kızlar bebişleriniz herkeze gülüyomu benimki herkeze gülüyo ya mesela kimi bebek anne arkasından ağlar benimkinde hiiiiiiiç yok
gıcık oluyorum 6 ay baktım ya ben baktım herkese koşuyor çok kıskanıhyorum yalnız beni hep beni sevsinnnnnnnnnnnnn
gıcık oluyorum 6 ay baktım ya ben baktım herkese koşuyor çok kıskanıhyorum yalnız beni hep beni sevsinnnnnnnnnnnnn
Selam Kızlar,
Yıllar önce söz, nişan, düğün hazırlıkları yaparken bu siteye üye olmuştum, çok fazla topik takip ettim. Şimdi de kısmet 2012 Ağustos Anneleri'ni takip etmekmiş. 3 Ağustos tarihinde 3.570 ağırlığında 51 cm boyunda bir erkek çocuk doğurdum sezaryen ile. Yavrumuzun adı Taha Kerem. Ben de çalışan bir anneyim. 24 Aralıkta işbaşı yaptım. Bebişimize 1 hafta anneannesi ve 1 hafta babaannesi bakıyor. Anneme götürdüğümüzde çok zor oluyor. Sabahları 06.30'da evden çıkmak zorunda kalıyoruz bu soguklarda anneme gidiyoruz ta 6. kata çıkıyoruz asansörleri yok ben 1 saat orda takılıp işe geliyorum. Maalesef ikisinin de bizim evimize gelme ihtimali yok. Böyle işte kızlar :)) Güle güle büyütelim bebişlerimizi :))
Selam Kızlar,
Yıllar önce söz, nişan, düğün hazırlıkları yaparken bu siteye üye olmuştum, çok fazla topik takip ettim. Şimdi de kısmet 2012 Ağustos Anneleri'ni takip etmekmiş. 3 Ağustos tarihinde 3.570 ağırlığında 51 cm boyunda bir erkek çocuk doğurdum sezaryen ile. Yavrumuzun adı Taha Kerem. Ben de çalışan bir anneyim. 24 Aralıkta işbaşı yaptım. Bebişimize 1 hafta anneannesi ve 1 hafta babaannesi bakıyor. Anneme götürdüğümüzde çok zor oluyor. Sabahları 06.30'da evden çıkmak zorunda kalıyoruz bu soguklarda anneme gidiyoruz ta 6. kata çıkıyoruz asansörleri yok ben 1 saat orda takılıp işe geliyorum. Maalesef ikisinin de bizim evimize gelme ihtimali yok. Böyle işte kızlar :)) Güle güle büyütelim bebişlerimizi :))
bende kıskanıyorum kız hep beni sevsin arasın istiyorum ama daha yok senin kız nasıl tatlım bayadır yoktun nerelerdesin
maaşallah oğluşumuza da annesi hala nickinde nişanlısının birtanesiii yazıyor
ayy o dün bendede olduu kv ye gülüyor sewgiyle falan gözleri ışıldıyor sinir oldum neden beni değilde herkesi sewiyor diye neyse sadece ben değilmişm böyle düşünen
canım bu topiğe girmiyorum temmuzdayım genelde bu ara final di vizeydi yoğunum yeni evime geldim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız maaşallah büyüttük hepimiz yaa
benimki beni tanısa memnun olcammbenide tanımıyor of
bu arada sabah gözlerimin içine bakarak anniiiiiiiii dedi çok mutlu oldum hoş 1 haftada bir kere söylüyor onada şüküğr
tek senmi olursun canım ya anne olan herkez böle düşünüyodur bende deliriyorum öle olduğu zaman
nyse tek değilmişim ay ne sinir bide ben ilk ne diyecek anu merak ediyorum konussun artık yaaa
