2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ole ya fotograf bile cekmeden vakit geciyor olsun ya cok tatlilar artik daha yorucu daha eglenceliler .ben de ruyamda ucuncu oglani gordum hayirlisi .canlar yatiyorum firsat varken iyi geceler

canım hayırlı olsun..darısı başımıza..bende baharda sünnetini düşünüyorum.hayırlısı artık:) zambak, hayırlı olsun canım.hiç canını sıkma allah herşeyin hayırlısını versin..benimde kardeşimle aramda 16 ay var ve biz kardeşten çok sırdaş yoldaşız birbirimize.annem biraz zorlanmış ama o zamanlar ne arasın hazır bez filan olsada insanlarda alım gücü yokmuş ki, çamaşırlar kaynatılırmış filan.ozamanda olsak zorlanırdık ama artık bazı şeyler daha kolay.keyfini çıkar.herkeze nasip olmaz:)
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor

allah verecek olduktan sonra hiçbir güç önüne geçemez onun

bir an acaba benmi yazdım bu şikayetleri diye düşündüm.benim oğlumda aynısı.kulak olmadığına eminim.çünkü yeni gittik doktora ve baktı kulaklarına,acaba neden?

benim de su gece uykularını düzene sokmam laızm of of çocuk ne yapsın kv saolsun bütün gün uyutunca uykusunu alıyor gece böyle hortluyor işde
işte bunuda okuyunca kesin ben yazdım dedim.benim kvyi anlatmışsın.ama ben o işe bi çözüm buldum.portatif beşiğin vidalarını söktüm ve beşik kırıldı dedim.ee oyun parkıda haldur huldur sallanmadığından onda sallamak istemiyo çocuğu,salıncaktada benim kuzu rahat durmadığı için düşecek diye korkuyo kv,haliyle artık gündüzleri sallayamıyor çocuğu:)çok fena gördüm kendimi:)zamane gelinleriyle başa çıkılmıyor.

kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
canım milupanın sitesinde yoğurttan tut çorbalara pürelere kahvaltılara kadar herşeyi anlatmışlar çok güzel.bende bugün gördüm

aynı dert bendede var.kilo verecem diye yeni kıyafet almadım.eskilerede daha giremiyorum, girsem çıkamıyorum.2 tane pantolon var değiştirip değiştirip giyiyorum.kuzuların masrafları bitmiyoki,aldıklarımız hemen küçülüyo, yenisini almaya uğraşıyoruz.bugün bende bi eşofman bi pijama takımı aldım geldim.eminim 2 ay sonra onlarda olmaz.bide yeni yeni kalıyo üzülüyorum ya.derler ya çocuğun yediği helal, giydiği haram diye.çok doğru

yok canım bizimki azimle park yatağında sallıyor bugün sıkı sıkı tembihledim çok uyutma anne diye ama bir ümit benimkisi işde:) walla alemmişsin nerden geldi aklına eşin ii bişe dememilş ben yapsam tamir etmeye kalkardı eşim:) ewet yeni kalıyor ben oyüzden hurca koyuyor bazanın altına atıyorum küçülenleri çok severek alıyorum baskasına wermeye kıyamam ilerde 2. bebiş falan olursa kullanırım diyerekten.. hayırlı olsun canım bir beden büyük al seneyede giyer dedikleri bu olsa gerek:)

herkese günaydın geldik yine işe aman şöyle gerile gerile uyumayı ne kadar isterdim bilemzsiniz aksam kv bizdeydi dinlenemedim hiç kız bugn çok şükür 12 de uyudu da biraz uyuma sansım oldu 5.30 saat kadar

herkese günaydın geldik yine işe aman şöyle gerile gerile uyumayı ne kadar isterdim bilemzsiniz aksam kv bizdeydi dinlenemedim hiç kız bugn çok şükür 12 de uyudu da biraz uyuma sansım oldu 5.30 saat kadar

gunadn cnm kolay gelsın calısan annenın tek ısteyı uyku olyr hem ama ne guzzel ılerde guzel bı gelecek sızı bek.. Kv yardım etmedımı cnm sana benım su ankı halımı gorsen tek elımle sut sagıyorum dıgerıylede kızları kızın ıyı uyumus masallah keske benımkılerde uyusa 3 saate bı bazen 2 saate bı kalkylar

13 ziyaretçi rekor :)
Kızlar yaa değerim 165 çıktı, regl tarihinden 10 gün sonra sizce düşük değilmi?
Oğlumda geçtikten 2 gün sonra 299 çıkmıştı.
Farklı bişey olabilirmi acaba?

canım gebelık hormonların hala sıfırlanmamıs olabılır.:44:bence hcg testını tekrarlattır.saglıklı bır gebelık varsa zaten 2gunde ıkıye katlaması lazım eskı hcg degerını

