slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı
slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı
Ayni benim kaynana ksrdes uzulme ya .ben ciddiye bile almiyorum zaten uzakta. Ben fazla yakin durmuyorum mesafe koymak lazim
canım önce geçmiş olsun diyim haklısın bence bunda ne var bu kadar velveleye verilicek anneler bu konuda hassas oluyo azalır çoğalır yetmediği yerde mama verilir abartıp herkezi aramaya gerek yok bende kızdım
çok saol canım ya bu sğt konusunda çok hassasım her anne gibi arayanlarda çok iyi niyetle aramıyorlar zaten eminim hoşlarına bile gidiyodur
canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
kızlar moralim çok bozuk
kızım tek gözünü kısıyor, ama ne kısma resmen yanağı yukarı çıkıyor. özellikle eline bi oyuncak uzattığımda ya da birşey gösterirken.
doktorunu aradım, ya göz tembelliğidir ya da eğer birşeye bakma dışında da kısıyorsa nörolojik bir sıkıntı olabilir dedi. Allah'tan genelde birşeyi uzattığımda kısıyor da yine de takip edicem. eğer geçici bir sorun değilse galiba bizim kızın gözleri bozuk
Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.
canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.
olurmu öyle şey canım benim hiçbişi olmazsa bile 9 ay karnındaydı aranızda özel bir bağ var sadce sen ve bebeğin ne zorluklar çektik o 9 ay.bazen diyorum keşke hep içimde kalsaydıda kimse aramıza girmeseydi
sütüm çok geç geldi canım benim bide sıvı kaybından hastanede yattık sonra sağıp verdim biberona alıştı beni az emdi öğürdü aldıramadık kuscak gibi oluyodu sonrada kesildi sütlü olamadım isterdim ama beni suçum değilki hastaneye gittiğimizde emzirme odasına bile giremiyorum altını değiştirmek için herkez emzirio die üzülüyorum valla
Benim oglanin biri emmiyor memeyi gorunce badiyor cigligi ama gogsume bastirip uyutuyorum bsbasinda oyle durmuyor
sütüm çok geç geldi canım benim bide sıvı kaybından hastanede yattık sonra sağıp verdim biberona alıştı beni az emdi öğürdü aldıramadık kuscak gibi oluyodu sonrada kesildi sütlü olamadım isterdim ama beni suçum değilki hastaneye gittiğimizde emzirme odasına bile giremiyorum altını değiştirmek için herkez emzirio die üzülüyorum valla
canım benim ya keşke hiç açmasaydım konuyu kendime çok kızdım inan ne olur üzme kendini bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu Allah başka dert vermesi bebişlerimize
Uzulme ya herkezin yasadigi farkli kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok benimde ikiz olacaginda neler soyledileer yok erken dogar yok kucuk olur yok sutun yetmez hamileligimi zehir ettiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?