Bakıcı araştırırken ilk söyledikleri şey ; herşeyi baştan konuşmanın ne kadar önemli olduğuydu,haklılarmış.Baştan konuşup analşıcaksın,hiçbir kıvırma payı kalmıycak.Biz bunlara erken gelmene gerek yok dedikçe öğlen geliyolar maşallah...Bir de dün benimki dolaptaki bütün sütü zorla içirmiş,daha önce de uyarmıştım ; 180 cc en fazla verme demiştim,dolapta 220 cc vardı,hepsini dayamış yavruya ,biberonun altında 20 cc kadar kalmış.Ulan zaten sütü zorla çıkarıyorum o ayrı,bi de bu çocuk çatlar be o kadar sütle.Bayağı azarladım ,sen unutuyo musun yoksa ciddiye mi almıyosun dedim beniaynı sorun bizde de var. ben işe başlamadan 1 ay önce başladı bakıcımız. normalde 7:30-18:30 diye konuştuk ama ben evdeyken 8de gel demiştim. akşam da 18:00 gibi çıkacaktı. ama o bir ay boyunca bir gün bile 8de gelmedi hep 8:30u buldu. işe başladığımda da 7:30da gelmesi gerekirken en erken 7:50 gibi geliyordu. hatta 7:30da gelemiyorsun farkındasın dimi ben de işe geç kalıyorum senin gecikmen yüzünden dediğim günün ertesinde 7:50de telefon açıp uyuyakaldığını söyledi:95: ben o gün tam yarım saat geç kaldım işe. sonra da bu konuyu tekrar açtığımda o zaman ben işten ayrılayım diyor:99:dedim ki bunun çözümü senin işten ayrılman değil evden 10 dk erken çıkman. neyse o günden beri en kötü 5-10 dk gecikmeyle geliyor.
ama sizde de aynı sorunlar olduğunu görünce demek ki hepsi aynı diyorum.. biz iş yerimize iki gün üst üste geciksek ne suratlar ne laflar çekeriz.
bir de dün sgk istediğini, ev almak için kredi alacağını söyledi ki bunları hiç konuşmamıştık. ben de şu an maddi olarak bunu yapamayız diyince yine ben ayrılırım o zaman belki dedi:88:
kızıma çok iyi bakıyor, titiz, düzenli, evi çekip çeviriyor ben işe başladığımdan beri gözüm arkada değil. o da yavaş yavaş vazgeçilmez olduğunun farkında sanırım o yüzden talepleri artıyor. ayyy ne kadar dolmuşum kızlar
Benim de kuzenim söylemişti,yabancı yatılılarla çok rahat eden arkadaşları varmış ama ben cesaret edemedim öyle bişeye açıkçası...ayy ne sgksı ya ew alacaksa paraya ihtiyacı war tamam sen bilirsin de paşa paşa otursn totosunun üzerine.. ay benimkine annem ve kv bakıyor Allahtan öyle derdim yok.. ama kv bakarken bizim bakıcı da yatılı kalıyor o da beni geriyorr
Kadının evine gidip bi bak istersen,tertipli düzenliyse falan neden olmasın ki,bi de biraz daha samimi olup tavrını öğrenmek lazımbakıcı sorunlarını okudukça bir gerildim:26:
şu an ücretsiz izindeyim.mayısta başlayacağım işe...ve ben bakıcı bulamadım arkadaşlar( annem bakamaz,rahatsız.kv şehir dışında.hoş şehir içinde olsada ondan birşey istemem.biri var eve istiyor.her sabah ben nasıl götürüp getireyim.??kendimi mi hazırlayayım kızı mı?eşim ben erken çıkıyorum sen bırakırsın diyor.kapıcının karısı ben bakarım dedi ama onuda gözüm pek tutmuyor...
