek derdin gaz sorunu ve uyku sorunu olacak unutma bunları hatırlamayacaksın bile :)

canım sağlıklı doğumlar diliyorum 1 gün sonra da ben gidiyorum hastaneye.heyecan sardı beni.allahım hayırlısını versin hepimize.

canım sağlıklı doğumlar diliyorum 1 gün sonra da ben gidiyorum hastaneye.heyecan sardı beni.allahım hayırlısını versin hepimize.

Muffincim sanada cıkmadan hemen bisey yazayım :)
Sezeryan olacaksan ilk tuvalete cıkma için anneni yanında iste bence pijamamı indiremedim ben annem yardım etti altımda hasta bezi ile eşimle hayatta yapamazdım onu
Refakatci konusu için yazdım bunu ama aksam uzeri osekilde yardım aldım gece annem oldugu halde kendim gittim yani gunduz annen olursa yanında iyi olur :)

Canım doktordan döndükten sonra gelişmeleri yazarsan sevinirim. Bakalım ne diyecek doktorun merak ettim.

Canım şmdi geldik doktordan... Gününü beklemeliyiz dedi günüm tamamlandıktan sonra bebeğin kilosu normal doğuma uygun değilse sezeryan yapabilirim dedi, şimdi 3800 normal yapabilirsin yani belli olmaz yarın suyun gelir gelirsin o zaman normal doğurabilrsin, cihazdaki yanılma payıda var dedi o yüzden yasaya görede şimdi yapamam sezeryan dedi, 22 ağustos 40. haftamı doldurduğum gün o güne kadar bekliycez bakalım... kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah , benim endişem kötü bir doktora denk gelmek kendi doktorum bayramda da yok gece de gelmiyor.... hepimiz için hayırlısı artık...

canım geçmiş olsun benim de 38.haftam bitince aalıcaz dedi 24 eyül de benim marjinal senin neydi ben çok korkuyorum ya sen?

aynı durumdayız canım benim tek korkum aşırı kanama yaşayabilirsin dedi doktorum bide 2.ayımdan beri hep yatıyorum su haftayı tamamlayalım bu hafta bıtsın diye diye artık yoruldum galıba sımdı bıde bayram tatılı gırdı araya doktor 3 gun yok bılmıyorum bugun yıne cok rısklısın sen dedı cunku p.p de heran kanaman başlayabilir ve olukoluk kan kaybedebilirsin dedi 5. ayımda kan verecek kişileri ayarlamıstım bile rabbim hakkımızda hayırlısını versin insan kendi için deilde bebişi için korkuyo

bende 36 haftalık hamileyim ama her an doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum bebeğim çok aşağıya indi
çarşamba sabah kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

cuma gunu tekrar gidip muayene olcaz bakalım dr ne diyecek bende anlamadım benim dr bıraz garip bilgili iyi bir dr ama kolaykolay acıklama yapmıyoda agzından lafı kerpetenle alıyosun derler ya aynen öle ama işininde en iyisi diyebilirim tedaviyle hamile kaldım cok arastırıp gıttım bu dra aman bakalım hayırlısı cok dusununce dahada kasılmam artıyo bakalım nolcak

bende 36 haftalık hamileyim ama her an doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum bebeğim çok aşağıya indi
çarşamba sabah kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

canım hiç korkma benim karnımda hep aşagıdaydı hıc yukarı cıkmadı öle nefes darlığı falan hiç olmadı yani sadece yürümekte cok zorlanıyodum zaten yuruyemiyodumda ben hep risklı bi hamilelik gecirdim dr bana ayaklarını yukarı dikip yatacaksın dedi yaklaşık 9 aydırda o şekilde yatıyorum bol bol dinlen yorulma allahın izniyle bişey olmaz

,lk senınle paylaşmak istedim doğum hikayemı :)

bugün 2 haftalık oldu kızım kontrolumuz vardı gittik meğer benım sancm varmış 4 cm açılmam olmuş ama ben ne kadar dayanıklıymışımki hisstmedim
nst ye alındım 2 kez her 2 dk da bir sancı çıkıyor.alttan muayene ettiler sonra ultrason derken suyumda kalmamış oğuz bey
bu akşam doğuma alıyorz dedı
bende bir panik o halde bile evimi düşünüyorum bide genel temizliğimi yapmam lazım diyorumkı eve gdim gelim
olmazmı yollamadı benı :)
akşam 20.05 te kızımın ağlamasıyla tanıştım
bambaşka bir duygu tarifi yok
hasataneye görümcemle gitmiştim eşimin yanında buluştuk
dedimki eşime akşam sana kızımızın resmini getircem
o da bana kendısını getır gitmişkende sevelim dedi
kalbi temizmiş :) nasıl dua ettyse
ben anı doğum kararı alınınca bi an panıkledim ama hiç korkulacak bişi değil
ameliyathanedekilerde çok tatlı insanlar
bir daha hamle kalsam yıne orda doğururdum

İnş korktuğuna uğramazsın canım, içini ferah tut. Sağlıklı bir şekilde hayırlı bir zamanda alırsın inş bebişini kucağına. Benim de çarşamba günü belli olacak, sezaryen ya da normal olacağı. Hayırlısı inş...

sederkciiimmm

gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bahtı açık olsun.eee nasılsın süt geldi mi?bir de spinalden memnun musun detay alalım bebişim

evet sorulara cevap verme zamanı

sütüm 4.günün sonunda geldi tabii bu süre zarfında aptamil prebiyotik takviyesi yapıldı boş boş emzirmemle birlikte hala sütüm az olduğu için mama takviyesine devam moddayız.
spinalden çok memnun kaldım iğnenin batırılışını bile hissetmedim 0da iğne vuruldu 4-5dk içinde bacaklarım uyuştu saat 4gibi yürüttüler beni

Kızlar, doktordan geldik.Sezeryana karar verdik.Çünkü bebek hala başını doğum kanalına sokmamış.Daha fazla zorlamaya beklemeye gerek yok dedi doktor.Kilolu olduğu için sokamıyor dedi.Ben de bizim için hangisi sağlıklı ise öyle olsun dedim.Şimdiye kadar hep normali bekledim ama zorlamakla olacak şey değil sonuçta.Yarın gel yapalım dedi.Ben de hazır değilim hemen pati diye yarın olmaz dedim.Perşembe günü sabah 8 de yatışımız yapılacak.) da sezeryana alacaklar.Bana dua edin kızlar kolaylıkla ve sağlıkla bebeğimi alayım kucağıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…