40ı çıksın düzene girer derler ya, ben de 40ından sonra huyu değişir diye korkuyorum
inan bazen ağlasın diye zorluyoruz çocuğu bir sesini duyalım oğlum diye
ay bir de cidden her gelenin sevmesi yok muuu, ya ben acaip kıskanıyorum kimse sevmesin oğlumu babasından ve benden başka
ben perş doğum yaptım o gün süt zaten hiç yoktu hemşireler göğsüme dayayınca çocuğu kuru kuru çekti bir de kuvvetli çekti mahfetmiş göğsümü fark etmedim orda ertesi gün bir ağrı bir sızı çatlamış kanadı tabii ben zırlıyorum filan hem bebek aç kalacak diye hem de acıdan.
aç kaldı diye hemen aptamil prebiyotik mama alındı verildi çocuk rahatladı yedi filan.
cumartesi dr a gittik hafif bir sarılığı var ama şu an kan alıp canını yakmak istemiyorum dedim dr gelecek hafta cuma getirin bakalım demişti o zaman geçmemişse çaresine bakarız demişti cuma götürücez.
pazar günü sıvı bişeyler akmaya başladı o gün elektrikli göğüs pompasını deneyeyim dedim belki süt hızlanır diye çektim sapsarı bir sıvı geldi ağız sütü sanırım dünden beri de 20şer dakikadan 3kere anca emzirebiliyorum çünkü çok uyuyor bebiş ona bile evhamlanıyorum neden bu kadar uyuyor diye ama sen benimki ilk hafta 23 saat uyuyordu diyince tek değilmişim demek ki dedimnormal yani dimi?
göbeği ne zaman düştü seninkinin?malt içeceği bnde içiyorum çaylar vs.
ya bnde bu ses neresinden cıkıyo diyorum ufacık bebenin oyle yaygaracı ilk 2gun kedi mırıltısı gibiydi ama
ben hala yıkayamıyorum, kayınvalidemle yıkıyoruz, benimki de aksine suya girince açıyor gözleri faltaşı gibiii, zaten hamileliğimde sıcaklardan günde 50 kere duşa girince demiştim oğlum suyu sevecek sesine çok alıştı diye, hakkaten suya hasta
merhaba canım sanırım normal dogumu beklıyorsun yokmu agrı sızı...rahımde acılma falan.ben dun doktordydım meshur catı muaynemı oldum rahımdede 2cm acıklık var dedı.cuma sabah 6da hastaneye yatacagım once normal dogumu deneyecegız sunı sancıyla.umarım fayda verır.Rabbim yardımcımız olsun
Cuma hastaneden cıktık iki gun ynımda eşim vardı iki gundur yalnızım. gecede eşim uyusun diye ben bakıyorum yani gunduz yemeyi içmeyi bırakın antibiyotik ve agrı kesiciyi zor alıyorum :) Doktor gunde 5defa içebilirsin diyor dun dikiş kontrolunde fırsat bulamıyorum ki biraz sonra diye diye akşam oluyor :)kız çemen otu var içinde kokutuyor insanı pastırma gibi fark ettinmi
incir ve bulgur çorbasıda içtim inanırmısın üstüm başım süt geziyorum hala çok şükür iyi
ama 1 haftadır içmniyorum göğüslerimi taşıyamaz olmuştum
çok şükür benimkide seviyor .önünü yıkamayı öğrendim arasınıda öğrenirsem tamm benimde annem yıkıyor
1 günde bir alıştı yıkama hemen huysuzlaşıyor hele şu 3 gündür hergün yıkanıyor
kızlar kilolar ne alemde??
ben doğuma gitmeden önce tam 17 kg almıştım
doğumdan sonra 6sı gitti, tam 2 hafta sonra 12si gitti,, kaldı 5 :44:
eminin emzirmekten kaynaklanıyor hızlı kilo kaybı
Birde gozum alıstı ufak bebege hastanede normal bebekler gozume kocamn gozukuyorDun kac kişi geldi bakmaya ne kadar ufak premature mi diye falan bende alısmısım okadar ufak mı ya gercekten diyorum kendi kendime halbuki ameliyathanede gorunce ilk cok ufak demiştim
6gun oldu dogumdan sonra benimde 6 kilo gitmiş bakalım toplam bende 17.5-18 civarı almıstım ohızla veriliyorsa iyiymiş
ben 76 yla gittim 18.günüm 64 kiloyum26 kilo almıştım 50yle hamile kaldım boyumda 172 kaç olmalı kilom daha karar veremedim 55 60 iyi sanırım
canım sneinki kaç kg doğdu şuan kaç kg ??
ben 76 yla gittim 18.günüm 64 kiloyum26 kilo almıştım 50yle hamile kaldım boyumda 172 kaç olmalı kilom daha karar veremedim 55 60 iyi sanırım
canım sneinki kaç kg doğdu şuan kaç kg ??
her sabah tartılıyorum mutlaka birkaçyüz gr gitmiş oluyor canım
ama iştahım da fazla yok tabi o da etkiliyor, çok emzirmek de etkiliyor, 1 ay sonra kalan 5 de gider diye düşünüyorum, zaten 40ım çıksın spor yapmaya da başlıycam, malum az da olsa göbüş var
Bi arkdasımda ilk ay eski kilosuna donmustu hep emzirdi cok işe yaradı kilo vermesinde ee tabi sonra o emmeye sut yetiştirmek için yedi surekli 6 kilo aldım geri diyordu 2 ayda
22 kg la doğuma gittim 15 gün sonra 11 kilo vermiştim kaldı 11:)
2200 dogdu dun kontrole gittik ama tartıda surekli agladı doktor anlayamadı kilosunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?