Hadi hayırlısı canım en azından günün saatin belli bende o da yoksona kalan birkaç kişi kaldık galiba kızlar,bende perşembe günü sabah 8 de doguma giriyorum ,sezeryan olcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım umarım hepinizin bebişleride sizlerde iyisinizdir
Bizim bebek resmen anneannesini bekliyor sanırım :) ayın 26sında yanımıza geleceklerdi çocuk çoktan doğacaktı ama planlar uymadı annem diyor ki ben gelince doğum yaparsın sen :) kayınvalidem yanımda ama cümbür cömaat hastaneye gideriz artık ama güzelde olur sanki
canı benim kızımda da oldu..dr kontrolünde sordum bezine baktı ve tesadüf bezinde yine vardı pembemsi akıntı bu mu dedi evt dedim normal dedi annenin hormonlarında oluyormuş..rahimden geliyosa sorun yok.idrardan geliyosa sorun oluyo canım..bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini inş.
sona kalan birkaç kişi kaldık galiba kızlar,bende perşembe günü sabah 8 de doguma giriyorum ,sezeryan olcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım umarım hepinizin bebişleride sizlerde iyisinizdir
Bizim bebek resmen anneannesini bekliyor sanırım :) ayın 26sında yanımıza geleceklerdi çocuk çoktan doğacaktı ama planlar uymadı annem diyor ki ben gelince doğum yaparsın sen :) kayınvalidem yanımda ama cümbür cömaat hastaneye gideriz artık ama güzelde olur sanki
kızlar mrb benim sormak istedigim ben 24 günde bi adet olurum temmuzun 6 adet oldum tekrar temmuzun sonlarına dogru olmam gerekirken 6 gün gecikmeli olarak agustosun 4 oldum 2 gün sürdü bitti agustosun 7 birlikte olduk eşimle ve 7 kgünde birtane klomen kullandım 12 kadar ama agustosun 18 oncomed gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı güvenemedim 19 gene yaptım ama sabah ilk idrarla ve anında ikinci çizgi çıktı biraz daha belirgindi ve bugün idrarımı 1 saat tuttum gene yaptım negatif sizce bu nedir???
merhaba kızlar bugün 11 günlük olduk dün göbeğimiz düştü.Şİmdilik herşey yolunda meme ucu yarası ve tansyon yüksekliğini saymazsak. Aranızda tansyonu yükselen varmı.doktora sordum yorgunluk ve uykusuzluk olabilir diyo. vücudumdaki şişlikler yavaş yavaş gitmeye başladı aca su birikmesi yüzündenmi yükseliyo bilemiyorum doktor 1 aydan önce şişlikler inmez dedi.Birde dahiliye doktorunamı gitsem bilemiyorum.hamileyken tansyonum düşüktü neden doğumdan sonra yükseliyo anlamadım. :18:
Kizlar benim bebisin gobegi dusmedi 15 gunluk olduk bugun yarindir ama uzun surdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?