sederkcim bizim sıpanın var bi takıntısı senin kızınabiliyorsun ikiside donememişti ve carsamba gece sancı ile gelecem diye tutturdu persembe planda yokken geldi okadar hap serum durduramadılar yetişti kızına
benimde goguslerim bombostu bebekte cok ufaktı ama mama verdirmediler bosbos emdi 4.gun gelmeye basladı sut tabi sarılık oldu bu arada ama dun gittik dusuk derecede cok sukur
canım benim bebeğimde o kadar çok uyuyoduki zorla bile uyandıramıyorduk.dr da 2 saatten fazla uyumasın dedi.şimdi 21 günlük olduk daha bi canlandı.yani çok uyumasına kafanı takma ama zorla uyandırıp emzir
kızlar kilolar ne alemde??
ben doğuma gitmeden önce tam 17 kg almıştım
doğumdan sonra 6sı gitti, tam 2 hafta sonra 12si gitti,, kaldı 5 :44:
eminin emzirmekten kaynaklanıyor hızlı kilo kaybı
Gidip tartılayım bakalım kaç kg olmuşum5kg 'la doğuma gidince
normal doğum yapan yokmu kızlar :44:
tatlım bende anlamadım bizimkiler telepati kuruyor sanırımsenin de gözün aydın hayırlı olsun ben içim acıdı zırladım diye mamaya başladılar yoksa belki vermezlerdi benimkine de cuma günü bizde gidince kan grubumuzu öğrenicez sarılık kontrolü yapılacak sanırım başka birşey yapılmıyor değil mi?:26:
benimkide uyanmıyor emzirmek istediğimde çıkarıyor ağzından midesi bulanıyor bende uyumaya bıraktım ne yapayım
Gidip tartılayım bakalım kaç kg olmuşum5kg 'la doğuma gidince
şu an itibari ile 49 göstermekteyim vatana millete hayırlı olsun
Biz dun gittik cigerlerini falan dinledi bacaklarını actı kollarını oynattı sarı oldugu için kan istedi normalde baska test istemiyorlar sanırım arkadasımda cigerlerini dinler kilosuna boyuna bakar demişti gitmeden sordugumda.
Bizim birde işitme testi var tekrarlanacak onada dun gittik ilk denemede gecemedi dogum pisligi olabilir yada stresli olablir demişlerdi. Dunki uzmanda bir ay sonra gelin hem sarılık etkiler hemde cok zayıf kilo alsa daha iyi sonuc alırız dedi.
kırkbinkere maaşallahkaç kg annesi
canım 3690 doğdu, 5. gün 3440a düştü, 7. gün 3570ti, yarın kaç çıkacak bakalım 1 hafta oldu en son tartılalı
demi 200 300 gram düşüyor olsun hemen toparlıyorlar maaşallah inşallah hiç üzülmezler
hiç kırılmazlar kaderleri güzel olur
bebişşime her baktımda dua ediyorum böyle rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
kızım doğsun artık merak ediyorum nasıl bişey olacağını
gerçi kızım ne yapsın işyerimde doğmaktan korkuyordur belki
bide ben acele ediyorum doğsun diye henüz 36. haftamızın içindeyiz
maşallah canım benim yaa
maşallahhh allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?