2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede saırlık vardı 13,9 muydu neydi doktor kontrole çağırdı 2 gün sonra giştmedim
şekerli su içirdim kızıma zaten sarılık şeker eksikliğinden oluyormuş
geçti ertesi gün hiç birşeyi kalmadı çok şükür ama epuduralin ve sarılığın etkisiyle yavrum 4 gün sarhoş gibi uyudu ya

ya bnde bu ses neresinden cıkıyo diyorum ufacık bebenin oyle yaygaracı ilk 2gun kedi mırıltısı gibiydi ama

canım benim bebeğimde o kadar çok uyuyoduki zorla bile uyandıramıyorduk.dr da 2 saatten fazla uyumasın dedi.şimdi 21 günlük olduk daha bi canlandı.yani çok uyumasına kafanı takma ama zorla uyandırıp emzir

ya bnde bu ses neresinden cıkıyo diyorum ufacık bebenin oyle yaygaracı ilk 2gun kedi mırıltısı gibiydi ama

bizimki de 1-2 kere yaygara yapmaya kalkıştı valla maşallahhhh kükredi resmen. yani herzaman ağlasa yandık demek ki

bir de o değil de gaz çıkarması beni öldürecekkk koca adam gibi yaaa çıkardığında eşime bakıyorum eşim bana bakıyor bizden mi geldi o ses diye

çok şükür benimkide seviyor .önünü yıkamayı öğrendim arasınıda öğrenirsem tamm benimde annem yıkıyor
1 günde bir alıştı yıkama hemen huysuzlaşıyor hele şu 3 gündür hergün yıkanıyor

Canım inş herşey normal gelişir ve normal doğumla bebeğini alırsın kucağına. Seninle günlerimiz aynı, benim de yarın doktor kontrolüm var. Çatım çok geniş değilmiş, bebeğim de geçen hafta 3500 gr dı, eğer kilo alırsa sezaryan düşünebiliriz demişti. Bakalım yarın belli olacak. Dün geceden beri şiddetli kasılmalar yaşıyorum, biraz tedirginim. Bu mübarek günde sağlıkla kavuşabilmek için yavrularımıza dua edelim.

Cuma hastaneden cıktık iki gun ynımda eşim vardı iki gundur yalnızım. gecede eşim uyusun diye ben bakıyorum yani gunduz yemeyi içmeyi bırakın antibiyotik ve agrı kesiciyi zor alıyorum :) Doktor gunde 5defa içebilirsin diyor dun dikiş kontrolunde fırsat bulamıyorum ki biraz sonra diye diye akşam oluyor :)

oyy maşallah canım benim
hele bu sıcaklarda valla kendine geliyor bebişler yıkanınca, acaip rahatlıyorlar ya

kızlar kilolar ne alemde??

ben doğuma gitmeden önce tam 17 kg almıştım

doğumdan sonra 6sı gitti, tam 2 hafta sonra 12si gitti,, kaldı 5 :44:

eminin emzirmekten kaynaklanıyor hızlı kilo kaybı

Son düzenleme:
Birde gozum alıstı ufak bebege hastanede normal bebekler gozume kocamn gozukuyor Dun kac kişi geldi bakmaya ne kadar ufak premature mi diye falan bende alısmısım okadar ufak mı ya gercekten diyorum kendi kendime halbuki ameliyathanede gorunce ilk cok ufak demiştim

6gun oldu dogumdan sonra benimde 6 kilo gitmiş bakalım toplam bende 17.5-18 civarı almıstım ohızla veriliyorsa iyiymiş

ben 76 yla gittim 18.günüm 64 kiloyum 26 kilo almıştım 50yle hamile kaldım boyumda 172 kaç olmalı kilom daha karar veremedim 55 60 iyi sanırım

canım sneinki kaç kg doğdu şuan kaç kg ??

6gun oldu dogumdan sonra benimde 6 kilo gitmiş bakalım toplam bende 17.5-18 civarı almıstım ohızla veriliyorsa iyiymiş

her sabah tartılıyorum mutlaka birkaçyüz gr gitmiş oluyor canım
ama iştahım da fazla yok tabi o da etkiliyor, çok emzirmek de etkiliyor, 1 ay sonra kalan 5 de gider diye düşünüyorum, zaten 40ım çıksın spor yapmaya da başlıycam, malum az da olsa göbüş var

ben 76 yla gittim 18.günüm 64 kiloyum 26 kilo almıştım 50yle hamile kaldım boyumda 172 kaç olmalı kilom daha karar veremedim 55 60 iyi sanırım

canım sneinki kaç kg doğdu şuan kaç kg ??

sen de iyi vermişsin canım, bu gisişle 1-2 aya kadar tamamdır senin kg da

Bi arkdasımda ilk ay eski kilosuna donmustu hep emzirdi cok işe yaradı kilo vermesinde ee tabi sonra o emmeye sut yetiştirmek için yedi surekli 6 kilo aldım geri diyordu 2 ayda

Bi arkdasımda ilk ay eski kilosuna donmustu hep emzirdi cok işe yaradı kilo vermesinde ee tabi sonra o emmeye sut yetiştirmek için yedi surekli 6 kilo aldım geri diyordu 2 ayda

o da var tabi

aslında süt yapan şeyler belli, onlar da çok kg yapan şeyler değil, gereksiz herşeyi yemekten kaçınmak lazım

22 kg la doğuma gittim 15 gün sonra 11 kilo vermiştim kaldı 11:)

oo maşallah ağustos anneleri kg konusunda gayet azimli ve hızlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…