Ne güzel işte,ben açıkçası bitek bana bağımlı olsun istemezdim,ağlamasın da arkamdan,herkesle iyi vakit geçirsin ne güzel iştekızlar bebişleriniz herkeze gülüyomu benimki herkeze gülüyo ya mesela kimi bebek anne arkasından ağlar benimkinde hiiiiiiiç yok
Yok yok,herşeyi açıkça konuşmakta ve biraz sert yapmakta hiçbi sakınca yok bence...Bakıcı olayı zormuş, başlamadan önce de zor olacağını biliyordum ama üç günde moralim bozuldu. Biraz önce de yemek yedik. Annem, bakıcı ve ben. Ela'yı da mama sandalyesine oturttuk. Yemek yerken Ela huysuzlandı, ben ve annem şarkı filan söylüyoruz, kadın hiç sallamadı. Sonra Ela iyice ağladı, yine kadından ses yok, yemek yemeye devam ediyor. Annem sinirlendi, artık yemek yiyen kadına da alsana kızı diyemedi tabi, aldı kucağına, bundan sonra ayrı ayrı yiyelim böyle olmuyor dedi, aldı Ela'yı içeri gitti. Kadınla ben yemeye devam ettik.. Bir sessizlik içinde. Anladı mı bilmiyorum.. Off ya sinir oldum. İçime sinmedi, başkasına mı baksam diye düşünmüştüm hemen ama şimdi burda sizin yazdıklarınızı okuyunca, başkasını bulsam onlarda da sorun olacak büyük ihtimal, onun yerine bunu mu konuşarak düzeltmeye çalışsam bilmiyorum.. Bir de ben kendi iş yerimde bir sürü insanla çalışıyorum ve herkesle mesafemi çok iyi korurum, beni sayarlar, birazda korkarlar.. Ama evde çalışanlara öyle yapamıyorum nedense. Temizlikçi ile de öyleydim, kadına şunu yap vs. diyemem, o da sonunda tepeme çıktı. Şimdi bakıcıya da bir laf söylemekte zorlanıyorum, sanki ayıp olacak gibi..
Allahtan annem var, en kötü ihtimal ona götürürüm.. Gerçi onun da ayrı derdi var, üşüyecek vs..Off ya sıkıldım..
Almışlar ellerine bi boy/kilo takip çizelgesi,sanki herkes aynı tornadan çıkmışMerhaba kızlar , valla bu bebeklerin kakasıydı sümüğüydü kilosuydu derken ben 30 kilo olup çıkacam4. ay kilosu az almış diye 15 gün sonra getir ek gıda işe yarıyormu takip edelim dedi , götürdüm bu gün 5,800 olmuş 15 günde sadece 100 gram almış neymiş efendim daha çok yedirecekmişim suratına vurasım geldi direk sanki çocuğun önünden yemeği kaçırıyorum da ben .. aptallar ya dayanamadım en sonunda dedim anne minyon baba minyon bu çocuğun kaç kilo olması lağzım dedim .. bunun da bünyesi demekki bu yani dedim boyu 63 cm gelişimi normal , çok hareketli bir bebek yerinde durmuyor günde 2-3 kakalı bezi oluyor doymayan az yiyen bebek afedersiniz ama mıçar mı yani her gün böyle ... çıldırdım vallahi ben zaten doğum yaptığım gün 48 kiloydum şimdi benim çocuğumun böyle olması çok mu anormal
Başkalarını da sevsin yaaaa,illa birini sevmesin istiyosak babaanneleri es geçebilirler meselagıcık oluyorum 6 ay baktım ya ben baktım herkese koşuyor çok kıskanıhyorum yalnız beni hep beni sevsinnnnnnnnnnnnn
ayakta sallamaya alıştırırsan rahat edersin canım. biz de hep kolumuzda sallıyorduk ama ağırlaştıkça ben uyutamaz olmuştum babası uyutuyorduartık ayağımızda sallıyoruz ilk başta karşı çıkıyorlar ama alışıyorlar. ellerini tutmayı denedin mi sallarken?
bu arada kendi kendine uyuyan bebek var mıdır ben de merak ediyorum ve varsa biz neden onlardan doğuramadık onun da merak ediyorum:44:
Bakıcı araştırırken ilk söyledikleri şey ; herşeyi baştan konuşmanın ne kadar önemli olduğuydu,haklılarmış.Baştan konuşup analşıcaksın,hiçbir kıvırma payı kalmıycak.Biz bunlara erken gelmene gerek yok dedikçe öğlen geliyolar maşallah...Bir de dün benimki dolaptaki bütün sütü zorla içirmiş,daha önce de uyarmıştım ; 180 cc en fazla ver demiştim,dolapta 220 cc vardı,hepsini dayamış yavruya ,biberonun altında 20 cc kadar kalmış.Ulan zaten sütü zorla çıkarıyorum o ayrı,bi de bu çocuk çatlar be o kadar sütle.Bayağı azarladım ,sen unutuyo musun yoksa ciddiye mi almıyosun dedim beniÖzür diledi ,belki içer diye vermişmiş,verme dedim,ben ne diyosam onu yap !!!! Herşeyi açık açık konuşmak şart,hatta gerekiyosa belli aralıklarla tekrar etmek...
