2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleriniz herkeze gülüyomu benimki herkeze gülüyo ya mesela kimi bebek anne arkasından ağlar benimkinde hiiiiiiiç yok

gıcık oluyorum 6 ay baktım ya ben baktım herkese koşuyor çok kıskanıhyorum yalnız beni hep beni sevsinnnnnnnnnnnnn

gıcık oluyorum 6 ay baktım ya ben baktım herkese koşuyor çok kıskanıhyorum yalnız beni hep beni sevsinnnnnnnnnnnnn

ayy o dün bendede olduu kv ye gülüyor sewgiyle falan gözleri ışıldıyor sinir oldum neden beni değilde herkesi sewiyor diye neyse sadece ben değilmişm böyle düşünen

maaşallah oğluşumuza da annesi hala nickinde nişanlısının birtanesiii yazıyor

hoşgeldin canım maşallh oğlunada evet karakız doğru sölüyo bayadır girmedn heralde nişanlı yazıyo

bende kıskanıyorum kız hep beni sevsin arasın istiyorum ama daha yok senin kız nasıl tatlım bayadır yoktun nerelerdesin

canım bu topiğe girmiyorum temmuzdayım genelde bu ara final di vizeydi yoğunum yeni evime geldim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız maaşallah büyüttük hepimiz yaa

benimki beni tanısa memnun olcamm benide tanımıyor of

bu arada sabah gözlerimin içine bakarak anniiiiiiiii dedi çok mutlu oldum hoş 1 haftada bir kere söylüyor onada şüküğr

ayy o dün bendede olduu kv ye gülüyor sewgiyle falan gözleri ışıldıyor sinir oldum neden beni değilde herkesi sewiyor diye neyse sadece ben değilmişm böyle düşünen

tek senmi olursun canım ya anne olan herkez böle düşünüyodur bende deliriyorum öle olduğu zaman

anladım burda göremeyince yoksun sandım canımmm güle güle ağız tadıyla otur inşallaaah valla büyüdüler ne çabuk geçti anlamadım tanımıyo ya bi başkasını kucağındayken bana gelcem diye çaba yok erken heralde:44:

Bakıcı araştırırken ilk söyledikleri şey ; herşeyi baştan konuşmanın ne kadar önemli olduğuydu,haklılarmış.Baştan konuşup analşıcaksın,hiçbir kıvırma payı kalmıycak.Biz bunlara erken gelmene gerek yok dedikçe öğlen geliyolar maşallah...Bir de dün benimki dolaptaki bütün sütü zorla içirmiş,daha önce de uyarmıştım ; 180 cc en fazla verme demiştim,dolapta 220 cc vardı,hepsini dayamış yavruya ,biberonun altında 20 cc kadar kalmış.Ulan zaten sütü zorla çıkarıyorum o ayrı,bi de bu çocuk çatlar be o kadar sütle.Bayağı azarladım ,sen unutuyo musun yoksa ciddiye mi almıyosun dedim beni Özür diledi ,belki içer diye vermişmiş,verme dedim,ben ne diyosam onu yap !!!! Herşeyi açık açık konuşmak şart,hatta gerekiyosa belli aralıklarla tekrar etmek...

Benim de kuzenim söylemişti,yabancı yatılılarla çok rahat eden arkadaşları varmış ama ben cesaret edemedim öyle bişeye açıkçası...

Kadının evine gidip bi bak istersen,tertipli düzenliyse falan neden olmasın ki,bi de biraz daha samimi olup tavrını öğrenmek lazım

kızlar bebişleriniz herkeze gülüyomu benimki herkeze gülüyo ya mesela kimi bebek anne arkasından ağlar benimkinde hiiiiiiiç yok
Ne güzel işte,ben açıkçası bitek bana bağımlı olsun istemezdim,ağlamasın da arkamdan,herkesle iyi vakit geçirsin ne güzel işte

Yok yok,herşeyi açıkça konuşmakta ve biraz sert yapmakta hiçbi sakınca yok bence...

Almışlar ellerine bi boy/kilo takip çizelgesi,sanki herkes aynı tornadan çıkmış Yemiyosa doymuştur,zorla obez mi yapalım bu bebekleri yaaa :125::125::125:
Başkalarını da sevsin yaaaa,illa birini sevmesin istiyosak babaanneleri es geçebilirler mesela
Yeni resimlerden koysana karakız bu arada ,son halini görelim cimcimenin...

Son düzenleme:

Nasil vazgecirdin canim ayrintilariyla anlatir misin kac gun surdu? Delirecem artik eklemlerim iflas etti ana kucagiyla 15 kilo oluyo bide hoplatilmakda istiyo. Geceleri uyandiginda besiginden al koy kaldir salla ... Gecen bi denedim ayakta yikti evi gozlerinden yas geldi kiyamadim biraktim ama o bana kiyiyo valaa:)

yok canım yanlış anladım bizim yatıılı bakıcı has be has eşimin anası oluyor kv baktığı gün gelip yatılı kalıyor onu demek istedim yani

Aa a meslektas miyiz bende avukatim nerdedin burodamisin

ben kıskancım tatlım ya hep bana bağlı olsun istiyorum çalışmıyorumda bi sorun yok yani beni bırakmıyabilir kızım ay ne kıskanç kadınım ya

Nolduki yanlis hatirlamiyorsam onceden bu topige giriyordun. Birine mi darildin karakiz?

aynen canım aynen anlamıyorlar birde vallahi yedirebildiğim kadar yediriyorum da benim kız da kilo tutmaz çıktı ,manken olacak herhalde

bende aynı şeyi savunuyorum ama bunu dile getirdiğim de yine karşımda daha fazla yedir diyen bir doktor ve ebe olunca delleniyorum alın size diye kafalarına kafalarına vurasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…