2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sona kalan birkaç kişi kaldık galiba kızlar,bende perşembe günü sabah 8 de doguma giriyorum ,sezeryan olcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım umarım hepinizin bebişleride sizlerde iyisinizdir

Bizim bebek resmen anneannesini bekliyor sanırım :) ayın 26sında yanımıza geleceklerdi çocuk çoktan doğacaktı ama planlar uymadı annem diyor ki ben gelince doğum yaparsın sen :) kayınvalidem yanımda ama cümbür cömaat hastaneye gideriz artık ama güzelde olur sanki

sona kalan birkaç kişi kaldık galiba kızlar,bende perşembe günü sabah 8 de doguma giriyorum ,sezeryan olcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım umarım hepinizin bebişleride sizlerde iyisinizdir
Hadi hayırlısı canım en azından günün saatin belli bende o da yok Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah..

Benimki de öyle sanırım, anneannemiz sabah burda olacak ama tık yok daha :26: Bayramda felan geleyim derse bizimki de cümbür cemaat olur Allaaaaahh :52
:

merhaba kızlar bugün 11 günlük olduk dün göbeğimiz düştü.Şİmdilik herşey yolunda meme ucu yarası ve tansyon yüksekliğini saymazsak. Aranızda tansyonu yükselen varmı.doktora sordum yorgunluk ve uykusuzluk olabilir diyo. vücudumdaki şişlikler yavaş yavaş gitmeye başladı aca su birikmesi yüzündenmi yükseliyo bilemiyorum doktor 1 aydan önce şişlikler inmez dedi.Birde dahiliye doktorunamı gitsem bilemiyorum.hamileyken tansyonum düşüktü neden doğumdan sonra yükseliyo anlamadım. :18:

canım çok sağol ilk kez gördüm duydum tuhaf geldi.insan korkuyor bu arada otri bebe nazal aspiratör çok iyiymiş.topiklerde yazmışlar onu dene canım.serum fizyolojik mi ne varmış.doğal deniz suyu gibi bişey sanırsam.eczaneye sor işe yarar umarım.normal aspiratörler hani korna gibi olan çok iyi değilmiş.

bir de doğuma gidecekler 2-3 bebe battaniyesi-yan yatış yastığını mutlaka alın.tırnaklardan ojeyi silin nabız cihazı mı ne onu etkiliyormuş.parmağa mandal gibi bir cihaz takıyorlar da.

janetcim dualarım senle ve diğer bekleyen arkadaşlarla.inanamayacaksın ama sanki doğum yapmamış gibiyim.düşün doğum öncesi 2 saat uyudum bacak ağrım uyutmadı.ona rağmen kendini şartla kolay olacağına ben öyle yaptım acı macı etkilemedi.tek zorluk doğum sonrası ilk kez ayağa kalkma.onu da refakatçin boynunu destekleyerek yapsın kolay oluyor zati ağrı kesici vb sayesinde bişey hissetmiyorsun.bunlar benim epidural anılarım.epidural cidden prenses doğum.6 günde tamamen normal hayatıma döndüm.azcık içimde adet ağrısının hafifi var ama hissetmiyorum kızıma bakınca unutuyorum.tek nokta şu sondanı anestezi iğnesinden sonra takın de.ben öyle yaptım bişey hissetmedim.hasta bezi al en kocamanından inan ped med işini görmez gittiği gibi geri geldi sadece çıkarken 1 tane mecbur kullandım.hastanede hasta bezi daha iyi.gecelik işe yarıyor pijama takımım 0 gitti 0 geldi.tak çıkar rahat olmaz sez. da.geceliği topla indir daha rahat.hem hasta bezi de belli olmuyor.tedirgin olan ben bile sez. olduysam oooo herkes olur.kasma yeter millet abartarak anlatıyor.ya dr u iyi değil işinin ehli değil ya da acı eşikleri düşük.yok şöyle yok böyle.çevremde epidural olmamış biri var inan ne hikayeler anlattı bende dedim ki ya herkeste aynı değil ben araştırdım binde bir dedim.sustu.kulağını tıka .milletin ağzı torba değil büzemiyorsun dinleme bile.inan var ya dayanılmıyacak gibi değil.adet ağrısına dayanamıyorum sürekli majezik içerdim ama bu ondan kolay.en azından sürekli hissetmiyorsun.bebişini görünce herşeyi unutursun.bu benim mi diye.bir de battaniye al ameliyattaki ilaçlar titreme yapıyor donuyorsun adeta.

hayırlısı olsun canım.ben de eşimle gitmek istemiştim ama iyiki ailem gelmiş.tek başımıza başaramzdık biri bebekle biri benle ilgilendi allah razı olsun iyi günlerini göstersin.inan hasta bezimi bile onlar değiştirdi eğilemezdim onu bile yaptılar.moral iyi oluyor.