Benim de kuzenim söylemişti,yabancı yatılılarla çok rahat eden arkadaşları varmış ama ben cesaret edemedim öyle bişeye açıkçası...
Kadının evine gidip bi bak istersen,tertipli düzenliyse falan neden olmasın ki,bi de biraz daha samimi olup tavrını öğrenmek lazım
Ne güzel işte,ben açıkçası bitek bana bağımlı olsun istemezdim,ağlamasın da arkamdan,herkesle iyi vakit geçirsin ne güzel işte
Yok yok,herşeyi açıkça konuşmakta ve biraz sert yapmakta hiçbi sakınca yok bence...
Almışlar ellerine bi boy/kilo takip çizelgesi,sanki herkes aynı tornadan çıkmışYemiyosa doymuştur,zorla obez mi yapalım bu bebekleri yaaa :125::125::125:
Başkalarını da sevsin yaaaa,illa birini sevmesin istiyosak babaanneleri es geçebilirler mesela
Yeni resimlerden koysana karakız bu arada ,son halini görelim cimcimenin...
Ben avukatlığını yapabilirim:) Ama ispatlamamız biraz zor olabilir..
Şaka bir yana belki hamilelik hormonların daha tam sıfırlanmamış olabilir, bence yeniden test yaptır. Değerin düşük geldi bana. Benim Ela'dan önce öyle birşey başıma geldi, değerim düşüktü, sonra da düzensiz arttı. Dış gebelik şüphesi ile ameliyat oldum, ama dış gebelik değilmiş, kimyasal gebelikmiş, boşuna ameliyat olmuşum. Yapan da riskli gebelik uzmanı profösördü.. Seninki de hamilelik olmayabilir..
Benimki emerek uyuyor. Çook nadir olarak, emdikten sonra uyanırsa, ninni söylüyorum öyle yatıyor. Hiç sallamıyorum, kendi kendisine yatmaya alışır umuduyla ama henüz başaramadım.
Nolduki yanlis hatirlamiyorsam onceden bu topige giriyordun. Birine mi darildin karakiz?canım bu topiğe girmiyorum temmuzdayım genelde bu ara final di vizeydi yoğunum yeni evime geldim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız maaşallah büyüttük hepimiz yaa
benimki beni tanısa memnun olcammbenide tanımıyor of
bu arada sabah gözlerimin içine bakarak anniiiiiiiii dedi çok mutlu oldum hoş 1 haftada bir kere söylüyor onada şüküğr
ayy okurken bizim kızı anlatıyorr dedimcanım hatırlar isen bizdede aynı dert war pzrtsi de ben götürecem 15 gün geçmiş oluyor bakalm ne oldu benmkide 3 saattte bir yedir çok zayıf diyor yemiyo emmiyo ben ne yapim ya bizimde ben değilim ama baba ve tüm ailesi minyon ve zayıf belki onlara çekmişdir diyorum aynısııı canım bizim Lina hanımdada var bzmkide çok hareketli uyurken bile kımıl kımıl et mi tutar
benimkide 2 aydır kilo almıyor ek gıda şu bu herşey denedim almıyor sadece boyu uzuyor neyse bıraktım artık çocuk kusana kadar yiyor almıyor daha fazlasını inat ediyor bu sefer hiç birşey yemiyor
kendi haline bıraktım doktor benim çocuğumu benden iyimi bilecek bırak Allah aşkına kendini yıpratma huzurlu mutluysa boşver
bende kilo almasını doyması açısından istiyordum olmadı almıyor bence doyuyor yani sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?