öyle yardım eder çok şükür de kv olunca uzanamıyorum o olmayınca en azından kızla oynarken uzanıp oynuyorum bütün gün otur otur sırtım ağrıyor.. aksam çok komik bişe oldu mamasını içmiyor benim kız uğras uğras almadı yapmadığım şebeklik kalmadı içmiyor ben içiriirm wer benle içer dedi bir sinir oldum ben annesiyim içmedi sendenmi içecek die içerse oturur ağlarım dedim ama kızım beni duydu kucağımda kayınvalidem alacak nasıl saklanıyor gitmerk istemiyor kv zorla aldı kıyamet kopardı geri bana geldi kızım ayy o süt sağmalar kabus zaten hiç sewmiyorum Allah kolaylık wersin canım bol bol süt wersin.. canım uyudumn ama 5.30 saat ama ondada 2 kere meme vermeye kalktım yani öyle kesiintisiz değil yani

aferın kızına cok akıllıymıs annesını uzmemeıs ne guzel sevındım hıc sorma karısmalar olmaz sankı senden daha ıyı bılıcek yawrunu sımdıkı anneler eskıye gore daha tecrubelı valla ben hıc bıseyde danısmadım kv hep burdan ogrenıorum anlatınca oyle bakıyo suratıma:) benım kız aglayarak uyanmıstı aldım kucagıma "bunun uykusu var dıyo" yok dıyom az uyuyo " sımdı uyurmus senı yanıltırmıs demezmı:| sankı butun gun o bakıyo 15 gunde bı gelıyo gormye anca o yuzden hıc danısmam bılmıslık cok yapıyor cunkı. Dun dere otu yetım sutum arttı bıraz ben gece emzırmıyorum sut bırıksın emmeyen kızıma vrıyorum kalanı otekı emıyo:|:|

Gunaydin baci uyuttum benimkileri corbalarini hazirlayacam bugun plrasa koyacam bakalim

günaydın kızlar sizleri takip ediyorum ama aklımda yine pek bişiy kalmadı isimler neydi falan zamanla tanırım :)
zambak sen millete bakma arkadaşların dediği gibi canım bak bende hem çalışıyorum hem ikizlerim var allah yardım ediyo bi şekilde

kızlar benimde bu ayın 18 inde 5. ayları bitiyo yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek dr ek gıdaya gecicekmiyiz yavaş yavaş oturtmaya başlıcakmıyım sorucam aklımda ne varsa

günaydın annelerrrrr. bebişler nasıll, kıkırdayarak uyansınlar inşallah dedim ki benimki de kalktı. herkese iyi günler, çalışan annelere bol kazançlar, iyi çalışmalar

wala öyle canm maesef desin dursunlar dinleyen kim:) bnde bgn yedim ins etkisi olur aman benim sütüm 1 tanesini doyurmuyor senin halin daha kötü neyse az da olsa ne alırsa o kar:)

Herkese günaydın, roserdar canım senin yöntem dün gece tuttu ama bu gece tutmadı Bizim kız dün 7:30da mızırdanınca bi yarım saat uyusun rahatlasın dedim, tam 1,5 saat uyudu. bi ara gece uykusuna geçti herhalde dedim. sonra 9da uyanınca tabi geri uyuması banyoydu mamaydı derken on buçuğu buldu ama neyseki çok sık uyanmadı yine. sabah da tam ben evden çıkarken uyandı. işe giderken uyurken bırakmak daha kolay oluyor. uyanıp da uykusunu almış en mutlu haliyle gülücükler saçarken evden çıkmak çok zor geliyor

hos geldın ıkız annesı bende ıkız annesıyım tek bakıyorum kızlarıma senın kımın bakıyor cınsıyetlerı ne cnm

ben doğururdum :26:

ben varım bennnn, istemiyorum gelmesinnnnnn benden uzak olsunnnn

benim bebeğim 8 aylık ve doğumdan bu güne kadar sadece 1 defa regl oldum. 3 aydır olmuyorum, emziren annelerde süt yapan hormon regl'iyi önlermiş. dolayısıyla uzun süre olmamak normalmiş. endişelenmeyiniz

benim bebeğim 8 aylık ve doğumdan bu güne kadar sadece 1 defa regl oldum. 3 aydır olmuyorum, emziren annelerde süt yapan hormon regl'iyi önlermiş. dolayısıyla uzun süre olmamak normalmiş. endişelenmeyiniz

sağol canım benim de oğlumda 8 ay olmamıştı çok mutlu olmuştum :) şimdi de 8 aya kadar olmasam ne güzel olurdu diye dua ediyorum :

bende 1 aydan fazladır süt veremiyorum.başlasada kurtulsak şu şişkinikten....birde ben dukan diyeti yapıyorum onun mu etkisi var diye düşünüyorum.gecikme yaşayan çokmuş çünkü.hamilelik en son ihtimal:))bebişler daha çok küçükkkk:))zaten ben tedaviyle hamile kaldım gerçi ne olur olmaz diye korunuyoruz yine

kızlar birde ek gıdaya başladk.akşam nasıl oluyor anlamıyorum ya..birde tek bakıyoum.arkamı dönsem ıngaaaa diye ağlar benimkiyoğurduydu,çorbasıydı,mamasıydı,meyve suyuydu,bezini değiştirmeydi,oynamaydı artık kendimi unutur oldum

kızlar geçende biriniz erkek annesi olmak ile ilgili bir paylaşım yapmıştı da bunun kız versiyonu yok mu demiştik ya, 2013 ağustos annelerinden bir arkadaş paylaşmış geleceğimizi buyrun:

Kız annesi demek....

Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...

Kız annesi olmak demek...

Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...

Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...

Kız annesi demek...

Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...

Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...

Kız annesi demek...

Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...

Kız annesi demek...

Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...

kız annesi demek...

Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...

Kız annesi demek...

Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...

Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...

Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...

O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..

Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...

Masum suçlarına ortak olmak demek...

Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...

O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...

Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...

Kız annsei olmak demek...

Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...

Kız annesi demek....

Kız annesi olmak ise,

Kızıyla gurur duyuyor olmak demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…