kızlarrrrrrr merhaba ben 18 inde gebelik zehirlenmesi ile 33. haftada bebeğimi dünyaya getirdim... şuan sütüm gelmiyor hala ama aciilll anne sütü istiyorlar bizden.... istanbulda oturan ve bize yardımcı olabilecek annelere sesleniyorum.... maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırım adım duygu numaram 0542 787 76 30 msj atmanız yeterli ben geri dönerim size... şimdiden teşekkürler..

kızlar mrb benim sormak istedigim ben 24 günde bi adet olurum temmuzun 6 adet oldum tekrar temmuzun sonlarına dogru olmam gerekirken 6 gün gecikmeli olarak agustosun 4 oldum 2 gün sürdü bitti agustosun 7 birlikte olduk eşimle ve 7 kgünde birtane klomen kullandım 12 kadar ama agustosun 18 oncomed gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı güvenemedim 19 gene yaptım ama sabah ilk idrarla ve anında ikinci çizgi çıktı biraz daha belirgindi ve bugün idrarımı 1 saat tuttum gene yaptım negatif sizce bu nedir???

herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı, sıhhatli bir bayram diliyorum..
kuzucukları öpüyorum...

tatlım o dandik idrar testleriyle hiç vakit kaybetme..
kan tahlili yaptır aklındaki soru işareti kaybolsn.
ben gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştm hiç idrar testi yapmadan direk kana gittim.
umarm bebeğin seninledir...

canım haklısın ama işte idrarda iki gün üst üste pozitif çıkınca acabamı dedim bugün yaptıgım negatif çıktı şaşırdım idrarımı tutmadan yaptım acaba ondan negatif çıkmış olabilirmi çok şaşkın ve meraklıyım acaba nedir hamilesin galiba ne hissediyorsun sence varmıdır bebiş

bende bekliyorum ama daha bizim kızın geldiği yok bilgisayarın başına her geçişimde dur bakalım bu gün kimler doğum yaptı sanırım tek ben kaldım diyorum hayırlısı artık elbet vardır daha vakti

canim benimde dogumdan sonra tansiyon yukselmesi yasadim bende baska kimse yasiyomu diye merak ettim senin gibi ve odem bendede hamilelikten daha fazla oldu hele ilk gunler anormal birsekilde idi bende tansiyonum neden cikiyo diye cok dusundum ve arastirdim ama sundandir diyemedim bir 40 gun gecsin dedim heralde vucut yeni duzene alisamiyo alisinca oda gecer umidindeyim seninde cok cikmiyosa 40 gun bekle derim duzelmezse o zaman gidersin baska dra benim bugun tam bir ay oluyo sezeryan olali bakalim umarim kirkimiz ciktiginda hersey normale doner

Kizlar benim bebisin gobegi dusmedi 15 gunluk olduk bugun yarindir ama uzun surdu sanki

Benim oğlumun da göbeği hala düşmedi, 13. günü bugün 20 günde bile düşebilirmiş. Tişörtünde bazen kan lekesi oluyor ama göbeği kuru bir an önce düşse de tedirgin olmasak...

Takvimim bitmiş ben de hala tık yok Perşembe gunü doktora gideceğim bakalım ne diyecek sezeryansa sezeryan bitsin artık

slm taze anneler.. bende yeni anneyim 8 aylık bebeğim var.. dogum fotografı cektırmeyı dusunenlere bı teklıfım var.. ben bu ıse yenı baslıyorum ıstanbul ıcın (sezeryan olması onemlı tarıhın bellı olması acısından) bı kişiye ücretsiz fotograf çekmek istiyorum. henüz cok prefosyenol degılım yalnz sizin cekeceğinizden iyi olacaktır. düşünen olursa iletişime geçebiliriz. mesaj atabilirsiniz ben Burcu.
herkese hayırlı dogumlar diliyorum.

selam annişler
hepinizin bayramı kutlu olsun, sizi ama özellikle de süt kokulu bebişleriii kocamaaannnnn öpüyorruummmmmm

biz bayram gezmelerine başladık, oğluşum da gezmeyi pek seviyor bunu öğrenmiş olduk

Son düzenleme:
kızlar yaa oglusumu emzırırken aglıyorum kendımı sıka sıka ıkı buklum oluyorum ter ıcınde kalıyorum.sutumde daha dun yanı 3.gunde gelmeye basladı.ama bu yaralar benı olduruyor.denemedıgım yontem kalmadı.sogan karbonat lansinoh,garmastan,zeytınyagı,ılık dus...............ne yapacagım nasıl gececek hem emzzırırken bu yaralar ıyılesırmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…