2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ankaradayim kamuda calisiyorum izne ayrildim canim

uzulme cnm saglıklı buyusunlerde benımde az alıyo mınnaklarım gece mama ıctıklerı halde senın bebes gece beslenıyormu ben 3 saatte bır mutlaya ydrıyorum ee ayak hareketlerı cok yapan bebek kg almazmıs yada az alırmıs cnm

hiç sakınma lafını canım, uygun bir dille söyle mutlaka düşündüklerini. sonuçta onlar da bir alışma süreci geçiriyorlar. eğer iyi niyetli biriyse düzeltmeye çalışacaktır. değilse de bunu farkedip başkasını ararsın. daha işe başlamana vakit var sanırım.

benim kızımın da boyu ortalamanın üzerinde ama kilosu altında kalıyor. ama ben fazla takmıyorum, nörolojik gelişiminde sorun olmasın yeter. benimki de uyurken bile hareketli, hatta hareketten uyuyamıyor emerken de el kol durmuyor. bir de sinirli ben de diyorum bu kadar harekete ve sinire kilo almazsın tabi

ayy o dün bendede olduu kv ye gülüyor sewgiyle falan gözleri ışıldıyor sinir oldum neden beni değilde herkesi sewiyor diye neyse sadece ben değilmişm böyle düşünen

bizde daha kötüsü bakıcının kucağındayken ben konuştuğumda bana gülüp utanır gibi onun göğsüne kapanıyor. tam kıskanmaya başlayacaktım ki bakıcımız belki ayrılırım dedi. dedim ki kendi kendime herkes geçici anneler kalıcıkadın bir de diyor ki bana da gülüyor ama size kahkaha atıyor, e dedim o kadar farkımız olsun

bak gene aynı durum. bizimki de o kadar besliyor ki kızı geçen doktor kontrolüne onu da götürdüm doktor bile dedi o kadar çok verme bu çocukta reflü var diye bana sormadan doyurma dedim sonunda hala da sorarken fazla vereyim mi diyor. her ağlamasında yemek verecek nerdeyse. normalde 3 saatte acıkan kızıma 1,5 saat sonra mama vermeye kalkıyor. durmuyor diyor halbuki haftasonları gayet güzel duruyor 3 saat mama yemeden. reflüden kusuyor garibim o zaman yediği de boşa gidiyor.

aydurcum bir ara anlatıcam detaylı ama şimdi çıkmam lazım, mesai biter, kızımla kavuşma zamanı

Var hatta anniiiii ve bubaaa diye agliyo

bizimki de annnnneeee diye ağlıyor. bubba diyen var desem babası hemen çalışmalara başlar. şimdiden karşısına alıp baaaa-baaa diye öğretmeye çalışıyor

Uzulme yoktur insallah birsey. Yagmurada ilk dogfugunda goz yasi kanalinda sorun var 6 aya kadar bekleyelim gecmezse acatiz demislerdi gecti. En guzeli hemen goz dr git. Yoksa 2 gun gozlemliceksin diye omrunden 2 yil gider. Git rahatlat icini.

biz burdan ne desek bos iyi bir göz dr götür bence wakit kaybetmeden yarın falan.. benim kuzenimin kızındada wardı bunun gibi bişe o da gözünü açmıyordu tek gözü açıktı hep açıncada ağlıyor sulanıyordu tırnağıyla cizmiş 2 ay damla kullandılar geçdi 2 yasında şimdi kızı.. yani korkma baska bişede olabilir temennimiz bişe olmaması tabi

Ankara mezunuyum sen hangi okuldansin.bende birakmam isi yarin cocuklar buyuyunce oyle kalcam.

Kamudaysan izin hakkın çok ne güzel..Ben 6 aylık ücretsiz iznin bile hepsini kullanamadım, işler bayağı yoğun, büroyu da sıkıntıya sokmak istemiyorum..

Evet canim iki sene bebeklerimle beraberim gerci o zamana bende hukuk diye bisey kalmayacak zaten hmuk filan da degisti uygulamayi gormeden ayrildim.kamuda zaten koreliyorduk iyice isten kopacagim olsun bakalim hayirlisi

Uzulme yoktur insallah birsey. Yagmurada ilk dogfugunda goz yasi kanalinda sorun var 6 aya kadar bekleyelim gecmezse acatiz demislerdi gecti. En guzeli hemen goz dr git. Yoksa 2 gun gozlemliceksin diye omrunden 2 yil gider. Git rahatlat icini.

akşam bi de babası baksın da bakıcaz artık.

yok canım bizimki kapalı değil sadece kısıyor 2 sn o da. ama tek gözü olunca dikkatimi çekti. umarım kötü birşey yoktur ya...

Ankara mezunuyum sen hangi okuldansin.bende birakmam isi yarin cocuklar buyuyunce oyle kalcam.

Evet canim iki sene bebeklerimle beraberim gerci o zamana bende hukuk diye bisey kalmayacak zaten hmuk filan da degisti uygulamayi gormeden ayrildim.kamuda zaten koreliyorduk iyice isten kopacagim olsun bakalim hayirlisi

Ben İstanbul mezunuyum canım. İki sene doya doya bakarsın işte çocuklarına, hem ne güzel ikiz seninkiler. Bir taşla iki kuş:) Ben 6 aydır çalışmıyorum, maşallah dosyalarımda hiç kayda değer bir gelişme olmamış.. Hukuk sistemindeki bu yavaşlıkla 2 sene ara da çok fazla birşey kaybettirmez sana.

akşam bi de babası baksın da bakıcaz artık.

yok canım bizimki kapalı değil sadece kısıyor 2 sn o da. ama tek gözü olunca dikkatimi çekti. umarım kötü birşey yoktur ya...

yoktur inş sen içini ferah tut canım biraz o gözünü çalışmasını sağlaa bakalım

boşver canım öle bişier

benim finllerim var ondanbda girmiyorum benim kız durmuyor herşeye elini uzatıyor zabdetmesi çok zor

kız nerelerdesin, boşver finalleri falan bak bana yüzüne bakmıyorum :) bu arada solnuclar ne zaman açıklanıyordu bi bilgin var mı canım? Ayrıca nasılsın sormayı unuttum?

kızlar bişey diyecem size yeni doğan bebeklerde sırt dikeni diye bişey vrmıs banyoda avucunuzun içiyle iki kürek kemiğinin arasına biraz sampuanla hafif sert ellerinizi dairesel şekilde masaj yaparak çıkarıyormussunuz bebek o cıkıkıncaya kadar rahat edemezmiş gerçi zamanla elbiselere surtunerek cıkıyormus bizim bebişlerde kalmısmıdır bilemem ama duydunuz mu boyle bişey dun kız kardesim dedi bana sasırdım

Ilk defa duydum. Bilmedigimiz daha ne cikacak bakalim.

ilk defa duyuyorum canım ya öle bişey olsa hep huzursuz olmazmı bebekler bi araştırcam

şimdi baktım cidden varmış böle bişey canı görüntülerine bile baktım ama her bebekte oluyomu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…