canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
bende bebeğimi emziremedim canım seni çok iyi anlıyorum benim sutum hastahane odasında sunı sancı çekerken şakır şakır akıyordu bide dr hatası yuzunden anne sutu alamadı kzım bende emzırme odalrına girmiyorum hiç bu konuyu açtırmıyorum bile bizim kuzularımız bizi tek gecer bu dunyada (babalarını saymazsak tabi seninkini bilmem ama benimki şimdiden babacı) tek değilsin bu konuda üzülme olur mu
slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı
canım hiç üzülme o seni de kokunu da tanıyordur zaten bende 1 gün bile emmemişim ama anneme de gayet düşkünümfasulyeden annede ne yaa annelik sadece emzirmeklemi oluyormus weremedinmi ağızlarının payını önemli olan emzirmek değil onu iyi yetiştirebilmek bana deseler parçalarım walla benimkide sadece uykusunda emiyor ne yapim ben ona elimden geldiği kadar iyi bir anne olmaya çalışıyorum vicdanım rahat gerisi önemli değil.. 10 15 tane çocuğu olanlar çocuğunu sokağa atanlarda emziriyor ozamn onlar ii bir annede biz fasulyeden annemiyiz sinirlendim bak kim diyo sen bana yolla da paralayayım biraz
hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
Çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz biri anlatabilir mı ?
profilim -hakkımda- alt kısımda evlilik panosu var
canım benimmmmmmne çok kader ortağımız var burada ahh ahh ... hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanırım , benim bebe de artık emmiyor ve sütüm kesildi , birde her gören emziriyormusun diye sormaz mı ... hayır yani ne yapıcaksın sana naeeeeeeeeeeeeeeeee Bende çok üzüldüm ağladım gizli gizli ve hala itiraf ediyorum çok üzülüyorum bu konu için
Neyse ben size traji komik bir şey anlatayım , bende KV den nefret edenlerdenimdoğum yaptım tabi genel anestezi olunca bi 8-9 saat sonra tam ayıldım , neyse geldi yine gudubet .. aldı kızımı kucağına , babanecimmmmmmmmmm ahh nasıl duruyor bende ilk doğduğunda ilk ben aldım ya kucağıma dedi :88: dellendiğim andırrrrrrrrrr , halbuki onun kucağına gidene kadar kaç kişinin elinden geçti ve aileden ilk baba aldı kucağına minik kuzumuuu
Olurmu oyle sey ya nasil aramaz annesi kokunu hem nasil da ihtiyaci var. 9 ay tasidin karni nda kalp atisini bagirsak hareketini bile bilir kokunu nasil bilmesin.
tatlım bunu okuyunca ağladım inan ağlamaktayımda işte herkez senin gibi düşünmüyo
Hatta ben bile izliyorum cok zevkli aciyorum onu aliyorum yavrilarimi yanima ohhh missTavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye
kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?