2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bende anlamadım bizimkiler telepati kuruyor sanırımsenin de gözün aydın hayırlı olsun ben içim acıdı zırladım diye mamaya başladılar yoksa belki vermezlerdi benimkine de cuma günü bizde gidince kan grubumuzu öğrenicez sarılık kontrolü yapılacak sanırım başka birşey yapılmıyor değil mi?:26:

canım benim bebeğimde o kadar çok uyuyoduki zorla bile uyandıramıyorduk.dr da 2 saatten fazla uyumasın dedi.şimdi 21 günlük olduk daha bi canlandı.yani çok uyumasına kafanı takma ama zorla uyandırıp emzir

benimkide uyanmıyor emzirmek istediğimde çıkarıyor ağzından midesi bulanıyor bende uyumaya bıraktım ne yapayım
kızlar kilolar ne alemde??

ben doğuma gitmeden önce tam 17 kg almıştım

doğumdan sonra 6sı gitti, tam 2 hafta sonra 12si gitti,, kaldı 5 :44:

eminin emzirmekten kaynaklanıyor hızlı kilo kaybı

Gidip tartılayım bakalım kaç kg olmuşum 5kg 'la doğuma gidince

Biz dun gittik cigerlerini falan dinledi bacaklarını actı kollarını oynattı sarı oldugu için kan istedi normalde baska test istemiyorlar sanırım arkadasımda cigerlerini dinler kilosuna boyuna bakar demişti gitmeden sordugumda.
Bizim birde işitme testi var tekrarlanacak onada dun gittik ilk denemede gecemedi dogum pisligi olabilir yada stresli olablir demişlerdi. Dunki uzmanda bir ay sonra gelin hem sarılık etkiler hemde cok zayıf kilo alsa daha iyi sonuc alırız dedi.

oğluşun da 2. gün işitmede sağ kulağı geçmemişti bir hafta sonra geçti, her bebekte olurmuş o hemen hemen

kızım doğsun artık merak ediyorum nasıl bişey olacağını
gerçi kızım ne yapsın işyerimde doğmaktan korkuyordur belki
bide ben acele ediyorum doğsun diye henüz 36. haftamızın içindeyiz

canım 3690 doğdu, 5. gün 3440a düştü, 7. gün 3570ti, yarın kaç çıkacak bakalım 1 hafta oldu en son tartılalı

demi 200 300 gram düşüyor olsun hemen toparlıyorlar maaşallah inşallah hiç üzülmezler
hiç kırılmazlar kaderleri güzel olur
bebişşime her baktımda dua ediyorum böyle rabbim evlatlarımızı korusun inşallah

evet canım ödemlerini attıkları için ilk 5 gün ağırlıklarının %5-10 unu kaybederlermiş, 5. günden sonra kg almaya başlarlarmış, bizimki %6 küsürünü kaybetti

kızım doğsun artık merak ediyorum nasıl bişey olacağını
gerçi kızım ne yapsın işyerimde doğmaktan korkuyordur belki
bide ben acele ediyorum doğsun diye henüz 36. haftamızın içindeyiz

bence çok merak etme bende hergün doğuramadım diyordum
şimdi hamilelik güzeldi ya diyorum

çok acele ettim tam 40+0 da doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…