2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı

canım ovaladıkca ortaya çıkıyomuş bu silince dökülüyomuş yapmaya korkarım ben ters bişi yaparım diye

Ayni benim kaynana ksrdes uzulme ya .ben ciddiye bile almiyorum zaten uzakta. Ben fazla yakin durmuyorum mesafe koymak lazim

canım önce geçmiş olsun diyim haklısın bence bunda ne var bu kadar velveleye verilicek anneler bu konuda hassas oluyo azalır çoğalır yetmediği yerde mama verilir abartıp herkezi aramaya gerek yok bende kızdım

Bebeğimizin doğumunun ardından yaşadıklarımızı burada sizlerle paylaşarak, sizlerin de aynı durumlarla karşılaştığınızda bilgi sahibi olabilmeniz için makaleler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu yazımızda da bebeğimizin sırtında gördüğümüz yeni çıkmış sakal görüntüsündeki sırt dikeni ismi verilen tüylerle ilgili bilgi vereceğiz.
Öncelikle bebeğimizi banyo ettirme sırasında sırtını ovalarken karşılaştığımız bu sırt dikeninin normal bir durum olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. İşte sırt dikeninin görüntüsü;

Çoğu sitelerde bu durumdan doktorların bile bihaber olduğundan bahsedilirken eskiler gayet normal karşılıyorlar. Örneğin kayınvalidem banyo sırasında vücut yağı ile sırtını sıvazlarken gördüğümüz bu sırt dikenlerini biliyordu. Erkek çocuklarda daha çok olabilen bu sırt dikenleri banyo sırasında veya bebeğin sırtını bu yağlarla masaj şeklinde ovalarken karşılaşılmaktadır. Bebeğe herhangi bir zararı yoktur. Koparılmaması, cımbızla vs. çekilmemesi gerekmektedir. Kendiliğinden yok olması beklenmelidir. Her banyo yapışının ardından sırt bölgesine hafif masaj uygularsanız bu sırt dikenleri dökülecektir.
Not: Burada yazdıklarımızın henüz bir doktor ağzından kesinlik payı bulunmamaktadır. Doktorların bilgi paylaştığı bir sitede Çocuk Hastalıkları doktoruna yöneltilen bu sırt dikeni ile ilgili soruya doktorun verdiği cevap konuyla ilgili bilgi sahibi olmadığıydı. Eğer endişe ediyorsanız doktorunuza danışabilirsiniz. Ben ilk kontrolünde çocuk doktorumuza bu konuyu soracağım. Cevabını burada sizlerle paylaşırım. Sağlıklı günler dileriz…
gönderdiğim linkin yazısı tatlım

canım önce geçmiş olsun diyim haklısın bence bunda ne var bu kadar velveleye verilicek anneler bu konuda hassas oluyo azalır çoğalır yetmediği yerde mama verilir abartıp herkezi aramaya gerek yok bende kızdım

çok saol canım ya bu sğt konusunda çok hassasım her anne gibi arayanlarda çok iyi niyetle aramıyorlar zaten eminim hoşlarına bile gidiyodur

çok saol canım ya bu sğt konusunda çok hassasım her anne gibi arayanlarda çok iyi niyetle aramıyorlar zaten eminim hoşlarına bile gidiyodur

canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz

Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.

Canım yenimi fark ettin belki eliyle gözünü çizmiştir sen bişey yaklaştırıncada korktuğu için gözünü kısıyordur.sen içini ferah tut ama doktorada götür.güzel haberlerini bekliyorum.

Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.

tatlım bunu okuyunca ağladım inan ağlamaktayımda işte herkez senin gibi düşünmüyo

Benim oglanin biri emmiyor memeyi gorunce badiyor cigligi ama gogsume bastirip uyutuyorum bsbasinda oyle durmuyor

olurmu öyle şey canım benim hiçbişi olmazsa bile 9 ay karnındaydı aranızda özel bir bağ var sadce sen ve bebeğin ne zorluklar çektik o 9 ay.bazen diyorum keşke hep içimde kalsaydıda kimse aramıza girmeseydi

sütüm çok geç geldi canım benim bide sıvı kaybından hastanede yattık sonra sağıp verdim biberona alıştı beni az emdi öğürdü aldıramadık kuscak gibi oluyodu sonrada kesildi sütlü olamadım isterdim ama beni suçum değilki hastaneye gittiğimizde emzirme odasına bile giremiyorum altını değiştirmek için herkez emzirio die üzülüyorum valla

saol canım çok güZel konuştun ya zorda olsa muhteşem bi 9 aydı sadece sen hissediyosun senin içinde oluyo ne kadar güzeldi

canım benim ya keşke hiç açmasaydım konuyu kendime çok kızdım inan ne olur üzme kendini bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu Allah başka dert vermesi bebişlerimize

Benim oglanin biri emmiyor memeyi gorunce badiyor cigligi ama gogsume bastirip uyutuyorum bsbasinda oyle durmuyor

eşimde öyle diyo bana bak sadece senin kucağında uyuyabilişyo diye ama söylenenler incitiyo tatlım insanı yaa ah kuzum kokunu istiyo demekki

Uzulme ya herkezin yasadigi farkli kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok benimde ikiz olacaginda neler soyledileer yok erken dogar yok kucuk olur yok sutun yetmez hamileligimi zehir ettiler .

canım benim ya keşke hiç açmasaydım konuyu kendime çok kızdım inan ne olur üzme kendini bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu Allah başka dert vermesi bebişlerimize

canım benim öle şeymi olur hiç aksine sevindim içimdekileri anlatma şansı buldum size rahatladım bol sütlü günler sanada inşallah amin ya çok doğru allah sağlık versin bebeklerimize

Uzulme ya herkezin yasadigi farkli kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok benimde ikiz olacaginda neler soyledileer yok erken dogar yok kucuk olur yok sutun yetmez hamileligimi zehir ettiler .

bu insanlarında herşeyde bi fikri var maşallah bi hayırlı olsun de geç sanane milletten sanki onlara baktıcanız ikizleri bak kaç aylık oldular güle güle büyüt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…