2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben bebeğimin sağlıgı için ne ise onu istiyorum amaazcıkta olsa sancı olsun en azından gonlum rahat etsin diyorum bende ağrı, sancı nişan, kanlı su,
hiçbir belirti yok hayırlısı ne diyim. sanadaallah kolaylık versin allah bir avazda kurtarsında hayırlısıyla bebişini sorunsuz kokla oksa

sorma senin bebiş birazcık heyecanlı cıktı sattı beni valla neyse artık sen sezeryanın epiduralmı,genelmi yoksa spinalmi oldun

allah seninde yardımcın olsun bende perşembe yine gidecem bizde bekliyoruz teyzesi

sen yine iyisin oyle nisana benzer bişey gormussun bende oda yok ayrıca bence son zamanlar doktora gitmesende ara sor bence en azından sende endişelerinden kurtulursun bu zamanlarda endişe iyi değil

Son düzenleme:
demoooooo napıosuuuuuun? senin bebiş günde kaç saat uyuyor kız ? bir de mama takviyesi yapıyor musun yoksa sütün yeterli geliyor mu kuzum?kaç kere emziriyorsun?

tatlım benim ilk 3 gün az az geldi sütüm ama mama vermedim ,5. gün kontrolünde hafif sarılık çıktı dr. 3 gün mama takviyesi verdi 30 cc, 3 gün sonra tekrar gittik düşmüş sarılığı çok şükür ben de mamayı kestim sütüm de var çok şükür ama yarın dr. a söyliycem yine mama takviyesi yapmam gerekiyormu acaba , çünkü aç kalmasından çok korkuyorum günde 1-2 öğün de mama yesin ne olur kii

uykuya gelince maşallahh ilk hafta 23 saat uyuyordu, şimdilerde günde 2-3 saat uyanık gerisi uyuyor, ama kurulmuş saat gibi her 2 saatte bir emmek için uyanıyor, geceleri dahil, yani günde 10-12 defa emiyor (24 saat içinde)

sütün için mutlaka humana iç tatlım, maltana da içtim ben malt içeçeği, bol su, yeşil üzüm ve armut birebirrr

Seninle ayni durumdayız canim bende dun doktora gittim çatı muayenesi oldu
2 cm açıklık var ama bebek tam kanalda degil dedi
Persembe tekrar gidecegim olmadi cuma gunü suni sanci ile normal
Dogum deneyeceğiz
Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay dogum versin

kzılar demircan ve sederk aynı zamanlarda doğum yapmışız 3 aşağı 5 yukarı

ben 18 günlük olduk bugun kızım sürekli ağlıyor emmek istiyor emziriyorum kucağa alışmış galiba kucakta uyuyor yatağa yatırnca gözlerini açıyor çıldırcam
sizlerinki nasıl

biz de bugün 15 günlüğüz canım, benimki maşalahh ağlama özürlü, çok nadir ağlıyor acaip sakin bir bebek, meme emerken uyuyor ben de yatırıyorum, uyumasa bile emmesi bitince memeyi çıkarıyor zaten ağzından, ozaman da yatırınca kendi kendine uyuyor

aynen bana da çok yaradı, günde 3-4 fincan yazıyor ama ben 5 fincan içtim
off bitmiş 2 gündür içemiyorum yarın hemen alayımm

kız çemen otu var içinde kokutuyor insanı pastırma gibi fark ettinmi

incir ve bulgur çorbasıda içtim inanırmısın üstüm başım süt geziyorum hala çok şükür iyi
ama 1 haftadır içmniyorum göğüslerimi taşıyamaz olmuştum

gunaydın canım her durmun ayrı guzelliği ve zorluğu var demekki allah hayırlı gunlerinide gormeyi nasip etsin

ay evett eşim dalga geçiyor zaten pastırmanı içtin mi diye

oyyy oyy maaşallah canım benim yaa bzim kız galiba çok şımardı elleme uyusun diyorum ama anlamıyorlar
yarın birgün kv demler gelcek onlara hiç anlatamamm

oyyy oyy maaşallah canım benim yaa bzim kız galiba çok şımardı elleme uyusun diyorum ama anlamıyorlar
yarın birgün kv demler gelcek onlara hiç anlatamamm

