2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide doğdudunda 3,440dı 3110 oldu 4.gün 14 gün 3,900 gramdı

maşallahh iyi almış, benimki de olmuştur inşallah o kadar,
bu arada kilosu boyu iyi ama ben neredeyse 3. paket 1 numaraya geçicem, hep diyorlar ya 1 paket anca kullandım diye, bize yetmiyo valla,

bir de ben hep giysilerini 3-6-9 ay aldım küçük olmasın diye şimdi hepsi büyük geliyor
keşke 0-3 biraz daha fazla alsaydım

evet canım ödemlerini attıkları için ilk 5 gün ağırlıklarının %5-10 unu kaybederlermiş, 5. günden sonra kg almaya başlarlarmış, bizimki %6 küsürünü kaybetti

Bizimki 2kilo civarı ozaman artık :) Bu 5.gun sarılık acısından da onemliymiş en siddetli olacagı gun artık yukselmez dedi dun doktor sarılık için
Bizdeki odemler ne durumda acaba ellerim indi sonunda ama ayaklarım hala şiş corap giyeyim diyorum hep iz bırakıyor oturuyor sorap koca ayaklarıma eşimin ayaklarıda buyuk değilki onunkileri giysem

O elbise eldiven corap konusuna ben hiç girmeyim nerdeyse cıplak kalacak hiçbişi olmuyr içinde kayboluyor sen oyle diyorsan bizi dusun bide

off ben ilk 3-4 gün davul gibi şiştim, hamileliğimde ödem olmadı doğumdan sonra kendimi tanıyamadım, ama sonra indi birden daha da olmuyor

off ben ilk 3-4 gün davul gibi şiştim, hamileliğimde ödem olmadı doğumdan sonra kendimi tanıyamadım, ama sonra indi birden daha da olmuyor

Bende de olmamıstı hamilelikte ama hastaneden cıkarken feciydi hemsire normal serumlardan dolayı dedi ki bana ameliyat onceside sancı kesmek için 2tane verdiler fazla fazla olma sebebi cok serum almammış

bede bebeğime 2 numara bez kullanıyorum doğduğundan beri

fazla kü.ük bişe almamıştım büyük geliyordu şimdi hepsi tam gelmeye başladı kuzucum pembiş pembiş elbise tayt giymeye başlad

can bebenin alt açma sı var 12 tane ondan mutlaka alın çok gzel
bezde karar kılamadım ilk prima almıştım turuncu iğrneçti zor bitirdim 8 9 tane kaldı 96 mı 86 mı neydi
huggies aldım ondada dışına çıkıyor ya :44: ço kgüzel ama bilmiyoru napcam

Bende de olmamıstı hamilelikte ama hastaneden cıkarken feciydi hemsire normal serumlardan dolayı dedi ki bana ameliyat onceside sancı kesmek için 2tane verdiler fazla fazla olma sebebi cok serum almammış

ben de serumlara bağladım, zaten ben hastanede serum manyağı oldum
önce 10-12 saat kadar suni sancı serumu, sonra ameliyatta 2 serum, sonra sabaha kadar 6 serum daha(rahim toplansın diyeymiş)
eeee sonda varken iyidi yükardan gelen otomatik olarak alttan çıkıyordu da sonda çıkınca içimde kaldı hepsi

Prima premıum care kullanıyorum cok memnunum şuanda bayagı 1numara kullanırız daha :)
Alt acma bencede cok iyi oluyor hazır
Ben dalan roxyden memnun kalmadım leke cıkarması acısından dalin mi denesem bilemiyorum
Mızıklamaya basladı ben hazır olayım sonra sesi cok yukseliyor :)

ben de huggies sevmedim çok kalın geldi bana, prima premium care kullanıyorum çok memnun kaldım ama hala 1 numaradayım, 10 tane falan kaldı gene 1 numara alırım sanırım tam oluyor çünkü,

molfixin extra küçük yenidoğanı var ondan almış kayınvalidem ama çok küçük geldi, paket elimde kaldı

normal doğum yapan yokmu kızlar :44:

canım ben normal doğum yaptım ramazanın birinci günü doğum yaptım. bugün 26. gün dikişlerim attı benim. ama kanamam devam ediyo normal mi bilmyorum.

bebişim 2080 gr doğmuştu ilk hafta 2000 gr a kadar düştü dün sağlık ocağında kontrolümüz vardı çok şükür kilo almış ama mama takviyeside yapıyorum aptamilin pre sini kullanıyorum. dün ebemiz mamayı bırak dedi ama ben bırakmayı düşünmüyorum 1 aya kadar 3000 gr ın üstüne çıkana kadar bide sütü artırıcı şeyle ne kızlar ben still tea yi kullanıyorum bide tahin helevası yiyiorum başka bildiğiniz varmı.

demir_can maşallah bebişini çok tatlı.. Allah nazarlardan korusun Allah analı babalı büyütsün

Valla o sondaya herkes niye tepkili bencede cok iyiydi buyuk nimet Takmaları sırasında uyusuktum cıkarırken kac saat once acılmıstı heryerim hissediyordum ama hiç bi acı olmadı.
Cıkarırlarken cıkarmasaydınız ben nasıl tuvalete gidecem dedim :) Hem serum hemde su iç diyorlar bolbol sonunu dusunmuyorlar :)

amin canım çok sağol, hepimizin kuzularına kocaman kocaman maşallahhhh
sütün için humana iç, bol su iç, yeşil üzüm ve armut ye, çok sık emzir inan çok artacak

valla ben de hiç rahatsız olmadım, ama sonda çıkınca ilk tuvalette biraz garip oldum

Dha yeni geliyor benim ama uygulayıp duyduklarım: sabah sıcak suya bi incir at sonra yeyip suyunuda iç
Dereotu tuket bolbol Üzümden de herkes memnun
Hurma bulgur sogan ama ben bunları denemedim sogan dokunuyor bulgurda katı tuketmiyorum dikişler yeni diye

canım bulgur ve bulgur çorbası iç çok iyi geliryor birde kuru ve yaş incir ye

2 gündür altım çok ağrıyor afedersin büyük tuvaletimi yaptım yere kadar yıtrılıyormuş gibi bacağımı felan açamıyorum
18. günüm normalmi ??? aşağıda birşey batıyormuş gibi oluyor.

merhaba kızlar bakıyorumda artık bebişleri konuşur olmuşuz
kızımda 7 günlük oldu bugün.ve sarılık oldu.umarım cabuk atlatır yavrum.
bende 1 haftada 10 kg verdim kaldı 9 kilooo

kızlar benim çok önemli bir sorunum var.oğlum 16 aylık ve davranışları çok değişti sanırım kardeşini kıskanıyor.ben ne yapıcam bilemiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.oğlum için çok üzülüyorum.

Of o cok zor ya Allah yardımcın olsun valla ikinci cocugu olanlar bi akıl verir umarım
Srılık konusunu zaten biliyorsun herkeste var :)

canım çok geçmiş olsun inşallah sarılığını çabuk atlatırsınız, hemen hemen bütün bebeklerde çıkıyor bir miktar, sınırın üstünde değilse hemencecik gecer merak etme,

kardeş konusunda yorum yapamıycam malum benim ilk kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…