Canım doğuma mı gidiyorsun kontrol için mi anlayamadım? Gözümden kaçmış olabilir...
günaydın herkese sayfamız gittikçe sessizleşiyor bende hala tık yok muffin canım senin gunun bellimi yoksa sende benim gibi beklemektemisin
canım çok sağol.eşime yaptıramam dediğin gibi.bir de normal alt açma neden kullanmadın.
canım merhaba bebişin ıcın cok endıselıydın saglıklıca kucagına almana ve bebegının kuvezde kalmamasına cok sevındım.allah analı babalı buyutsun darısı bızlereNormal alt acmalardan hiç kullanmadım daha her alt acma surpriz sonuclar doguruyor heryer batıyor onu yıkayıp kurutmaya yetişemem şimdilik hazırlardan kullanıyoruz. Acıyoruz birsey yok yeni bez koyulunca tekrar batıyor :) Bekliyorumda varsa yapsın diye alt acma uzerinde ama kesin temiz bezi anlıyor sıpa valla az az yapıp 3bez 1 alt acma kirletiyor kesin bir seferde :)
Merhaba kızımın teyzeleri ve kuzuları,
biz yarın 16:00 da doğuma giriyoruz, dualarınızı esirgemeyin, bizim dualarımız da sizlerle...
Allah hepimize kolaylıklar versin, kuzularımızı sağlıkla dünyaya getirelim.
Kadir geceniz de şimdiden mübarek olsun...
çok çok öpüyoruz...
ilk fırsatta kızımla geleceğiz
allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kavus yavruna
sevgiler...
gozunaydın canım allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.umarım bu yasadıkların benım basıma gelmez bende normal ıstıyorum.Rabbım yınede hayırlı olan neyse onu versın dıyorumCumartesi sabah 10:30da nişan ve suyum geldi doktora gittik ve yatışım yapıldı alttan muayene yapıldı 3 cm açıkçık denildi nsteye baglandım sancılarım pek yüksek değil diye açılma hızlansın diye suni sancı verildi berbat bişeydi 6 cm açıklıktan sonra epudral oldum o an agrı falan kalmadı :) Herşey normal gidiyodu 9 cm açıklık olmuştu ama bebeğin kalp atışları sık aralıklarla çok düşünce acil sezeryane alındım 7:15 de sezaryene alındım 7:30da kızım dogdu :)) Gece 1de kalkıp yürüdüm ertesi gün kendi işimi kendim yapıp wcye fln tek gitmeye başladım ama şuan hastanedeki agrı kesicilerin etkisi geçtiği için dikiş yerimde çok acı var oturup kalkarken çok canım acıyo ve karnımın altı uyuşuk hissetmiyorum. Herkese normal doğmu tavsşye ederim hayırlı dogumlar dilerim inş agrısız sızısız bi seferde kucagınıza almak nasip olur bebeklerinizi :))
günaydın herkese sayfamız gittikçe sessizleşiyor bende hala tık yok muffin canım senin gunun bellimi yoksa sende benim gibi beklemektemisin
tebrık ederız allah saglıklı hayırlı omurler versınKızlar merhabalarr organikseker doğum yaptı cumartesi gecesi..
haber vermek istedim..
normal doğum yaptı kendide bebeğide çok iyi..çok kolay bi doğum olmuş
tebrık ederız allah saglıklı hayırlı omurler versın
darısı basımıza...
yarın canım inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kollarımıza.kızlar bebişle uğraşıyorlar giremiyorlar sanırım yaramaz afacanlar.tak diye böldüler topiği
evet ayy ne güzel azda kaldı bakalım hakımızda hayırlısı bizim kızlar rahat heralde bayramı bile orda geçircek ben perşembe nst ye gidicem bakalım saati falan söyler ozaman heralde ay ben ilkinde bu kadar heyecanlanmamıştımbenim kızımda kısmetsee 22sinde kucagımda olacak 2 gun olacak teyzesi aralarında
günaydınlar herkeseDoğuranlar gelsin bir çağre bulsun derdime , dün akşam 11 civarlarında avm de tuvalete gittim çişimi yapmak için kilodumda ne göreyim böyle sümüksü bir şey ama kanlı değil , internetten araştır araştır artık gözlerim şaşı olacak .. bu nişandan önce gelen sümüksü tıkaç diye adlandırılan bir şeymiş öyle yazıyor .. bende ota boka hastaneye gitmek istemediğimden dolayı gitmedim .. Ne oluyor ne bitiyor anlamak istiyorum :44: aptal aptal dolaşıyorum artık böyle hiç bir şeye mana veremiyorum anlamıyorum neler oluyor :18: Biraz da korkuyorum tabi ..
canım merhaba bebişin ıcın cok endıselıydın saglıklıca kucagına almana ve bebegının kuvezde kalmamasına cok sevındım.allah analı babalı buyutsun darısı bızlere
kızlar dün ilk kez humana çay içtim 1 bardak.boş hissettiğim göğüslerimde hafif bir ağrı var.süt olabilir mi?bugün de içeceğim doğum sonrasında süt gelsin diye.
canım Allah analı babalı buyutsun. bizimde bugun 7. gunumuzdu. sarılık varmış hastanede suan aklım hep ondabebeğini iyi besle bide 5 dk yuzunu ve göğsünü kapatıp çıplak bi şekilde guneşlendır. çok faydası oluyormuş. sarılığı artmasın. şekerli suda iyi geliyormuş. ben hastaneden çıkınca vericem şekerli su birde guneşlendircem
günaydın kızlar, biz maşallah oğlumla yeni uyandık
nasılsınız annişler nasıl gidiyor yeni hayat?
bebişlerini bekleyenler siz de gerçekten son günlerin tadını çıkarın, annelik çoook bambaşka çok güzel ama hamilelikte ayrı bir tat, değerlendirin bu günleriiiiiii...
biz çok iyiyiz maşallah, dün 2 haftayı devirdik, yarın dr. kontrolümüz var, kg ve boyumuz ne oldu acabaaa, ama oğlum gözlerimin önünde büyüyor resmen, Allahım nasıl bişey buuuuuuu
gerçek aşk buymuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?