40ı çıksın düzene girer derler ya, ben de 40ından sonra huyu değişir diye korkuyorum
inan bazen ağlasın diye zorluyoruz çocuğu bir sesini duyalım oğlum diye

ay bir de cidden her gelenin sevmesi yok muuu, ya ben acaip kıskanıyorum kimse sevmesin oğlumu babasından ve benden başka

ben perş doğum yaptım o gün süt zaten hiç yoktu hemşireler göğsüme dayayınca çocuğu kuru kuru çekti bir de kuvvetli çekti mahfetmiş göğsümü fark etmedim orda ertesi gün bir ağrı bir sızı çatlamış kanadı tabii ben zırlıyorum filan hem bebek aç kalacak diye hem de acıdan.
aç kaldı diye hemen aptamil prebiyotik mama alındı verildi çocuk rahatladı yedi filan.
cumartesi dr a gittik hafif bir sarılığı var ama şu an kan alıp canını yakmak istemiyorum dedim dr gelecek hafta cuma getirin bakalım demişti o zaman geçmemişse çaresine bakarız demişti cuma götürücez.
pazar günü sıvı bişeyler akmaya başladı o gün elektrikli göğüs pompasını deneyeyim dedim belki süt hızlanır diye çektim sapsarı bir sıvı geldi ağız sütü sanırım dünden beri de 20şer dakikadan 3kere anca emzirebiliyorum çünkü çok uyuyor bebiş ona bile evhamlanıyorum neden bu kadar uyuyor diye ama sen benimki ilk hafta 23 saat uyuyordu diyince tek değilmişim demek ki dedimnormal yani dimi?
göbeği ne zaman düştü seninkinin?malt içeceği bnde içiyorum çaylar vs.

dün bebişi yıkamaya kalktım önü tamama arkasını çevircektim çeviremedim balık gibi kayıyor tepiniyor benimki uyumuyor uyumuyor
banyoda filenin üzerinde uyuyor yaa

tabi canım normal ilk zamanlar sürekli uyuyorlar, benimki yeni yeni başladı 1-2 saat uyanık durmaya, ama sütün için ne olursa olsun sürekli emzir, inan emzirdikçe daha da çok sütün geliyor, az falan deme sen mama versen de peşine emzirmeye devam et faydasını göreceksin ..

bizim göbüş 6. gün düştü canım, dr. düşene kadar yıkamayın dedi ama biz hergün yıkadık zaten hastanede yıkamıyorlar, eve geldiğimizde hala anne karnından çıktığı gibiydi çocuk ya isilikler oldu heryerinde yıkayınca rahatladı yavrum kendine geldii

sederkcim bizim sıpanın var bi takıntısı senin kızına biliyorsun ikiside donememişti ve carsamba gece sancı ile gelecem diye tutturdu persembe planda yokken geldi okadar hap serum durduramadılar yetişti kızına
benimde goguslerim bombostu bebekte cok ufaktı ama mama verdirmediler bosbos emdi 4.gun gelmeye basladı sut tabi sarılık oldu bu arada ama dun gittik dusuk derecede cok sukur

benim bebiş bugün 6günlük oldu perşembe doğum yapmıştım sürekli uyku modunda belki de çok küçük diye uyuyor bilemiyorum benim sütüm de tam yetmiyor olacak ki 15dk bi göğüs 15dk bi göğüs emzirmeme rağmen açlıktan ağlıyor mama veriyoruz ya da mamaya da alıştı diye mama istiyor şu an zaten göğüslerim ağrıyor süt tam inmedi sanırım ağız sütü denen şey geliyor

dün bebişi yıkamaya kalktım önü tamama arkasını çevircektim çeviremedim balık gibi kayıyor tepiniyor benimki uyumuyor uyumuyor
banyoda filenin üzerinde uyuyor yaa

ben hala yıkayamıyorum, kayınvalidemle yıkıyoruz, benimki de aksine suya girince açıyor gözleri faltaşı gibiii, zaten hamileliğimde sıcaklardan günde 50 kere duşa girince demiştim oğlum suyu sevecek sesine çok alıştı diye, hakkaten suya hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…