2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç üzülme o seni de kokunu da tanıyordur zaten bende 1 gün bile emmemişim ama anneme de gayet düşkünüm fasulyeden annede ne yaa annelik sadece emzirmeklemi oluyormus weremedinmi ağızlarının payını önemli olan emzirmek değil onu iyi yetiştirebilmek bana deseler parçalarım walla benimkide sadece uykusunda emiyor ne yapim ben ona elimden geldiği kadar iyi bir anne olmaya çalışıyorum vicdanım rahat gerisi önemli değil.. 10 15 tane çocuğu olanlar çocuğunu sokağa atanlarda emziriyor ozamn onlar ii bir annede biz fasulyeden annemiyiz sinirlendim bak kim diyo sen bana yolla da paralayayım biraz

bende bebeğimi emziremedim canım seni çok iyi anlıyorum benim sutum hastahane odasında sunı sancı çekerken şakır şakır akıyordu bide dr hatası yuzunden anne sutu alamadı kzım bende emzırme odalrına girmiyorum hiç bu konuyu açtırmıyorum bile bizim kuzularımız bizi tek gecer bu dunyada (babalarını saymazsak tabi seninkini bilmem ama benimki şimdiden babacı) tek değilsin bu konuda üzülme olur mu

Ne alaka kizlar yaaa bunami taktiniz kafayi. Emzirenler sadece o an mi aliyo kucagina kokusunu biliyo. Emzirmeyenler hicmi kucagina almiyo yani.

valla bende giremiyorum canım artık herkez biliyo benide açılmıyo emme konusu ay sorma tatlım ya babasını görünce takla atcak valla zaten babasıada benziyo üzülmem saol canım benim

Zaten hasta olduğun için sütün azalmıştır. Kv'ye ne oluyor sanki. Boşver takma hîç. Hepsi aynı...

saol tatlım hemen yollarım yarın vay be herkez arkamda seviyorum sizi görmeden

hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba

canım benimmmmmm ne çok kader ortağımız var burada ahh ahh ... hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanırım , benim bebe de artık emmiyor ve sütüm kesildi , birde her gören emziriyormusun diye sormaz mı ... hayır yani ne yapıcaksın sana naeeeeeeeeeeeeeeeee Bende çok üzüldüm ağladım gizli gizli ve hala itiraf ediyorum çok üzülüyorum bu konu için

Neyse ben size traji komik bir şey anlatayım , bende KV den nefret edenlerdenim doğum yaptım tabi genel anestezi olunca bi 8-9 saat sonra tam ayıldım , neyse geldi yine gudubet .. aldı kızımı kucağına , babanecimmmmmmmmmm ahh nasıl duruyor bende ilk doğduğunda ilk ben aldım ya kucağıma ilk benim kokumu aldıdedi (pis parfümü boca etmiş üstüne) :88: dellendiğim andırrrrrrrrrr , halbuki onun kucağına gidene kadar kaç kişinin elinden geçti ve aileden ilk baba aldı kucağına minik kuzumuuu

Son düzenleme:

hişşş üzüntü yok kk olarak kızarız bak şimdi

bende sizlerdenim (kv düşmanıyım) ama benimkinin yanında sizinkiler melek sanki

Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.

tatlım bunu okuyunca ağladım inan ağlamaktayımda işte herkez senin gibi düşünmüyo

Aynen bende agladim. Emzirme konusunda cooookkk aglayanlardanim bende. İlk 1 ay sutum gelmedi. Sonrada doyurcak kadar hic gelmedi zaten. Her gorenin emziriyomusun sorusu zaten insani cileden cikariyor. Neyse bu konu cooookk uzun derin takmamaya calisalim. Desemde benimde icimde koxa bir yara. Lohusalik donemimde basladim insanlara gicik olmaya ve hepsi kafamda yazili gun gelip depodan cikaricam hepsini bir bir

ay dünden beridir alıntı yapıp cevap yazmaya uğraşıyorum , bir türlü olmadı ,geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerrr ,

pişttt kız anneleri nasılsınız

neyse

zambak öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah , bazen bir şeyler hakkında ne kadar düşünürsek düşünelim kader kısmet işi ,inşallah sizin içinde en hayırlı ne ise o olur,

aklımda kalan ...kan grubu farklı olan arkadaş vardı , nasıl yaniiiiiiiiiiii dedim hem içimden hemdışımdan:))

annelik emzirmekle olmaz,evlat edinenler var onlar da mı anne değil, boşverin saçma sapan insanları kalp kırmaktan başka işe yaramıyor bazı insanlar

bakıcı işi zormuş ya, halen çalışmıyorum ama çalışmaya karar verirsem bilemedim şimdi :2:

ek gıdaya başlamadık biz henüz 6 aylık olucağız amayine de gecede 2-3 saate bir uyanıyor ,5 aydır kesintisiz 4 saat uyku uyumadan nasıl beceriyoruz ayakta kalmayı vay beeeeeeeee ek goda konusunda acelem yok benim , şansım varken neden emzirmiyeyim ki çoçuğu ,(gerçi kv ve kp bir an önce ek gıdaya geçsin diye bakıyorlar ama nese )

yürüteç kullanan var mı bizim doktor 8-9 aylık iken dedi, dönmesi içinde 7-8 ayı bulur dedi, 6.ay aşıları yaptıran ların yorumlarını göremedim, nasıl geçti acaba , yaptıranlara geçmiş olsun

minnakları öperimgözlerinden ve annelerine kolaylıklar dilerimm,

bende kzımı sadece 4 ay emzirebildim daha fazla da emzirmek isterdim ama her ylou denedim. öyle öyle sütüm azaldı iyice. misafr geldiğinde yada gttiğimde ilk sordukları emziriyonmu yok deyince yok benimki 2 yıl emdi yok 14 ay emdi. hemde sütüm şakır şakır geliyodu ben sütten kestim bebeği diye öyle moralim bozuluyki.kendimi kızıma karşı yetersiz bile hissetiğim oldu. ama şimdi düşünüyorum biz onu onca ay karnımızda taşıdık bende düşük tehlikesi vardı herşeyden sakındık. doğduğunda sabahladığım oldu bazı geceler 2 hafta önce hastalandıda bütün gece ateşini ölçtüm ödüm koptu ateşi çıkacak diye valla alışverişe çıktığımızda ben kendimi unutuyorum hep yavruma almak istiyorum. emzirsekte emzirmesekte biz anneyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…