2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ağzına sağlıkkk

ya birde bir şey sorucam benim kız sürekli ah - ah eh-eh -huh-huh diyor arada bir agu çıkıyor diyorum napıyor bu çocuk anne de baba de yani ne o öyle ah ah eh eh , ufaktan ufaktan kelime söyleyen bebelerimiz var mı ?

aynen canım aynen anlamıyorlar birde vallahi yedirebildiğim kadar yediriyorum da benim kız da kilo tutmaz çıktı ,manken olacak herhalde

bende aynısı ne yapim kilo almazsa pzrtsi giderken 4 5 katmı giydirsem biraz ağır gelirse herkes rahatlar bende aynısını diyorum millete benim kızm belki manken olacak

bizimkide aynısı yapıyor kendi çapında bişeler diyor bağrıyor söyleniyor ne dedğini anlamam mümkün değil tabi bazen kendi kendine ninni bile söylüyor.. gazı warsa kucağıma alınca sırtımı pışpışlıyor sende yap gazımı çıkar der gibi

bnmkide bzn tuhaf sesler çıkarıyo bu ara çığlık atıp gülüyo.dişler çok kaşınıyo çıkacakmı ne elller hep ağzında

Kizlar okul oncesi okumus genc kizlar var. onlar tercih edilmezmiki? Soyle akli basinda kucuk yasta degil issiz vardir diye dusunuyorum. Antalyada vardi ole bir ogretmenlerin ve kreslerin is bulma int. sitesi. Valla karisik oldu ama siz beni anladiniz

Tatlim ben de sirf korkumdn bakici dusunmedim ucretsiz izne ayrildim ev alacaktik vazgectik isi birakinca

Var hatta anniiiii ve bubaaa diye agliyo

Benim kızım 5. ayda 350 gr almıştı ama doktorumuz gayet iyi, moral bozmayalım, bundan sonra zaten az alır dedi. Doktorun bakış açısı da önemli. Ayrıca genetik faktörleri dikkate almak lazım tabiki. Ben 160-48 kiloyum, eşimde zayıf, bizden de selvi boylu, tombiş birşey olmaz herhalde..
Bebek için geldi tabi ki..
Bence de bir çağır canım ya, hatta imkanın varsa bir hafta çalıştır. Hem ev işlerini, yemeyini yapar, hem de gözlemlersin nasıl biri olduğunu. birlikte zaman geçirince çok farklı oluyor herşey.
Senin kızın ilk başlarda güzel kilo alıyordu, sonrada durdu demek. Benimki de öyle oldu. 2645 gr. doğmuştu ilk 3 ay 1300 gr aldı hep, ama sonra yavaşladı, son ay 350 gr. aldı..
Aa a meslektas miyiz bende avukatim nerdedin burodamisin
İstanbul'dayım canım ben. Daha çok yabancı müvekkilleri olan büyük bürolardan birindeyim. İsim verip deşifre olmayayım:):) Sen nerdesin?

Benimki de ah-eh vs. diyor. Bir de agu konusunda kendisini iyice geliştirdi.. Farklı makamlarda aguuuu, agu gu gu gibi şeyler söylüyor:)

kızlar moralim çok bozuk

kızım tek gözünü kısıyor, ama ne kısma resmen yanağı yukarı çıkıyor. özellikle eline bi oyuncak uzattığımda ya da birşey gösterirken.

doktorunu aradım, ya göz tembelliğidir ya da eğer birşeye bakma dışında da kısıyorsa nörolojik bir sıkıntı olabilir dedi. Allah'tan genelde birşeyi uzattığımda kısıyor da yine de takip edicem. eğer geçici bir sorun değilse galiba bizim kızın gözleri bozuk

cnm hemen moralini bozma.belki korkuyodur gözüne gelcek diye ondan yapıyodur.

Heh telefondami teshis koydu yani.

Ben o kızlara güvenemedim pek ya.. Bir kere çok gençler çoğusu, tecrübesiz, erkek arkadaş vs. de olabilir.. Ne bileyim tecrübbeli, yaşı büyük biri daha iyi olur diye düşündüm hep.
Tatlim ben de sirf korkumdn bakici dusunmedim ucretsiz izne ayrildim ev alacaktik vazgectik isi birakinca

Ben de 8 aylık oluncaya kadar evdeyim. Ücretsiz aldım gibi birşey oldu yani.. Ama sonrasında işi bırakamam, o kadar sene boşuna mı okuduk, hem işimi de çok seviyorum. Ela'yı da güzel okullarda okutmak, gelecek hazırlamak için para lazım.. Sen hangi okul mezunusun?

Hemen moral bozma canım ya, telefondan böyle önemli bir konuda teşhis konulmaz. Bir göz doktoruna götürürsün.

telefonda teshismi olur belki korkuyordur sende diğer gözünü kapat bakaım açacak mı kapattığı gözünü

çalışıpda bakacak kimse olmadımı.zor bakıcıya çocuk emanet etmek inş. iyi insalar çıkar karşınıza bakıcı arayan annelere.

Benim nette sorun var,uzun uzun yazamıyrmda. Göz tembelliği ise en guzel zamanda farketmiş olursun canım iyi tarafı bu. Hatta 6aylık olunca göz kontrolune götürün diyorlar bundn dolayı. Şimdi sadece gözünü kapatıp düzeltme şansınız vr. Biraz buyuyunce göz bantlarını durdurmuyorlar ve psikolojik olarak etkileyrlar. Belli bir yaştan sonra düzelmeyen bir sorun o. Geçmiş olsun ilk temennim hiç birsey olmaması tabiki

cnm hemen moralini bozma.belki korkuyodur gözüne gelcek diye ondan yapıyodur.

Heh telefondami teshis koydu yani.

Hemen moral bozma canım ya, telefondan böyle önemli bir konuda teşhis konulmaz. Bir göz doktoruna götürürsün.

bu gidişle öyle olacak, bi 2-3 gün gözüm üzerinde.

telefonda teshismi olur belki korkuyordur sende diğer gözünü kapat bakaım açacak mı kapattığı gözünü

canım korkuyor olsa tek göz sürekli yapmazdı bence

Ayni fikirdeyim durup dururken yapiuomu ona dikkat.

umarım yapmaz yoksa o daha büyük bi sorun olacak, offf ağlıcam valla.

hakkaten göz tembelliği belirtisi olabilir mi? başka neden kısacak ki kız gözünü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…