merhaba canım sanırım normal dogumu beklıyorsun yokmu agrı sızı...rahımde acılma falan.ben dun doktordydım meshur catı muaynemı oldum rahımdede 2cm acıklık var dedı.cuma sabah 6da hastaneye yatacagım once normal dogumu deneyecegız sunı sancıyla.umarım fayda verır.Rabbim yardımcımız olsun
dün sabah kalktığımdan beri hiç yatmadım uyku nedir bilmio benim zilli
kendımden geçtim artık 2 haftadır böyle
gece uykusu bılmıo
gündüzde gelenım oluo uyuyamıyorum(
fırsatını buldukça budayım kızlar aklım sizde cünkü
hadı sızde doğurunda görüşrlim bigün
eylem aynı gün doğurma hayalımız suya düştü suyum kalmayınca güzel hbrlrerını beklıyceem telefonum da var sende
hepiniz allaha emanetsiniz
evet ayy ne güzel azda kaldı bakalım hakımızda hayırlısı bizim kızlar rahat heralde bayramı bile orda geçircek ben perşembe nst ye gidicem bakalım saati falan söyler ozaman heralde ay ben ilkinde bu kadar heyecanlanmamıştım
günaydınlar herkeseDoğuranlar gelsin bir çağre bulsun derdime , dün akşam 11 civarlarında avm de tuvalete gittim çişimi yapmak için kilodumda ne göreyim böyle sümüksü bir şey ama kanlı değil , internetten araştır araştır artık gözlerim şaşı olacak .. bu nişandan önce gelen sümüksü tıkaç diye adlandırılan bir şeymiş öyle yazıyor .. bende ota boka hastaneye gitmek istemediğimden dolayı gitmedim .. Ne oluyor ne bitiyor anlamak istiyorum :44: aptal aptal dolaşıyorum artık böyle hiç bir şeye mana veremiyorum anlamıyorum neler oluyor :18: Biraz da korkuyorum tabi ..
demoooooo napıosuuuuuun?senin bebiş günde kaç saat uyuyor kız ? bir de mama takviyesi yapıyor musun yoksa sütün yeterli geliyor mu kuzum?kaç kere emziriyorsun?
merhaba canım sanırım normal dogumu beklıyorsun yokmu agrı sızı...rahımde acılma falan.ben dun doktordydım meshur catı muaynemı oldum rahımdede 2cm acıklık var dedı.cuma sabah 6da hastaneye yatacagım once normal dogumu deneyecegız sunı sancıyla.umarım fayda verır.Rabbim yardımcımız olsun
hümana çayının etkisini çok gördüm ben çok iyi geldii
kzılar demircan ve sederk aynı zamanlarda doğum yapmışız 3 aşağı 5 yukarı
ben 18 günlük olduk bugun kızım sürekli ağlıyor emmek istiyor emziriyorum kucağa alışmış galiba kucakta uyuyor yatağa yatırnca gözlerini açıyor çıldırcam
sizlerinki nasıl
aynen bana da çok yaradı, günde 3-4 fincan yazıyor ama ben 5 fincan içtim
off bitmiş 2 gündür içemiyorum yarın hemen alayımm
günaydın kızlar, biz maşallah oğlumla yeni uyandık
nasılsınız annişler nasıl gidiyor yeni hayat?
bebişlerini bekleyenler siz de gerçekten son günlerin tadını çıkarın, annelik çoook bambaşka çok güzel ama hamilelikte ayrı bir tat, değerlendirin bu günleriiiiiii...
