canım bulgur ve bulgur çorbası iç çok iyi geliryor birde kuru ve yaş incir ye
2 gündür altım çok ağrıyor afedersin büyük tuvaletimi yaptım yere kadar yıtrılıyormuş gibi bacağımı felan açamıyorum
18. günüm normalmi ??? aşağıda birşey batıyormuş gibi oluyor.
maşşalah kuzuma hep boyle huzurlu uyusun yavrummm allah seni kem gozlerden korusun
merhaba kızlar bakıyorumda artık bebişleri konuşur olmuşuz
kızımda 7 günlük oldu bugün.ve sarılık oldu.umarım cabuk atlatır yavrum.
bende 1 haftada 10 kg verdim kaldı 9 kilooo
kızlar benim çok önemli bir sorunum var.oğlum 16 aylık ve davranışları çok değişti sanırım kardeşini kıskanıyor.ben ne yapıcam bilemiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.oğlum için çok üzülüyorum.
evet canım yarın finaldeyiz küçük sultanımızla buluşacağız inşallah sağlıkla.dualarınızı bekliyorum senin ne zaman
aynen bana da çok yaradı, günde 3-4 fincan yazıyor ama ben 5 fincan içtim
off bitmiş 2 gündür içemiyorum yarın hemen alayımm
canım bana kanaldan falan bahsetmedı.elını sokuverdı ohhh ohhh catın cok guzelmıs dedı 2cmde acıklık var dedı.cuma sabah 6da gorusecegız bakalım rabbım yardımcımız olsun.saglıklıca kavusalım kolaylıkla kuzularımızaSeninle ayni durumdayız canim bende dun doktora gittim çatı muayenesi oldu
2 cm açıklık var ama bebek tam kanalda degil dedi
Persembe tekrar gidecegim olmadi cuma gunü suni sanci ile normal
Dogum deneyeceğiz
Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay dogum versin
canım benımde karnım sertlesıo sanırım kasılma denen sey bu oluyo.hıc agrım sızım yoktu.dunku catımuaynesınden sonra belımde adet agrısı kaldı.hafıf hafıfte lekelerım oluyo.doktor olur endıse etme dedı.Rabbim hepımızn yardımcısı olsun kolaylıkla kucagımıza alalım ıyı haberlelrle gel canımCanım inş herşey normal gelişir ve normal doğumla bebeğini alırsın kucağına. Seninle günlerimiz aynı, benim de yarın doktor kontrolüm var. Çatım çok geniş değilmiş, bebeğim de geçen hafta 3500 gr dı, eğer kilo alırsa sezaryan düşünebiliriz demişti. Bakalım yarın belli olacak. Dün geceden beri şiddetli kasılmalar yaşıyorum, biraz tedirginim. Bu mübarek günde sağlıkla kavuşabilmek için yavrularımıza dua edelim.
Merhaba yeni anneler ve benim gibi hamile olanlar :) kızlar benim son günüm 21ağustos yani son 1haftam var ama ne bir ağrı ne bir sancı hiç birşeyim yok anlamadım gitti kızım yerini çok beğendi sanırım :)ilk hamileliğim olduğundan endişeleniyorum tık yok bende sancı namına kızım maşallah çok hareketli ama doğuma son 1hafta kala sancı olmaması normalmi?
bizimde bugün 40+6 oldu gene ve hala tık yok hayırlısı diyorum artık
Merhaba yeni anneler ve benim gibi hamile olanlar :) kızlar benim son günüm 21ağustos yani son 1haftam var ama ne bir ağrı ne bir sancı hiç birşeyim yok anlamadım gitti kızım yerini çok beğendi sanırım :)ilk hamileliğim olduğundan endişeleniyorum tık yok bende sancı namına kızım maşallah çok hareketli ama doğuma son 1hafta kala sancı olmaması normalmi?
Canım benim de son günüm 22 Ağustos, bende de öyle adet ağrısı gibi ağrı yok. Ama kasılmaları yani karın sertliğini yaşıyorum hem de yoğun bir şekilde. Ağrı herkeste olmuyor pek ama karın sertliği, kasılmalar oluyor. Sende durum nasıl karnın sertleşiyor mu?
Canım günlerimiz aynı seninle gecen hafta 2cm açıklığım vardı ama şimdi tık yok geceleri kasilma oluyor sadece ben de bekliyorum cuma kontrolum var dogum normal bekleniyor o yüzden sancım artmadan gidemiyorum ya da suyum gelmeden:)
slm kızlar humana çayını doğumdan sonra mı içmeye başladınız doğumdan öncemi?
merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..
bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.
Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. kararsız kaldım
fikri olan??? bu bebek nasıl iner yahu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?