dıkkat edıyorum cook ama ılerde ıstıyorum bı tane daha kısmet artık ıkımı bırmı:/ ıkı bebe olunca dogru durust sevemıyorsun nasıl buyuduler anlamıyrsun valla bebeklırını bıle dogru durust hatırlamıyorm kosusturmaktan zaten sezeryan cok gecıydı
zambak, hayırlı olsun canım.hiç canını sıkma allah herşeyin hayırlısını versin..benimde kardeşimle aramda 16 ay var ve biz kardeşten çok sırdaş yoldaşız birbirimize.annem biraz zorlanmış ama o zamanlar ne arasın hazır bez filan olsada insanlarda alım gücü yokmuş ki, çamaşırlar kaynatılırmış filan.ozamanda olsak zorlanırdık ama artık bazı şeyler daha kolay.keyfini çıkar.herkeze nasip olmaz:)sağolun teşekkür ederim m , aminnnnnnnnyahu genelde geceleri giriyorum geriye dönüp sayfalara bakınca birçok soruna cevap vermiş oluyorsunuz yetişemiyorum ,
bu arada sünnet için tavsiyem mümkün olduğu kadar erken yaptırılması ,ben ilk doğduğunda istemiştim ama eşim istememişti ,o zaman hiç anesteziye gerek kalmıyacaktı, hatta şu anda bile 5 aylık iken narkoz kullanmak istedileri lokal anestezi diye direttim açıkçası , biraz ağladı ama,narkoz almasından iyidir diye düşünmekteyim kendimce ,ee daha da gecikse idik herhalde o zaman engel olamazdık narkoz verilmesine , neyse oldu da bitti maşallah ,diyelim ,
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
allah verecek olduktan sonra hiçbir güç önüne geçemez onunDediğim gibi kızlar, kondom çok iyi bilirdim ama değilmiş, hemde daha 2 gün önce arkadaşımla konuştum, kadın doğumcu kendisi ve iyi yöntem dedi.
O nedenle adetin gecikmesini çok önemsemedim.
Vücuduma gelince, çok şükür normal olduğu için sıkıntım yok, sadece 5 kilonun üzerine kilo eklenecek o sıkıntı var.
Hep kızım olsun derdim, belkide Rabbim kızımı bekletmeden veriyor.
Karalar bağlamak istemiyorum, eşimde sevindi zaten, hayırlısı diyorum sadece.
Oğlum çok hareketli doktor bile şaşırdı, o yoracak beni.
Ama o kadar çok bebek isteyen varki etrafımda eğer istemezsem onlara haksızlık ederim diye çekiniyorum
bir an acaba benmi yazdım bu şikayetleri diye düşündüm.benim oğlumda aynısı.kulak olmadığına eminim.çünkü yeni gittik doktora ve baktı kulaklarına,acaba neden?oglum ellerını sureklı kulagına goturuyor ınsallah dıstendır.kulak ıltıhabı olmamıstır.gece sık sık uyandı sıksık da kaka yapıyor.dısetlerını yokladım ama bırsey yok gıbı.ınsallah kolayca cıkar bu dişler :18::18:
işte bunuda okuyunca kesin ben yazdım dedim.benim kvyi anlatmışsın.ama ben o işe bi çözüm buldum.portatif beşiğin vidalarını söktüm ve beşik kırıldı dedim.ee oyun parkıda haldur huldur sallanmadığından onda sallamak istemiyo çocuğu,salıncaktada benim kuzu rahat durmadığı için düşecek diye korkuyo kv,haliyle artık gündüzleri sallayamıyor çocuğu:)çok fena gördüm kendimi:)zamane gelinleriyle başa çıkılmıyor.benim de su gece uykularını düzene sokmam laızm of of çocuk ne yapsın kv saolsun bütün gün uyutunca uykusunu alıyor gece böyle hortluyor işde