biz çok iyiyiz maşallah, dün 2 haftayı devirdik, yarın dr. kontrolümüz var, kg ve boyumuz ne oldu acabaaa, ama oğlum gözlerimin önünde büyüyor resmen, Allahım nasıl bişey buuuuuuu
gerçek aşk buymuşşşş
kız çemen otu var içinde kokutuyor insanı pastırma gibi fark ettinmi
incir ve bulgur çorbasıda içtim inanırmısın üstüm başım süt geziyorum hala çok şükür iyi
ama 1 haftadır içmniyorum göğüslerimi taşıyamaz olmuştum
biz de bugün 15 günlüğüz canım, benimki maşalahhağlama özürlü, çok nadir ağlıyor acaip sakin bir bebek, meme emerken uyuyor ben de yatırıyorum, uyumasa bile emmesi bitince memeyi çıkarıyor zaten ağzından, ozaman da yatırınca kendi kendine uyuyor
gunaydın canım her durmun ayrı guzelliği ve zorluğu var demekki allah hayırlı gunlerinide gormeyi nasip etsin
oyyy oyy maaşallah canım benim yaabzim kız galiba çok şımardı elleme uyusun diyorum ama anlamıyorlar
yarın birgün kv demler gelcek onlara hiç anlatamamm
tatlım benim ilk 3 gün az az geldi sütüm ama mama vermedim ,5. gün kontrolünde hafif sarılık çıktı dr. 3 gün mama takviyesi verdi 30 cc, 3 gün sonra tekrar gittik düşmüş sarılığı çok şükür ben de mamayı kestim sütüm de var çok şükür ama yarın dr. a söyliycem yine mama takviyesi yapmam gerekiyormu acaba , çünkü aç kalmasından çok korkuyorum günde 1-2 öğün de mama yesin ne olur kii
uykuya gelince maşallahh ilk hafta 23 saat uyuyordu, şimdilerde günde 2-3 saat uyanık gerisi uyuyor, ama kurulmuş saat gibi her 2 saatte bir emmek için uyanıyor, geceleri dahil, yani günde 10-12 defa emiyor (24 saat içinde)
sütün için mutlaka humana iç tatlım, maltana da içtim ben malt içeçeği, bol su, yeşil üzüm ve armut birebirrr
ben perş doğum yaptım o gün süt zaten hiç yoktu hemşireler göğsüme dayayınca çocuğu kuru kuru çekti bir de kuvvetli çekti mahfetmiş göğsümü fark etmedim orda ertesi gün bir ağrı bir sızı çatlamış kanadı tabii ben zırlıyorum filan hem bebek aç kalacak diye hem de acıdan.
aç kaldı diye hemen aptamil prebiyotik mama alındı verildi çocuk rahatladı yedi filan.
cumartesi dr a gittik hafif bir sarılığı var ama şu an kan alıp canını yakmak istemiyorum dedim dr gelecek hafta cuma getirin bakalım demişti o zaman geçmemişse çaresine bakarız demişti cuma götürücez.
pazar günü sıvı bişeyler akmaya başladı o gün elektrikli göğüs pompasını deneyeyim dedim belki süt hızlanır diye çektim sapsarı bir sıvı geldi ağız sütü sanırım dünden beri de 20şer dakikadan 3kere anca emzirebiliyorum çünkü çok uyuyor bebiş ona bile evhamlanıyorum neden bu kadar uyuyor diye ama sen benimki ilk hafta 23 saat uyuyordu diyince tek değilmişim demek ki dedimnormal yani dimi?
göbeği ne zaman düştü seninkinin?malt içeceği bnde içiyorum çaylar vs.
ben perş doğum yaptım o gün süt zaten hiç yoktu hemşireler göğsüme dayayınca çocuğu kuru kuru çekti bir de kuvvetli çekti mahfetmiş göğsümü fark etmedim orda ertesi gün bir ağrı bir sızı çatlamış kanadı tabii ben zırlıyorum filan hem bebek aç kalacak diye hem de acıdan.
aç kaldı diye hemen aptamil prebiyotik mama alındı verildi çocuk rahatladı yedi filan.
cumartesi dr a gittik hafif bir sarılığı var ama şu an kan alıp canını yakmak istemiyorum dedim dr gelecek hafta cuma getirin bakalım demişti o zaman geçmemişse çaresine bakarız demişti cuma götürücez.
pazar günü sıvı bişeyler akmaya başladı o gün elektrikli göğüs pompasını deneyeyim dedim belki süt hızlanır diye çektim sapsarı bir sıvı geldi ağız sütü sanırım dünden beri de 20şer dakikadan 3kere anca emzirebiliyorum çünkü çok uyuyor bebiş ona bile evhamlanıyorum neden bu kadar uyuyor diye ama sen benimki ilk hafta 23 saat uyuyordu diyince tek değilmişim demek ki dedimnormal yani dimi?
göbeği ne zaman düştü seninkinin?malt içeceği bnde içiyorum çaylar vs.
kzılar demircan ve sederk aynı zamanlarda doğum yapmışız 3 aşağı 5 yukarı
ben 18 günlük olduk bugun kızım sürekli ağlıyor emmek istiyor emziriyorum kucağa alışmış galiba kucakta uyuyor yatağa yatırnca gözlerini açıyor çıldırcam
sizlerinki nasıl
dün bebişi yıkamaya kalktım önü tamama arkasını çevircektim çeviremedim balık gibi kayıyor tepiniyor benimki uyumuyor uyumuyor
banyoda filenin üzerinde uyuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?