sağol canımbende kimse cevap yazmayacak sandım çok sağol
slm kızlar bende24 ağustosta kızımı kucağıma alıcam insallah ama bir sorunumuz var bende plesanta previa var 9 aydır yatarak gecırıyorum bayramda doktorum izinli olmayacaktı bugun kontrole gıttım ve 3 gun memlekete gıdıcem senın durumun rısklı kanaman olursa baska doktor alır bebişi bayramda dedi ben bunu istemediğimi söylayince 17 sinde alabiliriz ama küvöze girebilir bebiş sarılık olabilir cok 3 hafta erken almış olacaz bebişi dedi ciğerleriyle ilgili zaten geliştirici iğne yaptırmıştı hemde birsürü şimdi 17si cuma ac gel bakalım buyuk ıhtımalle alırız dedı ben napmalıyım baska doktoramı aldırmalıyım bebğimi erken aldırıp riske atmakta istemiyorum 17 sinde 38 haftaya gircez cok tedirginim ve bugun doktordan cıktıgımdan berıde buyuzden kasılmalarım hıc bıtmedı
slm kızlar bende24 ağustosta kızımı kucağıma alıcam insallah ama bir sorunumuz var bende plesanta previa var 9 aydır yatarak gecırıyorum bayramda doktorum izinli olmayacaktı bugun kontrole gıttım ve 3 gun memlekete gıdıcem senın durumun rısklı kanaman olursa baska doktor alır bebişi bayramda dedi ben bunu istemediğimi söylayince 17 sinde alabiliriz ama küvöze girebilir bebiş sarılık olabilir cok 3 hafta erken almış olacaz bebişi dedi ciğerleriyle ilgili zaten geliştirici iğne yaptırmıştı hemde birsürü şimdi 17si cuma ac gel bakalım buyuk ıhtımalle alırız dedı ben napmalıyım baska doktoramı aldırmalıyım bebğimi erken aldırıp riske atmakta istemiyorum 17 sinde 38 haftaya gircez cok tedirginim ve bugun doktordan cıktıgımdan berıde buyuzden kasılmalarım hıc bıtmedı
zaten sezeryandan korkuyodum dahada tedırgın oldum walla
Sevgili Kızlar,
Biz Allah izin verirse yarın Bertuğ'umuzu almaya gidiyoruz. Tarifi imkansız duygular içindeyim. En fazla hissettiğim duygu şükür duygusu, Allah ömrümü iki evlat vererek taçlandırdı, binlerce şükür, sağlıklı olduklarını görmek de hayattaki en büyük mutluluğum ve hep öyle olacak.
Doğuran arkadaşları tebrik ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bir kaç gün buralarda olamam muhtemelen, doğuma gidecek arkadaşların da Allah yardımcısı olsun. Güzel haberlerle bebeklerimizle dönelim inşalllah...
canım sağlıklı doğumlar diliyorum 1 gün sonra da ben gidiyorum hastaneye.heyecan sardı beni.allahım hayırlısını versin hepimize.
canım sağlıklı doğumlar diliyorum 1 gün sonra da ben gidiyorum hastaneye.heyecan sardı beni.allahım hayırlısını versin hepimize.
Canım doktordan döndükten sonra gelişmeleri yazarsan sevinirim. Bakalım ne diyecek doktorun merak ettim.
canım geçmiş olsun benim de 38.haftam bitince aalıcaz dedi 24 eyül de benim marjinal senin neydi ben çok korkuyorum ya sen?
ben bu topikteyim canım acaba tanışıyormuyuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nlar/255618-plasenta-previa.html#post25985611[/
zannetmiyorum canım
cuma gunu tekrar gidip muayene olcaz bakalım dr ne diyecek bende anlamadım benim dr bıraz garip bilgili iyi bir dr ama kolaykolay acıklama yapmıyoda agzından lafı kerpetenle alıyosun derler ya aynen öle ama işininde en iyisi diyebilirim tedaviyle hamile kaldım cok arastırıp gıttım bu dra aman bakalım hayırlısı cok dusununce dahada kasılmam artıyo bakalım nolcakGelişimine göre 5hafta erken dogdu oglum ama kuvoze girmedi ki direkt yogun bakım gerekebilir diye osekilde bir hastaneye sevk ettiler bizi.İki doz ciger geliştirici vurulmustu.Dogmadan kuvoz gerekliliğini hiçbir doktor bilemez ama stresle beklemekte zor senin tercihin tabi. Sarılık konusunu anlamadım 40haftalık dogan bebeklerde sarılık oluyor 3hafta erken olursa diye birseyi yeni duydum.
3hafta cok erken değil 37.hafta bircok dogum kendi saatini belirleyip oluyor burada da 5hafta erken dogum yapan kac arkadas oldu. Eşinle ve doktorunla birlikte hayırlı karar alırsınız insallah dogumdan bir ay sonra tek derdin gaz sorunu ve uyku sorunu olacak unutma bunları hatırlamayacaksın bile :)
bende 36 haftalık hamileyim ama her an doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum bebeğim çok aşağıya indi
çarşamba sabah kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
canım cok sevindim nasip işte benimde içim rahatladı doğum konusunda bende doğumunu oğuz beymi yaptırdı nasıl geçti diye merak ettim hikayeni merakla bekliyorum allah yavrunu sana bağışlasın analı babalı buyusun
Canım şmdi geldik doktordan... Gününü beklemeliyiz dedi günüm tamamlandıktan sonra bebeğin kilosu normal doğuma uygun değilse sezeryan yapabilirim dedi, şimdi 3800 normal yapabilirsin yani belli olmaz yarın suyun gelir gelirsin o zaman normal doğurabilrsin, cihazdaki yanılma payıda var dedi o yüzden yasaya görede şimdi yapamam sezeryan dedi, 22 ağustos 40. haftamı doldurduğum gün o güne kadar bekliycez bakalım... kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah , benim endişem kötü bir doktora denk gelmek kendi doktorum bayramda da yok gece de gelmiyor.... hepimiz için hayırlısı artık...
sederkciiimmm
gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bahtı açık olsun.eee nasılsın süt geldi mi?bir de spinalden memnun musun detay alalım bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?