slm hatunlar biz hastahaneden geldik suyum sınırdaymış nstde ufak sancılarım çıktı açıklığım 1 cm nöbetçi doktor yarın sabah gelmen şartıyla bugün eve gönderdi yarın kendi doktorum gelicek diye bakalım yarına kadr ne olucak 40+6
aynı durumdayızsancılar var ama 100 e 2 defa vurdu yani bu azmış,plesanta yaşlanmış, suyu da azalmış,yarın yine gidiyoruz müdehale olabilr dedi doktorrrrrr
selam arkadaslar 5 dakka da bir gelen sancılarım var bugün .bayramında son günü dr umuz da yoktur büyük ihtimalle şimdi banyoya girip temizlenicem nolur nolmaz doğurcam galiba 2 gün kalmıştı cuma olacaktı ama nasip
aynı durumdayızsancılar var ama 100 e 2 defa vurdu yani bu azmış,plesanta yaşlanmış, suyu da azalmış,yarın yine gidiyoruz müdehale olabilr dedi doktorrrrrr
tam 10 saat sonraa sezeryanla kızımı kucagıma alacam allah kısmet ederse...biraz korkum var dua edin kızlar bizee:18:
tam 10 saat sonraa sezeryanla kızımı kucagıma alacam allah kısmet ederse...biraz korkum var dua edin kızlar bizee:18:
iyi geceler canlar bu gecede kendi sancım gelmezse yarın sabah sunı sancıyla doğuma giriyorum dualrınızı bizden eksik etmeyin sıkıntısız alayım bebeğimi kucağıma
dualarım seninle.. inşallah sağlıcakla alırsın meleğini kucağına :)
kızlar benim bebeğimde sarılık olmuştu geçen hafta bigun hastanede yattı. tedavi gördü. taburcu olurken 7 ye duşmuştu değeri. 3 gun sonra gittik ölçturduk 13 e çıkmış. doktor yeniden yatırır dedim ama yatırmadı zaten yatırmakta istemiyordum bebeğim korkudan iç çeker oldu hep. orda ağlayıp ağlayıp susmuş hep. doktor emzir devamlı kendi kendine geçer dedi. kilo alıyor devamlıda uyku halinde değil ama gözleri hala sarı sarı. çok tedirgin oluyorum
Arkahadidaşlar dua istiyorum düzenli sancılarım var 5 dk da bir geliyor sanırım hastaneye gidiyoruz biraz sabredeyim dedim ama eşim izin bile almış işten, inşallah bu sefer alırım yavrumu kucağıma, dua edin....
canım pompayla sagıp kasıklamı verıyosun bıberonlamı?benım 2ucu da yaracanım sağ tarafımda var.hep sol taraftan emziriyorum.cimcime kızım damağıyla ezerek emiyor.süt pompası ile verdim ben de az önce.kremledim garmastanla.pompayla vericem bir süre.geçince devam ederiz normal şekilde
bzıde bugun saglıkocagına gıdecegız topuk kanı ıcın.benımde oglusun gozlerı sarı omuzlardada hafıf var bol bol emzırım sabah gunese koyuyorum ınsallah doktorlara gerek kalmadan gecer yavrum.senın bebegınede rabbım sıfalar versın canım.annelık bambaska bırseymıs yaaa.....can bunlar cankızlar benim bebeğimde sarılık olmuştu geçen hafta bigun hastanede yattı. tedavi gördü. taburcu olurken 7 ye duşmuştu değeri. 3 gun sonra gittik ölçturduk 13 e çıkmış. doktor yeniden yatırır dedim ama yatırmadı zaten yatırmakta istemiyordum bebeğim korkudan iç çeker oldu hep. orda ağlayıp ağlayıp susmuş hep. doktor emzir devamlı kendi kendine geçer dedi. kilo alıyor devamlıda uyku halinde değil ama gözleri hala sarı sarı. çok tedirgin oluyorum
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar sağlıkla kocağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi, ben de şöyle bişey uygulasam nolur acaba? yemek yemeği keseyim bizim oğlanda desin ki " ahan da hortumda yemek kalmadı demekki gitme vakti geldi" desin ve böylelikle gelmeye karar versiiiin, nasıl plan?
Ben kafayı yedim iyyice...
allah yardımcın olsun.kısa surede rabbım yavruna saglıklıca kavustursunbenimde yarım saatte 3 kere 100 un üstüne çıktı canım
dualarımız seninle canım sende bize dua et olur mu
iyi geceler canlar bu gecede kendi sancım gelmezse yarın sabah sunı sancıyla doğuma giriyorum dualrınızı bizden eksik etmeyin sıkıntısız alayım bebeğimi kucağıma
hayırlı haberlerle gel ınsallah allah yardımcın olsunArkadaşlar dua istiyorum düzenli sancılarım var 5 dk da bir geliyor sanırım hastaneye gidiyoruz biraz sabredeyim dedim ama eşim izin bile almış işten, inşallah bu sefer alırım yavrumu kucağıma, dua edin....
selam arkadaslar 5 dakka da bir gelen sancılarım var bugün .bayramında son günü dr umuz da yoktur büyük ihtimalle şimdi banyoya girip temizlenicem nolur nolmaz doğurcam galiba 2 gün kalmıştı cuma olacaktı ama nasip
kızlar bizde bugün sabah 8 de hastanede olucaz doktorumuz hazırlıklı gelin dedi çok heyecanlıyım kızıma kavusmanın sevinci ve korkusu dolu içim uykularım kaçtı bizede dua edin
Arkadaşlar dua istiyorum düzenli sancılarım var 5 dk da bir geliyor sanırım hastaneye gidiyoruz biraz sabredeyim dedim ama eşim izin bile almış işten, inşallah bu sefer alırım yavrumu kucağıma, dua edin....
yeni anneler bişi sorcam..
bebekleriniz kaç saat uyuyor.
hastanedeki doktorlar 3 saatten fazla uyutmayın emzirin dediler
çevremdekilerde saatte bir emzir uyandır diyolar
kafam karıştı.
dünde yengem aradı kısa aralklarla uyandırp emzirme kilo almaz dedi.
en fazla 3 saat uyutup emziriyorm kızımı
bazen ağlaynca saatte bir verdiğimde oluyo..
şaşırdm kaldm acemilik böle bişi olsa gerek
Valla sık emmesi iyi tabi ama bebegin huyunada baglı emme olayı.Bizim sıpa zayıf herkes sık emzir diyor surekli ama oglen uyuyunca akşam uzerine kadar kalkmıyor uyandırıyorum agzını kilitliyor emmiyor zorla illa kendi isteyince emecek. Tabi uykularıda onemli emme kadar buyumeleri için ondan uyandırınca emiyorsa 3saatte bencede uyandır emzir.1 saatte uyandırmak abartı olur sarılık gibi bir durum yoksa tabi.
benm kızımda 2.600 doğdu zayıf yani..
sarılığımzı hafif geçirdk şükr..
3 saatti geçirmemek kaydıyla bencede iyi gibi..
inş doğru yapıyoruzdur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?