canım milupanın sitesinde yoğurttan tut çorbalara pürelere kahvaltılara kadar herşeyi anlatmışlar çok güzel.bende bugün gördümkızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
aynı dert bendede var.kilo verecem diye yeni kıyafet almadım.eskilerede daha giremiyorum, girsem çıkamıyorum.2 tane pantolon var değiştirip değiştirip giyiyorum.kuzuların masrafları bitmiyoki,aldıklarımız hemen küçülüyo, yenisini almaya uğraşıyoruz.bugün bende bi eşofman bi pijama takımı aldım geldim.eminim 2 ay sonra onlarda olmaz.bide yeni yeni kalıyo üzülüyorum ya.derler ya çocuğun yediği helal, giydiği haram diye.çok doğruwalla aynı bnde iş hayatına dönünce malum eski kıyafetlerin içine de giremeyince zayıflarım umuduyladabişe almak istemeyince 4 5 parça esyayla gezip duruyorum forma gibi.. hanımefendi de yok yok maşallah:) tel süzgeç çay süzgeci gibi ama onun büyüğü olarak düşün makarna süzgecim benim tel değil o yüzden bilemedim:18: bide plastik yok tamamı tel öyle bişe yani
canım hayırlı olsun..darısı başımıza..bende baharda sünnetini düşünüyorum.hayırlısı artık:)
zambak, hayırlı olsun canım.hiç canını sıkma allah herşeyin hayırlısını versin..benimde kardeşimle aramda 16 ay var ve biz kardeşten çok sırdaş yoldaşız birbirimize.annem biraz zorlanmış ama o zamanlar ne arasın hazır bez filan olsada insanlarda alım gücü yokmuş ki, çamaşırlar kaynatılırmış filan.ozamanda olsak zorlanırdık ama artık bazı şeyler daha kolay.keyfini çıkar.herkeze nasip olmaz:)
allah verecek olduktan sonra hiçbir güç önüne geçemez onun
bir an acaba benmi yazdım bu şikayetleri diye düşündüm.benim oğlumda aynısı.kulak olmadığına eminim.çünkü yeni gittik doktora ve baktı kulaklarına,acaba neden?
işte bunuda okuyunca kesin ben yazdım dedim.benim kvyi anlatmışsın.ama ben o işe bi çözüm buldum.portatif beşiğin vidalarını söktüm ve beşik kırıldı dedim.ee oyun parkıda haldur huldur sallanmadığından onda sallamak istemiyo çocuğu,salıncaktada benim kuzu rahat durmadığı için düşecek diye korkuyo kv,haliyle artık gündüzleri sallayamıyor çocuğu:)çok fena gördüm kendimi:)zamane gelinleriyle başa çıkılmıyor.
canım milupanın sitesinde yoğurttan tut çorbalara pürelere kahvaltılara kadar herşeyi anlatmışlar çok güzel.bende bugün gördüm
aynı dert bendede var.kilo verecem diye yeni kıyafet almadım.eskilerede daha giremiyorum, girsem çıkamıyorum.2 tane pantolon var değiştirip değiştirip giyiyorum.kuzuların masrafları bitmiyoki,aldıklarımız hemen küçülüyo, yenisini almaya uğraşıyoruz.bugün bende bi eşofman bi pijama takımı aldım geldim.eminim 2 ay sonra onlarda olmaz.bide yeni yeni kalıyo üzülüyorum ya.derler ya çocuğun yediği helal, giydiği haram diye.çok doğru
herkese günaydın geldik yine işe aman şöyle gerile gerile uyumayı ne kadar isterdim bilemzsiniz aksam kv bizdeydi dinlenemedim hiç kız bugn çok şükür 12 de uyudu da biraz uyuma sansım oldu 5.30 saat kadar
13 ziyaretçi rekor :)
Kızlar yaa değerim 165 çıktı, regl tarihinden 10 gün sonra sizce düşük değilmi?
Oğlumda geçtikten 2 gün sonra 299 çıkmıştı.
Farklı bişey olabilirmi acaba?
