2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese sayfamız gittikçe sessizleşiyor bende hala tık yok muffin canım senin gunun bellimi yoksa sende benim gibi beklemektemisin

yarın canım inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kollarımıza.kızlar bebişle uğraşıyorlar giremiyorlar sanırım yaramaz afacanlar.tak diye böldüler topiği

canım çok sağol.eşime yaptıramam dediğin gibi.bir de normal alt açma neden kullanmadın.

Normal alt acmalardan hiç kullanmadım daha her alt acma surpriz sonuclar doguruyor heryer batıyor onu yıkayıp kurutmaya yetişemem şimdilik hazırlardan kullanıyoruz. Acıyoruz birsey yok yeni bez koyulunca tekrar batıyor :) Bekliyorumda varsa yapsın diye alt acma uzerinde ama kesin temiz bezi anlıyor sıpa valla az az yapıp 3bez 1 alt acma kirletiyor kesin bir seferde :)

canım merhaba bebişin ıcın cok endıselıydın saglıklıca kucagına almana ve bebegının kuvezde kalmamasına cok sevındım.allah analı babalı buyutsun darısı bızlere

gozunaydın canım allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.umarım bu yasadıkların benım basıma gelmez bende normal ıstıyorum.Rabbım yınede hayırlı olan neyse onu versın dıyorum

Ağustos annneleriiiii
hepınızın kadır gecesı mubarek olsuuuuunnnnn....Rabbım dualarınızı gerı cevırmesın bu hayırlı gunde

muffincimm
canım yarın yaramaz kokoş kızına kavusacaksın ne kadar guzel yaaa...
inşallah memnun kalırsın dogumdan bebegınide saglıklıca kucagına alırsın

Kızlar merhabalarr organikseker doğum yaptı cumartesi gecesi..
haber vermek istedim..
normal doğum yaptı kendide bebeğide çok iyi..çok kolay bi doğum olmuş

günaydın herkese sayfamız gittikçe sessizleşiyor bende hala tık yok muffin canım senin gunun bellimi yoksa sende benim gibi beklemektemisin

merhaba canım sanırım normal dogumu beklıyorsun yokmu agrı sızı...rahımde acılma falan.ben dun doktordydım meshur catı muaynemı oldum rahımdede 2cm acıklık var dedı.cuma sabah 6da hastaneye yatacagım once normal dogumu deneyecegız sunı sancıyla.umarım fayda verır.Rabbim yardımcımız olsun

yarın canım inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kollarımıza.kızlar bebişle uğraşıyorlar giremiyorlar sanırım yaramaz afacanlar.tak diye böldüler topiği

dün sabah kalktığımdan beri hiç yatmadım uyku nedir bilmio benim zilli
kendımden geçtim artık 2 haftadır böyle
gece uykusu bılmıo
gündüzde gelenım oluo uyuyamıyorum(
fırsatını buldukça budayım kızlar aklım sizde cünkü
hadı sızde doğurunda görüşrlim bigün
eylem aynı gün doğurma hayalımız suya düştü suyum kalmayınca güzel hbrlrerını beklıyceem telefonum da var sende
hepiniz allaha emanetsiniz

benim kızımda kısmetsee 22sinde kucagımda olacak 2 gun olacak teyzesi aralarında
evet ayy ne güzel azda kaldı bakalım hakımızda hayırlısı bizim kızlar rahat heralde bayramı bile orda geçircek ben perşembe nst ye gidicem bakalım saati falan söyler ozaman heralde ay ben ilkinde bu kadar heyecanlanmamıştım

günaydınlar herkese Doğuranlar gelsin bir çağre bulsun derdime , dün akşam 11 civarlarında avm de tuvalete gittim çişimi yapmak için kilodumda ne göreyim böyle sümüksü bir şey ama kanlı değil , internetten araştır araştır artık gözlerim şaşı olacak .. bu nişandan önce gelen sümüksü tıkaç diye adlandırılan bir şeymiş öyle yazıyor .. bende ota boka hastaneye gitmek istemediğimden dolayı gitmedim .. Ne oluyor ne bitiyor anlamak istiyorum :44: aptal aptal dolaşıyorum artık böyle hiç bir şeye mana veremiyorum anlamıyorum neler oluyor :18: Biraz da korkuyorum tabi ..

Benim aksam uzeri cok acık pembe ve cok az belli belirsiz hafif sumuksu geldi ama gece dediğin gibi kan seklinde geldi birde hiç sümüksü değildi gece gelen tabi sancılarda sıklastıgı için gittik biz.Gerci makat geliş oldugundan belliysi sezeryan oldugu ama ben sabah kendi doktorum olur diye durmak istemiştim ondan bekledim

canım merhaba bebişin ıcın cok endıselıydın saglıklıca kucagına almana ve bebegının kuvezde kalmamasına cok sevındım.allah analı babalı buyutsun darısı bızlere

Allah razı olsun canım darısı saglıklı sekilde hayırlı zamanda sizlere insallah :)
Kuvoze kendimi hazırlamısken son anda kuvoz değil yogun bakım gerekebilir denildi cok sukur ikisinede gerek kalmadı.

kızlar dün ilk kez humana çay içtim 1 bardak.boş hissettiğim göğüslerimde hafif bir ağrı var.süt olabilir mi?bugün de içeceğim doğum sonrasında süt gelsin diye.

canım çarşamba bebişine kavuşuyormuşsun....
gözün aydın...Hayırlı doğumlar diliyrm ......
humana çayı ben doktoruma sordum doğumdan önce içeyim mi die bana bi faydasını göremezsin deddi...
kararsız kaldım ben de.........

günaydın kızlar, biz maşallah oğlumla yeni uyandık

nasılsınız annişler nasıl gidiyor yeni hayat?

bebişlerini bekleyenler siz de gerçekten son günlerin tadını çıkarın, annelik çoook bambaşka çok güzel ama hamilelikte ayrı bir tat, değerlendirin bu günleriiiiiii...

biz çok iyiyiz maşallah, dün 2 haftayı devirdik, yarın dr. kontrolümüz var, kg ve boyumuz ne oldu acabaaa, ama oğlum gözlerimin önünde büyüyor resmen, Allahım nasıl bişey buuuuuuu

gerçek aşk buymuşşşş

saol kuzum size de çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin annesinin kucağına gelsin meleğin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar...benim süt hala çok fazla değil her sütten sonra mutlaka 30cc de olsa mama istiyor ancak o zaman uykuya dalıyor mamaya bağımlı olur diye de korkmuyor değilim.sizin sarılık ne kadar ciddi boyuttaydı hastahaneye yattı bebiş? cuma günü kontrole gidicez bzde sarılık ve rutin kontrolümüz için inşallah azalmıştır ya da geçmiştirşekerli su bir kere verdik midesi bulandı ondan beri de almıyorgöğüs uçlarım zaten yara çok acıyorlar sütüm de tam inmedi sanırım doymuyor dye de üzülüyorum saçma sapan bir moddayım...

demoooooo napıosuuuuuun? senin bebiş günde kaç saat uyuyor kız ? bir de mama takviyesi yapıyor musun yoksa sütün yeterli geliyor mu kuzum?kaç kere emziriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…