gunadn cnm kolay gelsın calısan annenın tek ısteyı uyku olyr hem ama ne guzzel ılerde guzel bı gelecek sızı bek.. Kv yardım etmedımı cnm sana benım su ankı halımı gorsen tek elımle sut sagıyorum dıgerıylede kızları kızın ıyı uyumus masallah keske benımkılerde uyusa 3 saate bı bazen 2 saate bı kalkylar
öyle yardım eder çok şükür de kv olunca uzanamıyorum o olmayınca en azından kızla oynarken uzanıp oynuyorum bütün gün otur otur sırtım ağrıyor.. aksam çok komik bişe oldu mamasını içmiyor benim kız uğras uğras almadı yapmadığım şebeklik kalmadı içmiyor ben içiriirm wer benle içer dedi bir sinir oldum ben annesiyim içmedi sendenmi içecek die içerse oturur ağlarım dedim ama kızım beni duydu kucağımda kayınvalidem alacak nasıl saklanıyor gitmerk istemiyor kv zorla aldı kıyamet kopardı geri bana geldi kızımayy o süt sağmalar kabus zaten hiç sewmiyorum Allah kolaylık wersin canım bol bol süt wersin.. canım uyudumn ama 5.30 saat ama ondada 2 kere meme vermeye kalktım yani öyle kesiintisiz değil yani
aferın kızına cok akıllıymıs annesını uzmemeıs ne guzel sevındım hıc sorma karısmalar olmaz sankı senden daha ıyı bılıcek yawrunu sımdıkı anneler eskıye gore daha tecrubelı valla ben hıc bıseyde danısmadım kv hep burdan ogrenıorum anlatınca oyle bakıyo suratıma:) benım kız aglayarak uyanmıstı aldım kucagıma "bunun uykusu var dıyo" yok dıyom az uyuyo " sımdı uyurmus senı yanıltırmıs demezmı:| sankı butun gun o bakıyo 15 gunde bı gelıyo gormye ancao yuzden hıc danısmam bılmıslık cok yapıyor cunkı. Dun dere otu yetım sutum arttı bıraz ben gece emzırmıyorum sut bırıksın emmeyen kızıma vrıyorum kalanı otekı emıyo:|:|
Gunaydin baci uyuttum benimkileri corbalarini hazirlayacam bugun plrasa koyacam bakalim
aferın kızına cok akıllıymıs annesını uzmemeıs ne guzel sevındım hıc sorma karısmalar olmaz sankı senden daha ıyı bılıcek yawrunu sımdıkı anneler eskıye gore daha tecrubelı valla ben hıc bıseyde danısmadım kv hep burdan ogrenıorum anlatınca oyle bakıyo suratıma:) benım kız aglayarak uyanmıstı aldım kucagıma "bunun uykusu var dıyo" yok dıyom az uyuyo " sımdı uyurmus senı yanıltırmıs demezmı:| sankı butun gun o bakıyo 15 gunde bı gelıyo gormye ancao yuzden hıc danısmam bılmıslık cok yapıyor cunkı. Dun dere otu yetım sutum arttı bıraz ben gece emzırmıyorum sut bırıksın emmeyen kızıma vrıyorum kalanı otekı emıyo:|:|
günaydın kızlar sizleri takip ediyorum ama aklımda yine pek bişiy kalmadı isimler neydi falan zamanla tanırım :)
zambak sen millete bakma arkadaşların dediği gibi canım bak bende hem çalışıyorum hem ikizlerim var allah yardım ediyo bi şekilde
kızlar benimde bu ayın 18 inde 5. ayları bitiyo yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek dr ek gıdaya gecicekmiyiz yavaş yavaş oturtmaya başlıcakmıyım sorucam aklımda ne varsa
benim bebeğim 8 aylık ve doğumdan bu güne kadar sadece 1 defa regl oldum. 3 aydır olmuyorum, emziren annelerde süt yapan hormon regl'iyi önlermiş. dolayısıyla uzun süre olmamak normalmiş. endişelenmeyinizben doğururdum :26:
ben varım bennnn, istemiyorum gelmesinnnnnn benden uzak olsunnnn
benim bebeğim 8 aylık ve doğumdan bu güne kadar sadece 1 defa regl oldum. 3 aydır olmuyorum, emziren annelerde süt yapan hormon regl'iyi önlermiş. dolayısıyla uzun süre olmamak normalmiş. endişelenmeyiniz
hos geldın ıkız annesı bende ıkız annesıyım tek bakıyorum kızlarıma senın kımın bakıyor cınsıyetlerı ne cnm
canım bende daha hiç olmadım ve neredeyse 1 aydır hiç süt vermiyorum .. Vallahi zambak arkadaşımızdan aldığım bu haber sonrasında yarın bir test alsam mı acaba diye düşünmedim değil hani .. yoksa topiğin 2. bebişleri sapır sapır dökülücekler mi acepşaka bir yana allah isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?